|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijke 2009
4.2.2009 16:10:04   
biba14
Pozdravček...
Kako ste kaj? Pri nas imamo sončka, pa tudi še kar toplo je,tako da gre človek končno lahko normalno na sprehod, brez da zmrzne oz.je cel mokeruser posted image . Pravi balzam na včerajšnjo katastrofo, ko sem šla zjutraj v Lj na neko pomembno zadevo....in seveda zamudila celo stvar,ker sem za zadnjih 20km avtoceste porabila 2 uriuser posted image  snežnega meteža....no,vsaj velik snega smo videli, če je šlo že vse dugo user posted image  žvižgat.
Včeraj sem dala tudi kri za toxo, in sedaj me čaka mesec dni čakanjauser posted image  na g.
O alternativi plenic za enkratno uporabo niti nisem razmišljala, sem precej eko, ampak prat pa se mi pa res ne da...raje izkoristim čas, da se poigram s user posted image , ne pa da celi čas razmišljam, kdaj bom prala, da slučajno ne zmanjka plenic.....
Jaz sem mojega prosila,če bo z mano pred porodom in med popadki...pač vmes ko zadeva trajaaaa, ker me je vsega skupaj precej strah, bo pa šel tik pred zdajci najverjetneje ven...kar mi tudi odgovarja...sicer pa je to še zelo daleč user posted image .
papa

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
4.2.2009 16:42:32   
lenika
Moj je bil pri porodu prvič in bo tudi sedaj zraven.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
4.2.2009 17:36:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

2 nočna vložka

Moje mnenje - brezvezeuser posted image Jaz dodatnih vložkov čez dan sploh ne uporabljam, ponoči pa dam en navaden dodaten vložek ali pa kar tetra plenico (to je še najboljše, najbolj vpija). Lahko pa daš tudi 2 navadna vložka...

Ma, pri tem je tako - lahko zapraviš full denarja že na začetku pa potem pol stvari ne uporabljaš, ali pa kupiš res samo tisti strat paket in potem po potrebi dokupuješuser posted image

Skuštrana - Hvala za dragocen nasvet - torej bolje da kupim v startu manj in potem dokupujem po potrebi?

user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
4.2.2009 17:41:41   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: anikabanika

Tudi z moje strani lep pozdravuser posted image

Nekatere se ubadate s tem da fantje oz. možje do vas niso tako pozorni, kak je pa glede prisotnosti ob porodu? Jaz se pa s tem ukvarjam, ker moj nikakor noče biti prisoten, jaz pa si zelooooo želim, in me je prav strah, da bom mogla bit samauser posted image

Jaz sem morala biti sama, ker so ga v prvo prepozno poklicali in verjemi - preživiš user posted image  tudi sama.

No, moj user posted image  je v tej user posted image  mogoče malo bolj navdušen, samo ni tak tip človeka ki bi to pokazal. Tako da večkrat mu jaz dam roko na trebuh. Drugače pa zadnjič je ves vesel slikal trebuh, ko sva ga namazala s sladkim grehom - sva mu narisala oči, pa nos, pa usta user posted image .

Vem pa, da je vesel da bo ponovno oči. user posted image

Želi si user posted image .

In z veseljem je nekaj časa nazaj prebiral na internetu temo o pleničkah user posted image .

(odgovor članu anikabanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
4.2.2009 17:42:00   
*blu*
Pozornost, tudi jaz lahko pohvalim mojega dragega. Je pozoren, tako do mene, kot do mojega vedno večjega trebuha. Sploh sta s tamalo vsak večer nalimana name in čakata kako brciko. Tudi v prvi user posted image  je bil navdušen. Na preglede hodi z mano, če le ni v Pragi, rodit gre pa tudi z mano. Sicer je eden izmed tistih, ki ne prenesejo krvi in kakih medicinskih postopkov, pri tamali je bil pa z gin. ves čas tam doli in bil ves navdušen nad prihodom naše user posted image .

Plenice, mi smo na Pamperskah, že ves čas. Me je tudi imelo, da bi racmanke nabavla, pa me je tudi hitro minilo, ko sem videla postopek pri prijateljici.

Čestitke za vse uspešno opravljene morfologijeuser posted image . Ali katera šteje kdo vodi user posted image  ali user posted image ?

