nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Midva sva opravila danes kar dva sprehoda . Zdaj nazadnje sva bila zunaj kar eno urco in Gal je celo zaspal v vozičku . Me je pa kar fajn napihal tale vetrček. IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Evo mene ... mi smo bli zjutraj v nabavi in je bil v bistvu ful produktiven dan, ker sva z mojim naštudirala vse glede varstva za Žana . Skratka tud če dobiva vrtec v Logatcu mava problem, ker bom js prepozno doma, Jure dela pa na smene in ga en teden nima kdo pobirat popoldne. Glede na to, da pa mava plan met še enga (kar pomen, da bom js delala samo kak mesec, če bo vse po sreč), bom js z Žanom tist čas v Zagorju pri naših, sestra dela prakso v vrtcu in bo preverla, če mi ga bojo maja vzel noter...ekola, vse urejeno ! Superca , naj le steče kot po maslu. Pa ugotovila sem zakaj moj škratek tolk joka že dva dni. Namreč tisto, kar sem js čutila ni zgornja enkica, ampak sta obe zgornji dvojkici glih mal ven pogledali, tko da še prodirata do konca, pa obe zgornji enkici sta čist na konc . Dons sm ga prisilila, da mi je pustil pogledat in presenečenje... štirje naenkrat, revše moje malo... Opala , boste ubili 4 muhe na en mah. špelin@ sm pozabla zjutri rečt... upam, da je migrena minila ... js jih mam pa po porodu ful redko...jeeeej!! Lepo in upam, da jih po drugem porodu več sploh ne bo. Pol si ga pa fajn zadelala da ga ni napihalo. Midva pa iščeva "novi", rabljen voziček, ta je sicer super-hidravlika je vrhunska (sma ga dobila od brata-rabljenega seveda) in ko je bila še košara še ni zgledal tak zdelan, zdaj pa ko je zic, pa je celi raztrgan, da nikamor ne morem z njim , pa spet denar, denar, denar...