|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
6.2.2009 10:33:12   
kimsy
gigi1 - hvala. Bom vrjetno kar poklicala in vprašala.

Sem mela že dva IUI-ja, neuspešna, imela sem gonal, pa sem vedno  hitro odreagirala.  Sam je pa res, da je čist vsak ciklus popolnoma drugače! Drugače pa se že 5 let trudiva za user posted image , pa nč. user posted image
Na osnovi česa pa se odločijo za dolg ali kratek postopek? Če mogoče veš?

Mam pa še eno "bedno" vprašanje. Moj je eden izmed enojajčnih dvojčkov. Že veliko sem brala o tem, da pogosto eden izmed dvojčkov ne more imet otrok. Pa me zanima če katera ve kaj o tem. Vsi G. so rekli, da to nima veze...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
6.2.2009 10:34:27   
miklarom
arneja -  vse najboljše za rojstni danuser posted image , in naj se ti izpolnijo vse skrite željeuser posted image

vsem ostalim pa eno lepo dobro jutro. res je a je kakšna nosečkauser posted image  danes

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
6.2.2009 10:35:45   
Bumo
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška ker so nabolj čiste user posted image . No,. brez zaj... Pač niso imele nikoli odnosov in tudi nimajo oz nikoli niso imele  nobenih okužb.. etc. Za menopavzo pa res ne vem user posted image
Jaz Ok. Špikanje pri levem jajčniku...to je vse. Za kakšno vgnezditev se mi zdi previsoko, pa tudi malo čudno da me zdej špika po punkciji me pa ni user posted image . Mogoče me pa špika zaradi progesterona... Kaj pa vem. Vse sorte tuhtam user posted image

Bumo me veseli, da si bolje user posted image

Gigi, mene je tudi špikalo v jajčniku in tudi ne takoj oz. po punkciji ampak šele kasneje.
Upam, da je to zate dober znak. Bi ti ful privoščila.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
6.2.2009 10:37:07   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Miška ker so nabolj čiste user posted image . No,. brez zaj... Pač niso imele nikoli odnosov in tudi nimajo oz nikoli niso imele  nobenih okužb.. etc. Za menopavzo pa res ne vem user posted image
Jaz Ok. Špikanje pri levem jajčniku...to je vse. Za kakšno vgnezditev se mi zdi previsoko, pa tudi malo čudno da me zdej špika po punkciji me pa ni user posted image . Mogoče me pa špika zaradi progesterona... Kaj pa vem. Vse sorte tuhtam user posted image

Bumo me veseli, da si bolje user posted image

Gigi, mene je tudi špikalo v jajčniku in tudi ne takoj oz. po punkciji ampak šele kasneje.
Upam, da je to zate dober znak. Bi ti ful privoščila.

Hvala draga user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
6.2.2009 10:39:06   
gigi1
Arneja

user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
6.2.2009 10:41:22   
mismis
Arneja, vse najbolje za tvoj rojstni dan, naj ti nova številka prinese največjo srečo na tem svetu user posted image user posted image user posted image

user posted image

tole je pa čisto po moje narejeno user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
6.2.2009 10:42:29   
Stella Rossa
Arneja

user posted image
user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
6.2.2009 10:42:48   
gigi1
Kimsy odločajo se glede na izvide, leta... To se odloči tvoj G, ki ti odmeri terapijo...
Moraš vprašat, sploh ne upam nič pametovati glede tega..
Kar se pa dvojčkov tiče...prvič slišim, da naj bi bil eden neploden user posted image  Se mi zdi, da so to kakšne babje čenče..
Če bi imel tvoj slab spermiogram potem verjetno ne bi poskušali z IUI user posted image . No to je moje mnenje.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
6.2.2009 10:43:32   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Mam pa še eno "bedno" vprašanje. Moj je eden izmed enojajčnih dvojčkov. Že veliko sem brala o tem, da pogosto eden izmed dvojčkov ne more imet otrok. Pa me zanima če katera ve kaj o tem. Vsi G. so rekli, da to nima veze...

Moj tast je enojajčni dvojček,pa ima moj še dve sestri,od tasta brat pa iam 4 otroke.In oba sta jih brez problemov naredila.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
6.2.2009 10:44:49   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Arneja

user posted image
user posted image

Se pridružujem tej čestitki.