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
4.2.2009 17:43:22   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Lucky you - moj je zamudil user posted image . Upam, da se tokrat ne bo to zgodilo in da bo hitro prihitel zdraven (pa nismo daleč od Nm). Bom zatežila vsem okoli sebe, če bom že v porodnišnici, kot v prvo. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
4.2.2009 17:45:11   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: *blu*
Čestitke za vse uspešno opravljene morfologijeuser posted image . Ali katera šteje kdo vodi user posted image  ali user posted image ?

Žal ne štejem.

No pri nas je PDP po novem 14.06. in spol presenečenje: user posted image .

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
4.2.2009 18:27:14   
dreamhorse
Pozdravljene.
Ponovno sem iz morfologije, le da sem tokrat dobila napotnico za UZ v MB bolnico, saj se ponovno ni nič videlo, ker moje dete tako čudno leži, da me je že prav malo strah. In ni mi jasno, kakšne Uz imajo v MB, da bodo videli, česar moja g ne vidi. Kako, na kak način.

Kaj se pa tiče pozornosti mojega dragega. Odkar je čutil prvo brciko me vsako noč prime za trebuh, vsak večer ga boža in lubčka, pa ko rečem da brca celo reagira in pride dat roko gor, če bo čutil kako brco. Pred tem ni reagiral niti malo. Moramo jih razumeti. me se navajamo na trebuščke in na dejstvo, da bomo mame od + dalje. Živimo s tem, medtem ko moški morajo kar tako preklopiti, ker pa vem, da je težko. Zato je treba verjetno katere stvari razložit, saj oni ne vedo, da želimo v tem času biti razvajane... Mene moj v petek pelje na kopanje, ker sem se zaželela bazena...
In na porod bo šel zraven, vsaj tisti čas popadkov in priprav, ko bo pa porod potekal, pa pač izbere, če bo zraven ali ne.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
4.2.2009 19:26:12   
ploti
Hej, punce.
jst sem mela 2.2 morfologijo je use okuser posted image , sam najin user posted image ni hotu dat nogic narazen pa pokazat kaj je.user posted image
Me pa zdej neki zanima, ker sem tako firbčna, bi zelo rada vedela ali se da še kaj naredit? je še kak pregled k ga lahko nardim zdej, da zvem kaj bo?? a kera ve??? pliss.
aja ko sem mela pa nuhalno, mi je pa rekla dohtarca, da naj bi biu user posted image , sam ni 100%

< Sporočilo je popravil ploti -- 4.2.2009 19:32:08 >

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
4.2.2009 20:24:09   
skuštrana
Mala princeska, po moje je najboljše kupiti 20 plenic ter 3 prekrivne hlačke, potem če pa vidiš da ti ne znese pač dokupiš. user posted image

Moj mož je bil z mano pri obeh porodih in tudi pri tretjem bo.

Je pa naš dragi tata čisto navdušen nad UZ in gre vsakič zravenuser posted image Ma, potem se pa čisto raznežni..Pa še z mojo ginekologinjo sta full frenda (sta oba Hrvata) in se potem pogovarjata in pogovarjata in pogovarjata..Zdej sta že tako daleč, da nas je že na svoj vikend na morju povabilauser posted image user posted image

Biba14, mi smo v torek porabili za pot, ki jo drugače prevozimo v 2,5urah skoraj 5 uruser posted image ..

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu ploti)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
4.2.2009 20:24:53   
skuštrana
pLOTI, če ti tvoj ginekolog ne bo več delal UZ pojdi samoplačniško. 

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

Neposredna povezava do sporočila: 3411
4.2.2009 22:12:30   
fragola
Punce moj je  pozoren, vozi me na preglede in večkrat tudi sam poboža trebuh, ko bom rodila bo pa z mano. Na preglede me vozi, ker itak me vozi v Postojno in midva sva pa iz okolice Nove Gorice. user posted image user posted image user posted image

Janci, prej sem bla v baybcentru in imajo znižano posteljo Rose na 179,90€user posted image , vendar samo do konc februarja, če se ne motim!

Upanje zadnje umre!

