Mandek
|
hejho,pupe! Ma, nisem naspana, sam dobre volje sem pa vseen. Fajno energijo mamo v stanovanju . mala še spi...včeraj je bilo obupnoooooooo-zaspala je ob 23., do takrat pa tulila in kričala (je možno, da so zobki?)na vsake toliko. Potem greva v posteljo, jo dojim, vmes zaspi, nakar se zbudi, se upre na nogice in dvigne trup v most! Zraven zakriči, sklepam, da jo mora res nekaj fejst boleti . Potem, ko je končno zaspala, se je zbudila še ene trikrat, nato pa ob 1.zaspala in se zbudila ob pol 3, nato spet ob 5. . Zanimivo je, da začne stokati v spanju in ne odpre oči, včasih to stokanje preraste v jok, včasih se umiri...Ker sva bla oba z mojim totalno hin, sem jo imela pri sebi...Spala nič, če povzamem . Ok, drugo: striženje nohtkov na nogicah-nemogoče...tok miga in brca, da je joj... , na rokicah ji to delam, ko je budna ali, če spi, ni nobene ovire...Full spremlja. Pilim ne, strižem kakor pač pride, včasih se trudim še robove, ampak je težko, ker ma male prstke... menstruacija-dojim in je še ni... kontracepcija-tista hormonska zadeva, ki ti jo vbrizgajo v mišico na vsake 3 mesece:) polivanje-lahko zaradi tega že upoarbim športni del vozička, ki ima malo naklona? Naša namreč full poliva in zbruha enormne količine popitega mleka . ok,se že zbuja... čaučai