|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski srčki 2008 III. del
3.2.2009 16:15:34   
Krista28
Joj, jabček....teli dedci so pa res za eno čez rit dat, no......Se sam bojim, da bo potem 2 dni tak revež, da ne bo nič od njega...no pa sej itak vse sama delaš...dobra si, vsa čast...kar naj mal kida...me prav zanima kaj bo naredu...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
3.2.2009 18:17:41   
Jo@n
Ah ja, tile moški... ja...

Da še malo poinfam MM, je tudi zjutraj odkidal avto, toliko da ga je spravil na cesto, do dovoza pa z lopato ni prišel. OK, Tistih par metrov sem že odmetala med J polurno kitico, dvorišča pač ne bom. Seveda, zdajle z malim po dnevni mečeta žogice... Sneg? Kakšen sneg? Saj on lahko prde v službo...

In zakaj sem še jezna nanj? Popoldne me sredi največjega dela (ravno pri previjanju malega) zmoti gospod s komunale, ki bi popisal števec vode. OK, ga napotim na drugo stran bajte, pograbim malega, paranoično zaklenem vrata in pograbim še ključe, odklenem druga vrata, najdem pravo kljuko za dvignit pokrov jaška (MM ima vse vzorno spravljeno, vsaj nekaj), ju podam vrlemu mladeniču na drugi strani vrat in si mislim, da je delo opravljeno. Japajade, pokrov je pač pretežak in se je zalepil na jašek. OK, gospod bi še "štango" za dvig pokrova. Spet paranoično zaklenem vrata pred njegovim nosom, popujsam tamalega v prenosno posteljo, odbrzim okrog hiše ven v klet, na pol poti ugotovim, da sem v copatih, odskakljam nazaj po gojzarje in zajamem vanje nekaj kepic snegauser posted image . Pograbim kovinsko štango, zaklenem klet, odskakljam nazaj do komunalca, in mu podam štango, on me pa prav zabodeno gleda. Ja, je poba ugotovil, da bo moral dvigniti pokrov kar sam.Dddddd? No, po parih poskusih mu je končno uspelo (mu nisem hotela povedat, da na današnji OH dan še nisem špagetov jedla, in da mu zato nočem pomagatuser posted image ). OK, komunala je dobila željene podatke, jaz sem s premočeno trenirko in štumfi pridrvela nazaj v stanovanje, kjer se je kar teklo od našega malega in glaaasnega derišta.... AAja, bistvo vse te štorije je, da sem ob odprtem pokrovu vodovodnega jaška ogotovila, da MM pred zimo noter ni položil izolacije, kar delamo vsako zimo, in da se lahko samo nevem komu tam zgoraj zahvalimo, da nam pri -15, kolikor je že bilo to zimo, ni razneslo glavne vodovodne ceviuser posted image . Pa vprašam pri kosilu dragega MM, če ni položil stiroporja noter pred zimo, in on prav začudeno nazaj? Ja a to jaz delam? Kje pa to piše??? Imam polno drugega dela. user posted image pa še user posted image . Glede na to, da je edini dovolj močan in zdrav pri hiši, ki tisti k... pokrov sploh lahko dvigne, res ne vem, kdo bi še bil kandidat za ta posel...

Grrrr.

No, verjetno je bila moja reakcija posledica celega dne, mali princ je odtečkal en orng šiht, spal pa čisto malo, pa je bil tudi moj reakcijski čas zelo na minimumu. Potrpežljivost in tolerantnost pa tudi ne daleč stran...

Vidiš Jabček, moški so čisto pravi egoistki, in bojim se, da vedno tudi bojo.

No, pa se je tudi meni pasalo udeležit rr psihoterapijeuser posted image .

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
3.2.2009 18:38:40   
JABOLKO3

Ej, Joan, ampak ideja o tistem klubu mi je pa čedalje bolj všeč...

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
3.2.2009 18:46:35   
NiLe
Ej, Jabček in Jo@n ... carici stauser posted image user posted image user posted image ! Kako fino znata napisati oz. se izpodvedati, da sta mi prav polepšali večer, ko se vlečem k cunja ... če bi imela trenutno več časa, bi tudi jaz kakšno sočno napisala na račun MM, ki mi je danes tud parkrat dvignil pokrovuser posted image ... baj d vej, a je kakšna luna v teh dneh, da naši M take zganjajo??? 

