|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
5.2.2009 9:51:21   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: majči22

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

Pol pa v Postojno šibamo katalog hiš nazaj nest.
Tako, da se še mal popoldne javim.

Kakšen katalog? Kakšnih hiš? KAter izvajalec?

Nazaj neseva načrte hiš,ker mislimo graditi hišo, pa zbirava ideje. Katalog je pa od INGRE.
Trenutno smo v fazi pridobivanja dokumentov. Sej če bi kej hitreje potekalo v tej naši državi bi bilo tud fajn.user posted image
Za vsako stvar čakaš pol leta.
Če katera pozna kakšnega dobrega,ki riše hiše naj kar pove.user posted image

INGRE praviš. Nism še slišala. Midva tud malce gledava načrte user posted image . Ne govori mi o tem, kako "hitro" se da uredit papirje. Mi smo s zdaj eno leto pogajali samo za to, da naša parcela ni več v zelenem pasu. In nam je uspelo user posted image user posted image user posted image . Sam zdaj pa spet čakamo, da komunala naredi vso infrastrukturo. Se pravi..zihr še par let user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4626
5.2.2009 10:08:12   
majči22

Pol pa v Postojno šibamo katalog hiš nazaj nest.
Tako, da se še mal popoldne javim.

Kakšen katalog? Kakšnih hiš? KAter izvajalec?

Nazaj neseva načrte hiš,ker mislimo graditi hišo, pa zbirava ideje. Katalog je pa od INGRE.
Trenutno smo v fazi pridobivanja dokumentov. Sej če bi kej hitreje potekalo v tej naši državi bi bilo tud fajn.user posted image
Za vsako stvar čakaš pol leta.
Če katera pozna kakšnega dobrega,ki riše hiše naj kar pove.user posted image

INGRE praviš. Nism še slišala. Midva tud malce gledava načrte user posted image . Ne govori mi o tem, kako "hitro" se da uredit papirje. Mi smo s zdaj eno leto pogajali samo za to, da naša parcela ni več v zelenem pasu. In nam je uspelo user posted image user posted image user posted image . Sam zdaj pa spet čakamo, da komunala naredi vso infrastrukturo. Se pravi..zihr še par let user posted image user posted image user posted image

Sej pr nas v Logatcu je tud problem komunalna opremljenost. Problem je v tem, ker mora biti cel Logatec do leta 2015 pod kanalizacijo. No in naš konec je eden izmed največjih in je še nimamo.
Tako, da smo do sedaj imeli zablokirano gradnjo. Baje se naj bi sedaj odprlo pod pogojem, da boš naredil svojo lastno čistilno, ko pa bo prišla kanalizacija se boš moral pa priklopit. No sam nevem, če te lahko v oboje prisilijo, se moram še mal pozanimat, pa zakone prebrat.

Super, da vam je uspelo se spogajat. Upam, da vam hitro komunalno opremijo, da lahko začnete zidati.
Ker leta tako hitro tečejo. Midva dejansko že dve leti stojiva na mrtvi točki,user posted image no sedaj se je mal premaknilo.
Hiše pa ne mislem zidat pri 50 no!!??

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4627
5.2.2009 10:22:09   
gajka
Eh, komunala... Pri nas so si pa tisti, ki imajo že vse, kar se komunale tiče, k riti prinešeno, izmislili, da ne bodo več plačevali komunalnega prispevka, ki je namenjen izgradnji komunale tam, kjer je še ni, in tudi obnovi že obstoječe... So celo uspeli odlok občine o teh planih skenslat... Če si pa sam brez kanalizacije, pa že leta plačuješ dodaten komunalni prispevek za izgradnjo in obnovo, pa itak nimaš skoraj nič od tega, razen vodovod do bajte, zdaj ti pa grozijo še s povišanim prispevkom, ker je z nečim treba primanjkljaj zaradi razvajenih riti pokrit, kanalizacija je pa še svetlobna leta daleč... Škoda besed...
Vse se vedno zatakne pri sranju! user posted image

< Sporočilo je popravil gajka -- 5.2.2009 10:23:18 >

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 4628
5.2.2009 10:31:35   
Ryssa
bella, ti pa kar na Jana???? Daj, da boš fajn na glas pela: " S Peklaaaa, do raaajjaaaaa"

Speklaaaa bom jajaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ

Čestitke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4629
5.2.2009 10:35:39   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

Jao, bila včeraj celi prosti čas na FB user posted image user posted image . Pa to te totalno zastrupi, ti, ti Naty user posted image . Sem se prijavila in sem te poiskala, boš preverila, ker mi je nekaj zaštekalo.

