|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
6.2.2009 9:01:30   
Bumo
Pa bo Mismis.
Sem boljše. Prej mi je bli skoz cel dan slabo, sedaj pa samo še takrat, ko sem lačna,
tako,da zmeraj nekaj grickam....sadje mi full diši.
Išjas je na srečo tud mimo, pa naj kar ostane tam, kjer je...jaz ga ne rabim.
Nisečniški buši komaj opazen. Je pa zato bolj opazen on buši malo višje.... nenosečnisški in to
še od prejuser posted image user posted image .  

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
6.2.2009 9:01:57   
gigi1
Miška ker so nabolj čiste user posted image . No,. brez zaj... Pač niso imele nikoli odnosov in tudi nimajo oz nikoli niso imele  nobenih okužb.. etc. Za menopavzo pa res ne vem user posted image
Jaz Ok. Špikanje pri levem jajčniku...to je vse. Za kakšno vgnezditev se mi zdi previsoko, pa tudi malo čudno da me zdej špika po punkciji me pa ni user posted image . Mogoče me pa špika zaradi progesterona... Kaj pa vem. Vse sorte tuhtam user posted image

Bumo me veseli, da si bolje user posted image

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 6.2.2009 9:02:20 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
6.2.2009 9:13:49   
gigi1
IZVIRNO SPOROČILO: kittyy

evo mene,......sej ve tolk napisete,da moram vse nazaj brat,sam je mal prevec,....
.....zato vas moram vprasat,....
jst zdej cakam na posto,ki nevem kdaj bo prisla,in pol moram kao neki za eno stevilko poklicat,pol pa nic ne vem vec naprej,bi mi katera lahko malo razlozila,...hvalauser posted image user posted image

kaj to pomeni da vse k Resu hodte,a to je privat v Lj,al kaj?
joj se vidi da sem novinka,..

pa se to me zanima ko zacnes s postopkom,kolk si povprecno na bolniski al dopust,al kr skos lahko hodis delat?
....ja res me ful zanima glede bolniske,po transferju,kako to gre?

punca hvala za odgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla pri nas user posted image

Ko dobiš pošto od konzilija pokličeš na tisto tel št. in ti dajo evidenčno številko. Nakar ob naslednji M spet pokličeš in ti povedo kdaj prideš na vpis.

Bolniško dobimo med punkcijo in ET (5 dni ) in 3 dni po ET. Lahko se pa zmeniš s svojim os. G, da ti jo da do testa zaradi narave dela (bolj stresno, težko fizično, izpostavljenost bacilom...)

K Rešu lahko hodiš samoplačnoško ali na koncesijo. Ponavadi je tako, da je prvi postopek samoplačniški, naslednji na koncesijo, spet samoplačniški...etc

(odgovor članu kittyy)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
6.2.2009 9:20:07   
mojsonček
Jutrčka!

Sem toliko bolje, da se mi je uspelo privlečt iz postelje, ker me je čisto povozila vročina in kašelj teh nekaj dni... no, na koncu je blo treba po antibiotik in HB, da vročina pada, če ne bi se mi zmešalo, tut čez 39 sem jo imela...

Vidim, da je blo čist preveč slabih novic, no, pa tudi nekaj lepih... upam, da se bo februar lepše nadaljeval za naše trepetalke...

ŠUKI in HEDI vidve pa kar rodit, da ne bo treba več na te nadležne in boleče preglede.

Tiste, ki ste žalostne-čim prej se potolažite, tiste, ki grejete-počivat in se pustit razvajat, tiste, ki ste v postopku-čim boljše vmesne rezultate, nosečke-božajte svoje bušije, navijačice pa še naprej tako dobro navijajte z vsemi nami za čim lepše novičke.

Grem v posteljo čeprav sem je po 4 dneh ležanja že prou sita. Vas pridem še kaj prebrat...

Pa da ne pozabim... današnji akterki super opravita danes!user posted image user posted image

Moja sreča sta moja sončka...

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
6.2.2009 9:24:16   
biba007
Vidim, da bo tole o čudnih gatkah res treba pojasnit. No, vsaj samostalniški del lahko jaz, Reško bo moral opravit s pridevniškim sam – res nimam pojma, zakaj so čudne. Torej. Šlo je za tangice, nič čipkic, čisto prikupen mornarski vzorček, bolj kjutsi kot pa seksi. Akhem, to je to.

