|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
5.2.2009 19:06:38   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=1141cd1352&view=att&th=11f461c8ff3475e5&attid=0.2&disp=inline&zw

Ne vem če se bo vidlo, ampak jooojjojjj

Ne vidimo

jaz tudi ne

Jst tud ne. Verjetn zato kr je to na tvojem mejlu in je potrebno se logirat. Dej pošl mi na gmail.

Kakšen pa je? Mogoče se to da kje tu gor videt, vendar ne znamuser posted image

Je,je, spodej maš napisanga, E-mail, ZS,  kontakt, album,... Al pa pod moj profil pejd. Itak sm ti pa na ZS poslala še.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1976
5.2.2009 19:07:04   
špelin@
Ve pridno čvekate, jaz pa sem samo lenarila in do konca pocajtala svojo migreno, končno user posted image

Grem od novejših postov nazaj, do koder bom pač prišla user posted image

aurora28, user posted image za uspešen pregled in fajn mere.

Naty*, pazi, v zagorskih vrtcih je huuuuuuuda gneča, dve kolegici (obe iz Zagorja) sta dobili mesti v jaslih v Kisovcu (ena ta mesec, druga čez 2 meseca), prav v Zagorju do septembra ni šans - boš morala imet resnično HUDE veze!

Eh, ne bo šlo brati za nazaj , Gregi ne pusti.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1977
5.2.2009 19:11:03   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*
Glede na to, da pa mava plan met še enga (kar pomen, da bom js delala samo kak mesec, če bo vse po sreč)

Ohoho, torej je resno user posted image Bomo fajn močno stiskali pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1978
5.2.2009 19:14:29   
nia5

http://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=1141cd1352&view=att&th=11f461c8ff3475e5&attid=0.2&disp=inline&zw

Ne vidimo

jaz tudi ne

Jst tud ne. Verjetn zato kr je to na tvojem mejlu in je potrebno se logirat. Dej pošl mi na gmail.

Je,je, spodej maš napisanga, E-mail, ZS,  kontakt, album,... Al pa pod moj profil pejd. Itak sm ti pa na ZS poslala še.

Sem ti poslala na mail user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1979
5.2.2009 19:15:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Vredu. Jakova brada je toliko zaceljena, da se lahko kopa, Majim, plenični izpuščaj pa se noče pozdravit in se danes ne gre kupat. Zaradi tega se tudi jaz ne grem. user posted image  Ne bom je pa vlekla s seboj, ker je tam sitna, ker se ne more igrat, pa še obožuje vodo in se mi zdi mučenje otroka, da ga vlečem tja pa se ne sme kopat. Se bosta šla ati in Jaka sama danes.

Drugače se imamo super, danes smo se malo potepali.

Super, da je Jaka bolje user posted image Za Majo mi je pa ful hudo, da jo muči nesrečni izpuščaj user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1980
5.2.2009 19:30:28   
Čmrlika
user posted image

SEM CARTALA! user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

Neposredna povezava do sporočila: 1981
5.2.2009 19:40:54   
aurora28
Super za cartanje user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1982
5.2.2009 19:49:02   
Naty*
No evo še moj zadnji post danes. Mali je bedel od 15.00 do 19.30, sva se skopala, zdej pa spi ko top user posted image . Js grem pa na hitr pospravt, pol pa v postlo gledat Trenja pa čakat našga očkota, da pride domov.

Drugač sva mela naporen dan, velik je jokal, ker ga zobki ful matrajo. Upam, da bojo jutr že vsi štirje zuni.

Sem pa letnik 1980, ja kr stara kuzla user posted image , pa ti?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kaj naj pol rečemo tiste, k smo pred 80 rojene???user posted image user posted image user posted image user posted image

Anitka js tud upam, da po drugem porodu sploh ne bom več vedela kaj je migrena... čeprov če bota dva tolk aktivna k je Žan se pa zna zgodit, da jo bom mela vsak dan user posted image user posted image user posted image user posted image . Super za sprehod, da sta se fajn mela user posted image user posted image !

aurora super za pregled in mere user posted image user posted image user posted image !!

tally res pridna čupka, da tolk spi, moj Žan je tud kr vredu.... ma eno rundo po uro, pa eno uro pa pol do dve uri user posted image ... se kr da dan tko preživet ane?

mafi tvoj pa ponoči boljš spi ane? No to js še ne vem kako zgleda user posted image !

špelin@ a res taka gužva v Zagorju al kaj? user posted image A bemtiš, si mi porušla upanje user posted image . Ma sej sm misla, da bo šlo brez vez, da majo pač plac. Bomo vidl, sej js še zmer upam na podaljšanje porodniške al pa user posted image . Konc koncev je še tri mesce pa pol do konca ane (z dopustom vred) user posted image ? Hvala za pestke, pa res ful stiskajte, da bo kmal user posted image !

Čmrlika user posted image user posted image user posted image za cartanje, js bi tud user posted image .

