Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:50:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. Pri nas pa sonce še ni uspelo pregnati megle
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 11:51:59
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Anitka moja vstane v povprečju od 08.30 do 09.30 ne glede na to kdaj gre spat, ali ob 21.00 ali ob 00.00 , Gal pa zgleda rabi točno določeno ur spanja Kaj pa vem, to se je zgodilo prvič, bomo vajo ponovili danes zvečer, če nam seveda rata Midve greve pa zdaj, ko tako lepo sije A pri vas ni več megle? Ali je sploh ni bilo?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 12:18:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. Pri nas pa sonce še ni uspelo pregnati megle Spet imaš angelčka. kako pa to? Tukaj fuls onček sije, megla še je, ampak ni več tako hudo. Prav lep dan se je naredil.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 12:20:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. Pri nas pa sonce še ni uspelo pregnati megle Spet imaš angelčka. kako pa to? Tukaj fuls onček sije, megla še je, ampak ni več tako hudo. Prav lep dan se je naredil. barbaw kak se imate??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 12:21:39
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. Pri nas pa sonce še ni uspelo pregnati megle Spet imaš angelčka. kako pa to? Tukaj fuls onček sije, megla še je, ampak ni več tako hudo. Prav lep dan se je naredil. Mi ga je Čmrlika zadnjič pokazala in sem si ga šla nazaj nastavit . In jeeeeeeeej tudi pri nas je sonce pregnalo meglo. Gal pa je ravnokar zaspal svojo drugo rundo danes
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 12:22:59
|
|
|
|
Anitka
|
Edinaos zdaj pa že lahko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 12:23:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. Pri nas pa sonce še ni uspelo pregnati megle Spet imaš angelčka. kako pa to? Tukaj fuls onček sije, megla še je, ampak ni več tako hudo. Prav lep dan se je naredil. Mi ga je Čmrlika zadnjič pokazala in sem si ga šla nazaj nastavit . In jeeeeeeeej tudi pri nas je sonce pregnalo meglo. Gal pa je ravnokar zaspal svojo drugo rundo danes Že drugo? Mi pa prvo spimo že od 10:30h , a ti Gal veliko spi čez dan? Moja če mi spi vse skupaj čez dan 3 urce sem lahko srečna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 12:24:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Edinaos zdaj pa že lahko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 12:28:40
|
|
|
|
jana81
|
Edina Nejc je danes spal 15 minut...redkokdaj spi več kot eno uro v celem dnevu ...pol veš kakšna sem zvečer.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 12:28:53
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. midva sva tud bila zunaj, ampak sije sonček in prši ter piha....sva šla samo do pekarne in nazaj...zdej pa jeva sirovo štručko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 12:32:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. Pri nas pa sonce še ni uspelo pregnati megle Spet imaš angelčka. kako pa to? Tukaj fuls onček sije, megla še je, ampak ni več tako hudo. Prav lep dan se je naredil. Mi ga je Čmrlika zadnjič pokazala in sem si ga šla nazaj nastavit . In jeeeeeeeej tudi pri nas je sonce pregnalo meglo. Gal pa je ravnokar zaspal svojo drugo rundo danes Že drugo? Mi pa prvo spimo že od 10:30h , a ti Gal veliko spi čez dan? Moja če mi spi vse skupaj čez dan 3 urce sem lahko srečna. Naš spi dnevno vsega skupaj 2-3 urce. Je pa danes to njegova druga runda že zato, ker je zgodaj vstal in je šel prvič spat, ko ponavadi šele vstane.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 12:34:28
