Ketrin
|
Dobro jutro... Mi smo šele zdele vstali... No, ja...šalo na stran Tasyo, ja madona tale je bla pa res dolga odvajalna kura od neta... Upam, da ste zdaj uredili in boš spet non stop on-line Super za zobke, za mere, za hranjenje in še najbolj super za spanje Tudi jaz bi vaju rada videla, tko da upam, da se čimprej dobimo.... Miny, ja kupila sem v DMu en puding, no dva (vanilija in čokolada), ki sta kao neki bio, brez glutena in oh in sploh, karkoli že to pomeni... In sem ga skuhala normalno na navadnem mleku 3,5 in samo z 1 žličko rjavega cukra... No, pojedla je, ampak nekega pretiranega navdušenja pa ni bilo... itak če je bio Jaz zdaj malo probavam uvajati navadno mleko in zaenkrat ni težav... Bom tudi s čokolinotom probala v kratkem... Aja, mleko pa prej prekuham... ne vem če je traba al ne...no, do zdaj sem ga... Hmmm, danes sem površno brala za nazaj, tko da se vzdržujem komentarjev... Upam, da ste bolančki že zdravi in da ne bo več teh viroz in ostalih prehladov in bolezni... Še malo pa bo pomlad, pa smo zmagal s temi boleznimi... Bigmamma.... sem že včeraj hotla napisat pa nisem... Se pridružujem mnenju Jabolka... Ne vem če je glih pametno vse tole skupaj kar se ti dogaja... Oprosti, ker se vmešavam, ampak da te ne bo enkrat (bog ne daj) orng usekal.... Daj mali izpreži in si izbori mal časa zase... No, ja kakorkoli že, sama najbolj veš... pa oprosti še enkrat... Majček, madona si stroga do TM.... No, sem že včeri napisala... upam da je bil SS (sex sprave) super Baje je takrat najbolje Ne vem... HB se ne kregamo Srečka... Ja, tale bolezen "mama" je huda... in najhuje je da je eno in edino zdravilo ki pomaga mama... Mi smo dali tale napde že pri 6 mesecih mimo in upam, da je tko kot norice... da se ne ponavlja... Drugače pa ima glede na ostale aprilčke Iza v dobrem nekaj tečkastih dni Pa vseeno upam, da jih ne bo več. NiLe, a prov od mene si plonkala... No, če si imela kaj za prepisat, sigurno nismo matematike ali fizike pisale... ker drugače bi bil moj list prazen Kosilo: sem imela že ob 11 zjutri kuhan srnin golaž... Kaja dobi zraven pire krompir, midva pa solatko in kos sveže pečenega kruga... Hranjenje... mah pojma nimam kdaj naj bi jim začeli puščati da sami jejo... najbrž ni pravila... Jaz Kaji pustim na vsake toliko... oz. ji dam drugo žličko in packa...z uno prvo žlico ji pa jaz v usta dajem... Pa včasih gre bolje, drugič ne.... Piškot, banano, jabolko, kruh, skorjo od pice ji pa vedno dam, da sama je... No, v vsakem primeru je v kuhinji štala... O, joj... ta bistveno bi kmal pozabila... JOAN VSE NAJBOLJŠE ... Madonca, nimaš na pravi dan RD, dons se ne je torte... Ampak sej sladoled je tudi beljakovina a ne? Skratka lepo praznuj.... Misa, super da ste bolje... Pa naj čimprej mine tale pljučna viroza... baje da tudi to razsaja meddrugim... Simvir... ja tko je to... tkole dobr na NM poslušajo... Ne da gre čez en uho notr in čez drugo ven... Sploh not ne gre Katka... ja kolk obrokov bi pa ti še dala? Sej ti že časa zmanjka Mi imamo isto... včasih še kakšnega manj... Po moje je to več kot dovolj.... Miny, ja madonca... napredujete.... super za nočke... Naj le ostane tako naprej Scorpio, sej ni važno kaj pomaga....važno da so noči mirne a ne? Upam, da kmalu mine prehlad... Krista, bravo za babji čvek... Kar kmalu ponovi.... Pa pridna si z dieto! No, sej v bistvu sem bila kar pridna in se mi zdi, da sem vse pokomentirala... Čakam MM da pride iz službe...no, ja sej to ne bo še kmalu... tko da bom mogoče kar sama jedla.... Že od torka nisem... Hihihihi, kok se to grozn sliš Lep dan....
|