|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
6.2.2009 9:02:06   
špelin@
barbaw, fajn klepetajta z Anitko user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
6.2.2009 9:03:37   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: suzy85
suzy85, user posted image  za super varstvo. Koliko pa sta stara otročka, ki sta že tam?

2 leti

To bosta Evo vseh lumparij naučila user posted image  

jo je hotu v sredo fantek nekam peljat, ji kaj pokazat, pa se ni pustla. je baje začela kr godit! user posted image user posted image user posted image

lumparij se bo pa tak povsod učila. mi že tete pa strici obljubujejo kaj vse jo bojo naučili! user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
6.2.2009 9:05:42   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

V glavnem psa ŠE ne bomo imeli, ampak malo razmišljamo v tej smeri. Avgusta grem v novi kredit user posted image , pa upam, da bo lahko tako velik, da poplačam druga dva in mi ostane samo en. Sva se odločila, da vzamemo enega konkretnega pa naredimo mansardo, ker drugače bo tole katastrofa čez nekaj časa. Bosta vsaj otroka imela vsak svojo sobo. Upam, da nam rata.

Maja je danes čisto neznosna, zato se kar poslavljam. Pišem naslednjič doma. Popoldne se itak dobimo z Anitko pa mogoče gremo po kofetku še na kopanje. Upam, ker mi malo že manjka tale voda. Včeraj se zaradi Maje nisem nič kopala. user posted image  Saj bom še prišla na svoj račun.

Lepo se imejte!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    za vse, ki to rabite

lepo kofetkajte, malo se pa le še namoči!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
6.2.2009 9:08:17   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

V glavnem psa ŠE ne bomo imeli, ampak malo razmišljamo v tej smeri. Avgusta grem v novi kredit user posted image , pa upam, da bo lahko tako velik, da poplačam druga dva in mi ostane samo en. Sva se odločila, da vzamemo enega konkretnega pa naredimo mansardo, ker drugače bo tole katastrofa čez nekaj časa. Bosta vsaj otroka imela vsak svojo sobo. Upam, da nam rata.

Držim pestke, da bo zadeva šla skoziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maja je danes čisto neznosna, zato se kar poslavljam. Pišem naslednjič doma. Popoldne se itak dobimo z Anitko pa mogoče gremo po kofetku še na kopanje. Upam, ker mi malo že manjka tale voda. Včeraj se zaradi Maje nisem nič kopala. user posted image  Saj bom še prišla na svoj račun.

Lepo se imejte!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    za vse, ki to rabite

Se vidimo kmaluuser posted image , do takrat pa drži seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
6.2.2009 9:09:13   
Estrella*
barbaw in Anitka: uspešno kofetkajtauser posted image  

Anitka, sedaj bi bil pa že čas, da se še ti kam odpelješ. Ti samo pridno sprejemaš obiske na "domu"

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
6.2.2009 9:11:26   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Malo se javim, jaz pijem kavico, Videk še spi, mene malo živci matrajo, imam polno glavo skrbi in ne morem spat. Služba, varstvo, denar, ..... Jutri bi naj šel Videk zvečer k tašči, da bi midva bila malo bolj dolgo na poroki, pa mi je kar slabo, ko pomislim na to,... Mogla bi prenosno postlo kupit, pa ne vem kje bi kakšno poceni dobila. Včeraj mi je Videk s postle pado, ga ne smem nikjer več pustit, ksko je padel nimam pojma, ampak bil je na tleh na hrbtu in dereje je bilo pravo.Čisto sem psihično zdelana. Skoz bi vsi nekaj meli od mene, jaz pa ne morem večuser posted image user posted image user posted image .
V BBC imajo od 30.1-25.2. znižane prenosne postelje LEMI dimenzija 120x60 cm, Art. 193464-193467, KLUB: 29,99€ ( redna cena: 55,55€)

Sem bila pri moji babici včeraj v bolnici, ko sem jo vidla tam ležat, z odprtimi usti, sem točno mislila, da jo je še enkrat kap, ampak je bila po operaciji, ker so ji vstavili spodbujevalec za srce in mi ta prizor ne gre iz glave.user posted image user posted image user posted image

NE MOREM VEČ.

Poznam tak prizor, men še zdej ne gre iz glave moj pokojni bodoči tast,...user posted image drži se.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala za informacije o posteljici, grem danes takoj, ko bom mela malo lufta gledat, če jo še majo.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
6.2.2009 9:12:48   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Anitka, sedaj bi bil pa že čas, da se še ti kam odpelješ. Ti samo pridno sprejemaš obiske na "domu"

user posted image user posted image user posted image user posted image Bom bom, še malo. Saj bi včasih šla zraven mojega, ko gre kam službeno, samo takrat bi me moral kdo sprejeti kar za nekaj ur, to pa ne upam riskiratiuser posted image user posted image . Kaj pa če se me katera naveliča...

