|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
5.2.2009 10:38:35   
Tanja555
Jo@an čestitke tudi od naju z Neliuser posted image user posted image user posted image , pa lepo praznujuser posted image

Kaj več kasneje, greva s princesko na sprehoduser posted image

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
5.2.2009 10:52:22   
miny
Dan!

Pri nas je bil včerak pester dan, zjutraj sva imeli z Lano posvetovalnico, se ni nič jokala pri pikici in se takoj polulala v vrečkico. user posted image Lana. Potem sem jo domov MM odpeljala na dopoldansko rundo spanja, jaz pa hitro po fasungo. pridem nazaj in MM jamra, da nima kaj za oblečt za prireditev, ja pa ja de, njega spravit kdaj v šoping, no go, potem pa ko nujno kaj potrebuje pa na vrat na nos kupit. In tako je bilo tudi včeraj, se Lana zbudi hop v avto po štacunah, pa hitro kosilo naredit, pa pospravit, pa pripravit stvari za Lano za varstvo zvečer, pa sebe mal spidenat, pa zlikat...

Za seznam Nataša (sem končno prepisla vse podatke):
1m 5080 g 58cm
3m 7560g 65cm
6m 9860g 73 cm
9m 10460g 76 cm

No Lano sva pustila za 1 uro pri sosedih in sva šla na Športnika leta, sva prvič šla kam skupaj brez nje, mi je skos neki mankal, no MM je dobil dve priznanji id občine in tretje mesto za Športnika leta 2008. Jaz sem po 1 uri šla domv MM pa na pogostitev.

Lana je pa prvič prespala noč. Zaspala ob 7 30, zbudila ob 7 brez hranjenja. user posted image user posted image user posted image . Še vedno ne verjamem. sva že bile zjutraj na zraku in sedaj spi jutranjo rundo. Kakšen mir.

Naju jutri ne bo na čvek, ker sta se babi in dedi najavila da prideta.

MM
- tudi meni zna dvignit pokrov čist prepogosto. Itak ga cele dneve ni doma, zjutraj trenira, popoldne dela, zvečer se pa za TV prilima.

Jabček-ti si rojena pisateljica, te je tako dobr brat, se vedno nasmejim, al on komediji al ob drami user posted image

Katka- tudi naša ima natanko toliko obrokov, jaz mislim, da jih je čisto dovolj.

Poroka- jaaaaa jaz bi tudi še enkrat, dvakrat, trikrat...user posted image

Jupi pri nas se sonček kaže.
No sem tako dolgo klofala, da je Lana že pokonc in greva malicat.

Ketrin- kako narediš puding, a kar z navadnim mlekom?

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
5.2.2009 11:00:09   
clericv6
VSE NAJBOLJŠE JOAN!!!!! A že dve enaki cifri imaš, pa ne izgledaš toliko. No, kakor koli, lepo praznujte danes, če boš pa zamenjala dieto, pa si daj danes malo duška.

Katka: meni se zdi, da imate čisto dovolj obrokov, mi imamo samo 4. Pa mleka tudi voja dva dobita več kot dovolj.

Miša: ubogi Mihec! Upam, da se tole čim prej pozdravi in da bo pri alergologu vse ok.

Miny: o, Lana, je pa že kar konkretna punca! Pa bravo za pikico.

Jabolko: tudi jaz se ti vedno nasmejim, še posebno, kadar opisuješ prigode svojih otrok.

Scorpio: tebi pa vse pohvale za učenje, pa upam, da bo tisti rok kmalu.

Zdaj je pa čas za sadno malico (pa ne zame), se beremo.

(odgovor članu miny)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
5.2.2009 11:26:24   
simvir
Oj!

Mi smo bili danes že pred deveto zunaj, smo še malo sončka pa snegca lovili, potem je pa že začelo malo rositi. Zdaj mali spančka, večji pa mal risanke gleda.

