|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
6.2.2009 8:13:35   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro!

Malo se javim, jaz pijem kavico, Videk še spi, mene malo živci matrajo, imam polno glavo skrbi in ne morem spat. Služba, varstvo, denar, ..... Jutri bi naj šel Videk zvečer k tašči, da bi midva bila malo bolj dolgo na poroki, pa mi je kar slabo, ko pomislim na to,... Mogla bi prenosno postlo kupit, pa ne vem kje bi kakšno poceni dobila. Včeraj mi je Videk s postle pado, ga ne smem nikjer več pustit, ksko je padel nimam pojma, ampak bil je na tleh na hrbtu in dereje je bilo pravo.Čisto sem psihično zdelana. Skoz bi vsi nekaj meli od mene, jaz pa ne morem večuser posted image user posted image user posted image .

Sem bila pri moji babici včeraj v bolnici, ko sem jo vidla tam ležat, z odprtimi usti, sem točno mislila, da jo je še enkrat kap, ampak je bila po operaciji, ker so ji vstavili spodbujevalec za srce in mi ta prizor ne gre iz glave.user posted image user posted image user posted image

NE MOREM VEČ.

ko razmišljaš, kaj vse je treba postoriti, kaj vse nas čaka, kje vse moramo biti, kaj je treba kupiti, skuhati... user posted image user posted image user posted image  danes pride tvoj user posted image  domov, pa ti bo pomagal in si boš lahko malo odpočila! user posted image user posted image user posted image

prenosna postelja: si pogledala na bolhi za rabljeno? glede na to, da je verjetno ne boš pogosto rabla, bi blo škoda dinarčkov za novo. al pa mogoče leclerc bi znal mel kakšno cenejšo varianto.

Se strinjam! Mi smo na bolhi najdli skoraj novo hojco za 10 eur

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
6.2.2009 8:16:42   
kasso
Vidu vse naj naj user posted image user posted image user posted image user posted image

Hijenca
, upam, da ti tvoj slabi dnevi hitro minejo. Če gledaš na slabe stvari s svetle plati, je življenje lažje, verjemi. user posted image user posted image drži se. Pa boš videla, po dežju vedno posije sonce user posted image

Estrella, ti si pa pridna mamica, jaz sem pa fotkič pozabila domauser posted image

špelin@, si probala kaj homeopatskega proti migrenam? Kolegici je zelo pomagalo.

No, pri nas smo končno zdravi, tako da upam, da za to zimo gredo viroze h koncu. Le jaz še malo pokajšljujem, ampak ni hudga.

Zdaj pa šibam novim dogodivščinam naproti user posted image .

za vse prihajajoče zobke, prehlade, virozice pa en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
6.2.2009 8:18:29   
Srčekgirll
Jutro!
Postrezite siuser posted image
user posted image

Spanje, no ja, lohk bi blo bolšuser posted image

user posted image

Vid se vam zahvaljuje za čestitke.

Vid!
Tudi mi2 z očitom ti želiva vse najtarbuljše, predvsem zdravja. Sej ne moreva verjet da je minilo že 9 mescev.user posted image

user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
6.2.2009 8:18:55   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Dobro jutro!

Malo se javim, jaz pijem kavico, Videk še spi, mene malo živci matrajo, imam polno glavo skrbi in ne morem spat. Služba, varstvo, denar, ..... Jutri bi naj šel Videk zvečer k tašči, da bi midva bila malo bolj dolgo na poroki, pa mi je kar slabo, ko pomislim na to,... Mogla bi prenosno postlo kupit, pa ne vem kje bi kakšno poceni dobila. Včeraj mi je Videk s postle pado, ga ne smem nikjer več pustit, ksko je padel nimam pojma, ampak bil je na tleh na hrbtu in dereje je bilo pravo.Čisto sem psihično zdelana. Skoz bi vsi nekaj meli od mene, jaz pa ne morem večuser posted image user posted image user posted image .