Jaz sem se tudi prijavilA tja da vidim kaj je tako zanimivegauser posted image user posted image user posted image .

Zdaj še ugotavljam kaj kam paše,ko uspem naložim nekaj slik. Če jih bo katera želela videti me naj poišče.

Naty,tebe sem že jaz poiskala,pa Sayuri tebe tudi,ker vem tvoj ime in priimek od pošiljanja nalepk,upam da niste hude,pa da ne boste mislile kdo je zdaj to.

Naty sicer že ve kako izgledam,ostale pa ne glede nato da se uspešno izogibam srečanju,no ne zanalašč,pač nas imajo bolezni radeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 4630
5.2.2009 10:35:44   
majči22
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Eh, komunala... Pri nas so si pa tisti, ki imajo že vse, kar se komunale tiče, k riti prinešeno, izmislili, da ne bodo več plačevali komunalnega prispevka, ki je namenjen izgradnji komunale tam, kjer je še ni, in tudi obnovi že obstoječe... So celo uspeli odlok občine o teh planih skenslat... Če si pa sam brez kanalizacije, pa že leta plačuješ dodaten komunalni prispevek za izgradnjo in obnovo, pa itak nimaš skoraj nič od tega, razen vodovod do bajte, zdaj ti pa grozijo še s povišanim prispevkom, ker je z nečim treba primanjkljaj zaradi razvajenih riti pokrit, kanalizacija je pa še svetlobna leta daleč... Škoda besed...
Vse se vedno zatakne pri sranju! user posted image

Tako je. Eni k pa hočmo neki naredit, pa ni mogoče!user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4631
5.2.2009 10:44:20   
gajka

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček
Naty sicer že ve kako izgledam,ostale pa ne glede nato da se uspešno izogibam srečanju,no ne zanalašč,pač nas imajo bolezni radeuser posted image user posted image user posted image

miškolinček - v sredo lahko to popraviš in se v LJ namalaš. user posted image Aja, sem se spomnila, da imate enega norčka doma... user posted image Jah, škoda, no!

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4632
5.2.2009 10:47:06   
miškolinček
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

IZVIRNO SPOROČILO: miškolinček

miškolinček - v sredo lahko to popraviš in se v LJ namalaš. user posted image Aja, sem se spomnila, da imate enega norčka doma... user posted image Jah, škoda, no!

saj v sredo ne bo več norček,tako da mogoče se res namalam,bi vas rada videla ene prvič,ene pa ponovno tokrat brez trebuhovuser posted image user posted image user posted image

imam še enega kandidata za norčka doma user posted image ,sam on bo že preživel tudi brez mene

se bom potrudila,obljubim

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4633
5.2.2009 10:52:25   
Punce najlepša hvala za pomoč bom poklicala svojo G pa jo bom vprašala kaj naj nardim ker pr prvi punci tega ni bilo pa še rojena je bila prav ta čas ko sem sedaj jaz opazila tale čep...mislim da je...

HVALA!!!!!

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu miškolinček)
Neposredna povezava do sporočila: 4634
5.2.2009 10:56:13   
Zoja Miša
Tejkaz, hvala za kofe. In nasvete. Bom zvečer po kašici poskusila s čajem danes. In ne bom te napadla, saj je res to, vidim, ko sem jaz zoperna je tudi pikica in tako je tudi pri hranjenju. Sedaj se zraven smejiva, četudi je cvetača obema nagravžnauser posted image

Danes malo zamujam. Sem že posesala in potleh pomila. Prah še čaka na policahuser posted image . Morala bi generalko narediti, eh, pa bo počakalo do pomladi.

Danes je pikica pridna, se je pridno igrala v postlici, da sem pospravila in se je celo 15 minut sama s seboj ukvarjala v ležalniku, dokler ni skoraj iz njega zlezla, se ji je ful dober zdelo, ko se je z nogicami tal dotikala. Potem sva uvajali samostojno spanje (ker tak čas je razvajena, da jo po rokah nosim da zaspi, ali pa v vozeku), no danes ni bilo nič od tega, pa tak jok, da sem jo mogla s čajem potolažituser posted image . Ena dobra stran, je vsaj čaj pilauser posted image . Potem je zaspala, ja na mojih rokahuser posted image . Toliko o tem kdo koga vzgajauser posted image

Anita, mimogrede, včasih ni bilo toliko alergij in vsega sranja v hrani, zato je sedaj tak halo. Sploh ker te alergije izbruhnejo v kasneših letih, pa je v večini vzrok začetna hrana. Vsaj tako sem jaz prebrala.

