Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 9:45:44
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo Shukica, bom ful dihala s tabo O hvala, hvala IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Šukica upam, da boš rodila pred pregledom. Vem kako zoprni in boleči so zate Oooo tud jest, sej tm od 7-10 so mi kr lepi datumi Hvala pikica moja. Ti paziš nase? palčke so pospravljene?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 9:46:06
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: efika Dobro jutro. Pri meni prišlo do spremembe in sem že vćeraj šla po pikici, 2 pa bodo zamrznili. Moja koprivnica še vedno ni bolje- ima katera kako naravno metodo za blaženje srbečice? za pikici in pingvinčka Držim pesti, da čez 14 dni ugledaš črtic na pretek! Kar se srbečice tiče, zelo pomaga slezenčevo mleko. Pa krema iz Čajevca.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 9:46:47
|
|
|
|
Shuka
|
Četrtek, 05.02. cukica - odvzem krvi in UZ Kisci - pregled Hedi - pregled Fajn zrihtajte danes pupe!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 9:47:08
|
|
|
|
Shuka
|
Gretka - hello
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:04:16
|
|
|
|
pupa_b
|
Pozdravljene, punce, vsak dan vas berem in z vami mi je malo lažje ... Danes sem 7. dan po ET. Že včeraj sem začela malo krvaveti - tako rjavkasto rdeče, ne prav menstrualno. Bil je madež na hlačkah, pa še potem malo. Potem se je ustavilo, le črvičilo me je kot pred . Danes ne krvavim, le črvičenje čutim v trebuhu. Drugega nič. Na papirju po lulanju je neki "rjav" izcedek, pomešan z nekakšnimi nitkam podobnimi stvarcami! Se verjetno pripravlja na ta pravi izliv, kaj? Upam, da nisem prenazorno opisala svojega dogajanja ... Ve me boste razumele in mi kaj "tolažilnega" in pravega rekle. Hvala vam!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:05:23
|
|
|
|
bambi75
|
Joj Pikovitka saj ne morem verjet. Sem prišla mal pokukat kako je s trepetalkami pa vidim tole. Sem res upala, da bo tebi uspelo, ko se že tako dolgo trudiš. KO kakšni takšni uspe, ki ima za sabo že več postopkov, daje upanje tudi meni, ki že tudi imam več postopkov za sabo, da se je vredno truditi. Upam, da čimprej sestaviš srček nazaj in ne obupaš. Vitabella vidim , da tudi tebi ni uspelo Čestitke pa žižiki in špelki za lepi blastocistki. Upam, da bosta zmagovalni.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:06:07
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Četrtek, 05.02. cukica - odvzem krvi in UZ Kisci - pregled Hedi - pregled Fajn zrihtajte danes pupe! Se podpišem.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:07:20
|
|
|
|
pika.po
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: pika.po Helouuu tudi Reby! Kako? trebušček raste? Izcedki dajo mir? Kaj pa čokolada? Že paše? O, lej jo piko Trebušček raste, raste, sam po mojem bolj zaradi preveliko hrane Izcedki, morm potrkat, so me nehali zafrkavat. Zdej imam podaljšano bolniško do 5.3. Sem bla ful vesela, ko sem dobila odločbo. Čokolade pa že en čas nisem jedla. Zdej ful jem kruh, puter in med. Kako si ti? No super, da te izcedki pustijo pri miru! In fino, da so ti dali bolniško. Ti kar počivaj A zdaj si pa kar na putru in medu? A ni smešno kake štale hormoni delajo! Jest sem po postopku čist padla na sir in kefir. Pa tega drugače v principu sploh ne konzumiram. Drugače sem konstantno v neki gužvi zadnje čase. Ne sledim niti kaj tu dogaja. Zdele se mal švercam, mam enkrat za spremembo en pikič cajta. Pa drug teden grem doktor D.ja pogledat, da se zmenimo za naprej. Mi ga bo mogoče Mismis mal odstopla! Sej potem ga ona v torek spet v svoje šapke dobi!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:10:24
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa_b Pozdravljene, punce, vsak dan vas berem in z vami mi je malo lažje ... Danes sem 7. dan po ET. Že včeraj sem začela malo krvaveti - tako rjavkasto rdeče, ne prav menstrualno. Bil je madež na hlačkah, pa še potem malo. Potem se je ustavilo, le črvičilo me je kot pred . Danes ne krvavim, le črvičenje čutim v trebuhu. Drugega nič. Na papirju po lulanju je neki "rjav" izcedek, pomešan z nekakšnimi nitkam podobnimi stvarcami! Se verjetno pripravlja na ta pravi izliv, kaj? Upam, da nisem prenazorno opisala svojega dogajanja ... Ve me boste razumele in mi kaj "tolažilnega" in pravega rekle. Hvala vam! Ni rečeno, lahko, da je bila vgnezditvena krvavitev. Upat je treba dokler se ne vlije!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:15:17
|
|
|
|
T1979
|
Pupa_b mislim, da je pri tebi šlo bolj za vgnezditveno, tako kot je šuki napisala. Držimo pesti, da se ne vlije.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:17:21
|
|
|
|
pupa_b
|
Saj vem, da moram še počakati, ampak kaj pa krčki, ki so čist taki, kot vedno pred ????
