barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dobro jutro! Malo se javim, jaz pijem kavico, Videk še spi, mene malo živci matrajo, imam polno glavo skrbi in ne morem spat. Služba, varstvo, denar, ..... Jutri bi naj šel Videk zvečer k tašči, da bi midva bila malo bolj dolgo na poroki, pa mi je kar slabo, ko pomislim na to,... Mogla bi prenosno postlo kupit, pa ne vem kje bi kakšno poceni dobila. Včeraj mi je Videk s postle pado, ga ne smem nikjer več pustit, ksko je padel nimam pojma, ampak bil je na tleh na hrbtu in dereje je bilo pravo.Čisto sem psihično zdelana. Skoz bi vsi nekaj meli od mene, jaz pa ne morem več . Sem bila pri moji babici včeraj v bolnici, ko sem jo vidla tam ležat, z odprtimi usti, sem točno mislila, da jo je še enkrat kap, ampak je bila po operaciji, ker so ji vstavili spodbujevalec za srce in mi ta prizor ne gre iz glave. NE MOREM VEČ. Drug teden imaš, da se narišeš na kavici. Vem kako zna bit hudo, pa še otrok visi samo na tebi. Težki časi so, a tolaži se, da bo prej ali slej minilo (najkasneje jeseni). Jeseni bom jaz že v Hrastovcu na dopustu. Če sem jaz preživela boš ti tudi. Hrastovec so zaprli, tako da tja ne moreš na dopust. Mi smo vmes gradili, obnavljali, se selili 2x, ......., živela sem na 14 kvadratih, da ne omenjam kreganja s taščo in tastom in mojim in ...... Sem hotela pobegnit v Lj, pa še zdaj ne vem zakaj nisem. da ne omenjam Jake, ki je bil najbolj zahteven otrok na tem svetu. Se drl, visel na meni, ker noben ni bil dovolj dober zanj, niti ati in ....... Bilo je ful hudo in ne bi več dala tega še 1x skozi, ampak se je dobro izteklo. Sicer sem zdaj bolj rahlih živcev, ampak sem preživela.