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
3.2.2009 18:53:06   
trnuljčica
Joj, ti moški...Ma če globje analiziram, ugotovim, da je na tem področju evolucija čisto zatajila. Saj včasih so očitno dali svoj delež k preživetju človeške vrste (lov, skrb za varnost...). Ampak danes???? Izobražene smo bolj kot oni, hodimo v službo prav tako, pa nadure- a te kdo v službi kaj vpraša, ker si "šibki"spol, pa otroci (po pravici delitev ni nikjer 50-50), pa pucanje, pa ah, organizacija, pa finance... A sploh še naštevam naprej? Saj kdaj kakšno reč popravijo, ampak sori, če bi bila samska bi tudi bila popravljena- če ne pa mojstra pokličeš... Včasih je prej...
Če bi bil konec sveta in bi bili zopet odvisni le od cunjic na sebi, pa vedrega neba in hrane, ki je v naravi... Mislim, da definitivno ne bi več preživeli... Razen, če bi ženske še z deco v culi na hrbtu šle v lov...

Evo moj psihoterapevtski odgovor...user posted image user posted image user posted image Upam, da se kaj boljše počutite, da niste edine v razmišljanju okoli "močnejšega" spola.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
3.2.2009 19:09:13   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Joj, ti moški...Ma če globje analiziram, ugotovim, da je na tem področju evolucija čisto zatajila. Saj včasih so očitno dali svoj delež k preživetju človeške vrste (lov, skrb za varnost...). Ampak danes???? Izobražene smo bolj kot oni, hodimo v službo prav tako, pa nadure- a te kdo v službi kaj vpraša, ker si "šibki"spol, pa otroci (po pravici delitev ni nikjer 50-50), pa pucanje, pa ah, organizacija, pa finance... A sploh še naštevam naprej? Saj kdaj kakšno reč popravijo, ampak sori, če bi bila samska bi tudi bila popravljena- če ne pa mojstra pokličeš... Včasih je prej...
Če bi bil konec sveta in bi bili zopet odvisni le od cunjic na sebi, pa vedrega neba in hrane, ki je v naravi... Mislim, da definitivno ne bi več preživeli... Razen, če bi ženske še z deco v culi na hrbtu šle v lov...

Evo moj psihoterapevtski odgovor...user posted image user posted image user posted image Upam, da se kaj boljše počutite, da niste edine v razmišljanju okoli "močnejšega" spola.user posted image user posted image user posted image

Ja, moja sestra večkrat reče, da bo v naslednjem življenju lezbijka... pa če premislim...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
3.2.2009 19:25:45   
Jo@n
IZVIRNO SPOROČILO: JABOLKO3

Ja, moja sestra večkrat reče, da bo v naslednjem življenju lezbijka... pa če premislim...

user posted image
Tole pa mogoče ni slaba ideja za naslednji lajf...

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
3.2.2009 19:31:09   
trnuljčica

Verjetno bo še boljše, če bo moški... Saj itak večino časa ne bo vedela/l  kje ga mimo seka...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
3.2.2009 19:33:58   
JABOLKO3
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

Verjetno bo še boljše, če bo moški... Saj itak večino časa ne bo vedela/l  kje ga mimo seka...user posted image user posted image user posted image

Žalostno, a resnično...

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
3.2.2009 20:00:15   
resnično srečna
ha ha ženske...

no da še jaz skledico pristavim...otrok je sedel v vozičku,jaz sem kidala...pa se namala en prijazen sosed, da naj neham, ker bo on...ma sem rekla, damoram itaq mal telovadit in da uživam...pol je pa on sebi lopato prinesel pa šel svoj avto odmetat...ma sem skor krepnila od smeha...he he...ma po mojem jo je prvič v roki držal he he...kot bi jaz odmetavala z jedilno žlico...ma kje mam pa čas tko delat he he...