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
6.2.2009 9:15:00   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image Bom bom, še malo. Saj bi včasih šla zraven mojega, ko gre kam službeno, samo takrat bi me moral kdo sprejeti kar za nekaj ur, to pa ne upam riskiratiuser posted image user posted image . Kaj pa če se me katera naveliča...

Sami izgovori in popolnoma neutemeljeniuser posted image  Kam pa hodi tvoj na službene poti?

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
6.2.2009 9:15:26   
hijenca

Dobro jutro user posted image

Pri nas je bila ponoči spet epizoda vreščanja user posted image  Morava poklicat homeopata, če je treba dat drugo dozo zdravila, ker je rekel, da se zna po kakšnem tednu ponovit... V glavnem sem zdaj zdrava, ampak žal tokrat neprespana.

Ob obmesečnici tudi jaz čestitam Vidku od Srčekgirll user posted image user posted image user posted image

Ej, Estrella*, pol ure že čakam, da mi odpre video, ampak ne gre user posted image

suzy85, user posted image  za super varstvo. Koliko pa sta stara otročka, ki sta že tam?

barbaw, upam, da se tole z zobki res kmalu unese user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Ko smo pri kužkih: šicuja jaz definitivno ne bi imela, jih poznam kar ene par in so taki "usekani" psi, samo ne vem, če je to zaradi lastnikov ali so takšni po naravi. Zakaj pa ne bi vzela mladička iz zavetišča? Ti še nimajo kakšnih posebnih travm, dosti psičk pride tja brejih in potem oddajajo tudi njihove mladičke.

hijenca, a je tašča Vidka že kdaj čuvala? Vidim, da se ti je vse nakopičilo nad glavo, drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

tilči, velik user posted image  zate in tvoje, da ste zdaj bolje in lahko spet sproščeno uživate user posted image

kasso, user posted image  za zdravje, kako je to lepo prebrati user posted image
Glede migren grem pa drug teden k homeopatu, tokrat je bilo res hudo user posted image

Naty*, pri vas tudi zobki... Kot pri barbaw user posted image  Upam, da se bo umirilo in boste spali user posted image user posted image user posted image

Moja tašča še ni čuvala Vidka, pa saj vem, da bo lepo delala z njim, ampak ker je sama organsko ne morem, mi je tako težko, da bi najraje šla prej domov s poroke, pa bi bil Videk pri meni.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
6.2.2009 9:17:32   
Anitka

Sami izgovori in popolnoma neutemeljeniuser posted image  Kam pa hodi tvoj na službene poti?

Danes je šel na Koroško, zadnjič je bil v Celju, Ljubljani...

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2235
6.2.2009 9:19:09   
Anitka

Moja tašča še ni čuvala Vidka, pa saj vem, da bo lepo delala z njim, ampak ker je sama organsko ne morem, mi je tako težko, da bi najraje šla prej domov s poroke, pa bi bil Videk pri meni.

Te popolnoma razumem. Jaz sem tudi vsa alergična, če vidim, da ima Gala v rokah nekdo, ki ga kot praviš organsko ne morem.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
6.2.2009 9:19:46   
Anitka
Estrella nisi mi odgovorila - capuccino si že popila?

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
6.2.2009 9:23:44   
suzy85

si verjetno ni upala, da se ne bi alja prehitro zbudila! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
6.2.2009 9:26:33   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

si verjetno ni upala, da se ne bi alja prehitro zbudila! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image Verjetno ja.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
6.2.2009 9:29:39   
Estrella*

Ja sem ga, ampak je bila naša frača v stolčku in se igrala, jaz pa na RRuser posted image user posted image Sicer šele malo pred 9h, ampak je fajn sedel.

Danes sem prvič vstala in se prav veselila, da začnem čez teden dni z mučenjem v linea snelli. Me prav zanioma kaj bom porekla čez kake 14 dniuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
6.2.2009 9:49:57   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Moj user posted image je tam neke vrste "šef", je vodja gostinstva v kavarni, bowlingu in restavraciji user posted image user posted image

Si mislila verjetno user posted image , a ne?user posted image user posted image Ja potem pa bi ti morala biti večkrat tam, ali?user posted image

Ja sem mislila user posted image user posted image user posted image user posted image , ne nisem veliko tam, saj je začel delat tam 8m nazaj, nobenega ne poznam (prej sma oba delala na Štuku v Mb-je bil moj šef user posted image ) in sem oz. sma bila tam vsega skup 3-4x.

