|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
5.2.2009 13:07:17   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Jutro, no pa tako je bilo včeraj fajn poročat, da smo vredu spali, danes pa spet user posted image , ati jo je spet uspešno uspaval ob 21-ih user posted image , a kaj ko je bil že čez pol ure že alarm in nikakor nazaj zaspat do 22.30, to me ubija, ko se mi zbudi po 30 minutah in jovo na novo user posted image . Pol pa zbujanja za čaj, ob 05.00 pa nikakor da zaspi nazaj, pa user posted image reče da pa je mogoče lačna, ja kaj ji naj če noče AM, pa sem ji šla vseeno naštimat 120 ml in je (sicer z upiranjem na začetku) spila 100ml user posted image user posted image user posted image , joj sem bla vesela.
Zdaj jo dam pa spat, pa še pol pokomentiram.

user posted image user posted image user posted image sej bo kamulo bolje

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
5.2.2009 13:08:30   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Groza, joj, al fajn dokler sem to klofala se je naša zgleda odplazla do vrečke z šraufi , ki čakajo da ati namontira gugalnico...ja kaj zdaj, kaj zna plazit...ker no way drugače do tja prit v tak kratkem času...user posted image

kaj dogaja nama...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
5.2.2009 13:09:48   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dobro jutro

Mi smo pa imeli živahno danes ponoči, najprej ni hotel zaspat in je še ob polnoči rogovilil, potem ob 3 jok, no potem pa je le zaspal, da je bil mir. Potem je atiju ob 6 uri zvonila budilka, sem bila zopet auf, potem pa nisem mogla več zaspat in sem danes kot cota. Popoldan grem k babici v bolnico na obisk, zvečer pa moram pecivo za poroko pečt, pa bom danes čisto user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
5.2.2009 13:10:25   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, user posted image user posted image sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat.

pri nas pa deeežžžuser posted image user posted image

Kakšen sončekuser posted image user posted image Oblačno, turobno vreme

Pri nas je tako lepo vreme, sonček, okrog 10 stopinj, pravo spomladansko vreme.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
5.2.2009 13:11:42   
mafi

Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, user posted image user posted image sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat.

blagor, dej nam pošlji mal sončka. Jaz sem šla z Filipom mal ven sam kaj ko je začel deževat tako da sem po 20 minutah skliznila domovuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
5.2.2009 13:14:01   
suzy85
ko vam bo reees dolgčas:
muhe

user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
5.2.2009 13:15:55   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

blagor, dej nam pošlji mal sončka. Jaz sem šla z Filipom mal ven sam kaj ko je začel deževat tako da sem po 20 minutah skliznila domovuser posted image

Malo vam ga pošljem user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
5.2.2009 13:16:40   
mafi

Malo vam ga pošljem user posted image user posted image

ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image , hvala

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
5.2.2009 13:18:09   
mafi
ne morem verjet moj otrok spi že 40 minut- ja sej k je ati doma- hinavc mali pol se pa dela pridnga. a popodne bo ko sova pa še atija ne bo, jaz bom pa spet dobivala p.o.p..zi.ti.s

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
5.2.2009 13:19:29   
suzy85

pri nas se nekaj kaže čez oblake, sam so še pregosti! user posted image  upam, da bo hitro pokukalo!

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
5.2.2009 13:20:56   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Že zdaj bere knjigeuser posted image
user posted image

takle mi pa hoče dol metat Siol komunikator
user posted image

sestrična pa skrbi da ne bo lačen user posted image

user posted image
no, vidiš! pa maš malo pomočnico! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
5.2.2009 13:26:18   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Moj user posted image je tam neke vrste "šef", je vodja gostinstva v kavarni, bowlingu in restavraciji user posted image user posted image

Si mislila verjetno user posted image , a ne?user posted image user posted image Ja potem pa bi ti morala biti večkrat tam, ali?user posted image

Ja sem mislila user posted image user posted image user posted image user posted image , ne nisem veliko tam, saj je začel delat tam 8m nazaj, nobenega ne poznam (prej sma oba delala na Štuku v Mb-je bil moj šef user posted image ) in sem oz. sma bila tam vsega skup 3-4x.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
5.2.2009 13:28:40   
Naty*
Evo mene user posted image ... mi smo bli zjutraj v nabavi in je bil v bistvu ful produktiven dan, ker sva z mojim naštudirala vse glede varstva za Žana user posted image . Skratka tud če dobiva vrtec v Logatcu mava problem, ker bom js prepozno doma, Jure dela pa na smene in ga en teden nima kdo pobirat popoldne. Glede na to, da pa mava plan met še enga (kar pomen, da bom js delala samo kak mesec, če bo vse po sreč), bom js z Žanom tist čas v Zagorju pri naših, sestra dela prakso v vrtcu in bo preverla, če mi ga bojo maja vzel noter...ekola, vse urejeno user posted image !
Pa ugotovila sem zakaj moj škratek tolk joka že dva dni. Namreč tisto, kar sem js čutila ni zgornja enkica, ampak sta obe zgornji dvojkici glih mal ven pogledali, tko da še prodirata do konca, pa obe zgornji enkici sta čist na konc user posted image . Dons sm ga prisilila, da mi je pustil pogledat in presenečenje... štirje naenkrat, revše moje malo...

