|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 20:08:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 3551
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
5.2.2009 20:14:04   
sasi13
majuska mi se vsak dan vstanemo okol 6.30 včasih še kaj prej.

danes smo solidno spali. smo jedli ob pol dvanajstih in pol štirih.
danes smo pa dobili iz dma darilce. plišaste igračke user posted image

netki v c&a jih imajo.

metuljček ti ga lahk grem jz iskat v celje in ti ga moj pripelje v lj ko dela tam.

JaN & AnŽeJ 12.6.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
5.2.2009 20:27:15   
Blacky30
Tak, otročka spita, ati je na sestanku, tak da imam mir. Moram se na finance spravit in jih uredit, potem pa sem fraj.

Rebeca, z malo sva tak zabluzli z igranjem, ko je vstala, da nisem imela več časa pripravit polente, ker je prišel že Nejc tudi domov, tak da je dobila prvič grisolino z AM, je vse pojedla. Jutri pa ziher polenta, za dopoldansko malico pa navadni jogurt, not pa banano, pa verjetno jabolko. Pa da vidimo, če ji bo jogurt všeč.

Levinja, aja, sem zabluzla, napisala mi je, da te pozna že iz srednje šole, pa sem mislila, da sta bili sošolki.user posted image

Sasi13, mi pa še zdaj nismo dobili nič iz DM-a, niti bonov. Ostale ste že kaj dobile?

Ksenci, meni je P rekla, da po novih navodilih lahko cepijo otroka tudi, če ima vročine do 38, ni problema. Samo pri živih cepivih (to je proti rotavirusu morajo biti bolj pazljivi).

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
5.2.2009 20:55:07   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: levinja t.

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

na brzino...sem vidla v hoferju od tommee tippee koš za smeti...za 10eur...a ta je na kasete??? kolk so pa pol kasete?
ker drekci vedno bolj smrdijo

mi ga imamo ta košek, kasete so v Mercatorju in BC okoli 8-9 eurov (do 6m roza kaseta in od 6m modra kaseta).

pa res ni nobenih vonjav? mi imamo kar neki navadni koš, pa vsak dan praznimo user posted image

jaz ga mam samo ko Alina svojo greznico odpre je treba njeno plenico takoj eleminirat v kanto, drugač se lahko zadušimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
moreš pa res upoštevat in kupovat po 6 mesecih ta druge kasete (jaz sem jih zdaj prvič kupila, ker so bile v hoferju v akciji, drugač so v bc dražje od unih do 6 mesecev) tako da zdaj ne smrdi toliko.

kaka lepa virtualna darila je danes moj srček dobil - HVALAuser posted image

Blacky jaz sem dobila samo bone

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 3554
5.2.2009 20:58:06   
netki
joj gledam trenja...kr neki, sam se mi zdi da so kr odkriti danes in direktni

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
5.2.2009 21:11:21   
netki
a vse že spite???

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 21:13:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3557
5.2.2009 21:14:14   
lex
lahko noč, je bla prejšnja precej svetla (sta meli tekomovanje katera bo bolj glasnauser posted image )

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 21:17:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3559
5.2.2009 21:19:27   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: hruška debeluška

na brzino...sem vidla v hoferju od tommee tippee koš za smeti...za 10eur...a ta je na kasete??? kolk so pa pol kasete?
ker drekci vedno bolj smrdijo

mi ga imamo ta košek, kasete so v Mercatorju in BC okoli 8-9 eurov (do 6m roza kaseta in od 6m modra kaseta).

pa res ni nobenih vonjav? mi imamo kar neki navadni koš, pa vsak dan praznimo user posted image

no ja, smrdelo je po tistem, ko smo bili 1 teden na počitnicah in je kanta res imela vonj user posted image   sicer pa ni panike. Jaz zavoham le takrat, ko vse skupaj odnesem v smeti, prej pa ne.

aja, vas že dolgo nisem spomnila na glasovanje user posted image
http://bibaleze.si/multimedia/fotografije_otrok/aleksander-zimski.html

< Sporočilo je popravil Majuska -- 5.2.2009 21:21:18 >

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 3560
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 21:19:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3561
5.2.2009 21:20:29   
neboglasnica
Oj, tole moram deliti z vami:

Moja sestra praznuje RD konec marca a si je strašno želela sušilca, zato smo sklenili, da stopimo vkup in ji ga podarimo že sedaj. In res. Me popoldne kliče nečak, da je danes dan D. Zvečer, ko sem dojila malega, me spet kliče, da naj jo pokličem k sebi, da bodo v miru zvlekli stroj gor v stanovanje. Jo kličem, nujno nujno pridi dol. No, prileti in jo posadim pred TV, kao bom počakala do reklam. Reklame, jo prosim za varstvo... in se ona začudi, češ a me nisi mogla to po telefonu vprašat. Vmes prileti Sara in vpije, teta, teta, sušilec ti nesejo gor. Jo utišam, ona vztrajno blebeta. Sestra vpraša kaj kaj? Ah, Sara nekaj danes bluzi, ji odvrnem. No, med gledanjem TV prileti nečakov sms, da so pripravljeni. Odgovorim, da je ne morem kar ven oz stanovanja vržt, naj počakajo. Med reklamami gre, jo vmes že kliče mlajši sin, skratka, presenečenje je bilo popolno! Sem bila ravno pri njej na teranovem likerju. Oh, kako sme vesela zanjo!