Ah, ampak res ne vem, kako naj mu ugodim. Zdaj, ko sem končno zvadila hitrostni troskok na mizo in se ne zapletam več v zavesico od kabine (ker jo, po modrem nasvetu Dejsike, gladko ignoriramuser posted image ; saj res, kje pa je ta naša ljuba superkau????), mam pa še čudne gatke… Ja pa kaj naj pa oblečem??? user posted image user posted image user posted image

Sicer pa je imel priložnost komentirat moje gatke ob demonstriranju injekcijskega špikanja (mismis, ja, smo ravno štartali s postopkom). Domnevam, da jih na UZ praviloma ne vidijo (no, razen če jih kdaj pozabim, se je pri vsej brzini že zgodilo, ja, skrajno nerodno….).

Helou Kitty!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
6.2.2009 9:26:20   
blanč
Pika 79 en user posted image zate in veliko volje in optimizma naprej...Zamrznjenček spada k postopku, tako, da se nič neplača.
Tassi bravo za tvoje user posted image user posted image user posted image pikice.
Reby danes pa lepo pozdravi svojegauser posted image v trebuščkuuser posted image .
Miška moja kako pa kaj ti??? Se pridno z vitaminčki filaš?
Bambi kako si se odločila?
gigi jaz navijam, da je tole špikanje tapravouser posted image user posted image
Kruce, hvala za opozorilo na Murkota, je bil za spremembo kar gledljivuser posted image .
Mismis men tudi ni jasno zakaj od nunuser posted image ??
Lara a nimaš ti na odločbi napisano mirovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image si pa kar naprej v akciji?? Nč, tole iz mene zdele sama foušija govori, ker sem privezana na dom in kavč tako, da sem že zaležanine dobilauser posted image .
Lep pzdravček vsem forumašicam in en lep petek.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
6.2.2009 9:34:57   
hedviga
Žižek...user posted image user posted image user posted image user posted image  Ma spet sem se nasmejala....
Sicer ne bom nič trdila, ampak tele nune so pa svetovne..user posted image
Sicer je imela Mišmiš prav. Pridobljen je iz urina žensk v menopavzi (že ime pove:humani menopavzni gonadotropin (gonadotropinum
menopausae humanum).).
Če pa so ženske ravn nune pa je težko rečt. Če so, je to pomoje najverjetneje zato, ker je zbiranje urina najenostavnejše (ker so ženske vse nakupu) in mogoče res zato, ker so fiziološko gledano verjetno čiste. Ampak za to  ni garancije..user posted image user posted image
Zakaj pa dvomim da so res nune... Ker katoliška cerkev umetne oploditve ne podpira in ne verjamem da bi nune potem šenkale svoj urin za ta namen...

Evo, sem se kar mal zamislila....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
6.2.2009 9:40:59   
T1979
Pika79 žal mi je user posted image .
Kako slabo se je ta februar začel, upajmo, da bo vsaj konec lepši.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
6.2.2009 9:41:44   
T1979
Tassi1 super za trojčke. Lepo jih grej in naj bo čez 14 dni en lep plusek. user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
6.2.2009 9:44:06   
pika79
[
Pika79- pošiljam ti en velik user posted image ! Ali ne bi ti naredila še krvnega testa?user posted image user posted image

Ja bi, samo zdaj ko sem dobila user posted image  tako ali tako res ni uspelo, drugače sem imela namen počakati do ponedeljka (14. dan) in še enkrat delati test, zdaj to nima smisla, saj ni nič uspelo. Mogoče bo res zmrznjenček zmagovalni,...user posted image  in bom potem user posted image ,..držim pesti,...

A ima katera mobi od Reša, sem doma telefon pozabila, pa bi ga rada vprašala kako naprej,..tenks

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
6.2.2009 9:44:53   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
pa kodirke...T1979 in MBT1979...čist otkačene, se vidi moj letnik. Nekaj je blo v luftu to leto...user posted image

Zarči moja, se čist strinjam s tabo, da je bilo neki v luftu to letouser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Zarja, pa itak sva že ugotovili, da dan in mesec tudi. user posted image  A ne?

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
6.2.2009 9:46:04   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: pika79

[
Pika79- pošiljam ti en velik user posted image ! Ali ne bi ti naredila še krvnega testa?user posted image user posted image

Ja bi, samo zdaj ko sem dobila user posted image  tako ali tako res ni uspelo, drugače sem imela namen počakati do ponedeljka (14. dan) in še enkrat delati test, zdaj to nima smisla, saj ni nič uspelo. Mogoče bo res zmrznjenček zmagovalni,...user posted image  in bom potem user posted image ,..držim pesti,...