No šibam zdej, vsi čimlepše spite, nočko!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1983
5.2.2009 19:56:59   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika
SEM CARTALA! user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1984
5.2.2009 20:02:20   
špelin@
špelin@ a res taka gužva v Zagorju al kaj? user posted image A bemtiš, si mi porušla upanje user posted image . Ma sej sm misla, da bo šlo brez vez, da majo pač plac. Bomo vidl, sej js še zmer upam na podaljšanje porodniške al pa user posted image . Konc koncev je še tri mesce pa pol do konca ane (z dopustom vred) user posted image ? Hvala za pestke, pa res ful stiskajte, da bo kmal user posted image !

No, saj tudi do Kisovca ni daleč user posted image V kateri enoti je tvoja sestra? Daj mi na ZS napiši še, kako ji je ime, da ne bom napačne "sumila" user posted image Mogoče ti pa vseeno najde kakšno mesto, če bo ravnateljica dobre volje user posted image

Za zobke user posted image user posted image user posted image

Ej, seveda bomo navijali user posted image A lahko že kar začnemo? user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1985
5.2.2009 20:12:47   
Srčekgirll

Ne vidimo

jaz tudi ne

A ja to sm že enkrat jst gor prpopala. Bom še enklrat, da bojo ostale vedle zakaj se gre.user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1986
5.2.2009 20:14:52   
Srčekgirll
No, to je pa za nekatere moške popolno življenje ( napr. za mojga). Sam še neki manjka na sliki, ženska ki mu "streže".

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1987
5.2.2009 20:16:12   
Srčekgirll
Pa da se še pohvalim, kaj sm jst mal prejle doživela: moj Videk se zna plazit.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1988
5.2.2009 20:44:37   
mafi

No evo še moj zadnji post danes. Mali je bedel od 15.00 do 19.30, sva se skopala, zdej pa spi ko top user posted image . Js grem pa na hitr pospravt, pol pa v postlo gledat Trenja pa čakat našga očkota, da pride domov.

Drugač sva mela naporen dan, velik je jokal, ker ga zobki ful matrajo. Upam, da bojo jutr že vsi štirje zuni.
user posted image user posted image user posted image za spanje, moj je tud že v horizontaliuser posted image , Fillip je bedel od 14 pa do 20, zgleda da sta se zmenila.
user posted image user posted image user posted image user posted image da bodo zobki čimprej vzuni

mafi tvoj pa ponoči boljš spi ane? No to js še ne vem kako zgleda user posted image !
jauser posted image od novega leta se je kar popravil, upam da bo tud tebe to kmalu doletel

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1989
5.2.2009 20:45:17   
mafi

No, to je pa za nekatere moške popolno življenje ( napr. za mojga). Sam še neki manjka na sliki, ženska ki mu "streže".

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1990
5.2.2009 20:45:56   
mafi

Pa da se še pohvalim, kaj sm jst mal prejle doživela: moj Videk se zna plazit.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuaaaaaaaaauuuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Vidka

Neposredna povezava do sporočila: 1991
5.2.2009 20:48:23   
mafi
Kje pa sta dons SS, Estrella, ..user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1992
5.2.2009 20:49:38   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Zdravo! user posted image

Danes sva bila pri P in je vse ok. Gal je težek 8.590 g in velik 75 cm. Obseg glave pa 46 cm. So rekle, da je velik za 1 leto. user posted image
Bila sva pohvaljena, ker je čebljal kot velik in se po svoje pogovarjal s sestro.

Se je pa spet začel sliniti in verjetno so spet zobki na pohodu. user posted image

Vsem hroškom, ki praznujejo pa čestitke iz naše strani. user posted image user posted image user posted image

Nejc je bil 77 cm, pa so mu rekle da je sredini..user posted image  kok je vse različno.

user posted image user posted image Ja vsak po svoje Andraž je bil pri 9m 76cm, pa je rekla, da je glih taprav, pri 1 letu je imel 81cm

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1993
5.2.2009 20:51:17   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Sem bila na zključku plavanja in potem smo šli na pizzo s kasso in njenim gospodom(pizza je zastonj, časti plavalni tečajuser posted image )

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1994
5.2.2009 20:51:57   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image user posted image  A ni lepouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1995
5.2.2009 20:58:49   
sesil
dober večer

evo, pri naši bajti vsi spijo
user posted image že itak cel dan, razen kar je bil pri zdravniku - ima gripo.
aneja se ne more več nalezt - tako pravi gospo doktor, sam še jaz čakam, da kej dobimuser posted image

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1996
5.2.2009 21:00:17   
Anitka

Čeruser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1997
5.2.2009 21:02:46   
sesil
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Sem bila na zključku plavanja in potem smo šli na pizzo s kasso in njenim gospodom(pizza je zastonj, časti plavalni tečajuser posted image )

pridni vaši plavalci

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1998
5.2.2009 21:03:08   
tally
čeruser posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1999
5.2.2009 21:03:41   
tally

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 2000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  78 79 [80] 81 82   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?