< Sporočilo je popravil neboglasnica -- 5.2.2009 21:22:34 >

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 21:22:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3563
5.2.2009 21:23:31   
neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Oj, tole moram deliti z vami:

Moja sestra praznuje RD konec marca a si je strašno želela sušilca, zato smo sklenili, da stopimo vkup in ji ga podarimo že sedaj. In res. Me popoldne kliče nečak, da je danes dan D. Zvečer, ko sem dojila malega, me spet kliče, da naj jo pokličem k sebi, da bodo v miru zvlekli stroj gor v stanovanje. Jo kličem, nujno nujno pridi dol. No, prileti in jo posadim pred TV, kao bom počakala do reklam. Reklame, jo prosim za varstvo... in se ona začudi, češ a me nisi mogla to po telefonu vprašat. Vmes prileti Sara in vpije, teta, teta, sušilec ti ensejo gor. Jo utišam, ona vztrajno blebeta. Sestra vpraša kaj kaj? Ah, Sara nekaj danes bluzi, ji odvrnem. No, med gledanjem TV prileti nečakov sms, da so pripravljeni. Odgovorim, da je ne morem kar ven oz stanovanja vržt, naj počakajo. Med reklamami gre, jo vmes že kliče mlajši sin, skratka, presenečenje je bilo popolno! Sem bila ravno pri njej na teranovem likerju. Oh, kako sme vesela zanjo!

kako lepo user posted image user posted image user posted image

p.s
jaz si pa strašno želim tisti dobitni listek z lotkotom user posted image user posted image user posted image

Se bom potrudila, ampak čarati pa ne znam, žal. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3564
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 21:24:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3565
5.2.2009 21:26:26   
neboglasnica
Ja, nič, danes klepetamo bolj malo. Moram iti vodoravno k mojemu, mogoče se mi zdravstveno stanje izboljša user posted image . baje ima veliko C vitamina zame user posted image .

Upam, da user posted image ne bodo celo noč user posted image   in bomo lahko vse skupaj spale.

Nočka,

user posted image

Tims, Ilatic: ste bolje?

Neposredna povezava do sporočila: 3566
5.2.2009 21:35:43   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: flower

Jaz sem sama, mož je na kegljanju, Lan spi. Z vmesnimi prekinitvami. In gledam trenja. Malo bolj sproščene teme.. se smejem zraven. user posted image

midva sva na tleh....ta čepinka je pa res katastrofa...klicala je v odajo in nove laži, pa skoz ima otroka za orožje...ne morš verjet

pa murko.....pobral me bo user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3567
5.2.2009 21:37:05   
netki

trenja...kaj pa tista črna, ki si je tako promocijo delala (playboy itd.), jaz pa sploh ne vem kdo to je?user posted image user posted image

ah dej no, noben ne dela promocije....japajadeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3568
5.2.2009 21:38:21   
netki
aja lili žagar ma pa tilna user posted image user posted image user posted image sej vem da že vesteuser posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
5.2.2009 21:50:23   
Blacky30

IZVIRNO SPOROČILO: netki

a vse že spite???

jaz sem delala mesečni plan porabe EUR v naši familiji

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nimam besed.

Jaz sem tudi zdaj to delala in se pridružujem tvojim smajlijem.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3570
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 21:51:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3571
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 21:52:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3572
5.2.2009 21:52:47   
dzanika
dober večer

Šele sedaj sem uspela prižgati računalnik. user posted image   Cel dan sem pucala stanovanje ker smo Janu končno dokončno uredili sobico in jo prestavilo. In to je za sabo potegnilo pucanje, pucanje in pucanje.

Tko da brez zamere ampak vas bom samo preletela danes...

metuljcek huda slikca tista ko Anja kuka iz postelje. user posted image user posted image   Me je prav nasmejala zdej.

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

vsem današnjim slavljenčkom vse najboljše

user posted image

se pridružujem željam...

netki kopalni plašč naj bi meli v intersparu. Ne vem pa če majo tukaj v sparu tut... Pa poceni so...

todi saj bo! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Jaz pa imam težave s temi novimi puzzli za Tejo. Ona pa leži gor, potem pa se spuza do roba in jih začne jest.  Kako jo naj ustavim? Razen, da jo nonstop postavljam nazaj na sredino puzzlov.

isto se tut nam dogaja. user posted image

aleks vse najboljše za rojstni dan! user posted image user posted image user posted image

sončika mi tut šala ne prakticiramo pa je zdrav ko user posted image . Do sedaj edino kar je bil bolan je bla tista 6. bolezen. Sam to pa tko ne morš nč pomagat.

HD pri nas v hoferju sem pa vidla koš za plenice. Od tome tippe se mi zdi... Pa je 10€ men se zdi...

levinja testenin še nisem dala, sem pa že razmišljala v tej smeri...

neboglasnica super presenečenje ste zrihtali za sestro. user posted image user posted image

trenja - jaz sem tut zdej vmes ko vas berem mal poslušala. Ma kr neki. Čepinka mi je pa tko al tko grozna. No o murku pa nebi besed zgubljala...  user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3573
5.2.2009 21:54:01   
dzanika
evo sem vas samo preletela zato nisem velik komentirala. Če sem katero spustila mi ne zamerit ker sem res čist hin in bom zdej sam padla v posteljo. Skočim pod tuš pa nina nana. Nočko!

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
   [Brisano sporočilo]
5.2.2009 21:56:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?