A ima katera mobi od Reša, sem doma telefon pozabila, pa bi ga rada vprašala kako naprej,..tenks

Mobi od Reša imaš na z.s.

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
6.2.2009 9:46:34   
Vitaebella
pika79, imaš ZS

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
6.2.2009 9:46:43   
Stella Rossa
Dobro jutro pupike. Želim vam en čudovit dan.

n74 matični mleček je tako zeeeellllloooooo bljak, da bruhaš ( samo glede na to da je drag ko žafran ga bom jedla pa če se svet poruši....hahahahahah)
Vsem, ki vam ni uspelo pošiljam en velikiuser posted image

Tistim, ki trepetate pa user posted image user posted image user posted image

Vsem ostalim pa
user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
6.2.2009 9:47:56   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

pika79, imaš ZS

Vita, sva pa obe ekspersni. user posted image

(odgovor članu Vitaebella)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
6.2.2009 9:48:37   
pika79
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

Pika79 žal mi je user posted image .
Kako slabo se je ta februar začel, upajmo, da bo vsaj konec lepši.

Se strinjam, grozno slabo se je začel, navijam res iz srca, da boste vse ostale nosečke,..user posted image  

Trepetalkam pošiljam 100 objemčkov,.

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
6.2.2009 9:49:30   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj

No takole, za tale mesec je bilo že dosti žalostnih novičk, od nas naprej hočem samo vesel novičke, same pluske. Ste razumele user posted image user posted image

Končno ena, ki si upa na glas povedat, dovolj! Samo lepe šeuser posted image

Larči, a si se že pocajtala? Kašelj minil, prehlad odšel, pikice pridne?

Sem, sonček, sem, hvala.user posted image Pikice pridne, jaz vzhajam kot dvojna doza kvasauser posted image

Gigi, če ti pomaga, mene je tudi špikalo in to zelo...ene parkrat me je potleh vrglo od bolečine..kot kak dan. Drži se!

Blanči, ma ja ja, saj veš, sej ne pretiravam, kako si ti?user posted image

Biba, zgleda da nima take gužveuser posted image  Vsekakor čestitke za pozornostuser posted image , mene cele v letu in pol dni pr njemu še vidu ni, ne pa gatk opazuuser posted image

Hedi,  odlično razmišljanje glede nunuser posted image   Tišči noge skup, 16.2!user posted image  Objemček!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
6.2.2009 9:58:09   
gigi1
Hedi ni na mojem zeljniku zraslo user posted image  user posted image  user posted image . Dobila insajd informacijo user posted image
OK za meno verjamem. Če bi malo pomislila, bi mi bilo jasno. Očitno so mi teli hormoni res vso pamet pojedli user posted image  Glede nun pa...a misliš, da so jim povedali zakaj rabijo urin user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
6.2.2009 10:02:28   
pika79
IZVIRNO SPOROČILO: T1979

IZVIRNO SPOROČILO: Vitaebella

pika79, imaš ZS

Vita, sva pa obe ekspersni. user posted image

Hvala obema za tako hitro akcijo user posted image user posted image user posted image user posted image

Evo sva se zmenila z Reškom,..res je super tale naš ata,..vglavnem je imel več predlogov:
- takoj v postopek in zmrznjenčka vstavimo,
- čez tri mesece v nov postopek, da bi dobili vsaj dva zmrznjenčka,
- počakamo en mesec, in pridem 1.3. na pregled da se dogovorimo za tega zmrznjenčka.

Kot veste že imam en velik zakladek doma, tko da se mi nikamor ne mudi in sem se odločila za tretjo varianto,..počai in zihr, tudi moje telo je nekaj vredno, pa mudi se mi ne,..pa tko, tko da sem bila najbolj zainteresirana da lepo počasi se pomenimo in gremo marca v nove boje,..sem prav srečna, vesela,...vam ne morem povedati,...čisto super se imam, moje življenje je krasno,...user posted image user posted image

kolk mi dogaja, mogoče so pa kakšni hormoni menopavze še v meni user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu T1979)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
6.2.2009 10:06:46   
T1979
Pika79 super, da si se zmenila in odločila, kako je pravilno.

A praviš, da te doma že en osrečuje? Kako lepo. Koliko je pa star, je user posted image  ali user posted image . A je tudi iz epruvetke? Sem firbec a ne? user posted image  user posted image  Lahko pišeš tudi na z.s.