špelin@
sm pozabla zjutri rečt... upam, da je migrena minila user posted image ... js jih mam pa po porodu ful redko...jeeeej!!user posted image user posted image user posted image

Kaj pa to zdaj...Taja ostala v stolčku za hranjenje ob mizi, na kateri je prt...pa ogromna orhideja v total težkem okrasnem loncu... in ona itak skoz vlači prt, ga ponavadi dam kr gor ...no zdaj sva ssedle itak da ni dosegla...no vsaj mislila sem da ne bo...in kak se je zvila ven s stola kljub pasom, da je dosegla ne bom nikol vedla...sem šla lulat....in zadnji trenutek priletim... skoraj bi vse ppo njej zgrmelo, pa svečnik je ž padel  dol se naj smejem al jočem user posted image  user posted image  nič ni blo ,ampak ta p.ič.k.a mala. .kak ji je ratalo user posted image  ma so hitri..akaj bi pa lahko blo, če bi jaz mela še ta veliko potrebo  user posted image  user posted image  user posted image

Grem perilo obesit, pol pa šibava na sončka user posted image

No tole mi je znano user posted image . Pri nas se kljub pasu mali dvigne na stolčku, obrne in skače ob naslonjalu, tko da ga sploh ne morem pustit samega. Trenutno mi pomaga sam stajica, da lahk skočim na wc...hvala kasso!!!!!
Še dobr, da si taprav čas prišla nazaj.

nia user posted image za težko noč!

Naty poklič v vrtec pa ti bo povedala na katerem mestu ste, jaz mislim da če smo mi dobili  za april bi ga morali tudi vi, edino če si prepozno oddala vlogo

Sem že klicala in je rekla, da itak še niso odločali in da ko bo komisija odločala pride zraven najprej 10 otrok, ki so rojeni v letu 2007, potem pa vsi ostali po vrsti. Če bojo naredil oddelke prej, bo pa ravnateljica poklicala in preverila, če smo še interesenti. A ti si že odločbo dobila?
A si dobila sms user posted image ?

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
5.2.2009 13:33:20   
nia5

ko vam bo reees dolgčas:
muhe

Kaj to ni na čas? Zaklala sem jih enih 300 pa se mi ni več dalo user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
5.2.2009 13:35:49   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Evo mene user posted image ... mi smo bli zjutraj v nabavi in je bil v bistvu ful produktiven dan, ker sva z mojim naštudirala vse glede varstva za Žana user posted image . Skratka tud če dobiva vrtec v Logatcu mava problem, ker bom js prepozno doma, Jure dela pa na smene in ga en teden nima kdo pobirat popoldne. Glede na to, da pa mava plan met še enga (kar pomen, da bom js delala samo kak mesec, če bo vse po sreč), bom js z Žanom tist čas v Zagorju pri naših, sestra dela prakso v vrtcu in bo preverla, če mi ga bojo maja vzel noter...ekola, vse urejeno user posted image !
Pa ugotovila sem zakaj moj škratek tolk joka že dva dni. Namreč tisto, kar sem js čutila ni zgornja enkica, ampak sta obe zgornji dvojkici glih mal ven pogledali, tko da še prodirata do konca, pa obe zgornji enkici sta čist na konc user posted image . Dons sm ga prisilila, da mi je pustil pogledat in presenečenje... štirje naenkrat, revše moje malo...

špelin@
sm pozabla zjutri rečt... upam, da je migrena minila user posted image ... js jih mam pa po porodu ful redko...jeeeej!!user posted image user posted image user posted image

Kaj pa to zdaj...Taja ostala v stolčku za hranjenje ob mizi, na kateri je prt...pa ogromna orhideja v total težkem okrasnem loncu... in ona itak skoz vlači prt, ga ponavadi dam kr gor ...no zdaj sva ssedle itak da ni dosegla...no vsaj mislila sem da ne bo...in kak se je zvila ven s stola kljub pasom, da je dosegla ne bom nikol vedla...sem šla lulat....in zadnji trenutek priletim... skoraj bi vse ppo njej zgrmelo, pa svečnik je ž padel  dol se naj smejem al jočem user posted image  user posted image  nič ni blo ,ampak ta p.ič.k.a mala. .kak ji je ratalo user posted image  ma so hitri..akaj bi pa lahko blo, če bi jaz mela še ta veliko potrebo  user posted image  user posted image  user posted image

No tole mi je znano user posted image . Pri nas se kljub pasu mali dvigne na stolčku, obrne in skače ob naslonjalu, tko da ga sploh ne morem pustit samega. Trenutno mi pomaga sam stajica, da lahk skočim na wc...hvala kasso!!!!!
Še dobr, da si taprav čas prišla nazaj.

nia user posted image za težko noč!