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
6.2.2009 10:47:55   
T1979
  Arneja

user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
6.2.2009 11:18:49   
sayuri
Sem prišla spet malce navijat, čestitat....user posted image user posted image user posted image  in pokazat naša dva čmrlja...

user posted image

Lep dan

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
6.2.2009 11:52:37   
ledenka
user posted image

arneja, vse najboljše! naj se ti želje uresničijo user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
6.2.2009 11:57:03   
Shuka
Ker a cukrčka sta Zara in Lovro user posted image user posted image

Sayuri - lep pozdravček tebi!

Vsem tuki tud
user posted image

najprej
ARNEJA
user posted image
Reby - srečno na pregleduuser posted image user posted image

Tina1 - srečno na posvetu user posted image user posted image in
Efika - na uspešen ET user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: mojsonček

ŠUKI in HEDI vidve pa kar rodit, da ne bo treba več na te nadležne in boleče preglede.

Sonček lepi - Lekadol + C in čajčke pit, da se čimprej pocajtaš in še
user posted image

Jest bi šla ta vikeeeeeeenduser posted image

bambi75 - to se mi zdi pa zelo nesramno od tvojega ginekologa, da ti noče napotnice dat, sej je v seeno kam greš, važno je da bo ratalo pa ni važno v katerem centru. To bi tud mene razjezilo, ma kaj si jemljejo naša življenja kot jim paše. Upam, da se ti uspe lepo dogovoriti kot vama odgovarja ne pa tvojemu g. Sej on od tega nima nič, če bo mel pa manj plačano zarad ene napotnice mu pa jaz plačam, to me res pogreje.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
Shuki moj a bomo dihale?user posted image

Dejmo jauser posted image

gigi
- mislim nate user posted image

Larči - si bolje? user posted image user posted image

mismis, bumo, sekica, sosedica moja, mlinčkovi, ledenka, fargi, hedi, spelka, zup, T1979, pa una druga k ma še ene črke zraven, user posted image , tassi, WP, netka, miska, n74, cukica, kajsica, bbpikica, reni, pija, pika, daisyuser posted image , pika.po, dajamaja, miklarom, pikovitka, Bebiii, joj tolk vas je no skratka vem
user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
6.2.2009 11:59:30   
Shuka
user posted image

user posted image

AKTUALNO  

Petek, 06.02.
  Tina1 - posvet
efika - ET

Sobota, 07.02.
cukica - odvzem krvi in UZ

Ponedeljek, 09.02.
pika.po - posvet
Miška73 - UZ
mateja_goljev - kri

Torek, 10.02.
mismis - posvet

Torek, 24.02.
Šopka - posvet
Stella Rossa - sestra Milica (GK)

user posted image   
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V FEBRUARJU

Petek, 06.02.
Reby - pregled

Ponedeljek, 09.02.
Reby - NS
mojsonček - morfologija

Torek, 10.02.
Sulfinija - pregled
Bumo - pregled

Četrtek, 12.02.
mojsonček - pregled

Petek, 13.02.
Se* - pregled

Ponedeljek, 16.02.

Obayifo - NS

Torek, 24.02.
Sonček85 - pregled
Kruce fiks - UZ

Sreda, 25.02.

Kisci - pregled pri prim.Cerarju

user posted image   PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V MARCU

Sreda, 04.03.
Lučka25 - posvetovalnica

Petek, 06.03.

mlinčkovi - morfologija
ledenka - pregled

user posted image
 user posted image TA MESEC PRAZNUJEJO  user posted image

Arneja - 06.02.

Miklarom - 09.02.
user posted image JANUARJA CARTA  user posted image

Sonček33 (27.01.09) rodila dne 31.01.09  malega Lovra user posted image

user posted image FEBRUARJA CARTA user posted image

Nokes, rodila 01.02.2009 carta Ivano user posted image  in Vitanauser posted image
Zvezdica (24.01.09)  rodila, 2.2.2009  sina Patrikauser posted image
Hedviga prestavljeno na (09.02.09)  user posted image user posted image

Shuka (due at 10.02.09)
Orto2 (due at 10.02.09)
Julija30 (due at 17.02.09)
Dakec (due at 25.02.09) 

user posted image  

OBJEMČKI
user posted image  Vitaebella, Pikovit, Pika74  user posted image

user posted image

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Princess34 grejeuser posted image user posted image test 09.02
T1979 grejeuser posted image user posted image test 15.02.
Zup2 grejeuser posted image user posted image test 15.02.
Fargesia greje?user posted image test 18.02.
Gigi1 greje user posted image test 19.02.
Špelka12 greje user posted image test 19.02.
Efika greje
user posted image user posted image test 19.02.
  Tassi1 greje user posted image user posted image user posted image test 20.02. 