Jaz hočem it prejle za naše kosilo pripravit zelenjavo. Pa iščem cvetačo (smo včeraj kupili dve glavici) po kleti, kamor sem MMju rekla naj jo odnese, pa po kuhinji, hladilniku...cvetače nikjeruser posted image . Ga kličem kam jo je dal, pa pravi da je ni odnesel v klet... hm kje pa potem je???
Potem mi je pa potegnilo. Včeraj sem mu v garažo naštimala vrečo za smeti (ker danes praznijo kontejnerje), malo stram pa cvetačo in mu REKLA naj jo da v klet. No gospod je oboje popokal v kontejner, je mislil da so pleniceuser posted image user posted image user posted image  (seveda je sedaj že prazen). Pa sej ne moreš verjet...ja to je še ena tragikomedija, ne veš a bi se smejal, al jokaluser posted image .

Joan vse naj, naj še od nasuser posted image , lepo praznuj danes.
Miny user posted image  za večer v dvoje in prespano noč, pa TMju za nagrade. Vaše mere so pa tudi že konkretneuser posted image .

Packarijo po tleh ni povsod kjer je ni treba poznamo tudi pri nas. Nejc jé kot kakšen mali pujsek, je pa res da že od dobrega leta jé sam. Včeraj med večerjo je npr. raztresel pol škatle kakava po tlehuser posted image  (hb se to hitro posesa).
Kako bo ko bosta oba sama jedla raje ne bi vedelauser posted image .

Nič grem poiskat kaj drugega za zgodje kosilo (sem se najprej prišla spihatuser posted image ), kasneje bova pa pico z N. naredila.

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
5.2.2009 11:47:11   
misa79
Dober dan.

Naša noč je bila proti prejšnjim super.user posted image Res da je zaspal šele ob 23-ih ampak prej je očitno tak brezzveze spatuser posted image . Kašelj se je umiril, mu pa še vedno nekaj hropi v pljučkih. Malo Justa, pa velik čaja, pa upajmo da bo. Včeraj me je ful presenetu in spil "celo" malo več kot dcl čajauser posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Miša...hja bogi Mihec no...pa kaj ga bo zadelo še...za alergologa pa...pustimo se presenetiti...samo kri mu bodo pa na katere zadeve testirali????...al kar na vse prosto po Prešernu???...

Če sem prav razumela, jo bodo testirali za alergijo na pršico, mleko, jajca, pa ne vem če še na kaj. Bomo vidli, ko dobim izvide.

Joan - vse najboljše in najlepše.....

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
5.2.2009 11:52:22   
Majček28
čao punce....

če sem včerajšno noč prehvalila pa tole glih ne bom....sej ni blo tkooo hudo, se je pa Brina mal pred 5to odločila da ima dost in da če sama leži v postelci sploh ni zanimiv ker nima publike, da bi jo poslušal pri petju user posted image ...sem jo hotla podojit pa je mislila da sem ji dala kaj za zobke brusit in sem hitr nipelček iz ust potegnila pa ji kar mal umetnega mlekca nardila...no in se naju je ob ene pol 6ih usmilila in še mal zaspančkala...kr neki

Zdej spančka jaz pa mal zabušavan...spet...pišuka, tega se je pa tko lahko navadit...

Evo, da še jaz nadaljujem svojo telenovelo:
...pride gospod domov kao inšta nije bilo...ja pa jade bi rekla srečka...pa se prvo prepričam, če misli bit doma in ker je bil odgovor JA in zraven vprašanje ZAKAJ mu pač lepo povem, da sem zmenjena z enim prijatlom za kavico...halo...kakšen izbruh ljubosumja, kr neki brez veze...in ker je vidu da ga prov butast gledam...ker je dejansko tko tud zgledal...se je mal umiril...in sem šla...vmes me je klical kao da me spomne naj kupim kruh user posted image ...ja jaz sem pa po župi priplavala...skratka, da skrajšam, ko sem prišla domov se je kar cedil od njega, pa kr neki objemat pa lupčkat pa mjiav mijav mjiav...ah, kolk sem jaz žleht...sem mu pozabla povedat, da je bla to napol službena zadeva user posted image user posted image

Pišuka, a ni bil prej še sonček....no, zdej ga ni več user posted image ...kdaj bo pomlad pa poletje pa morči....ah, sej bo

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
5.2.2009 12:00:59   
Majček28
ah, ta ementaler....