Sem bila pri moji babici včeraj v bolnici, ko sem jo vidla tam ležat, z odprtimi usti, sem točno mislila, da jo je še enkrat kap, ampak je bila po operaciji, ker so ji vstavili spodbujevalec za srce in mi ta prizor ne gre iz glave.user posted image user posted image user posted image

NE MOREM VEČ.

ko razmišljaš, kaj vse je treba postoriti, kaj vse nas čaka, kje vse moramo biti, kaj je treba kupiti, skuhati... user posted image user posted image user posted image  danes pride tvoj user posted image  domov, pa ti bo pomagal in si boš lahko malo odpočila! user posted image user posted image user posted image

prenosna postelja: si pogledala na bolhi za rabljeno? glede na to, da je verjetno ne boš pogosto rabla, bi blo škoda dinarčkov za novo. al pa mogoče leclerc bi znal mel kakšno cenejšo varianto.

Mislim, da je bila v Leclercu med 20 in 30 eurov. Ni bilo nekaj denarja. Se mi je zdela smešno poceni. user posted image  Če imaš kako stajico na voljo ali si za sposodit, je za eno noč tudi ok. Mu daš noter kako bolj debelo odejo ali pa kaj podobnega, da je na mehkem.

bi ti prav rada posodla našo posteljco, samo jo mamo že pri varuški! user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
6.2.2009 8:19:15   
Anitka
Jutrouser posted image

Vidim, da ste včeraj kar nekaj strani naklofale tako, da me čaka nekaj delauser posted image

Jaz sem včeraj kar z Galom šla spat, ker sem bila pošteno utrujena, pa še čez dan me je fajn veter napihal in me je glava bolela.
user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
6.2.2009 8:19:48   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Barbaw...kakšne probleme ste imeli s Hiconcilom? saj si že enkrat pisala,pa sem pozabilauser posted image

alergija - pikasta sta postala

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
6.2.2009 8:21:33   
Anitka
VID VSE NAJBOLJŠE

user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
6.2.2009 8:26:14   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Preberite moj zadnji post v tej temi - dol padeš user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_3686921/mpage_2/key_/tm.htm#3767497

To pa res lahko dol padeš

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
6.2.2009 8:26:39   
Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Dobro jutro!

barbaw: kako ste?

Mala še spi, jaz pa ne morem inn sem raje vstala, da še kaj postorim , predno se gospa ustanejo.

user posted image   Tile zobje me bodo v grob spravili. Ne spimo že ..... časa. Naty zobki lahko ffffuuuuulllll počasi prebijajo. Vsaj pri nas je tako. Prva dva sta šla kar hitro skozi, tole pa se vleče in vleče in vleče. Še zdaj ni čisto prebil. user posted image  To ni za nikamor. Cele noči se vstajam in jo tolažim, zdarvila za lajšanje popustijo pred jutrom in je ....... jok jok jok. Danes sem vstala nekaj čez 6. Jo je moj poskušal potolažit in ni šlo, pa sem jo popokala in šla v spodnji štuk apartmaja in se zdaj igra in gleda risanko. Pa postaja tečna po 1 uri. Nimam pojma kaj naj naredim z njo.

Drugače se imamo ok. Če ne bi bilo tega jokanja zaradi zob bi se imeli očitno prelepo. user posted image  

Z branjem sem ostala na 22. strani. user posted image  Ne morete verjet, da mi je celo uspelo zdaj nekaj prebrat. Ne vem, če sem dovolj trmasta, da bi vse prebrala.

Čmrlika ne vem, če ti je katera napisala, ampak priimek lahko spremeniš brez poroke. user posted image

Z mojim sva se že nekaj pogovarjala o psu. Malo težje bo to z babico, ker jim bo treba povedat, da bi MI imeli psa in da bo pri NAS. Imava pa nagledanega kavalir španjela in me je skoraj kap ko sem videla ceno, ki je bila pre 3 leti. Imamo pa varianto pocein dobit Shih Tzu-ja, ker jih ima sorodnica, samo ne poznam karakterja. user posted image  Bo še preteklo malo Drave preden bomo imeli psa.

Ja vi imate pa res štalo z zobkiuser posted image . Upajmo, da bo hitro minilo. Pes...zakaj ne vzameš kakega mladega kužka iz zavetišča?Ta bo zastonj in ti bo ravno tako služil kot pasemski?