Neposredna povezava do sporočila: 3412
5.2.2009 8:01:12   
biba14
Jutrčekuser posted image
Ravno čakam mizarja, da pripelje omare za otroško sobicouser posted image user posted image , jo sestavi, tako da bo user posted image danes dobil prvo stvarco ( če odštejem copatke, ki jih je naredila kolegica, ko je bila tko navdušena nad mojo user posted image , da je user posted image že za Božička poslala darilouser posted image user posted image .
Drugače pa kaže, da bo danes ful lep dan in se že veselim sprehoda z mojim yorkijem.
Lep danček
papa

< Sporočilo je popravil biba14 -- 5.2.2009 8:02:30 >

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
5.2.2009 9:17:59   
fragola
Dobro jutro, tle na primorskem je pa še zmeraj grdo sicer brez dežja, vendar oblačno. Upam, da se bo polepšalo, da bom šla kaj na sprehod z mojimuser posted image !

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
5.2.2009 10:06:07   
Janci F
Dobro jutro,

zanima me, če je katero od tistih, ki ste na bolniški že kdaj obiskala kontrola.
Jaz imam namreč hude migrena in mi je včeraj nevrofiziologinja rekla, da moram veliko počivat in zmerno gibat.
Predvsem se ravnati po svojem občutku in se izogibati stresu.
Več ali manj sem cele dneve doma, večkrat grem na sprehod ali v trgovino in me malo zanima kako izgleda, če te pridejo preverjat.
Z mojo srečo se zna zgodit, da bodo prišli ravno takrat ko me ne bo doma.

Lep pozdrav in uživajta, kljub slabemu vremenu.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
5.2.2009 10:41:01   
Hanuši
Dobro jutro,
Janci F jest sem na bolniški od novembra. Imela sem rjave izcedke in diagnoza nizko ležeča posteljica. Naj bi večino počivala in zato sem od komisije dobila podaljšanje vendar glede na to, da se zdravim doma, ne smem zapuščati doma, le, ko grem na pregled k svoji G. ali v laboratorij. To mi je pisalo v odločbi. Glede na to, da pa jaz ne morem brez vsakodnevnih sprehodov z našouser posted image , sem vprašala G kako je s tem. Rekla mi je, da mi en krajši sprehod na dan tudi ona priporoča in, da je to v sklopu zdravljenja. Tko, da se jaz sprehodom nisem odpovedala.
Glede na to, da smo pa zelo družabna družinica, pa res sedaj mi večinoma sprejemamo obiske, ker sami ne hodimo več toliko okrog.

Kar se pa poroda tiče bo pa moj tudi zraven. Ni pa bil pri prvem, tko, da sem vzela prijateljico pa je blo tut super. Sam, da maš enega s katerim se lahko malo pogovarjaš. Pri meni je sicer vse skupaj trajalo le uro in pol, a je le fino, da veš, da imaš nekoga ob sebi, če kaj potrebuješ ali...
Tko, da punce nič hudega, če dragi ni za to, pa vzemite prijateljico, sestro ali mamo...
Še ena zgodba. Ta dotična prijateljica pediatrinja je pred leti delala v porodnišnici. In, ko je pri prvem porodu moj reku, da ne bo zraven, sem bila seveda malo užaljena. Pa mi je rekla, da naj ga nikar ne silim, ker so imeli primer moža, ko je bil pod prisilo zraven pri 12 urnem porodu. Na koncu pa otroka ni hotel vzeti v naročje, ker je rekel, da je otrok kriv , da je njegova ljubezen tok trpela. Vem, da je to extremni primer, ampak mislim, da je bolje, da se jih ne sili.

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
5.2.2009 10:45:08   
lino
Janci F, tudi jaz sem od danes naprej na bolniški, ker imam fullllll nizek krvni tlak in je menda nevarno, da skup ne padem...(sem 100% spremenila navade in vpiliva na pritisk)

Zdravnik mi je napisal počitek in me je kar mal zmrazilo, ker mal pa že moraš svet videt...pa tk slabotna tut nisem, da ne bi mogla do trgovine ali pa na govorilne ure za sina, ko so itak obvezne...sam upam, da ne bo kontrol...

Menda so pa itak prvih 30 delovnih dni odvisne od delodajalce, če ti jih pošlje in potem od zavoda za zavarovanje, ki vsaj menda ne pošiljajo pogosto...