user posted image

user posted image   KANDIDATKE   user posted image V  POSTOPKU    user posted image

• Gigi (3. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • womanpolice (3. ICSI, GK LJ)
  • emamair (IVF, dr. Reš, posvet 20.01.)
  • miška73 (2. IVF, GK LJ, 16.01.) 
  • Netka34 (4.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • n74 (2. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Fargesia (3.IUI, GK-LJ, dr. Vogler)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš) 
  • anna1 (2. IVF, GK LJ)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • cukica (GK LJ, dr.Ribič, zamrznjenčki)
  • zup2 (dr. Reš, PO)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ, zamrznjenčki)
  • BarbiG (4.ICSI, GK LJ)
  • Vitaebella (1. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki)
  • Špelka12 (3. IVF, PO, dr. Reš)
  • Loremi (2. IVF)
  • žogica13 (2.IVF, GK LJ)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • Stella Rossa (1. IVF, GK LJ, dr. Požlep)
  • bbpikica (6. IVF/ICSI, PO, dr. Reš)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, zamrznjenčki)
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • a.jard (1.IVF, PO, dr. Reš)
user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEK   user posted image     

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Zarja ( MB, zmrznjenčki, avgust)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB, marec 2009) 
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš,9.4.) 
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • zofka7 (3.IVF, GK LJ)
  • daisy23 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • DaisyE (dr. Reš)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 9.2.) 
  • Jill (1. ICSI, MB) 
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB) 
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • citrončica (4. ICSI, GK LJ)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič, posvet 6.2)
  • Sapi (3.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • Lana08 (2.IVF, GK LJ)
  • Baci (2.IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Metulj1 (1. IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Dajamaja (PO, dr. Reš, marec)
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D, posvet 2.3.09)
  • Ivyy (ICSI)
  • mismis (2.IVF, LJ, dr.Drobnič)
  • Kiwi (2. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, femoden do 29.3.)
  • Miklarom (6.IVF, MB Femoden 06.02.,27.3.zač. špikanja)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, čaka pošto od konzilija)
  • db (1. IVF, GK LJ, čaka na pošto s konzilija)
  • Pikovit (7. IVF, MB, femoden)

sayuri user posted image user posted image Lovro&Zara , pf user posted image Lana , Gloria user posted image Nik , Amelia user posted image Kaja , Goldfish user posted image Jaka , Anime user posted image user posted image Uroš&Tjaša , Mijavček user posted image user posted image Tristan&Ema , Konina user posted image user posted image Gašper&Erazem , Hope2 user posted image Lovro , Abra user posted image , Pinky36 user posted image Sabina,  Sonček33
user posted image Lovro,  Nokes  user posted image user posted image  Vitan&Ivana,  Zvezdica   user posted image  Patrik

user posted image  

user posted imageLedenka, Jazzz27

user posted image : dakec, Jadrnica, Sabsa, Goldy  
user posted image user posted imageHedviga user posted image user posted image , Kicsi  user posted image user posted image , Mlinčkovi user posted image user posted image
user posted image : Julija30, Orto2, Shuka, Linda25, Rožica29, Sonček85, Dobrovoljčica, mojsonček, martin6, Mandrejaanci banci, Lučka2, Sulfinija, Reby, Bumo, Obayifo, Krucefiks, Serendipity, Oktavija
user posted image : LaraLight, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina    

Libi user posted image , Grethy user posted image , Dajamaja user posted image , Bozza user posted image , Gigi
user posted image , n74 user posted image , DaisyE user posted image , Želvica99  user posted image ,  Zarja user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image      

• Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
    Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
    Naročanje na GK:
    narocanje.spec.gin.amb@kclj.si
    Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image NOVE NOSEČKE  FEBRUAR user posted image    

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

< Sporočilo je popravil Shuka -- 6.2.2009 12:09:17 >

(odgovor članu Shuka)
  • Neposredna povezava do sporočila: 1340
    6.2.2009 12:06:09   
    lučka 25
    arneja, vse naj naj naj....naj za rojstni dan. user posted image  user posted image  user posted image