Aradej, paparica na strani 184.

Jupi za biftek! Potem ga pa bom malo! Mmmmmm...

Gajka, jaz bom papajo poskusila, pa mango v bližnji prihodnosti.

Sayuri, super za spanje!

Bella, uživaj na Januuser posted image

Mene je tudi FB zasvojiluser posted image  

Cita, čim hitrejši porod! Meni je oddtekla voda, ni blo čepauser posted image

user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za polovičko!
user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4635
5.2.2009 11:12:24   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša

Danes malo zamujam. Sem že posesala in potleh pomila. Prah še čaka na policahuser posted image . Morala bi generalko narediti, eh, pa bo počakalo do pomladi.

A sva istočasno ribale. user posted image Jaz sem tudi posesala, pomila po tleh, prah zbisala. Sem bila kar pridna. user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4636
5.2.2009 11:17:17   
sandra123
Danuser posted image ...komaj mi je uspelo do RR-ja pridet user posted image user posted image user posted image Mali dve sta danes tako živahni, da joj user posted image , ne morem popolnoma nič porihtat po stanovanju user posted image ...No, zdaj sta končno zaspali, jaz pa na juriš, direkt na RRuser posted image user posted image user posted image ...namesto, da bi šla likatuser posted image ...Pa saj bo počakalouser posted image ....
Sayuriuser posted image user posted image user posted image za lepo, dolgo, mirno nočuser posted image ...Pa prava cukrčka sta tvoja čmrlja user posted image .
Moja noč je bila od 1-ih zj. živahnauser posted image ...ja, Taja take akrobacije izvaja, da se hoče sama na trebušček obrnit sredi noči, pa je odeja zgleda malo pretežka, pa ji ne uspe, pa gode, jamra, vriska sredi nočiuser posted image user posted image user posted image , ampak, ko ji hočem pomagat, da bi kar naprej spala, se mi pa začne naglas smejatuser posted image ...mislim, ne, sredi noči, halo user posted image user posted image user posted image ...ja, pa potem ponavadi še Tejo zbudi, pa imamo feštouser posted image ...Sem se pa odločila, da ju bova končno dala vsako v svojo posteljico, ker sta že kar zrastli in bosta rabili malo več prostora za spanje...Mogoče bo pa potem kaj boljše glede spanjauser posted image user posted image user posted image
A zdravi ste zdaj???? Nas skoz nekaj loviuser posted image , tako kot pri Miškolinčku....danes ponoči sta obe kašljali, je zgleda spet Tina nekaj prinesla domovuser posted image ...
Erin, slikc še nimamuser posted image , novih nimam kam shranit - na tale Tinin rač. sploh neuser posted image ....obljubim, da jih kmalu prilepim....user posted image
Gajka, prideš kaj v moj konec???
Naty, Jošt je pa pravi lepotecuser posted image , a je še frajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imam dve bejbi zanj...se bo pa lahko sam odločil, katero bo izbraluser posted image user posted image user posted image
Tejkaz....Jaša je pa res čedalje bolj Evi podobenuser posted image , prava cukrčka sta oba....upam, da ju bom kdaj v živo videlauser posted image

Nič, šibam jaz kaj narediti, preden bo budnicauser posted image ...potem šibamo ven na sprehod, pa po Tino v šolo, pa še malo na sprehod...... user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 4637
5.2.2009 11:17:32   
naty13
Zoja Miša user posted image user posted image user posted image user posted image za Kajo Lino. ja cvetača je nagravžna, zato jo jaz mešam z brokolijem in krompirejm, pa korenčkom. krompir popravlja okus, prav tako riž. Jaz sem mu danes prvič dala med cvetačo, brokoli, korenček in riž namesto krompirja par makarončkov, ki ne vsebujejo jajc. Bomo videli kaj bo. user posted image Pa polento bom zraven zakuhala. je takoj boljši okus. Si me prav ti nanjo spomnila. Sem pozabila nanjo, ker jo je Nejc pri tej starosti fajn ven spljuval in se začel histerično dret. user posted image

Bella uživaj na janu. Predvsem sprosti se. user posted image In user posted image user posted image user posted image user posted image za pogumni punci in pikico. user posted image

Aradej WBuser posted image user posted image user posted image user posted image , sem ti pozabila včeraj zaželet dobrodošlico.