To sem tudi razmišljala in sem vedela, da boš to omenila. Vem, da bi bilo boljše za kužka iz zavetišča, da najde dober dom, samo me je strah vzet takega psa. user posted image  Tašča je vzela enkrat enega beagla in se je drl, imel travme in ...... Bog ve kaj vse je dal ta kuža skozi. Ma strah me je zaradi otrok. Mogoče sem čudna, ampak meni otroci ful pomenijo.

Seveda je prav , da tako razmišljaš, samo niso vsin taki kot od babice. Je pa res, da tak pes potrebuje več časa, da se prilagodi. Niso pa vsi psi taki v zavetišču. Sicer je tvoja odločitev, vendar vedi, da pri nobenem psu, tudi rodovniškem ne boš imela zagotovila, da ne bo kaj narobe.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
6.2.2009 8:27:09   
tilči

Barbaw...kakšne probleme ste imeli s Hiconcilom? saj si že enkrat pisala,pa sem pozabilauser posted image

kakšna ironija!
Mi smo ga pa zaradi pikic dobili in fasali driskouser posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
6.2.2009 8:28:47   
Naty*
Jutro!!!

Na hitr pokomentiram, pol pa kofetek spit z mojim user posted image . Več pa kasnej... verjetn med popoldanskim spancem user posted image . Noč spet grozna, ah ti zobki.

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
špelin@ a res taka gužva v Zagorju al kaj? user posted image A bemtiš, si mi porušla upanje user posted image . Ma sej sm misla, da bo šlo brez vez, da majo pač plac. Bomo vidl, sej js še zmer upam na podaljšanje porodniške al pa user posted image . Konc koncev je še tri mesce pa pol do konca ane (z dopustom vred) user posted image ? Hvala za pestke, pa res ful stiskajte, da bo kmal user posted image !

No, saj tudi do Kisovca ni daleč user posted image V kateri enoti je tvoja sestra? Daj mi na ZS napiši še, kako ji je ime, da ne bom napačne "sumila" user posted image Mogoče ti pa vseeno najde kakšno mesto, če bo ravnateljica dobre volje user posted image

Za zobke user posted image user posted image user posted image

Ej, seveda bomo navijali user posted image A lahko že kar začnemo? user posted image

Jaaaa lahko že kr user posted image user posted image user posted image user posted image !!! Maš prav, tud če bi blo v Kisovcu ni panike user posted image , ti bom poslala zs.
user posted image da je migrena mim!

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Pa da se še pohvalim, kaj sm jst mal prejle doživela: moj Videk se zna plazit.  

user posted image user posted image user posted image user posted image

mafi ja js upam, da bomo res enkrat vse vedle, kako je to, če ti otrok spi ponoči. Sej tvoj malček bo pa tud ugotovu, da je fajn kak daljši dremež čez dan naredit user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: nina7

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Glede na to, da pa mava plan met še enga (kar pomen, da bom js delala samo kak mesec, če bo vse po sreč)

že stiskam pestke

Jaz tuddddddddddddd

Jestttttttttt tuuuuuuuuuddddddd

user posted image hvala!
nina tud js držim pesti user posted image
ss super, da si vseeno našla primerno obleko user posted image user posted image user posted image user posted image !!

VIDU (Srčekgirll) ZA  9 MESECEV
VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!

user posted image

Tud od naju user posted image user posted image user posted image user posted image !!

barbaw ja vem, da lahk dolg zobki ven rinejo user posted image . Je pa tud pri nas tko... spi pri naju, ker je ponoči groooza, mu tud sred noči dajem calpol, čez dan pa tud... skoz po rokah in jok, jok, jok user posted image ... držim pesti, da bo tud pri vas hitr vse zuni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!

hijenca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kasso super, da ste zdravi!!!user posted image user posted image user posted image

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
6.2.2009 8:31:42   
Estrella*

Dobro jutro!

NE MOREM VEČ.

user posted image user posted image user posted image hijenca, sedaj ni čas za take besede. Videk te potrebuje in ti ne smeš popuščat pod pritiskom. Verjemi mi, da vem kako je to hudo, pa se da pregurat. Sedaj mogoče ne vidišizhoda iz te godlje, pa se bo kar naenkrat prikazal sam od sebe. Ti bodi samo močna in bo tudi to težko obdobje kmalu za teboj.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
6.2.2009 8:36:50   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Pri nas je bila ponoči spet epizoda vreščanja user posted image  Morava poklicat homeopata, če je treba dat drugo dozo zdravila, ker je rekel, da se zna po kakšnem tednu ponovit... V glavnem sem zdaj zdrava, ampak žal tokrat neprespana.