sem poštimala pupo, pa psa, pa spokala robo za MM, da je lahko pri njegovih starših pomagal meni kidat pa da se je lahko preobleke...pa po Dašo v vrtec...mater...sem neumnica ubogala njega...namesto, da bi že zjutraj pri njegovih skidala...je bil sneg že tako napit dežja...pa še k sosedom ga je treba na vrt čez 1.70m visoko ograjo metat...ma je šlo...mal me je sicer dež napral...ampak sva hitro naredila...za enega bi bil pa zalogaj 2 mač...

v glavnem se strinjam...ženske smo vrat, ki obrača njihovo glavo...drugače bi že morto di krepnili...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu JABOLKO3)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
3.2.2009 20:12:55   
Ketrin
Joj, punce, kaj to berem.... Packi packasti tile vaši možeki... No, pri nas pa je bila druga zgodba... Še predno je MM prišel iz službe se je ustavil pred garažo in skidal ves sneg, da sem šla po kosilu lahko jaz mal v šoping.... On je pa Kajo merkal, ji dal za jest, jo umil in uspaval... Tko da.... Bravo za MMuser posted image user posted image

Sem mu pa prebrala na glas vaše zgodbice in sem rekla, da ga bom pa jaz pohvalila...ker je bil danes res priden... in je rekel, naj kr še njegovo sliko gor prilimam user posted image user posted image user posted image V bistvu ne vem kaj je hotu s tem povedat... a bo postal mormon al keri so že tisti, ki imajo več ženauser posted image user posted image

No, kakor koli že, terapija je dobra... in upam da vam je lažje...

Jaz sem bila eno urco v nabavi v DMu, mater je vse drago.... No, ko sem prišla domov je bila tišina (pa ne bom preveč hvalila Kaje, da ne bo spet svizec prišel na obisk), sem vse lepo pospravla, razpakirala, zalaufala stroj.... zdaj pa čakam na večerjo.... Sadna kupa s sladoledom.... Kok je ta dieta dobrauser posted image user posted image Sam kaj ko je pa jutri spet sadni dan user posted image user posted image

Punce, pomirite si živčke, privoščite si tablico čokolade, sej ste bile pridne in veliko naredile...

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2661
3.2.2009 21:15:43   
simvir
Joj tile naši MMjiuser posted image .

Pri nas je bilo pa tako, da je za pluženje (danes nisem jaz skidala) hotel poklicati svojega sošolca, ki je doma v bližini, da bi prišel s traktorjem. Pa mu rečem, a ni malo premalo snega (je že skupi padel), rajši mej mal rekreacije. No odkidal je samo pri cesti, kar je bilo napluženega, sneg na dvorišču pa čaka otoplitev v naslednjih dnehuser posted image . V glavnem po liniji najmanjšega napora.

Drugače se je pa danes prvič zgodilo, da je T. odspal le eno rundo, sicer 2-urno. Posledično je takoj po 19h padel v posteljo. Kmalu za njim pa še N.user posted image . No eno daljšo intervencijo smo že imeli, me prav zanima kakšna bo noč. 

Še šalčke sem pozabila prej komentirati. Ja je to rundo še nisem dobro sprobala, ker je na dopust nisem vzela sabo, doma pa sem potem parkrat probala in je bilo ok, samo tisti štucek moram pomoje malo prirezati. Kako ste ve to rešile?

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
3.2.2009 21:27:16   
lepa posadka
Čeeer!

