|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
5.2.2009 14:49:13   
Janci F
deja777 ali je tebi delodajaelc poslal komisijo?
Jaz sem prepričana, da ga meni ne bo poslal delodajalec, samo vseeno me pa malo skrbi, da bi slučajno prišla komisija, ko me ni doma.
Počasi imam namen opravljati kakšen izpit in bi me bilo groza, če pride ravno takrat, saj to ni ravno sprehod ali pa obisk pri zdravniku.

Moram pa priznati, da ste me malo pomirile, sa bo zagotovo prišla komisija večkrat oziroma da bi poklical.

Uživajte, jaz bom pa skušala bit še malo produktivna danes.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
5.2.2009 15:10:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

deja777 ali je tebi delodajaelc poslal komisijo?
Jaz sem prepričana, da ga meni ne bo poslal delodajalec, samo vseeno me pa malo skrbi, da bi slučajno prišla komisija, ko me ni doma.

ne ni mi je poslal delodajalec. ker sem bila takrat že v breme zavoda- oni pošljejo komisijo.

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 3427
5.2.2009 15:35:52   
Janci F
deja777 ali si ti tista, ki ima doma podjetje?
Lahko pa, da sem te zamešala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
5.2.2009 15:37:10   
Janci F
Aja, pa moj mož bo tudi zraven pro porodu.
Drug teden bom pa izvedela kdaj začneva s starševsko šolo, se že prav veseliva.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
5.2.2009 15:46:22   
fragola
JanciF ko si pri zdravniku ni panike če pride komisija, ker si krita, ker poveš, da si bila pri zdravniku in oni potem preverijo. Vsaj tako se je zgodilo eni moji frendici.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
5.2.2009 15:54:56   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: fragola

JanciF ko si pri zdravniku ni panike če pride komisija, ker si krita, ker poveš, da si bila pri zdravniku in oni potem preverijo. Vsaj tako se je zgodilo eni moji frendici.

To vem, bolj me skrbi če sem na sprehodu, v trgovini ali pa da grem kaj na faks. Recimo v referat ali pa na izpit.
Na predavanja sedaj itak ne hodim, ker moja migrena to ne dopušča.
Ena ura koncentracije je maksimalno kar lahko naredim produktivnega na dan.
Občasno grem pa tudi rada med ljudi in grem na obisk do moje družine (tam tudi sicer počivam), ampak vseeno me ni doma.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
5.2.2009 15:58:34   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

deja777 ali si ti tista, ki ima doma podjetje?
Lahko pa, da sem te zamešala.

ja imaš pravuser posted image

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 3432
5.2.2009 16:02:37   
Anonimen
moj je bil prvič pri porodu tudi zraven in bo verjetno tudi sedaj. nič še ni omenil, da nebi bil no.
v materinsko šolo pa nebom hodila, ker sem hodla že v prviuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3433
5.2.2009 18:12:46   
Anonimen
Ojla dekleta user posted image .
Samo toliko, da se vam javim. Danes sem bila na pregledu (morfologijo sem imela tud ob enem) in vse je ok. Shujšala sem sicer za 1 kg, ker že dva dni nisem nič jedla, včeraj pa še bruhala. Ampak naš user posted image  je zdrav, ima vse, kar potrebuje, le jst moram mal več pit. S bom morala pač potruditi. Neč, zdej grem pa probat mal jest.

Aja, še to... nič ne vemo kaj bomo imeli. Za enkrat je user posted image . Sem ga vprašala, pa sem imela občutek da noče niti pogledat, čeprav je pa moj dragi rekel, da je rekel, da se ne vidi. Naslednji pregled pa imam marca, mislim da 12, sem pozabila knjigco imam pa že spravljeno user posted image  user posted image  user posted image