(odgovor članu pika79)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
6.2.2009 10:07:18   
kimsy
oj, spet jst in spet eno vprašanje!
Jst sm dobila evidenčno št. in morem poklicat februarja, ko dobim M. (dobila jo bom k meseca) Zdaj me pa zanima. A to pomeni, da bom marca že začela s postopkom? Če bom, a ga lahko prestavim za en mesec? Ali se mi pol to prestavi za nedoločen čas. K aprila bom priča na bratovi poroki, pa ne bi lih po kšni punkciji al pa et ju šla na poroko.
Vem da zgleda kot da sem neresna, saj vsaka komaj čaka, da pride na vrsto, tudi jaz, ampak nisem vedla, da tok kmal prideš na vrsto za IVF.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
6.2.2009 10:15:14   
pikovit
http://lunarium.co.uk/jonas.php

pa malo pokukajte sem.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
6.2.2009 10:20:39   
gigi1
Kimsy sploh nisi neresna. Zelo si resna user posted image .
Vse je odvisno od tega kakšen postopek so ti namenili. Najprej to vprašaj...potem se pa naprej zmeni kdaj boš štartala.
Če je kratek postopek začneš (mislim da user posted image ) 2. dan M in vse skupaj traja z ET vred kakšnih 20 dni.
Torej bo aprila vse že za tabo user posted image
V dolgem postopku začneš 22. dan cikla, se najprej špikaš z suprefactom 14 dni, nato z gonalom ali menopurjem še kakšnih 12. Vse skupaj traja najmanj 35 dni....pa še štartaš v bistvu 20 dni kasneje..
Torej, če so ti namenili dolg postopek boš imala punkcijo nekje po 15. aprilu. Je pa vse odvisno kako boš reagirala na zdravila...lahko se ti še zavleče..

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
6.2.2009 10:25:56   
hedviga
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hedi ni na mojem zeljniku zraslo user posted image  user posted image  user posted image . Dobila insajd informacijo user posted image
OK za meno verjamem. Če bi malo pomislila, bi mi bilo jasno. Očitno so mi teli hormoni res vso pamet pojedli user posted image  Glede nun pa...a misliš, da so jim povedali zakaj rabijo urin user posted image  user posted image  user posted image

Hehehehehhehehe......user posted image user posted image user posted image  Jaz sem si to tolk dobr zvizualizirala, da kar vidim en štrbunk WC in kahlo spodi....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
6.2.2009 10:30:28   
Kicsi
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

oj, spet jst in spet eno vprašanje!
Jst sm dobila evidenčno št. in morem poklicat februarja, ko dobim M. (dobila jo bom k meseca) Zdaj me pa zanima. A to pomeni, da bom marca že začela s postopkom? Če bom, a ga lahko prestavim za en mesec? Ali se mi pol to prestavi za nedoločen čas. K aprila bom priča na bratovi poroki, pa ne bi lih po kšni punkciji al pa et ju šla na poroko.
Vem da zgleda kot da sem neresna, saj vsaka komaj čaka, da pride na vrsto, tudi jaz, ampak nisem vedla, da tok kmal prideš na vrsto za IVF.

Ojla.
Ma veš kje je še april.Takrat si že lahko ponosna nosečka user posted image .Sam pač napit se ga ne boš mogla,drugo pa je vse mogoče.
Kje pa boš imela IVF? Jaz mislim,da če se odločiš prestaviti in boš to opravila na GK,lahko enostavno samo pokličeš pri naslednji menstruaciji.Saj še nimaš datuma,tako da ti ni potrebno ničesar prestavljati.
To je moje mnenje,če pa je bila že katera v takem položaju,pa ti naj ona iz izkušenj pove.
Skratka,kokr kol se boš odločila,ti želim vso srečo pri postopku.

Tassi1,ja bravo user posted image user posted image user posted image .Mislim,da že dolg nobena ni trojčkov grela (če se ne motim),tako da ,pridno jih grej,da bomo še kake trojčke imeli user posted image .

Pika79 user posted image .Bo naslednjič ratal,boš videla.

Moja dva korenjaka se pa pridno razvijata.Mi je včeraj tudi zmerila in pregledala maternični vrat in je vse tako kot mora bit.user posted image

< Sporočilo je popravil Kicsi -- 6.2.2009 10:31:33 >

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?