Ko sem se prijavila tle gor, sem bila še prav žalostna in s solze se mi še niso posušile... ko pa berem vse to pisanje, se mi zdi, da je bil danes za vse skupaj en čuden dan. Meni je pa danes ni zagodel MM... Njega 2 dni ni... So bili pa otroci nemogoči. Ta mali terminator pa je bil najhujši. Roke mi visijo do tal... Spal je samo 20 minut v avtu, ko smo šli na nogometno tekmo... kjer je ta velik nastopal. No, to je bila še edina svetla točka tega popoldneva... KO sem n-tič uspavala Tomaža in, ko je že izgledalo, da bo uspelo... je ta mala priletela po stopnicah in klicala: mamiiiiiii, a lahko še eno napolitaaaankoooo... in to 10x. S tem, da sem prej prosila, če lahko mešata maso za puding... pa čim bolj tiho, ker grem razbojnika dat spat.... Kakorkoli že... pri večerji je počilo in nisem mogla več, ko je mali po 2 sekundah splezal iz tripp trappa (Katka, tudi mi smo pritegnili že vse pasove!?)...in z enim samim odrivom skočil na mizo in zgrabil še na pol poln lonec obare... dalje ne bom opisovala, ker je bilo umazano, dolgotrajno... in nisem zmogla ostat hladnokrvna. Ko je ta velika prilimala še par komentarjev, sem tisto packarijo pustila dol... s Tomažem sredi nje... in se šla ohladit. Seveda smo potem zadevo sanirali... smo pa rabili cel večerni ritual, da smo se zmenili, da ni bilo luštno... pa kaj bi lahko vsi naredili, da se to kmalu spet ne ponovi. No, Tomaže ni nič obljubil in pridal k temu, tako da tveganje še vedno obstaja... in ne zanemarljivo :-))) Včasih pomislim ob Tomažu, da nisem imela še nobenega otročka pri hiši... ta ima res rožičke za vse... pa tako se nasmeje, da ne veš kam bi z njim :-))))

Evo... pa sem se še jaz skašljala...

Prilimam še dve fotki s fuzbala: navijačici... in strastni igralec...
user posted image
user posted image

Pa lahko noč...

(odgovor članu Ketrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
3.2.2009 21:28:22   
lepa posadka
Joj, mi je raztegnilo... se opravičujem.
Pa-pa.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
3.2.2009 21:50:01   
NiLe
Čer!

Preden si naredim še eno inhalacijo in smuknem v toplo posteljo z metinim čajem, moram pokomentirat. Očitno je danes res bilo nekaj v zraku, ker smo tudi mi imeli kar pestro, pa ko je že kazalo, da je mir po spalnicah, se je Tia zbudila s kašljem in še kar nekaj gode, pa potem klic iz otr. sobe 1, pa klic iz otr. sobe 2 ... ah, saj bo bolje.

Ketrin: user posted image user posted image user posted image za TM, da je popedenal Kajo in zate, da si si vzela malo off ... pa naj bo danšanja noč taka kot si jo želiš! Mirna in z minimalnim št. intervencij!

Posadka; kako mi je znano vse skupaj ... sploh tole, ko grem uspavat Tio in uleti srednja s kakšno foro, da ne govorim o tem, kako starejši glasno komentira kakšen fuzbal ... pa se prej vse zmenimo ... da o raznoraznih nesrečah v kuhinji oz. za mizo sploh ne govorim. Verjamem, da ti je dvignilo pokrov ... upam, da si se ohladila in lepo, da ste se pogovorili ... jah, Tomažek je pa tak nabrit fantič, ki te zna razorožiti s svojimi očki ... Nikar ne bodi huda nanj. Tole je pa samo zate user posted image user posted image user posted image

... očitno bo pester večer ... intervencija št. 4 v najini spalnici user posted image

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu lepa posadka)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
3.2.2009 23:46:56   
Majček28
Ok, vidm da je neki v zraku...sem tud jaz jezna na mm...pa da ne boste mislile da je zdele doma...je pr sosedu bolj lušten ker tam ti per natočjo brez komentarjev...pa sej je vseen če ga jetreba plačat...in zakaj je to tko- ker je enga prjatla punca pustila par tednov nazaj in je treba zdej skupno rešitev najdet na dnu soda....pizuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , kdo se je te bedake zmislu...

....preden še kaj hujšga napišem grem rajš spat in to k Brinčki mojmu v sobo, jutri zjutraj pa na aerobiko se mal spucat..

...aja, a vas zanima kdo mi skidu avto....če ste pomislile na moški spol ste mim udarle....sama sem ga ker pitje pira je tud delo in takrat pač ne moreš kidat snega....jebuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...hvala za pozornost in nasvidenje

BRINA JE POSTALA SESTRICA...WIIII
DOBILA JE BRATCA JURETA
....zdaj imamo dva sončka....
You are my sunshine, my only sunshine,
you make me happy, you make me smile....