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3434
5.2.2009 18:59:31   
fejči
user posted image user posted image user posted image ŽIVJO! Oglašem se vam po dolgem času in kar slabe volje saj še sploh prav ne čutim otroka in sem že v 21 tednu pregled imam pa šele 10.02.
smo pa prejšni teden v petek imeli hud šok saj mi je drugi sin imel vročinske krče in padel čist v komo . ne morem povedati kakšni šoki so bili in jih nobenem ne privoščim ali je že katera imela od otrok taki primer z vročinskimi krči.
lep pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
5.2.2009 19:35:27   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: fejči

user posted image user posted image user posted image ŽIVJO! Oglašem se vam po dolgem času in kar slabe volje saj še sploh prav ne čutim otroka in sem že v 21 tednu pregled imam pa šele 10.02.
smo pa prejšni teden v petek imeli hud šok saj mi je drugi sin imel vročinske krče in padel čist v komo . ne morem povedati kakšni šoki so bili in jih nobenem ne privoščim ali je že katera imela od otrok taki primer z vročinskimi krči.
lep pozdrav

Ojoj, upam, da je sedaj vse o.k. s sinkom. user posted image

Moja prijateljica oziroma kar dve sta imeli obe probleme z vročinskimi krči pri svojih otrocih in menda je res grozno...user posted image Sedaj pa pričneta vročino že zelo hitro zbijati (ker niti ni treba, da je full visoka, le zelo hitro naraste)...in je panika že, če otrok malo zakuha...hladen tuš in ne preveč topli prostori in ne preveč pokrit v postelji...

Ne se sekirat, če še ne čutiš otroka, sej naj bi ga nekje do 24 tedna vse začutile...ene prej in druge morda kasneje.user posted image

(odgovor članu fejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
5.2.2009 20:26:06   
amaya
JOJ...vročinski krči...jaz se jih tudi bojim....mi je pa zdravnica razlagala, da je dosti huje za starše, ki to doživljajo kot za samega otroka...saj imaš občutek, da je mrtve...groza!!!!

se oglašam po dolgem času...sem OK....trebuh in rit lepo rasteta.....morfologijo imam pa jutri

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
5.2.2009 21:11:46   
meti21
Vročinski krč- mi smo eni izmed nesrečnežev, ki smo to lani maja doživeli, ko je bila tamala stara 18 mesecev in res misliš, da ti bo otrok umrl.
Prejšnji teden je imela gripo in 5 dni do 40 vročine in sva bila oba z mojim že čist izmučena fizično in psihično (15x na dan v banjo, voltaren, calpol, veliko piti-hladno ter hladit,hladit in hladit), to je vse kar lahko narediš in hvala bogu ni prišlo do krča, jo je pa zelo treslo ko je temperatura hitro naraščala.
Po parih mesecih sem se sprijaznila, da več kot to, kar sem napisala in seveda obisk zdravnika po enem dnevu, ne po treh dneh vročine, ne morem narediti in kar lažje živim.
Če te pa še kaj zanima mi pa na ZS pošlji. 

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
5.2.2009 22:31:46   
Mala_princeska

Fejči tudi jaz upam, da je s sinom vse ok. user posted image user posted image user posted image
Verjamem, da je šok. Moja je imela vročinske blodnje med spanjem in že to se mi je zdelo dovolj hudo user posted image .
user posted image user posted image user posted image Otročka boš pa tud začutila - verjemi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: amaya

se oglašam po dolgem času...sem OK....trebuh in rit lepo rasteta.....morfologijo imam pa jutri

Amaya

Se pridružujem besedam, da trebuh in rit rasteta user posted image user posted image . Tudi meni - verjemi. user posted image user posted image

Srečno jutri. Pa javi kaj bo novega.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
5.2.2009 23:23:16   
fragola
Fejči verjamem, da je blo hudouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
6.2.2009 8:21:29   
manna
Fejči; ne skrbi zaradi gibov, mogoče nosiš bolj zadaj ? Tudi jaz včasih po par dni skupaj čutim zelo šibko, me pa skor vsak dan zelo boli hrbet, tako da sumim da se otroček bolj v notranjosti stiska in s tem pritiska na vse ostalo  ?
Upam da je sinko zdaj v redu!

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
6.2.2009 9:21:50   
bačko
Fejči upam da je z sinekom vse uredu!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Tega je tudi mene strah.Jaz sploh ne vem kaj bi naredila.Pomoje bi bila zelo panična.
Jaz sem uredu.Malo me počasi že skrbi ker se vse redite jaz pa imam še vedno isto kilogramov kot na začetku.Komaj čakam da bom imela pregled.Moram pa se še naročiti na 3D ultrazvok.
Moj mož bo tudi pri porodu.Je bil pri Žani in bo tudi sedaj.No lepo se imejte in čuvaje svoje trebuščke in user posted image !

