Dream
|
Čer! Danes sem malce pozna, se je kar naprej nekaj dogajalo. Dopoldne sva šla k babici, ker je itak deževalo in ni bilo šans za voziček. Potem smo imeli kosilo pri tašči, nakar sva se z lotila žaganja in spravljanja drv za ogrevanje. Potem pa itak spet hranjenje, previjanje, igranje in je bil kar naenkrat večer. Matic mi ga je danes nekaj sračkal in če bo še jutri tako, mi pralni stroj ne bo dosti hitreo pral... Pri vsakem obroku mi je grozno polival in to skoraj vsakih 15 minut. Preoblekla sva se ničkolikokrat, porabila skoraj vse plenice in tako mi ni preostalo drugega kot da se na brzino lotim zlikat plenice, da bova imela še nekaj za jutri. Grozno... In to se zgodi ravno dan po tem, ko sama pri sebi razmišljam, da se stanje očitno umrija, saj že 3 dni ni nič polival. Ne bom več tako razmišljala, ker se potem spet pojavi vse skupaj nazaj... Tako, sedaj pa samevam tu v dnevni sobi sama, saj je šel tudi že spat. Moram še pod tuš, ampak itak ste ve na prvem mestu Pšemek resno ti to o cimetu? No, saj vem, vse v mejah normale, samo v eni knjig piše tako, v drugi drugače. Brala sem namreč, da naj bi cimeta na dan pojedli za pol čćajne žličke. Če pa upoštevamo to, kar si prebrala ti, smo že mrtvi... Jao, jao, vsake toliko časa neke nove hipoteze... Sonček75 za dva zobka!!! Cerazette ravno danes sem brala na forumu, da sta se 2 punci zredili po njih. A niso te tabletke takšne, da naj se ne bi zredile? Afnica mala jooj, kako mi je hudo, ko bereme tvoje poste. Kar naprej imate neke težave. Me smo res lahko tiho, ko nimamo nobenih problemov. Držim pesti, da se vam tole čimprej uredi in boste srečna družinica!!! Lovely midve imava pa očitno kar podobne probleme. Le da sem jaz tista, ki obupam in grem spat k Maticu v njeogov sobico. Itak v spalnici full slabo spim, tako da mi ni problem it drugam... Potem se pa zjutraj zbudi in mi reče: kaj me pa nisi ruknila? Ja, holo, sej sem te, sam je problem v tem, ker si me napol v spanju nahrulil in sem se šla mulat v drugo sobo Jolly123 a tvoj dragi nima drugega dela kot tebi pod prste gledat Ga boš mogla bolj zaposliti z gospodinjskimi opravili, potem sploh ne bo imel časa za razmišljanje, kaj ti počneš ž Lucka1 nisi slaba mama, nič bat za to. Matic je zdej ene 3 dni neki tko čuden. Prou kr neki se hoče trmarit al kaj in se na tleh zvija brca, se dere (ne vriska, ker se ga sliši čez 3 sobe) - mislim, kar nekaj. Če minuto se pa normalno pogovarja z igračkami, pa se smeji, pa si vse ogleduje, potem pa spet en tak čuden "napad". Ne vem, kaj to počnejo tile naši lumpiji... Pravljice ponavadi mu preberem kakšno povestico, ko se naveliča bit v igralnem centru. Zvečer samo dudo v usta (ki jo je treba dat potem še ene 500x v usta, ker si jo skoz ven puli in tlači roke v usta) in poljubček, pa spat. Janja27 si opazila, kakšna je bila ura, ko si objavila jutrišnje slavljence? 22:22:22
|