Jaz sem bila v času faxa skoraj doma na Štukuuser posted image , bela kava je bila zakonuser posted image user posted image

Hvala enakouser posted image user posted image user posted image . Pa psssssssssssstuser posted image user posted image

jst zarad _Trusta in Štuka nisem nredla 1.letnikauser posted image user posted image user posted image , sicer to ni smejat, sam kaj češ.

user posted image  pa jaz sem mela podobno, pa fanta tam lovila okrog, pa napila se ne parkrat, pa 18 rojstni dan tam zapila- konkretno......user posted image  lepo je blo...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
6.2.2009 9:50:00   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

čmrlika Laugh Out Loud - LOL user posted image , lotko je šel pa f toti maribor nej?user posted image

Pa sem rekla staremu (user posted image ) naj gre vplačat loto, enkrat za spremembo, pa kaj če je on tak skeptičen glede teh stvari, pa kaj, vsakič se nekomu vserje, zakaj se nebi mogoče tudi nam user posted image

ja res, ker če ne vplačaš ti niti teorija ne pomaga user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
6.2.2009 9:50:09   
Čmrlika

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Moj user posted image je tam neke vrste "šef", je vodja gostinstva v kavarni, bowlingu in restavraciji user posted image user posted image

Si mislila verjetno user posted image , a ne?user posted image user posted image Ja potem pa bi ti morala biti večkrat tam, ali?user posted image

Ja sem mislila user posted image user posted image user posted image user posted image , ne nisem veliko tam, saj je začel delat tam 8m nazaj, nobenega ne poznam (prej sma oba delala na Štuku v Mb-je bil moj šef user posted image ) in sem oz. sma bila tam vsega skup 3-4x.

uuuuuuuuuu, Štuk......... kje so ti časi...sem ratala nostalgična...pa lepi spomin privreli na dan...user posted image

user posted image Šolo srednjo, skoraj na štuku končala...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Jaz bi pa skoraj faks končala na Štuku

ham, na srečo sem šolanje nadaljevala v kontra smeri --------od Štuka! user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
6.2.2009 9:50:15   
Čmrlika

čmrlika Laugh Out Loud - LOL user posted image , lotko je šel pa f toti maribor nej?user posted image

ja k meni ja..v moj mamribor...So me na kanalu A še razkrinakli skoraj...mlada ženska . LOL --hja spet vem nekaj novega

pa ne bom več LOLika user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
6.2.2009 9:50:39   
Anitka

Ja sem ga, ampak je bila naša frača v stolčku in se igrala, jaz pa na RRuser posted image user posted image Sicer šele malo pred 9h, ampak je fajn sedel.

user posted image No super. Jaz se pa šparam za kofe z Barbaw.

Danes sem prvič vstala in se prav veselila, da začnem čez teden dni z mučenjem v linea snelli. Me prav zanioma kaj bom porekla čez kake 14 dniuser posted image

Saj bo, boš imela podporo z naše straniuser posted image

Zdaj se pa za nekaj časa poslavljam saj slišim zvoke iz spalnice.
user posted image

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2245
6.2.2009 9:51:01   
Čmrlika
Evo, sem par zaostalih vdarla...pa preveč ste naklofale, mi ni zabrat...
user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
6.2.2009 9:52:21   
Anitka

ja k meni ja..v moj mamribor...So me na kanalu A še razkrinakli skoraj...mlada ženska . LOL --hja spet vem nekaj novega

pa ne bom več LOLika user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
6.2.2009 9:53:06   
Anitka

Evo, sem par zaostalih vdarla...pa preveč ste naklofale, mi ni zabrat...
user posted image

user posted image user posted image user posted image Bejži raje na sončkauser posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
6.2.2009 10:02:45   
Čmrlika

Uživajta z Barbaw...ko pa te pot zanese proti mariboru...se te ne bom probala naveličat...user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
6.2.2009 10:02:52   
Čmrlika

Čmrlika ne vem, če ti je katera napisala, ampak priimek lahko spremeniš brez poroke. user posted image

user posted image user posted image user posted image
zdaj pa tole ne razumem....user posted image  a si sklepala, da se mi gre za priimek samo,al kaj? user posted image
se ne spomnim, na kateri post to leti...daj razloži...

aja pa vem, da si lahko spremenim priimek, samo to ni moja želja...če kdo ve, pol vem jaz-------- moja sestra si ga je v njegovega pred več kot 15 leti.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?