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
6.2.2009 10:51:33   
Meggy
Živjo!
Tudi jaz se pridružujem vsem junijkam 2009. Rok imam 11.6.
In komaj čakam, da bo konec te zime in da pokuka topel sonček, ki me res spravi v dobro voljo; sem namreč čisto brez energije user posted image

Lepo nosečnost vsem user posted image

(odgovor članu lajla)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
6.2.2009 10:51:43   
luši
Pozdravljene...
Js sm pa včeri zvečer skupi zletela... sm dubla take krče v trebuhu da nism mogla več na nogah stat in sm sam skup zgrmela... pa so me z rešilcam odpelal v Kranj, tm so me pa na infuzijo prklopil pa ultrazvok mi je nardila (pa je blo na srečo z malim vse vredu) tko da mi je samo Buscopan prot bolečinam napisala, pa domov me je poslala ker sem itq mela dones posvetovalnico...
V posvetovalnici bi mogla pa met dones morfologijo, ampak ji je crknu aparat tko da me je poslala v Kranj pa se morm naročit in met morfologijo v roku 14dni, ker mam 23.2. spet kontrolo ker mam porazne izvide... kri obupna, voda pa še bolj...
Na srečo je z mojim user posted image vse v redu... (ji je delou vsaj ta navadn UZ)... srček utripa pa premetava se (je parkrat tko brcnu, da je še ona na zuni čutla k je UZ delalauser posted image )... med drugim je tut nogice dau narazn pa sm vidla lulčka user posted image ... tko da bomo 100% imeli user posted image (edin če mu ne bo preč paduuser posted image )

Uglavnm zdej morm ležat, pa počivat, pa nč delat, pa nikamor it... še na sprehod ne smem user posted image
Blo me je pa tko strah včeri da sm prou molila da bi blo vse v redu z malim...

Pazite nase in na svoje bušije in svoje zakladke ki jih mate že doma... pa čimmanj bolezni pa stresov itd...

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
6.2.2009 10:59:53   
Anonimen

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                   
user posted image  mery15031981 (27 let, por. LJ) M: 09.02.                                                 
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                               

user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                            
user posted image nina16                             
user posted image bambinca                                                                                            
user posted image Tej_a                                         
user posted image salcka                                       
user posted image  Liam                    
user posted image Anikabanika

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ)P:26.01. user posted image 1.Anej Ian 5.5.07               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image  Smrketa 24     (       )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina*   (27 let, por. LJ)  P: 16.02., M: 22.01  user posted image                                
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)    
user posted image  Tinca84  (24 let)  P: 09.02.  user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) M: 26.01              
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:        user posted image   1. Matic 12.5.2006       
user posted image Meridaub                      

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 10.2., M: 28.01    user posted image                    
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                          
user posted image Mony25      (           )      P: 30.01     
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image             

05.06.

user posted image jabolka  (27 let, por. IZOLA )  P: 28.01.   

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (29 let,por. LJ) P: 13.2., M: 22.1. user posted image  1. Žana 1,5 l                     
user posted image emelly     

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 25.2.   user posted image
user posted image MK8     P: 22.01                                                         

08.06

user posted image cesarica13  (31 let, por. MB )  P: 6.02, M: 11.02.   
user posted image manna    (          )   M: 27.01.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image 1. Tadej 5,5 l 2. Luka 4 l                                                      
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image   bibi                                                                                
user posted image   Hanuši    M: 19.01. user posted image
user posted image  Tecka                                                        

11.06.

user posted image kalateja (25 let, por. SG)    M: 30.1.  user posted image     
user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image   Meggy                                   

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  M: 02.02.  user posted image    1. Rubi 2 leti
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  M: 30.01 user posted image                  

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 11.02.                                                        
user posted image princ_princeska      
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           M: 05.02.
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 3.02.      
user posted image  Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 02.03. user posted image

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy                P: 13.1.,  M: 30.01 user posted image                     
user posted image amaya                        P: 13.1.                                
user posted image ronja1a

18.06.

user posted image tincaminca   
user posted image fejči

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   M:25.02  user posted image                   
user posted image   Skuštrana              P: 13.01. M: 03.02.
user posted image   Mitmor                                                    
user posted image   Sončki  (33 let)  M: 03.02. user posted image

20.06.  

user posted image
loveforever  (23 let, por. CE)  M: 09.02.     1. Tjaša 2 leti
user posted image
 Dodi                             
user posted image nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  P: 09.02.