Joan, VSEEEEE NAJBOLJŠEEEEEE user posted image user posted image user posted image ....pa naj gre čas čimbolj počas user posted image

Še neki, danes sem ujela Brinine korakce na fotkiča in to na filemček user posted image user posted image user posted image
pa včeri se je kar brez upore sama iz počepa dvignila, mal stala potem pa čof na rito...tole gre čist preveč hitr

Katka...obroki...pa vi jih imate fulll proti nam, ki sestavmo 3 večje (zajtrk, kosilo, večerja ), vmes pa še kakšna mala malica. Količine pa pridejo tam nekje do 2 deci.
Kdaj pa naj bi jim pustil da sami papajo...Brina bi zdaj pomoje več packaka kot jedla in pol itaq ne bi imela nič od tega.

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
5.2.2009 12:26:32   
katka28
Obroki: ah pol pa sploh ni panike, ko vas vcasih tako berem mam obcutek, da vasi malecki skos neki jejo..pol sem si pa rekla, da sploh ni nic cudnega, da mamo tako malo kilc :) zdaj pa vidim, da se kar nekaj pojemo user posted image user posted image ah saj bo bomo pa bolj manekeni user posted image

Kosilo: polenta in grahova omaka pol pa spanje, mami gre pa cistit.
Sem se odlocila, da ko bosta otroka bedela bom z njima in ne bom nic vec pucala..to bom delala, ko bosta sla spat

Miny: vase mere so res konkretne....user posted image user posted image

Misa: le tako naprej in naj kaselj spakira kufre in za vedno izgine user posted image ampak res ta Just dela cudeze...nam tudi pomaga...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
5.2.2009 12:26:56   
Roberta69
Ste si pa možeke pošteno privoščile user posted image . Midva pa MM-ja le zelo pogrešava in še trenutno je v Kambodži, kjer Simobil ne dela, tako da samo veva, da je vse OK. Me pa prav zanima, če sploh uspe uživat, ker je tako dolgo ločen od sinka, drugače je pa z njim skoraj cele dneve user posted image

Prejle je bil pa Liam v varstvu pri moji visoko noseči svakinji (sem ji mal kazala fotke od poroda - joj kok so bili ti škratki miceni user posted image ) in sta se imela prov luštno, jaz pa še pol zadev nisem uspela poštimat, ker gre čas prehitro naprej. More bit prov user posted image za tiste mame, ki so same in nimajo nikogar, ki bi jim priskočil na pomoč. Jaz šele zdajle vidim, koliko res odtehta, da je MM skoraj vedno pri roki, pa čeprav ga rabim le za par minut. V stanovanju končujejo še z nekimi grobimi deli (kuhinja se zdaj začne montirat šele v ponedeljek user posted image ) in Liama drugače vsak dan k mamici v službo vozim, da grem lahko malo nadzirat. Si bom pa v kratkem privoščila večerni lajf (Plestenjakov koncert - sta me prijateljici zvabili, da se gremo "samske" babnice mal za "valentinovo" zabavat), sončka bo pa pazila od MM-ja prijateljica, samo še tuhtam, kako čmo izvesti večerno uspavanje in zbujanje user posted image . No, najbrž bom itak kmalu zavila domov, ker se mi bo paralo srce ob misli, na jokajočega sončka.

Poroka, nas še čaka (upam user posted image ) in fotke z linkov ti res pocedijo sline, samo kaj ko je MM tako nestandarden, da mu grejo te kolobocije ful na živce (on v poroki ne vidi čisto nič lepega in ga jezi oz. se mu zdi butasto, da se je nekdo zmislil nek obred in naj bi bilo to to), ampak ker imam tudi jaz nekaj besede, se tako ali drugače enkrat pač bova user posted image . Zdaj še nekako čakam, da me zasnubi user posted image , da bo vsaj nekaj po regelcih, ko bom imela pa vsega poln kufer, ga bom pa samo popokala in bova romala na magistrat ali Bali ali kamorkoli že in pika user posted image user posted image user posted image .