Naty poklič v vrtec pa ti bo povedala na katerem mestu ste, jaz mislim da če smo mi dobili  za april bi ga morali tudi vi, edino če si prepozno oddala vlogo

Sem že klicala in je rekla, da itak še niso odločali in da ko bo komisija odločala pride zraven najprej 10 otrok, ki so rojeni v letu 2007, potem pa vsi ostali po vrsti. Če bojo naredil oddelke prej, bo pa ravnateljica poklicala in preverila, če smo še interesenti. A ti si že odločbo dobila?
A si dobila sms user posted image ?

Oh bošček mali, bote meli pa pol en čas mir. Za vaju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
5.2.2009 13:38:14   
hijenca

Moj user posted image je tam neke vrste "šef", je vodja gostinstva v kavarni, bowlingu in restavraciji user posted image user posted image

Si mislila verjetno user posted image , a ne?user posted image user posted image Ja potem pa bi ti morala biti večkrat tam, ali?user posted image

Ja sem mislila user posted image user posted image user posted image user posted image , ne nisem veliko tam, saj je začel delat tam 8m nazaj, nobenega ne poznam (prej sma oba delala na Štuku v Mb-je bil moj šef user posted image ) in sem oz. sma bila tam vsega skup 3-4x.

Jaz sem bila v času faxa skoraj doma na Štukuuser posted image , bela kava je bila zakonuser posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
5.2.2009 13:41:11   
suzy85
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

ojej, bošček mali! kar štirje naenkrat!? user posted image
pa user posted image user posted image user posted image  ker ste pogruntali za varstvo!

< Sporočilo je popravil suzy85 -- 5.2.2009 13:42:07 >

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
5.2.2009 13:42:47   
suzy85

ko vam bo reees dolgčas:
muhe

Kaj to ni na čas? Zaklala sem jih enih 300 pa se mi ni več dalo user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
5.2.2009 14:01:39   
nia5

Jaz sem bila v času faxa skoraj doma na Štukuuser posted image , bela kava je bila zakonuser posted image user posted image

No jaz sem tam delala 4 leta, kaj se pa kav tiče, dostikrat sem delala za šankom in moram rečt da sem se vedno potrudila naredit dobro in estetsko tudi lepo kavo, ker vem da bi tako tudi sama z veseljem spila, vendar je tudi odvisno od kelnarja kako hitro jo prinese do mize user posted image , no nočne pa so bile ubijalske.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
5.2.2009 14:15:13   
Srčekgirll
Kaj je treba storiti, ko umre šef ?

Obrniti ga na trebuh za dva dni,
    da lahko vsi iz riti prilezejo.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
5.2.2009 14:21:00   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
5.2.2009 14:31:57   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

user posted image
user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
5.2.2009 14:53:25   
Čmrlika

Groza, joj, al fajn dokler sem to klofala se je naša zgleda odplazla do vrečke z šraufi , ki čakajo da ati namontira gugalnico...ja kaj zdaj, kaj zna plazit...ker no way drugače do tja prit v tak kratkem času...user posted image

kaj dogaja nama...user posted image

Ja pestro, pestro, včasih si za trenutek nepozoren, pa se lahko zgodi katastrofa, zdaj ko so začeli plazit pa sploh, en trenutek so tu, drugi pa jih že iščeš user posted image

ej še zdaj ne vem, po moje ji jeratalo se odplazit, saj je blo čiat malo za it ampak, ..zgleda da je kr drugače ni blo varjante...razen če ji je kak duhec v roke položil. user posted image  user posted image  user posted image

samo me je pa prestrašla s prtom in tistim težkim teglom na mizi...user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
5.2.2009 14:53:35   
Čmrlika

Aaaaaaa, polna je komaj v ponedeljek, upam, da jih ne bo do takrat metalo user posted image user posted image user posted image
Iiiiii, jaz pa komaj čakam popoldne da gremo v P našo dojenčico spoznat....user posted image user posted image user posted image

lepo se imejte! user posted image user posted image user posted image
jst bi tudi tako malo štručko šla gledat! user posted image

joj komaj čakam... pa smo pred dnevi bli pri moji dobri frendici, ki ma malega mesec pa pol starega...joj sem žulila user posted image

user posted image user posted image user posted image Daj še ti hitro enega naročiuser posted image

ja pa veš da me ful drži user posted image  user posted image  user posted image  , ampak mi je zdaj še ful prehitro...pa  user posted image  ni za drugega...še? user posted image

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
5.2.2009 14:53:46   
Čmrlika

user posted image user posted image user posted image user posted image sorry, ampak meni je malo smešno.

ja saj je , verjetno ti je ta zadnji stavek ploh najbolj dah smeheca na usta...user posted image  pa me je prestrašla veš...user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?