21.06.  

user posted image Lino  (30 let)    P: 3.02.                  2user posted image     1. Mare 10 let
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let, por.SG) P: 02.02.  M: 16.02. user posted image                                      
user posted image Pomaranči

23.06.  

user posted image fragola                     P: 13.1, M: 10.2                       
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   M: 12.02.       

24.06.

user posted image 22zlatolaska19          
user posted image  Gantar  (28 let, por. LJ)       P 12.03.  user posted image   
user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image  Majana79    P: 05.02, 31.03. user posted image

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 20.2.  user posted image   1. Karin 8,5 l                      

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam                                      

29.06                      

user posted image Lsica   user posted image     

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let, por. PO)
user posted image   Luši  (20 let)            M: 06.02                          

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 96

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil gantar -- 6.2.2009 11:00:09 >

(odgovor članu *alina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3445
6.2.2009 11:03:14   
Anonimen
Dober dan user posted image

Sem mal uredila seznam. Veliko ne, to je res, saj nisem vsega brala. Dodala sem Meggy, pa zase sem popravila. Upam, da *alina* ne bo jezna.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3446
6.2.2009 11:27:09   
mery15031981
Meggy dobrodošla men namiuser posted image

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
6.2.2009 11:34:15   
princ_princeska
ola kako ste kaj v tem sončnem dopoldnevu, no vsaj pri nas sije sonček...

Fejči upam da je z malim vse uredu!

Meggy dobrodošla med nami.....

Luši- pazi nase in na svojegauser posted image ....in velikoooo počivaj

(odgovor članu Meggy)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
6.2.2009 11:36:28   
lino
Lušiuser posted image user posted image user posted image le pazi se.

Kaj lahko tudi meni popravite v seznamčku...imam naslednji pregled 3.3.2009...pa 60% je user posted image in mislim, da lahko tudi to dodate..., če pa pride do kake spremembe pa javim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
6.2.2009 12:08:09   
Anonimen

user posted image    user posted image    user posted image

NOSEČKE
                          user posted image

PDP           IME                                              

XX.06.

user posted image  frčafelca                   
user posted image  mery15031981 (27 let, por. LJ) M: 09.02.                                                 
user posted image lajla                                       
user posted image bozza                               

user posted image borisina                                     
user posted image  Vera*                                                            
user posted image nina16                             
user posted image bambinca                                                                                            
user posted image Tej_a                                         
user posted image salcka                                       
user posted image  Liam                    
user posted image Anikabanika

01.06.

user posted image Deja777 (24 let,por. PTUJ)P:26.01. user posted image 1.Anej Ian 5.5.07               
user posted image pinkiponki                                                      
user posted image Annadriel     
user posted image  Smrketa 24     (       )   P: 03.03.     user posted image          

02.06.

user posted image kakteja                            
user posted image *alina*   (27 let, por. LJ)  P: 16.02., M: 22.01  user posted image                                
user posted image  Mucica1     user posted image    
user posted image   Nina16      M: 05.01.  user posted image
user posted image  Nemka (21 let)    
user posted image  Tinca84  (24 let)  P: 09.02.  user posted image

03.06.

user posted image Dreamhorse (26 let, por. PTUJ) M: 26.01              
user posted image Lenika (30 let, por. NM) P:        user posted image   1. Matic 12.5.2006       
user posted image Meridaub                      

04.06.

user posted image  tina111   (31 let)  P: 30.1   user posted image
user posted image  Janci F   (27 let, por. KR)  P: 10.2., M: 28.01    user posted image                    
user posted image  Lajan                          
user posted image frutela                          
user posted image Mony25      (           )      P: 30.01     
user posted image Lauferka    (            )    P: 13.01.  user posted image             

05.06.

user posted image jabolka  (27 let, por. IZOLA )  P: 28.01.   

