Hanuši
|
Dobro jutro, Janci F jest sem na bolniški od novembra. Imela sem rjave izcedke in diagnoza nizko ležeča posteljica. Naj bi večino počivala in zato sem od komisije dobila podaljšanje vendar glede na to, da se zdravim doma, ne smem zapuščati doma, le, ko grem na pregled k svoji G. ali v laboratorij. To mi je pisalo v odločbi. Glede na to, da pa jaz ne morem brez vsakodnevnih sprehodov z našo , sem vprašala G kako je s tem. Rekla mi je, da mi en krajši sprehod na dan tudi ona priporoča in, da je to v sklopu zdravljenja. Tko, da se jaz sprehodom nisem odpovedala. Glede na to, da smo pa zelo družabna družinica, pa res sedaj mi večinoma sprejemamo obiske, ker sami ne hodimo več toliko okrog. Kar se pa poroda tiče bo pa moj tudi zraven. Ni pa bil pri prvem, tko, da sem vzela prijateljico pa je blo tut super. Sam, da maš enega s katerim se lahko malo pogovarjaš. Pri meni je sicer vse skupaj trajalo le uro in pol, a je le fino, da veš, da imaš nekoga ob sebi, če kaj potrebuješ ali... Tko, da punce nič hudega, če dragi ni za to, pa vzemite prijateljico, sestro ali mamo... Še ena zgodba. Ta dotična prijateljica pediatrinja je pred leti delala v porodnišnici. In, ko je pri prvem porodu moj reku, da ne bo zraven, sem bila seveda malo užaljena. Pa mi je rekla, da naj ga nikar ne silim, ker so imeli primer moža, ko je bil pod prisilo zraven pri 12 urnem porodu. Na koncu pa otroka ni hotel vzeti v naročje, ker je rekel, da je otrok kriv , da je njegova ljubezen tok trpela. Vem, da je to extremni primer, ampak mislim, da je bolje, da se jih ne sili.
|