hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Pri nas je bila ponoči spet epizoda vreščanja Morava poklicat homeopata, če je treba dat drugo dozo zdravila, ker je rekel, da se zna po kakšnem tednu ponovit... V glavnem sem zdaj zdrava, ampak žal tokrat neprespana. Ob obmesečnici tudi jaz čestitam Vidku od Srčekgirll Ej, Estrella*, pol ure že čakam, da mi odpre video, ampak ne gre suzy85, za super varstvo. Koliko pa sta stara otročka, ki sta že tam? barbaw, upam, da se tole z zobki res kmalu unese Ko smo pri kužkih: šicuja jaz definitivno ne bi imela, jih poznam kar ene par in so taki "usekani" psi, samo ne vem, če je to zaradi lastnikov ali so takšni po naravi. Zakaj pa ne bi vzela mladička iz zavetišča? Ti še nimajo kakšnih posebnih travm, dosti psičk pride tja brejih in potem oddajajo tudi njihove mladičke. hijenca, a je tašča Vidka že kdaj čuvala? Vidim, da se ti je vse nakopičilo nad glavo, drži se tilči, velik zate in tvoje, da ste zdaj bolje in lahko spet sproščeno uživate kasso, za zdravje, kako je to lepo prebrati Glede migren grem pa drug teden k homeopatu, tokrat je bilo res hudo Naty*, pri vas tudi zobki... Kot pri barbaw Upam, da se bo umirilo in boste spali Moja tašča še ni čuvala Vidka, pa saj vem, da bo lepo delala z njim, ampak ker je sama organsko ne morem, mi je tako težko, da bi najraje šla prej domov s poroke, pa bi bil Videk pri meni.