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Edina Nejc je danes spal 15 minut...redkokdaj spi več kot eno uro v celem dnevu ...pol veš kakšna sem zvečer. A Nejči pa še kar vztraja pri kratkih rundah? Ojej, jaz se pritožujem, da ima tako kratke runde, kako bi se lahko šele ti pritoževala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 12:37:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. Pri nas pa sonce še ni uspelo pregnati megle Spet imaš angelčka. kako pa to? Tukaj fuls onček sije, megla še je, ampak ni več tako hudo. Prav lep dan se je naredil. barbaw kak se imate?? Vredu. Jakova brada je toliko zaceljena, da se lahko kopa, Majim, plenični izpuščaj pa se noče pozdravit in se danes ne gre kupat. Zaradi tega se tudi jaz ne grem. Ne bom je pa vlekla s seboj, ker je tam sitna, ker se ne more igrat, pa še obožuje vodo in se mi zdi mučenje otroka, da ga vlečem tja pa se ne sme kopat. Se bosta šla ati in Jaka sama danes. Drugače se imamo super, danes smo se malo potepali. Anitka tale Maximus je bil zdaj prava žalost. Otrški kotiček odprejo komaj popoldan, pa vse je bilo prazno in ..... Je BTC bolj obiskan, pa ima slabši parkirni prostor oz. ga je manj. Zdaj pa grem kosilo naprej kuhat. Se javim kaj kasneje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 12:40:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. Pri nas pa sonce še ni uspelo pregnati megle Spet imaš angelčka. kako pa to? Tukaj fuls onček sije, megla še je, ampak ni več tako hudo. Prav lep dan se je naredil. barbaw kak se imate?? Vredu. Jakova brada je toliko zaceljena, da se lahko kopa, Majim, plenični izpuščaj pa se noče pozdravit in se danes ne gre kupat. Zaradi tega se tudi jaz ne grem. Ne bom je pa vlekla s seboj, ker je tam sitna, ker se ne more igrat, pa še obožuje vodo in se mi zdi mučenje otroka, da ga vlečem tja pa se ne sme kopat. Se bosta šla ati in Jaka sama danes. Drugače se imamo super, danes smo se malo potepali. Anitka tale Maximus je bil zdaj prava žalost. Otrški kotiček odprejo komaj popoldan, pa vse je bilo prazno in ..... Je BTC bolj obiskan, pa ima slabši parkirni prostor oz. ga je manj. Zdaj pa grem kosilo naprej kuhat. Se javim kaj kasneje. Oj, a ste našli Maximus? Hja dopoldan je tam res bolj tuga , otroški kotiček pa tudi čez teden odpirajo šele popoldan. Se pa strinjam, da je BTC dosti bolj obiskan, ker se ljudje nekak ne morejo navaditi na novo stvar. Uživajte še naprej in za Majo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 12:55:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Edina Nejc je danes spal 15 minut...redkokdaj spi več kot eno uro v celem dnevu ...pol veš kakšna sem zvečer. A Nejči pa še kar vztraja pri kratkih rundah? Ojej, jaz se pritožujem, da ima tako kratke runde, kako bi se lahko šele ti pritoževala dva dni nazaj kr nisem mogla verjet kaj se mu je zgodilo da je spal 3 ure skupaj v celem dnevu, pol pa zdržal do 20h. Verjetn ga je že kuhalo,samo pol bi mogu dans tud spat a ne? Pa je buden ko sovica.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 12:59:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. Pri nas pa sonce še ni uspelo pregnati megle Spet imaš angelčka. kako pa to? Tukaj fuls onček sije, megla še je, ampak ni več tako hudo. Prav lep dan se je naredil. barbaw kak se imate?? Vredu. Jakova brada je toliko zaceljena, da se lahko kopa, Majim, plenični izpuščaj pa se noče pozdravit in se danes ne gre kupat. Zaradi tega se tudi jaz ne grem. Ne bom je pa vlekla s seboj, ker je tam sitna, ker se ne more igrat, pa še obožuje vodo in se mi zdi mučenje otroka, da ga vlečem tja pa se ne sme kopat. Se bosta šla ati in Jaka sama danes. Drugače se imamo super, danes smo se malo potepali. Anitka tale Maximus je bil zdaj prava žalost. Otrški kotiček odprejo komaj popoldan, pa vse je bilo prazno in ..... Je BTC bolj obiskan, pa ima slabši parkirni prostor oz. ga je manj. Zdaj pa grem kosilo naprej kuhat. Se javim kaj kasneje. Moj je tam neke vrste "šef", je vodja gostinstva v kavarni, bowlingu in restavraciji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 13:00:50
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. midva sva tud bila zunaj, ampak sije sonček in prši ter piha....sva šla samo do pekarne in nazaj...zdej pa jeva sirovo štručko Ja tudi pri nas je začelo pihat in sma jo mogle kr noter popihat , ma dobre pol urce pa sma se nadihale svežega lufta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 13:02:09
