neboglasnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t. IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica Oj, tole moram deliti z vami: Moja sestra praznuje RD konec marca a si je strašno želela sušilca, zato smo sklenili, da stopimo vkup in ji ga podarimo že sedaj. In res. Me popoldne kliče nečak, da je danes dan D. Zvečer, ko sem dojila malega, me spet kliče, da naj jo pokličem k sebi, da bodo v miru zvlekli stroj gor v stanovanje. Jo kličem, nujno nujno pridi dol. No, prileti in jo posadim pred TV, kao bom počakala do reklam. Reklame, jo prosim za varstvo... in se ona začudi, češ a me nisi mogla to po telefonu vprašat. Vmes prileti Sara in vpije, teta, teta, sušilec ti ensejo gor. Jo utišam, ona vztrajno blebeta. Sestra vpraša kaj kaj? Ah, Sara nekaj danes bluzi, ji odvrnem. No, med gledanjem TV prileti nečakov sms, da so pripravljeni. Odgovorim, da je ne morem kar ven oz stanovanja vržt, naj počakajo. Med reklamami gre, jo vmes že kliče mlajši sin, skratka, presenečenje je bilo popolno! Sem bila ravno pri njej na teranovem likerju. Oh, kako sme vesela zanjo! kako lepo p.s jaz si pa strašno želim tisti dobitni listek z lotkotom Se bom potrudila, ampak čarati pa ne znam, žal.
|