Ob obmesečnici tudi jaz čestitam Vidku od Srčekgirll user posted image user posted image user posted image

Ej, Estrella*, pol ure že čakam, da mi odpre video, ampak ne gre user posted image

suzy85, user posted image  za super varstvo. Koliko pa sta stara otročka, ki sta že tam?

barbaw, upam, da se tole z zobki res kmalu unese user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image
Ko smo pri kužkih: šicuja jaz definitivno ne bi imela, jih poznam kar ene par in so taki "usekani" psi, samo ne vem, če je to zaradi lastnikov ali so takšni po naravi. Zakaj pa ne bi vzela mladička iz zavetišča? Ti še nimajo kakšnih posebnih travm, dosti psičk pride tja brejih in potem oddajajo tudi njihove mladičke.

hijenca, a je tašča Vidka že kdaj čuvala? Vidim, da se ti je vse nakopičilo nad glavo, drži se user posted image user posted image user posted image user posted image

tilči, velik user posted image  zate in tvoje, da ste zdaj bolje in lahko spet sproščeno uživate user posted image

kasso, user posted image  za zdravje, kako je to lepo prebrati user posted image
Glede migren grem pa drug teden k homeopatu, tokrat je bilo res hudo user posted image

Naty*, pri vas tudi zobki... Kot pri barbaw user posted image  Upam, da se bo umirilo in boste spali user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
6.2.2009 8:41:51   
kasso

Seveda je prav , da tako razmišljaš, samo niso vsin taki kot od babice. Je pa res, da tak pes potrebuje več časa, da se prilagodi. Niso pa vsi psi taki v zavetišču. Sicer je tvoja odločitev, vendar vedi, da pri nobenem psu, tudi rodovniškem ne boš imela zagotovila, da ne bo kaj narobe.

se strinjam

Neposredna povezava do sporočila: 2214
6.2.2009 8:45:05   
kasso
imam pa eno vprašanje, ki niti ne sodi na ta forum, ampak se mi zdi, da je bilo enkrat nekaj govora okoli tega.
iščem fritezo, ki ima menda en filter, ki olje sproti čisti, pa v pomivalcu se posoda pomiva...jo išče tašča, pa pravi, da je bila pred časom reklama v Jani, a je pozabila kako je ime firmi...tako, da če katera ve, naj mi prosim na zs sporoči, ker če boste danes načvekale 20 strani, jaz ziher ne bom utegnila prebrat.
Pa hvala vam majčice zlate user posted image

Zdaj pa res šibam.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
6.2.2009 8:45:26   
Anitka
Estrella user posted image user posted image user posted image user posted image za Andraževo diplomo.

user posted image

Capuccino si že spila? Video pa trenutno ni na voljo

Sesil jaz dajem Galu sirup za kašelj (Prospan).

Katy bomo držale pestke za tvoje hujšanje. In super, da imaš podporo s strani mame.

Suzy user posted image user posted image user posted image za uspešno uvajanje. Ja cene obutve za user posted image so pa res ogromne.user posted image

SS super za obleko. Bi pa po mojem tudi mene kap, če bi prišla tja in ne bi bilo več obleke.

Barbaw user posted image user posted image user posted image user posted image Vas pa fajn mučijo ti zobkiuser posted image . Upam, da bodo res kmalu prišli na dan.
Pri nas tudi sonček sijeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hijencauser posted image user posted image user posted image user posted image Če bi bila bližje bi ti pripeljala prenosno posteljico. Upam, da najdeš kaj. Za babico pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

O Tilčiuser posted image user posted image user posted image user posted image za spanje kot pri Trnuljčiciuser posted image . Pa hvala za kavo.user posted image Megle pa ne bi.user posted image

Kasso
lepo, da ste zdravi in upam, da bo sedaj lep čas mir z virozami. Ti pa se tudi lepo do konca odkašljajuser posted image

Naty tudi zate user posted image user posted image user posted image user posted image in naj vas zobki čimprej nehajo matrati. In seveda tudi mi bomo navijaliuser posted image user posted image

Špelin@ a vi ste pa spet vreščaliuser posted image user posted image user posted image . Pa super, da si zdrava in upam, da boš nenaspanost čez dan lahko odpravila.