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. Pri nas pa sonce še ni uspelo pregnati megle Spet imaš angelčka. kako pa to? Tukaj fuls onček sije, megla še je, ampak ni več tako hudo. Prav lep dan se je naredil. barbaw kak se imate?? Vredu. Jakova brada je toliko zaceljena, da se lahko kopa, Majim, plenični izpuščaj pa se noče pozdravit in se danes ne gre kupat. Zaradi tega se tudi jaz ne grem. Ne bom je pa vlekla s seboj, ker je tam sitna, ker se ne more igrat, pa še obožuje vodo in se mi zdi mučenje otroka, da ga vlečem tja pa se ne sme kopat. Se bosta šla ati in Jaka sama danes. Drugače se imamo super, danes smo se malo potepali. Anitka tale Maximus je bil zdaj prava žalost. Otrški kotiček odprejo komaj popoldan, pa vse je bilo prazno in ..... Je BTC bolj obiskan, pa ima slabši parkirni prostor oz. ga je manj. Zdaj pa grem kosilo naprej kuhat. Se javim kaj kasneje. Super da se imate super
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 13:03:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. Pri nas pa sonce še ni uspelo pregnati megle Spet imaš angelčka. kako pa to? Tukaj fuls onček sije, megla še je, ampak ni več tako hudo. Prav lep dan se je naredil. Mi ga je Čmrlika zadnjič pokazala in sem si ga šla nazaj nastavit . In jeeeeeeeej tudi pri nas je sonce pregnalo meglo. Gal pa je ravnokar zaspal svojo drugo rundo danes Lep avatar, čeprav je bil tudi prejšnji luškan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 13:03:39
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Že zdaj bere knjige takle mi pa hoče dol metat Siol komunikator sestrična pa skrbi da ne bo lačen a je faconko ta tvoj Nejc, drugač pa isti pleško k Filip
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 13:04:31
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. Pri nas pa sonce še ni uspelo pregnati megle Spet imaš angelčka. kako pa to? Tukaj fuls onček sije, megla še je, ampak ni več tako hudo. Prav lep dan se je naredil. barbaw kak se imate?? Vredu. Jakova brada je toliko zaceljena, da se lahko kopa, Majim, plenični izpuščaj pa se noče pozdravit in se danes ne gre kupat. Zaradi tega se tudi jaz ne grem. Ne bom je pa vlekla s seboj, ker je tam sitna, ker se ne more igrat, pa še obožuje vodo in se mi zdi mučenje otroka, da ga vlečem tja pa se ne sme kopat. Se bosta šla ati in Jaka sama danes. Drugače se imamo super, danes smo se malo potepali. Anitka tale Maximus je bil zdaj prava žalost. Otrški kotiček odprejo komaj popoldan, pa vse je bilo prazno in ..... Je BTC bolj obiskan, pa ima slabši parkirni prostor oz. ga je manj. Zdaj pa grem kosilo naprej kuhat. Se javim kaj kasneje. za Majo, za potepanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 13:04:54
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Midva sva bila sedaj eno uro zunaj na sončku, kako je pasalo, sedaj pa sem ga dala spat, upam, da bo uspela prva runda spanja, ker moram it dediju nekaj pomagat ven delat. Pri nas pa sonce še ni uspelo pregnati megle Spet imaš angelčka. kako pa to? Tukaj fuls onček sije, megla še je, ampak ni več tako hudo. Prav lep dan se je naredil. Mi ga je Čmrlika zadnjič pokazala in sem si ga šla nazaj nastavit . In jeeeeeeeej tudi pri nas je sonce pregnalo meglo. Gal pa je ravnokar zaspal svojo drugo rundo danes Lep avatar, čeprav je bil tudi prejšnji luškan se podpišem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 13:05:12
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Edina Nejc je danes spal 15 minut...redkokdaj spi več kot eno uro v celem dnevu ...pol veš kakšna sem zvečer. A Nejči pa še kar vztraja pri kratkih rundah? Ojej, jaz se pritožujem, da ima tako kratke runde, kako bi se lahko šele ti pritoževala dva dni nazaj kr nisem mogla verjet kaj se mu je zgodilo da je spal 3 ure skupaj v celem dnevu, pol pa zdržal do 20h. Verjetn ga je že kuhalo,samo pol bi mogu dans tud spat a ne? Pa je buden ko sovica. Hja kdo bi to razumel. Nas vedno znova presenečajo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 13:05:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Edina Nejc je danes spal 15 minut...redkokdaj spi več kot eno uro v celem dnevu ...pol veš kakšna sem zvečer. to mi je pa znano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 5.2.2009 13:06:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Moj je tam neke vrste "šef", je vodja gostinstva v kavarni, bowlingu in restavraciji Si mislila verjetno , a ne? Ja potem pa bi ti morala biti večkrat tam, ali?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?