Sama sem rekla, da bom šla v trgovino, če bo moj doma in se bova zmenila, da me pač pokliče, če kdo pride...problem mi nastane, ker meni delodajalec, da tu in tam bi pa lako vseeno še v službo prišla...user posted image

Glede moških pa....imam pa eno fajn knjigo, ki sem jo pred leti brala in mi je bila the best (opisuje žensko psiho...skozi povesti starih ljudstev) res zanimiva in obstaja tudi o moških...veliko izveš iz njih. Imenujeta pa se "Ženska, ki teče z volkovi in Moški, ki teče z volkovi..."- priporočam.user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
5.2.2009 10:49:57   
Hanuši
aja Janci F sem tok načvekala, da ti pa nisem odgovorila na vprašanje. Od novembra jaz še nisem mela kontrole. Je pa od mojga teta dr. in smo mel vplačano smučanje v Avstriji. Pa sem jo prosila, da bi lahko šla na smučanje, če bi mi napisala v primeru kontrole kakšno opravičilo, da sem bila pri njej na pregledu alo kaj podobnega(ni pa moja os.zdravnica). Pa mi je samo rekla naj se ne zafrkavam, ker je v zadnjem letu kontrola postala veliko bolj zafrknjena. In glede na to, da ni moja os.dr. mi ne more napisat nič.
Menda so sploh bolj zoprni pri nosečnicah, ker včasih so G. kar takoj pošiljali na bolniške. Tko, da sta moja dva imela lep sončen teden v a, jaz pa sem bila doma.

< Sporočilo je popravil Hanuši -- 5.2.2009 10:53:24 >

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
5.2.2009 11:44:20   
tinca84
Jst sem na bolniški dva meseca, odkar sem bila v bolnici zaradi krvavitve, pa še ni bilo kontrole. Ginekolog in zdravnica sta mi napisala vsakodnevne sprehode, plavanje, skratka gibanje v domačem kraju, ker če si zaprt med 4 stene te lahko še sam glava boli. Jst osebno grem 1-2 na teden v trgovino po fasngo (v centre sigurno ne), ampak se ni za špilat. Nimam strogega ležanja ampak me je pa ful strah, da pridejo glih takrat, ko me 10 minut ne bo doma.
Na odločbi mi pa nikjer ne piše sprehode ali plavanje kot sta mi g. in zdr., baje so ful strogi in ne vidjo kar ti zdr. predpiše.

Sem pa že slišla razne zgodbe:
-da tak slabo pa jim ne gre da bodo nosečnice preverjal;
-da je odvisno s katerga konca si, nekje so bolj zajebani nekje manj;
-da te pridejo kontrolirat mora bit prijava, ker sam od sebe ne hodijo;
-nekatere pa so kontrolirali celo 2x na teden.

Jst vem da je težko bit kr zaprt, ke me vsak dan boli glava in včasih imam ful oteženo dihanje zaradi centralne kurjave, ker ne zadihamo svežga zraka. Tud če si nevem kako "luftaš" stanovanje, to nikakor ni svež zrak. 

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
5.2.2009 12:34:52   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Lucky you - moj je zamudil user posted image . Upam, da se tokrat ne bo to zgodilo in da bo hitro prihitel zdraven (pa nismo daleč od Nm). Bom zatežila vsem okoli sebe, če bom že v porodnišnici, kot v prvo. user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image .

Lucky, ja no, kakor se vzame. Glede na to, da se je začelo ob pol devetih zjutraj, rodila sem pa ob pol devetih zvečer, skoraj ni mogel zamudit.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
5.2.2009 13:28:19   
mamica12
Veste kaj, moj mož je bil tudi prvič zraven, je enko pred nosečnostjo govoril da ne bo šel zraven, potem pa ko je zadnja dva meseca videl kako trebuh valovi, je bol čakal na rojstvo kot jaz.
Moram pa reči da mi ni bil v veliko pomoč razen da ti prinese vodo, ampak to mi je tudi babica, je blo njega bolj strah, gledal je tam kjer se izpisuje jakost popadkov in komentiral. takrat ti itak ni do pogovora......
Glavno je da je babica ki spremlja tvoj potek čimveč zraven (pri meni je bla ves čas) me masirala, nisem mogla verjet da masaža lahko tako pomaga. moških se mi zdi itak ne spustijo preveč zraven, skratka če nočejo iti poleg jih po mojem brezveze silit, ker so potem sami problemi.