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
3.2.2009 23:58:42   
Jo@n
Pol imamo dons vse user posted image  dan?

No, jaz sem zvečer pridno skidala okrog hiše, mm se je igral, potem sem se pa zleknila pred tv in uživala. On je pa spedenal malega princa. Tihi dan se nadaljuje...

(odgovor članu Majček28)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
4.2.2009 7:03:57   
sasy20
Dobro jutro!

No prebrala še nisem, ker drugače ne bom uspela nič napisati....mali se že nekaj prebuja....

Kavica....meni bo pasala.....

Noč  je bila kar ok...večer ne....tole uspavanje....

Sva bila z Nikom dopoldan na sprehodu...sicer sva bila bolj hitra, ker je padal leden dež ampak je pasalo malo svežega zraka....pol pa sva še k moji babici zavila in spila kavico...Nik pa čaja....mali je potem kar hito zaspal in spal skoraj 1 uro user posted image ...a v celem dnevu spet sestavil skup le 1,5 ure....malo.....
Popoldan pa smo bili na dvorišču ker sta MM pa sosed, ki ima 1 leto starejšiga fantka kidala sneg....sem upala da ga bo svež zrak kaj utrudil...a je bil spet navihan do konca.....

Tako sedaj pa upam da mi ob kavici uspe kaj prebrati....drugače pa kasneje....toliko za enkrat od mene....

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
4.2.2009 7:56:41   
Krista28
Očitno je bilo včeraj res nekaj v zraku haha...MM sicer čist ok, nekaj celo pomagal in bil culll...Nadja je čez dan spala skoraj nič, kar ni v njeni navadi, zvečer pa na takem speedu, da sem orng razmišljala kaj sem ji za jest dala.....mislim....kej tazga pa še ne...jo je kar razmetaval tam po pojstlc, pa pri nas sicer samouspavanje laufa že od nekdaj...HB je bila noč čist fajna, in sem se spočila...

haha Nesreče za mizo so pa tud men znane, čeprav je bil Kristjan priden in ni nikol iz stolčka splezal - haha...on je ta prav dedc...počaka da se naredi in prinese k njemuuser posted image . Včasih se sprašujem kaki pujsi smo, da tud po 4x na dan sesam kuhinjo...Za take zadeve je men super moja Hyla...ko je kaka brozga na tleh sam posesam in potem sam s čisto mokro krpo zbrušen - zakon...sam sesalc je treba čistit, pa vodo odlivat...

Ravno zaradi glasnosti Kristjan ne more pri nama ležat...mislim...in sred noči vriska, pa žurira...itak da vse zbudi...

Otroka sta moja sreča in skrb. Ničesar ne zamenjam! Kristjan april 2006, Nadja - april 2008

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
4.2.2009 8:02:20   
Krista28
No sej nekaj naših možov pa je bla včeraj vseeno svetla točka haha, a ne Ketrin pa Sasy....joj  ostale pa....ma sem se kar nasmejala...ko pa tko fajn napišete...
...ja Tomaž ima pa res take očke pa nasmeh, ....ja verjamem da te razoroži...ampak živci pa pri 4ih vseen delajo 100/h...men bi tud kapo dvignl....

Ej tiste na dieti...kolk pogosto se tehtate? A bomo kej pisale? Saj veste...če moraš povedat...se bolj trudiš....

Včeraj sta pa kidala pri nas tast in tašča - no en del dvorišča. Manjši konc in stopnice v hrib do naša štuka sem jaz. Imamo pa v našem bregu eno potko do farovža in je bla čist zglajzana.....sem kar lopato vzela, pa sprot čistla, da sem prišla do vrtca....sem tko zgrnla enkratuser posted image ....prešvicala sem se pa čist...HB je s plugom prišel na naš dovoz...

< Sporočilo je popravil Krista28 -- 4.2.2009 8:04:31 >

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
4.2.2009 8:36:08   
Jo@n
Jutro!
Noč je bila mirna, sicer je mali princ zvečer dvakrat postokal vstala pa sva šele malo čez 7user posted image . Upam, da bo trajalo.