Sayuri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za lepo prespano noč.

Jošt spančka, kosilo se kuha, bomo videli, kako nam bo šlo. Potem pa venuser posted image , če ne bo kakšen dež.  Baje bo drug teden tri dni sneguser posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4638
5.2.2009 11:17:53   
daja28
Spet se javljam samo s podatki:

6 mes: 8100g, obseg glave 43,5cm, dolžina 70 cm

3. cepljenje: 4. 2. 2009

2. zobek: 17. 1. 2009

začetek uvajanja GH: 31. 1. 2009

Pa mami so šle kilce spet počasi gor (čokolada user posted image ) in sem začela s februarjem hoditi na aerobiko.

Mejte se in se smejte.

levček Leon 2. 8. 2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4639
5.2.2009 11:18:30   
naty13
Sandra se bo mogu zment z Zojo od Anite. user posted image  

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4640
5.2.2009 11:20:03   
anita goitan
vi kar ribajteuser posted image ..no tud mene čaka, mah več ksnouser posted image
sva ble skor 2 uri zuni, vreme sicer ne ve al bi blo al bi scalouser posted image
sam je super bit na zraku

zdej si kuham čaj:janež, kumina, bla bla mi že skoz uha gleda, sam ga mam še kar neki za porabt

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4641
5.2.2009 11:20:29   
sandra123
Naty,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Šibam, če ne bo spet vse ostalo v takšnem stanju kot jeuser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4642
5.2.2009 11:21:28   
anita goitan
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sandra se bo mogu zment z Zojo od Anite. user posted image  

jp, in to same divje punce ga oblegajo..on pa pridno spiuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4643
5.2.2009 11:32:47   
sayuri
Bili zunaj celih 15 minut. Dež nas je ujel user posted image . Jst sem bla čist mokra, maladva HB skor čist nč. PAr kapljic po nosku user posted image . Tko me je tole sonce navdušilo, da sploh nism mislna, da bi lahko dež padal user posted image  user posted image user posted image user posted image  No ja...bolje 15 minut, kot nič user posted image

sandra user posted image user posted image user posted image  se nam podobno dogaja ponoči...če se Lovro čist prebudi, je takšno smejanje in vriskanje user posted image . Po moje bi bilo sedaj res že dobro vsako v svojo posteljico dat user posted image . Čeprav pri nas ni bilo potem niič bolje s spanjem user posted image

Se nekaj pritožujeta na blazini....moram it.

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 4644
5.2.2009 11:33:38   
sayuri
Aja, sam še Naty-a si dobila makarone brez jajc na kaki posebni polici (ala bio, dietni) v trgovini al so na običajni user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 4645
5.2.2009 11:41:02   
buhtlčk

user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

jaz tudi!!

Zoja Miša - tudi jaz sem biftek že jedla, ni bilo nikoli nikakršnih problemov

sayuri glede Paparice sem ravno razmišljala, da njegov osebni kuhar iz restavracije s 5 zvezdicami pa ne bom. Bo bolj enostavno (in znano) jedel.

naše spanje katastrofa...že drugi dan...kot sem mu dala po 1 kapljico D3, ker nisva zadnje čase nič zunaj. Dans je pač ne bo dobil.

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4646
5.2.2009 11:53:57   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Tiste ki ste že rodile sej sem jaz tudi ampak se mi ni nikoli začel luščit čep kako dolgo lahko to traja??????

Meni se je en teden luščil, začel se je pa s pomočjo dohtarjev ki so nasilno štokali v mat. vrat... Po enem tednu pa je popustil mehur in via Puser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4647
5.2.2009 11:56:01   
Neža7
Dober dan mamice user posted image

Jaz rabim malo nasvet:

Jaz bi rada dala Neža malo jogurt vmes njene sadje in ne vem kakšnega.

• Tekoči ali ne?
  • Iz Zelene doline ali Ljubljanska mlekarne?
  • 1.5% ali 3,5% ?

Vem, da rečejo NAVADNI JOGURT, ok razumem... ampak bi rada vedela točno katerega user posted image

Hvala user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 4648
5.2.2009 11:57:08   
Erin

user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 4649
5.2.2009 12:01:51   
Neža7
Sori za zamudo user posted image

user posted image

dojenč - ŽANA
bambi14 - ELANINA

Čestitke za polovičko! user posted image

user posted image

in za danes

user posted image

ozziebo - LARA
maca m - TADEJ
Čestitke za polovičko!
user posted image

user posted image

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 4650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  184 185 [186] 187 188   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?