Upanje umre zadnje!

Neposredna povezava do sporočila: 2216
6.2.2009 8:47:46   
tilči

Pri nas je bila ponoči spet epizoda vreščanja user posted image  Morava poklicat homeopata, če je treba dat drugo dozo zdravila, ker je rekel, da se zna po kakšnem tednu ponovit... V glavnem sem zdaj zdrava, ampak žal tokrat neprespana.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
6.2.2009 8:49:09   
Srčekgirll

Dobro jutro!

V BBC imajo od 30.1-25.2. znižane prenosne postelje LEMI dimenzija 120x60 cm, Art. 193464-193467, KLUB: 29,99€ ( redna cena: 55,55€)

NE MOREM VEČ.

Poznam tak prizor, men še zdej ne gre iz glave moj pokojni bodoči tast,...user posted image drži se.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
6.2.2009 8:49:18   
suzy85
suzy85, user posted image  za super varstvo. Koliko pa sta stara otročka, ki sta že tam?

2 leti

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
6.2.2009 8:51:47   
špelin@

2 leti

To bosta Evo vseh lumparij naučila user posted image  

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
6.2.2009 8:53:29   
barbaw

Tega se zavedam, zato pa sem napisala, da bo še nekaj Drave preteklo. Bi ga raje od sorodnice vzela, ker jo poznam in vem kakšna je, samo mi Shih tzu kot pasma ni najbolj po godu. user posted image  mogoče bi mogla it večkrat tja. Moram jo malo izprašat ko pride naslednjič k nam.

Neposredna povezava do sporočila: 2221
6.2.2009 8:53:32   
barbaw

kakšna ironija!
Mi smo ga pa zaradi pikic dobili in fasali driskouser posted image

Maja je tudi dobila drisko in sva prenehali in je potem dobila Sumamed.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
6.2.2009 8:55:14   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
6.2.2009 8:57:49   
barbaw
V glavnem psa ŠE ne bomo imeli, ampak malo razmišljamo v tej smeri. Avgusta grem v novi kredit user posted image , pa upam, da bo lahko tako velik, da poplačam druga dva in mi ostane samo en. Sva se odločila, da vzamemo enega konkretnega pa naredimo mansardo, ker drugače bo tole katastrofa čez nekaj časa. Bosta vsaj otroka imela vsak svojo sobo. Upam, da nam rata.

Maja je danes čisto neznosna, zato se kar poslavljam. Pišem naslednjič doma. Popoldne se itak dobimo z Anitko pa mogoče gremo po kofetku še na kopanje. Upam, ker mi malo že manjka tale voda. Včeraj se zaradi Maje nisem nič kopala. user posted image  Saj bom še prišla na svoj račun.

Lepo se imejte!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    za vse, ki to rabite

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
6.2.2009 9:01:39   
Estrella*

Tega se zavedam, zato pa sem napisala, da bo še nekaj Drave preteklo. Bi ga raje od sorodnice vzela, ker jo poznam in vem kakšna je, samo mi Shih tzu kot pasma ni najbolj po godu. user posted image  mogoče bi mogla it večkrat tja. Moram jo malo izprašat ko pride naslednjič k nam.

Sicer se ne mudi, pa počakaj , da Maja malo zraste. Za psa se moraš odločit resnično za takega ki ti bo res všeč in boš takoj začutila, če je taprav.

Moje mnenje o psih: ob predpostavki, da je pes zdrav; če imaš psa resnično rad, se z njim ukvarjaš in si z njim potrpežljiv, mislim, da skoraj ni variante, da ti tega pes ne bi vračal 100%. Pri takem psu, sem jaz popolnoma mirna in mu zaupam. Pri otrocih, pa še vedno moraš biti zraven in nadzorovat situacijo. To je moje mnenje,ki sem si ga ustvarila, na podlagi svojih 34 letnih izkušenj s psiuser posted image .

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?