Jo@n, vse najboljše user posted image !

Ju3 vas bova po plavanju najbrž le pozdravila, ker pridejo glih ob 12.30 za eno omaro merit... se pa mogoče
kasneje oglasiva.

Pižame: jaz sem jih našla v Tušu v Grosupljem bombažne (roza in modre) po 5.99.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
5.2.2009 12:30:47   
Roberta69
Simivir, vaš ati ga je pa pošteno pihnil user posted image user posted image user posted image .

In tista s smokijem od Nataše, je tudi vredna svojega denarja user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
5.2.2009 13:05:39   
tasyo
Dober dan!!!!!!

user posted image user posted image user posted image  mi smo spet med živimi!!!! Uh, tole je blo pa res že čist too much. Še dobro da smo bili vmes bolani, da smo se mel s čim zaposlit... Lana je imela celih 7 dni drisko, pol sem še jaz malce zakuhala, vmes sva opravili pregled pri endokrinologu, ki pravi, da je vse ok, pediatra sva pa spustili. Kljub temu vemo mere -
9 mesecev - 73,5 cm in 8560g.

Tako. Imamo se fajn, uživamo v novem domeku, čeprav imam še vedno precej opravka z raznimi majstri. Lana je še kar pridna, spi veliko bolje, pri hrani ne štrajka več in kar je big news - (čeprav vem, da je že Srečka sporočila) imamo 2 zobeka, mislim, da je na pohodu še zg. enkica.

Za nazaj ne bom nič brala, ker nimam ne časa ne volje. Upam da ste vse ok in vaši mladički zdravi. Pa da se še kej vidimo, preden oddrvimo v službe! Zdej bom imela zvečer več časa, da vas sčekiram...

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
5.2.2009 13:09:26   
tasyo
Aha, vidim, da je bilo govora o tem, kdaj naj sami jedo - hja, jaz ji pustim, da nadrobi in pohrusta kruh, včasih packava skupaj z žličko, kej več pa trenutno ne, ker pol ne bi nič pojedla.

Majček, tvoja Brinči je pa res hitra,no! Lana sicer obšiba vse živo in tudi spusti se občasno, pa ji rata stat kakšno sekundico, pol pa čof na rito. Da bi pa vstala brez opore, to pa po moje še kar neki časa ne bo šlo.

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
5.2.2009 13:09:57   
tasyo
No, a me bo katera pozdravila al neuser posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
5.2.2009 13:11:19   
tasyo
Joan, očitno ti leta niso prizanešena in si se spet postarala - čestitke tudi od naju, pa lepo praznuj!!!!

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
5.2.2009 13:22:00   
Majček28
Taaaasyooooo, ŽIVJOOOOOO, KONČNOOOOOO....smo te že pošteno pogrešala. Super, da ste zdaj OK in da uživate v novem domeku, kar se pa majstrov tiče pa no commnt, ampak tud to se bo enkrat zaključilo.
Kolk rada bi vaju z Lano spet vidla, upam da to kmal realiziramo. Smo se menile za drugi teden, da bi šle k Katki na obist, se nam pridružiš?

Ah naša Brina, sej ni nič bolj napredna od ostalih aprilčkov, samo mogoče se bere tko kot da že fulll šiba okrog. Res se je sama dvignila pa še to mislim da si ji je mal posrečel kot pa da je blo namerno, korakce tud nardi bilj zarad tega ker je na drugem koncu neki blazni zanimivga in se spozabi da je še dojenček user posted image ....mame smo pa itaq tolk navdušene, da nehote vse mal napihnjeno zgleda.

Pa čestitke za dobro prehranjevanje in seveda za zobke user posted image user posted image user posted image

DOBILA JE BRATCA JURETA

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
5.2.2009 13:49:04   
Jo@n
Tasyo velkom bek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Super, da je bilo pri ednok... vse ok. Res se že dolgo nismo videle. Srečanje smo (najbrž) prestavile na prihodnji teden. Kakav je pa vsak petek na Kodeljevem v Lj.

Se kaj vidimo in načvekamo?