Sneg počasi pobira, in če prav vidim se na zahodu jasni. Jupi, pa bova lahko šla na sprehod. Čaka me še pospravljanje, saj je po tleh polno prahu in muckovuser posted image . Pa sploh ne vem od kje?user posted image  

Z malim princem sva danes že imela prvi del prevzgoje od pretirane navezanosti na mamico. Mami: 1, Jakob:0. Naj se le nauči, da ob vsakem dretju ne pride v naročje. Sploh če sem le meter stran od njega... njemu pa nič hudega ne grozi.

Dietka: sadje, ki te ljubim... Pa obvezni kofetek zdajle.

Tehtanje: Krista jaz se tehtam skoraj vsak dan, za relevanten podatek pa imam tistega po sadnem dnevu. Gre dol, sicer počasi, ampak gre pauser posted image .

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
4.2.2009 8:41:40   
scorpiogirl
jutro ... se še nisem odločila, če je dobro user posted image

noč je bila za crknit ... se je že zvečer začelo ... okrog 9h je jokal, da sem mislila, da ne bo nehal user posted image pa nima tega v navadi, ga je moralo nekaj grozno bolet ... ko je calpol prijel, je vsaj za par uric zaspal, potem pa zbujanje na par minutk, jamranje, stokanje ... pa kašljanje, da je za znort ... sva že naročena pri P, se greva pokazat, ker tole ni za nikamor user posted image

včeraj je bil pa očitno en tak user posted image dan ... je bil MM tud v stilu ... pa nimamo dvorišča za odkidat, je šel avto spucat ... ne vem, kaj user posted image je treba avto prestavljat, da ga spucaš ... in se je zaplezal, ni šlo nikamor, ne naprej, ne nazaj ... pa me kliče, da mu je treba prit pomagat ... se ti zdi? mali ni hotel jest, ne spat, jokcat, kašljat ... in gospod ves užaljen, ker se mora sam matrat user posted image user posted image user posted image

dobra tale RR psihoterapija, ni kej user posted image sam tihih dni pa midva nimava, to pri meni ne laufa, se moram tud njemu zlajat user posted image no, sej sem se že včer user posted image

lep dan, bejbe user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
4.2.2009 8:42:12   
clericv6
Dobro jutro, tudi midve se javljava na raport! user posted image

Priznam, da še nisem uspela vsega prebrati, sem pa na hitro preletela in videla nekaj zelo lepih fotk malih in malo večjih nadebudnežev, pa zasledila sem tudi, da vas je bilo kar nekaj hudih na može. Upam, da se je do danes jeza že razkadila, vsake toliko nam pa morajo kakšen živec ven potegniti, kako bi pa izgledalo, če bi bilo vse vedno idealno. Sem prepričana, da bi se tudi tega naveličale, hehe.

No, mi smo bili na bioresonanci, kjer so potrdili alergijo na mleko. Tako da imamo še nekako dve terapiji in kontrolo, pa naj bi bilo potem ok. Upam, da res, ker nočem, da ima Kiara kakšne omejitve pri hrani, kaj šele, da se razvijejo kakšne kronične bolezni, kar nemalokrat res povzroči alergija. Še posebo astmo in razne dermatitise, pa tudi obolenja črevesja.

Moram pa pohvaliti našo bejbo- skoraj dve uri je čisto pridno sedela in ni niti črhnila! Pa je bil že čas za večerjo in za spanje, tamala pa nič! Doma je pa taka tečka, če ni ob uri vse pripravljeno! Pa ponavadi vklopi sireno, če ne pozna ljudi, tukaj pa nič! Sem še zdaj v šoku, hehe.

Srečanje: sem fuuul vesela, da ste ga prestavile user posted image . Upam, da nam bo tokrat uspelo! Res se veselim, da bom spoznala še nekaj preostalih aprilčkov (s smokiji sli brez) in njihovih mamic.

Zdaj pa grem prebrati za nazaj, če mi bo princeska dovolila.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
4.2.2009 9:57:19   
Isabellabina
Zdravo

Pridne,pridne se neki časa ne javim pa sploh ne dohajam in nisem čisto nič brala za nazaj.