06.06.

user posted image kim09                           
user posted image bačko (29 let,por. LJ) P: 13.2., M: 22.1. user posted image  1. Žana 1,5 l                     
user posted image emelly     

07.06.

user posted image Ribička (28 let, por. MB) P: 20.01., M: 30.01.                         
user posted image *blu*  (29 let) P: 25.2.   user posted image
user posted image MK8     P: 22.01                                                         

08.06

user posted image cesarica13  (31 let, por. MB )  P: 6.02, M: 11.02.   
user posted image manna    (          )   M: 27.01.   user posted image                                         
user posted image tadejluka (27 let) user posted image 1. Tadej 5,5 l 2. Luka 4 l                                                      
user posted image Nastyaa     
user posted image Hindi (28 let, por. LJ)   M: 26.01.

09.06.

user posted image Metimenka (21 let, por. LJ)                      

10.06.

user posted image   bibi                                                                                
user posted image   Hanuši    M: 19.01. user posted image
user posted image  Tecka                                                        

11.06.

user posted image kalateja (25 let, por. SG)    M: 30.1.  user posted image     
user posted image Lia2006 (29 let, por. NM)  M: 04.02   user posted image    
user posted image Tanjadenis (25 let, por.Trb ) M: =2.2.   user posted image   
user posted image Mandreja   user posted image
user posted image   Meggy                                   

12. 6

user posted image Meti21 (29 let, por. LJ ali PO)  M: 02.02.  user posted image    1. Rubi 2 leti
user posted image Cally   (28 let, por. LJ ali NM)  M: 30.01 user posted image                  

13.06.

user posted image Julyo8
  (30 let, por. PO)  P: 11.02.                                                        
user posted image princ_princeska      
user posted image Ajdish (24 let, por. LJ)  M: 06.02. user posted image

14.06.

user posted image miškamaška08   

user posted image miškolinka 82           M: 05.02.
user posted image Mojjaka  (29 let)   P: 3.02.      
user posted image  Mala_princeska (26 let, por. NM) P: 02.03. user posted image

15.06.

16.06.

user posted image Mateja***                     
user posted image pika1977     
user posted image Tanja Grosuplje                                   

17.06.

user posted image Goldy                P: 13.1.,  M: 30.01 user posted image                     
user posted image amaya                        P: 13.1.                                
user posted image ronja1a

18.06.

user posted image tincaminca   
user posted image fejči

19.06.

user posted image   Biba14  (26 let, por. MB )   M:25.02  user posted image                   
user posted image   Skuštrana              P: 13.01. M: 03.02.
user posted image   Mitmor                                                    
user posted image   Sončki  (33 let)  M: 03.02. user posted image

20.06.  

user posted image
loveforever  (23 let, por. CE)  M: 09.02.     1. Tjaša 2 leti
user posted image
 Dodi                             
user posted image nenah83            P: 20.1.    
user posted image *pikica (23 let, por. CE) 

user posted image  Kaminek (27 let)  P: 09.02.

21.06.  

user posted image Lino  (30 let)    P: 03.03.  user posted image                   2user posted image     1. Mare 10 let
user posted image ulsi25                               
user posted image Bamoocham (25 let, por.SG) P: 02.02.  M: 16.02. user posted image                                      
user posted image Pomaranči

23.06.  

user posted image fragola                     P: 13.1, M: 10.2                       
user posted image maycha   (32 let, por. Celje)   M: 12.02.       

24.06.

user posted image 22zlatolaska19          
user posted image  Gantar  (28 let, por. LJ)       P 12.03.  user posted image   
user posted image  Kittycat (por. CE) M: 09.02.

25.06.   

user posted image m2ip                                   
user posted image emmi          
user posted image M2I       

user posted image  Majana79    P: 05.02, 31.03. user posted image

26.06.

user posted image Banči06 (31 let)   M: 10.2. user posted image

27.6.

user posted image  Bjondi (33 let, por.LJ) P: 20.2.  user posted image   1. Karin 8,5 l                      

28.06.

user posted image   Naja*                               
user posted image   Banananjam                                      

29.06                      

user posted image Lsica   user posted image     

30.06.

user posted image  Farmacevtka81           
user posted image  
Nova10ka   (30 let, por. PO)
user posted image   Luši  (20 let)            M: 06.02                          

SKUPAJ JUNIJSKIH   2009  = 96

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
user posted image
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI        DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA           SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                      ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.            VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                            NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?