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
5.2.2009 14:00:54   
katka28
IZVIRNO SPOROČILO: tasyo

No, a me bo katera pozdravila al neuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozdravljena Tasyo......kot so ti ze punce omenile mamo naslednji teden srecanje (upam, da nam jo spet vreme ne zagode)......KDAJ VAM NAJBOLJ ODGOVARJA TOREK IN SREDA......

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
5.2.2009 14:25:46   
Ketrin
Dobro jutro...

Mi smo šele zdele vstali... No, ja...šalo na stranuser posted image user posted image

Tasyo, ja madona tale je bla pa res dolga odvajalna kura od neta... Upam, da ste zdaj uredili in boš spet non stop on-lineuser posted image user posted image user posted image Super za zobke, za mere, za hranjenje in še najbolj super za spanjeuser posted image Tudi jaz bi vaju rada videla, tko da upam, da se čimprej dobimo....

Miny, ja kupila sem v DMu en puding, no dva (vanilija in čokolada), ki sta kao neki bio, brez glutena in oh in sploh, karkoli že to pomeni... In sem ga skuhala normalno na navadnem mleku 3,5 in samo z 1 žličko rjavega cukra... No, pojedla je, ampak nekega pretiranega navdušenja pa ni bilo... itak če je biouser posted image Jaz zdaj malo probavam uvajati navadno mleko in zaenkrat ni težav... Bom tudi s čokolinotom probala v kratkem... Aja, mleko pa prej prekuham... ne vem če je traba al ne...no, do zdaj sem ga...

Hmmm, danes sem površno brala za nazaj, tko da se vzdržujem komentarjev...

Upam, da ste bolančki že zdravi in da ne bo več teh viroz in ostalih prehladov in bolezni... Še malo pa bo pomlad, pa smo zmagal s temi boleznimi...

Bigmamma.... sem že včeraj hotla napisat pa nisem... Se pridružujem mnenju Jabolka... Ne vem če je glih pametno vse tole skupaj kar se ti dogaja... Oprosti, ker se vmešavam, ampak da te ne bo enkrat (bog ne daj) orng usekal.... Daj mali izpreži in si izbori mal časa zase... No, ja kakorkoli že, sama najbolj veš... pa oprosti še enkrat...

Majček, madona si stroga do TM.... No, sem že včeri napisala... upam da je bil SS (sex sprave) superuser posted image Baje je takrat najboljeuser posted image Ne vem... HB se ne kregamouser posted image

Srečka... Ja, tale bolezen "mama" je huda... in najhuje je da je eno in edino zdravilo ki pomaga mama... Mi smo dali tale napde že pri 6 mesecih mimo in upam, da je tko kot norice... da se ne ponavlja... Drugače pa ima glede na ostale aprilčke Iza v dobrem nekaj tečkastih dniuser posted image Pa vseeno upam, da jih ne bo več.

NiLe, a prov od mene si plonkala... No, če si imela kaj za prepisat, sigurno nismo matematike ali fizike pisale... ker drugače bi bil moj list prazenuser posted image

Kosilo: sem imela že ob 11 zjutri kuhan srnin golaž... Kaja dobi zraven pire krompir, midva pa solatko in kos sveže pečenega kruga...

Hranjenje... mah pojma nimam kdaj naj bi jim začeli puščati da sami jejo... najbrž ni pravila... Jaz Kaji pustim na vsake toliko... oz. ji dam drugo žličko in packa...z uno prvo žlico ji pa jaz v usta dajem... Pa včasih gre bolje, drugič ne.... Piškot, banano, jabolko, kruh, skorjo od pice ji pa vedno dam, da sama je... No, v vsakem primeru je v kuhinji štala...

O, joj... ta bistveno bi kmal pozabila... JOAN VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image ... Madonca, nimaš na pravi dan RD, dons se ne je torte... Ampak sej sladoled je tudi beljakovina a ne?user posted image user posted image Skratka lepo praznuj....

