JABOLKO3
|
Živijo! Da še nadaljevanje naše telenovele napišem... če se kateri da brat, sicer mirno izpustite - saj veste, kako je s tovrstnimi nadaljevankami - kakšnih 10 delov zamudiš, pa je še vedno vse enako... MM prišel domov malo pred 10 zvečer... vsi trije mladički lepo spali, kuhinja pospravljena, cunje zložene... jaz pa ravno naštimana, da z varuško v žepu še pred mojo garažo odmečem sneg - sem razmišljala, da če bo sredi noči domov privandral, bo mogoče dovoz še skidal, pred garažo pa najbrž ne in bom imela spet zjutraj težave... no, glede na vse tegobe včeraj sem pričakovala malo več kot nataknjen pogled in vprašanje, kje je druga lopata - kot da je že kdaj bila kje drugje kot v garaži - pa sva molče kidala vsak na svojem koncu... in potem me je v bajti začel sekirat, zakaj nisem dvignila telefona, ko me je klical... sori, nisem slišala, kdaj si pa blagovolil to dejanje izvesti?.... no, menda je klical ob 8h, a smo takrat zgoraj brali pravljice... da ne dolgovezim - jih je slišal, ker ves dan ni niti poklical, če smo vsi srečno prispeli domov, kakšno je kaj stanje zunaj, ali sem uspela kaj skidat... potem je bil seveda užaljen, ker on JE klical - pravzaprav, kaj mi je pa mislil ob 8h povedat - da se ima fajn???... pa zakaj mu nisem povedala, da imamo toliko snega - in kakšno korist bi imela od tega?... sploh pa sem mu povedala, da ga je cca 40cm in še močno pada, ko sva dopoldne govorila, pa me očitno sploh ni poslušal... je šel potem globoko prizadet spat, jaz pa sem križanke reševala do zgodnjih jutranjih ur... zjutraj je začel spet s tistim telefonom ob 8h težit, pa sem ga nagnala izpred oči... pol me je pa iz službe klical in se začel nekaj opravičevat, da je premislil!!! in res ni bilo lepo od njega!!!!... sem ga ustavila - sorči, tole boš pa kar 'v živo' izpeljal, nema skrivanja za telefonom... tako da - živi bili, pa videli, kaj bo popoldne! Sicer pa - domov po prišel malo pred 5h (pa je služba do 3h, le da 'pozabi' na uro gledat), ob 5h grem jaz na roditeljski sestanek, ko se bom vrnila, bo buljil v poročila, otroci bodo lačni in utrujeni razgrajali po hiši, potem bom hitro pripravljala večerjo, pa umivanje, pižame, pravljice... pa dojit in uspavat Jureta... pa pospravit kuhinjo, igrače, cunje... in po vsem tem bom ravno prav razpoložena za pogovor... No, pa čao.
|