Kruce, hvala za kavo. A si se včeraj nagledal Murkota in nasmejal zraven. Jaz sem malo gledala, pa še takrat le smejala.user posted image

pika79, pa ne no. A tudi tebe je obiskala ta tečka user posted image . user posted image user posted image user posted image  za zamrznjenčka pa kar pokliči Reša, mislim da greš lahko takoj po jega. Plača se pa ne, ker se to še šteje v ta postopek. Za mobi od Reša pa vidim, da so ti punce e povedale na ZS. A ha, sem potem še prebrala naprej za ketaro varianto sta se odločila. Vidva kar tako naredita, kot se vama zdi pravilnno, pa srečno.

BEBIII, upam da te neučakanost mine in bo pošta kmalu tu.user posted image

bambi, pa saj če je postopek samoplačniški ne plačuješ UZ posebej, ti je vse všteto v ceno. Probaj pa se vseeno še kaj dogovorit z osebno zdravnico, če ti napiše napotnico za Reša. Ja, vsa ta brzina, hop na mizo, dildo kamerca, hitro obleči, bomo kar začeli, ja ja to je Rešev slog.user posted image

gigi, kako si punca moja. Lepo božaš bušija, a ne. user posted image  Drugače je pa mene tudi začelo špikati par dni po ET, po punkciji pa nič. Pa me je potem še špikalo vsaj do 9. tedna, vedno manj, a vseeno.

biba007, ti si res prava detektivka. Vseveš o teh zdravilih. Glede gatk sem se pa tako nasmejala. user posted image  Mogoče se je pa Rešu zdel čuden mornarski stil.

lara, saj res ti si pa ta obmejna. Pa lahko zdilaš Prometrium. Še dobro, da te imamo.   user posted image  A tvoja otroka sta pa pridna, te kaj več brcata. To bosta po moje ena taka pridna in mirna otroka.

Vitabella, vidim da si polna nove energije, zagona. Naslednji teden pa v varstvo dobiš zmagovalnega zamrznjenčka.user posted image

Bumo, nič bat. Vse vzamemo v zakup, tudi vso nabavo. Mene ni nič skrbelo, kdaj, kako, kje,... to kar greš in nabaviš. Glede drugih, ki o nas v postopkih nimajo pojmo kako izgleda, poteka, pa se ne oziraj, je škoda časa. Ti samo lepo uživaj, a prav. Obljubiš?user posted image
    Glede bušija je pa tako, da jaz pravim da imam enega nosečniškega in enega oblazinjenega od prej.user posted image  Sem pa vesela, ker so se slabosti umirile. Drugače pa meni tudi sadje zelo diši, pa jogurti.

mismis, imaš prav, da je bilo za ta mesec dovolj žalostnih novic. Jaz tudi hočem samoše dobre novice.

kittyy, za GK ti bodo povedale punce s te klinike. Jaz tega sistema ne poznam, seReševa. Meni ga je kar priporočil moj G, ker sta mal kolega in ga e tako priporočil, če bi šla pa na GK pa je rekel k Zornu. Zanimivo, vsak ima svoje favorite.

mojsonček, dobro da si bolje in se vse počasi umirja. Meneje tudi kar strah, da kaj ne staknem. Je okoli mene vedno kdo bolen, pa se jih izogibam kot kugo. Čim prej se pozdravi do konca.

blanč, vidim da pridno ubogaš in ležiš, ležiš, ležiš. Drži se punca. A leptopa si že dobila, a se še švercaš na "starem" računalniku?

hedi, glede nun in urina imaš pa klar prav. Cerkev ne odobrava OBMP in kako bi potem dajale urin za to. Se pa res smešno sliši. user posted image

pikovitka, meni pride po vseh možnih izračunih, po tem tvojem, kitajskem, z verižico, da bo fantek, samo me vsi prepričujejo, da bo punčka, ker si jo ostali tako zelo želijo. A ja, pa pri tem tvojem mi za datum zanositve striže le za 4 dni .

kimsy, glede enojajčnih dvojčkov in neplodnosti sem pa prvič slišala. Ne se obremenjevat s tem, bo vse v redu.

miklarom, ful maš lepo slikico v avatrju.  user posted image

sayuri, kako cot sta tvoja dva čmrlja. Pa so res vsi težko pričakovani otroci najlepši. user posted image

shuki, en lep dan tudi tebi, s čim bolj gibčnimi rokami. user posted image

Evo, jaz sem pa danes v hotelu s 5user posted image . Mi je moj naredil zajtrk, zdajle nama kuha kosilo. Ja čist za ožent je. Tako, da lepo uživam.