Misa, super da ste bolje... Pa naj čimprej mine tale pljučna viroza... baje da tudi to razsaja meddrugim... user posted image

Simvir... ja tko je to... tkole dobr na NM poslušajo... Ne da gre čez en uho notr in čez drugo ven... Sploh not ne greuser posted image

Katka... ja kolk obrokov bi pa ti še dala? Sej ti že časa zmanjka user posted image Mi imamo isto... včasih še kakšnega manj... Po moje je to več kot dovolj....
Miny, ja madonca... napredujete.... super za nočke... Naj le ostane tako naprejuser posted image
Scorpio, sej ni važno kaj pomaga....važno da so noči mirne a ne?user posted image Upam, da kmalu mine prehlad...
Krista, bravo za babji čvek... Kar kmalu ponovi.... Pa pridna si z dieto! user posted image

No, sej v bistvu sem bila kar pridna in se mi zdi, da sem vse pokomentirala... Čakam MM da pride iz službe...no, ja sej to ne bo še kmalu... tko da bom mogoče kar sama jedla.... Že od torka nisem... Hihihihi, kok se to grozn slišuser posted image

Lep dan....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
5.2.2009 14:48:15   
Krista28
O Tasyo, hellooooo! Welcome back!

Pa Joan, ja vse najbojše! Saj greš za nami.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
5.2.2009 15:42:36   
NiLe
Helou!

Joj, me ni do popoldneva gor, pa imam bralno značko za opravit ... no ja, sem samo preletela, tako da komentirala podrobno ne bom. Mogoče zvečer.

Jo@n; vseeee najboljšeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... danes lepo praznuj in upam, da ti tvoja dva fanta pripravita kakšen surprise!!

Tasyo; končno si s5 z nami .... sem te pogrešala in glej, da boš sedaj ko si znova on line, pridno čvekala z nami. Pa super za tvojo Lano ... za hranjenje, spanje in pa zobka user posted image

Grem skuhat vanilijev puding za malico... rižotka je že v želodčkih ... je bila Tia čist navdušena nad njo, saj je zahtevala repete ... jaz sem pa že od ponedeljka brez okusa in je čist vseeno kaj dam v usta user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
5.2.2009 18:23:30   
Ketrin
O, madonca.... cela dva posta ste napisale medtem ko me ni blouser posted image user posted image Sem se zdele priklopla in pričakovala najmanj pol strani.... pa sam Krista in Nile....user posted image

No, ja... pa zvečer....

Uspešno in prijetno kopanje, hranjenje, samouspavanje, uspavanje.... in.... spanjeuser posted image

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
5.2.2009 18:31:14   
katka28
Nic punce se na hitro poslovim za danes, ker sibam zdle na fitnes pol pa ne bo vec volje za kaksen cvek....Mejte mal usmiljenja pa ne tipkajte prevec...

Lep vecir in mirno noc vam zelim

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
5.2.2009 19:22:37   
bela vrtnica
Večer!

Evo Zara je že  zaspala in to v parih sekundah. Nič čudnega, če pa se skoz potepama (sprehodi in kavice), doma pa se tud non stop sprehajamo. Jo je tko lepo gledat, ko se tko lepo plazi po vseh štirih in pol se ob sedežno dvigne ter kroži okrog mize. Res, ti naši malčki tko hitro napredujejo in rastejo. Se mi zdi, da sev tem obdobju, kr neki novega dogaja.

Nataša: mi imamo že 6 zobkov.

Joan vse najboljše tudi v najinem imenu. Tasyo lepo, da si spet z nami.
Katka in Majček vedve pa se lepo telovadta in upam, da se drug teden res vidimo in kako rečemo v živo.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
5.2.2009 19:54:47   
trnuljčica
Joan vse najboljše v imenu malega princa in mene. Sem prepričana, da si dobro proslavila...user posted image Pa še malo tortice si privošči, saj danes lahko, a ne?user posted image

Simvir, ja kaj češ razen, da se nasmejiš... A jim je kaj pomoči tem moškim....user posted image user posted image user posted image

Tasjo dobrodošla nazajuser posted image . Pa fajn, da je endokrinolog vse izključil.

BM ti pa res izpreži, da ne bo tako, da ti skrbiš za vse duše pri hiši, zate pa noben...