Bacili našo hišo še kar nadlegujejo...jernej je sedaj že vredu..malo še posmrkava...jaz sem pa čisto na podnu-spet...kašljam ,ko en hud kadilec lekadol je moja stalnica na štiri ure ,ker se me drži vročina par dni sem bla bolj na off z glasom ,sinusi so zabasani z gnojem...jao ,pa sej bo,preživet je treba kar v stoje ,drugače ne greuser posted image

Hja naši dedci so včasih res ene sv...e,to tud pr nas velja,jaz se komi vlečem ,on pa lepo čist brez vesti sedi v gostilni,namest ,da bi pršu dam in mi mal pomagu pr delu ,da si jaz mal spočijem....pa sem že tolkrat pr seb rekla da ko me bo on rabu da tud s očmi ne bom trenla ,pa zmer pozabm na svoj sklep in kot pridna in zvesta ženička spedenam še njega kot enga otroka....user posted image

včeri sem kljub vročini šla na roditeljskega in komaj sledila učiteljici...ma v šoli se dogajajo strašne stvari od bonbonov nafilanih z enim prahom ,ki povzroča da otroci bruhajo...še raziskujejo kaj so dajali v bonbone...do pijač ,ki so nafilani z alkotom..v plastenki z sokom je alkohol...ma groza....

Smokiji---mi2 z jakobom sva dobila napotnico za urologa ,ker se na eni strani še vedno drži kožica zraven in se sploh noče odlepit od glavice..kaj bo urolog naredu...ne vemuser posted image

ta drugi otrok je pa brez kožice ,ker je imel hudo fimozo in redno vnetje sečil in ker se pri treh letih še vedno ni kožica sprostila smo jo odstranili in nima nobenih problemov več..pa tudi včasih so rekli ,da naj pustimo kožico in je ne vlečemo dol ,pa se je to spremenilo in je bolje da se počasi postopoma dol vleče ,ker ni potem takšnih problemov.

zdaj pa moram it spet mal za šporget, sej ne vem kaj naj kuham..meni itak vse neki smrdi in sploh ne paše jest

evo tolk od mene ,da me slučajn ne pozabteuser posted image

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
4.2.2009 10:03:09   
katka28
Dobro jutro!

Ma vecerna RR terapija je bila pa res prava....MM mah kaj naj dopisem, da bi tudi jaz tako kot Jabolko pravi večkrat rada bila samohranilka. No pri nama imamo en avto, ki ga uporablja MM tako, da kar se kidanja tice mora kar samo opravljat zadeve, ce zeli v sluzbo...ravno zaradi tega si je naredil plug, da si olajsa delo...jaz pa ce grem kidat grem samo malo za mojo rekreacijo, ker zaradi hrbtenice takih stvari ne smem poceti. Mamo pa tudi pri nas veckrat hudi uro saj sva z MM kot dan in noc, jaz rada zuram on bi pa skos doma cepel. Ko pride iz sluzbe in mu kaj recem je vedno zmatran jaz pa ko cel dan sedim na kavcu in lenarim po njegovem in sem spocita 100 na uro. Tihih dnevov tudi pri nas nimamo, ker jih jaz ne dovolim, ce je on tih se pa sama s seboj pogovarjam user posted image ali pa preko otrok njega nagovarjam, da se potem kar hitro oglasi. Posadka jaz te prav spostujem kako lahko tako lepo reagiras...a doma uporabljate pozitivno starsevstvo? Bi blo fajn, ce bi kaksen prirocnik napisala. Jaz vem, da se bom mogla kar nazaj drzat, da ne bom povzdignila glasu...ze zdaj, ce se kaj kregam no ne ravno kregam uporabljam besedo NE bolj glasno, da me resno jemljeta je Jakob na robu joka sploh ne prenese hrupa. Katrin tvoj mozek je pa res zlat in vaju s Kajo razvaja....

Eva: super, da je Kiara bila pridna upam da se zadeve uredijo

Diete: user posted image user posted image za vse izgubljene kilce

Fitnes: tudi jaz sem vceraj zacela hodit in na sreco me danes nic ne boli upam, da vas bom cez kaksen mesec ze lahko obvestila o dobrih rezultatih.....

to je na hitro to...

(odgovor članu clericv6)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?