pravi pa, da bo šel v drugo tudi trpet z mano, saj veste skupaj v dobrem in zlo user posted image

lep sončen pozdrav z MB

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
5.2.2009 14:06:11   
luši
Dobro jutro... kakšn lep sonček končnouser posted image

Kokr sm js slišala glede teh kontrol (tut če si na bolniški zarat česa drucga in ne nosečnosti), more zadevo naročit tvoj delodajalec... ker ti osebki k kontrolo opravljajo majo ogromn dela s tem da prekontrolirajo vse k so naročeni in na svojo roko ne hodjo na obisk...
Če pa že pridejo in te v tistem trenutku ni doma, pa pridejo še enkrat kasneje isti dan, če te pa še takrat ne dobijo pa najprej pokličejo, po tem pa pridejo še naslednji dan... itd... so pa te kontrole predvsem zato, da preverijo če si ti res doma, da nisi slučajno na dopustu... glede trgovine, sprehoda ali obiska pri prijateljih pa ne težijo...

JanciF,
glede na to da ti veliko dela za službo opravljaš od doma, mislim da ti delodajalec ne bo poslal kontrole, tko da tvoji obiski v štacuni in maratonski pohodi po Kranju niso pod vprašajemuser posted image

Vem pa za primer, k je nek moški  delal v tovarni... in je neki zmutil in si vzel bolniško (ker mu je dopusta pač zmankalo)... no ampak on je to bolniško preživel pri delu na črno... in to v tujini... ko je pa prišel nazaj, ga je pa v nabiralniku čakala odločba in poziv da naj pride na zagovor in po delovno knjižico, ker je bla kontrola vsak dan pri njem in njega ni bilo...

Ljubezen je edina smiselna stvar tega nesmiselnega življenja... Življenje dobi smisel šele, ko ga posvetiš ljubljeni osebi...

(odgovor članu mamica12)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
5.2.2009 14:12:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Janci F

zanima me, če je katero od tistih, ki ste na bolniški že kdaj obiskala kontrola.

jaz sem jo dobila. bilo je mislim, da enkrat v začetku decembra. sem pa imela takrat v odločbi napisano mirovanje na domu. po tem sem pač omenila G, da sem dobila kontrolo in je od takrat vedno zraven mnenja napisala, da priporoča sprehode. in od takrat imam tudi na odločbi napisano ravnanje po navodilih zdravnika. no potem kontrole več ni bilo, jo pa pričakujem, vendar se ne sekiram toliko če me nebi bilo doma.
no izgleda pa takole: prišel en gospod se predstavil mi dal zapisnik za podpistat(na njem je zapisal, da sem počivala doma) in opozoril me je, da še pride. user posted image in to je bilo to.

(odgovor članu Janci F)
  Neposredna povezava do sporočila: 3423
5.2.2009 14:15:19   
Anonimen
sem šla gledat od 2.12. sem na bolniški (v breme zavoda) 9.12. sem dobila kontrolo. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3424
5.2.2009 14:44:21   
fragola
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

aja Janci F sem tok načvekala, da ti pa nisem odgovorila na vprašanje. Od novembra jaz še nisem mela kontrole. Je pa od mojga teta dr. in smo mel vplačano smučanje v Avstriji. Pa sem jo prosila, da bi lahko šla na smučanje, če bi mi napisala v primeru kontrole kakšno opravičilo, da sem bila pri njej na pregledu alo kaj podobnega(ni pa moja os.zdravnica). Pa mi je samo rekla naj se ne zafrkavam, ker je v zadnjem letu kontrola postala veliko bolj zafrknjena. In glede na to, da ni moja os.dr. mi ne more napisat nič.
Menda so sploh bolj zoprni pri nosečnicah, ker včasih so G. kar takoj pošiljali na bolniške. Tko, da sta moja dva imela lep sončen teden v a, jaz pa sem bila doma.

Hanuši hvala bogu, da si bla doma, sej konec koncev si na bolniški ne na dopustu. Pa brez zamere, si se prav odločla,d anii šla.
Jaz sem tudi doma od novembra in nisem mela še kontrole ena prjatlca pa jo je mela in je bla doma, so jo prašali kaj je počela preden so oni prišli.
Jaz grem do trgovine, ki jo mam zelo blizu, vendar ne vsak dan 1-2xna teden. nedelje pa izkoristiva z možem, da greva na daljše sprehode ali pa do mojih.

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?