Nič, sedaj se pa grem psihično pripravljati za obisk službe jutri... Itak se že nekaj časa...user posted image

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
5.2.2009 19:57:38   
resnično srečna
eto...

pa je minil še en cmerast dan...zjutrej je bila kot sonček..ampak ko pa ura 11 odbije pa dobi al pikce al pa napad: "mama je ena sama...jaz hočem bit pri njej v naročju"...no pa še tam madam ni pri miru...al fehta za prsi...pa damo....pa v besni joka...pa dvigni me visoko pa se bom smejala...pa spusti me na tla za sekundo...ampak če bosta pa dve bom pa jokala...pa set bi šla mal na noge...ampak sam za sekundo pol pa prosim spet visoko...jao moj hrbet...

ga malo čutim od metanja snega čez sosedovo ograjo...zdej pa še od naše 9 kilske donde...ma kaki fitnes pa aerobika...jaz sem očitno rodila utež imenovano Iza...pa nej ji bo...če bi bila vsaj tiho...pa zraven tko besno spušča ene čudne glasove, da joh bom dalapatentirat kot odganjalec vsega živega...ker je to nemogoče poslušat...

Ketrin...zamenjam spalno tuleči model za model ki ne spi...ampak je vsaj tiho...ok bom spregledala to, da se joka kot bi se krohotala kadar se oblači...h ja...Iza ima v dobrem ja...sam se mi zdi, da je v zadnjih dveh dneh kvizkote že skoraj pokurila...moje živce je že itaq...

..je pa možno da so na pohodu spet velecenjeni ZOBKI...marš pa zobi...to je ena nadloga...zezajo, ko rastejo...zezajo, ko padejo prvič ven...spet zezajo, ko rastejo pa spet zezajo, ko jih je treba vzdrževat...pa zezajo spet, ko padajo ven...pa zeza pol proteza...za kaj so sploh zobje...mogli bi biti življenski zezatorji

tasyo...končno...ma jaz sem vaju prav res pogrešala...pa držala pesti v ponedeljek in sredo...pa bila vesela, da vama v torek ni bilo treba v Lj, ko je bilo tako podnarsko vreme...pa veselim se sedaj,ker končno boš spet na vezi he he...kjut...in res je...vsakič, ko se dobimo je luštno...ma sem razmišljala, da če bo prababica kdaj imela kake prepreke in če ti sfali varstvo pa kar mimogrede na Gorenjsko Lano pustiš v prestolnici he he...bi prav pasalo tole dolgolaso in lepooko škratinjo imeti v družbi he he...mere so pa lepe in sploh ni taka suhica...ampak ravno v merilih...pa mojstri...o larifari...neverending story...jih je pač treba vzet kot disturbatorje lajfa...le zakaj bi moralo iti vse po maslu...tu smo mojstri, da vam lajf malo zagrenimo...moto obrtnikov je tole po mojem...

miny...joj lane so res velike, tvoja je pa spešl ogromna...he he...prijazne punce kot je ona pa itaq ne jokajo, ko jim pikico v prstek naredijo...pa bravo za lulanje...no naša se tko hitro, da jaz vedno tečem na kahlo...tko da tole z vrečko nama je š uganka...je pa niso zaenkrat še matrali s tem...

eto...aha pa še ena lovska...vpraša MM po mailu: draga kakšen dan je danes?...jaz: beljakovine...aha...kaj pa bo potem za kosilo???...pa jaz nesramna: Lahko tud tebe pomolzem...jajks...kar vidim vaše face ko berete...he he...

no bilo je meso...pa še to mi je Iza pol pojedla...eh dieta ja...ni je boljše kot imeti Izo...sam hudič je ker ni časa pit...ko me stalno gnjavi...še lulanje je bolj otežkočeno...je danes bila skoraj padalka iz previjalne...šmrklja jedna...

do naslednjega javljanja...

pip iz naših logov

G

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu bela vrtnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kako dolgo naj otrok spi skupaj s starši?
Večerno sedenje ob otroku nikakor ni razvajanje, temveč nudenje podpore v umirjanju otrokovega sistema, ki se sploh po g...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?