(odgovor članu pika79)
    Neposredna povezava do sporočila: 1341
    6.2.2009 12:07:09   
    T1979
    Sayuri kolk lepa čmrlčka. user posted image  user posted image  Kok sta že velika. Noro, kako gre čas hitro.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1342
    6.2.2009 12:10:56   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

shuki, en lep dan tudi tebi, s čim bolj gibčnimi rokami. user posted image

Evo, jaz sem pa danes v hotelu s 5user posted image . Mi je moj naredil zajtrk, zdajle nama kuha kosilo. Ja čist za ožent je. Tako, da lepo uživam.
    Hvala sosedica user posted image

Tvoje je pa res za ožent user posted image user posted image user posted image naj te še naprej tko lepo razvaja user posted image

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 1343
    6.2.2009 12:12:42   
    Shuka

Stavnica za nosečke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image

ZVEZDICA       PDP 24.01.09

- BEBIII         02.02.         user posted image  user posted image ZMAGA user posted image  user posted image
    - Kicsi            02.02.
            user posted image  user posted image ZMAGA user posted image  user posted image         

SONČEK33      PDP 27.01.09
    - Pija76          31.01.        user posted image  user posted image   ZMAGA  user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image

SHUKA        PDP 10.02.09
    - Kruce Fiks man  31.01.      Pogorel na celi črtiuser posted image
    - Netka34      04.02.             Pogorela na celi črti user posted image
    - nokes           05.02.            Še vedno 2v1 user posted image
    - Sonček33    06.02.            zaenkrat vse mirno user posted image
    - arneja          06.02.
                zaenkrat še nč ne dogajauser posted image
    - BEBIII           07.02.
    - gigi               07.02.
    - mlinčka         07.02.
    - gloria            08.02.
    - sayuri           08.02.
    - mojsonček    08.02.
    - Zvezdica       09.02.
    - Lučka25        09.02.
    - Kicsi              09.02.
    - miklarom       09.02.
    - Miška73        10.02.
    - Grethy          11.02.
    - ledenka        12.02.
    - Pija76           12.02.
    - Larči             12.02.
    - mlinček         13.02.
    - Abra             14.02.
    - Zarja            14.02.
    - T1979           14.02.
    - MBT1979      15.02.
    - Fargesia       16.02.
    - Serendipity   17.02.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image user posted image

HEDVIGA     PDP 02.03.2009, čeprov v MK piše 05.02.09

- Shuka          05.02. Če tko piše v MK še ne pomen, da to tud drži user posted image
    - Ledenka       09.02.
    - BEBIII          10.02.
    - miska73       12.02.
    - Lučka25       14.02.
    - Larči             16.02.
    - gloria           21.02.

user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1344
    6.2.2009 12:23:15   
    sayuri
    IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Saj boš šla. V nedeljo boš rodila user posted image    user posted image user posted image

arneja, vse najboljše tudi iz moje strani user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1345
    6.2.2009 12:25:44   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Saj boš šla. V nedeljo boš rodila user posted image    user posted image user posted image

arneja, vse najboljše tudi iz moje strani user posted image user posted image
    user posted image user posted image user posted image grem pol na hitr še vse pospravt user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 1346
    6.2.2009 12:47:09   
    tassi1
    Arneja- vse najboljše! user posted image
      Želim pa ti, da se ti letos uresniči tvoja največja želja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 1347
    6.2.2009 13:00:34   
    Stella Rossa
    tassi1 čestitam za tri user posted image user posted image user posted image pa držim pesti

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 1348
    6.2.2009 13:25:39   
    Rakica_80
    Arnejauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    user posted image

(odgovor članu Stella Rossa)
    Neposredna povezava do sporočila: 1349
    6.2.2009 13:29:52   
    Rakica_80
    Lučka, sem klicala danes in moja G je na bolniški, sestro Marino pa jutri poklicatuser posted image user posted image Mammmma miiiiaa.....Kako situacija pri tebi?

(odgovor članu Rakica_80)
    Neposredna povezava do sporočila: 1350
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
    пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?