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:26:36
|
|
|
|
lara light
|
Lepotičke in kruce, dober dan! Kruce, fantastična postrežba, prav po mojem izboru Pikovitek se ni nič javila, že od včeraj non stop mislim nanjo ...držim pesti draga, da ni to to! Oglasi se nam Shuka, sem se vidla na stavnici, jupi Kako si? Hedi, danes pride lepo nazaj domov, ker jaz sem stavila šele na 16. Miška, lepo se ti razvajaš, pametna punca, sem takoj vedla Mismis, Gigi, Špelka, Reby, Pija, čim začnem naštevat mi je žal, ker sem rešeto ...vsem vsem lep dan! p.s. Pogrešam Daisy!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:27:06
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa_b Saj vem, da moram še počakati, ampak kaj pa krčki, ki so čist taki, kot vedno pred ???? Jaz tud mislim, da je šlo za vgnezditveno. Isto kot bi brala svojo prigodico. Držim pesti. Je pa dober znak, da se je rjav izcedek ustavil. Bodi pozitivna. Kje pa so naše trepetalke danes?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:30:16
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pupa_b Saj vem, da moram še počakati, ampak kaj pa krčki, ki so čist taki, kot vedno pred ???? Ja, sej je vse isto kot pred M, lohk boš mela občutek, da se ti bo vsak čas vlilo in če se ne bo, je to to.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:31:24
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Shuka, sem se vidla na stavnici, jupi Kako si? p.s. Pogrešam Daisy! Gre, evo lih sem si malico privoščila, nutelo na kruhu z mlekom, bi raj palačinke sam se mi jih ne da pečt. Tud jaz jo pogrešam
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:32:34
|
|
|
|
pupa_b
|
Hvala! Torej: še čakam. Še pet dni do testa, če se ne vlije prej! Vse dobro za vas, punce!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:37:40
|
|
|
|
Abra
|
Pikovitka pa si ziher, da je že to to?? Uf, to me je pa prav razžalostilo. Vem, kolko energije si tokrat vložila in mi je zato samo še bolj hudo. Po drugi strani so bili pa vmesni rezultati boljši kot kdajkoli prej in zato ne smeš obupat! Močno, močno te objemam!!! Sem zelo po diagonali brala, da ne vem, kaj se še kaj dogaja. Navijam za same lepe novice! Pozdravčke vsem! Aja, Shuki, ne še it rodit
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:40:12
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Abra Aja, Shuki, ne še it rodit Zakaj ne? Kako kaj naša princeska?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:48:30
|
|
|
|
MBT1979
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambi75 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Četrtek, 05.02. cukica - odvzem krvi in UZ Kisci - pregled Hedi - pregled Fajn zrihtajte danes pupe! Se podpišem. Dober dan vsem Pikovitka, žal mi je.. sploh ne vem kaj naj rečem... Zarja1, tolk se mi je posrečeno zdelo, ko si napisala da imava s T1979 skrivne kode... sem se full nasmejala
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:51:09
|
|
|
|
MBT1979
|
gigi1, pupa moja kako se držiš? Počivaš? En velik pa še za srečo
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:52:28
|
|
|
|
pika.po
|
O MBT1979 helouuuuuu! Kako? Dej ti moja someščanka men povej če veš, a kje kaj športno dogaja v našem mestu, kar se badmintona tiče? Tko da lahk igrišče najameš za tisto urco, ne da se greš šolo badmintona?
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 10:57:15
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: Abra Aja, Shuki, ne še it rodit Zakaj ne? Kako kaj naša princeska? Da bom vsaj eno stavo zmagala Pupa je pa zadnje dneve vse bolj zahevna. Ponoči vse manj spi in z postajava prava zombija. Zato se zdaj naspi, dokler še lahko!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 11:00:32
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce tudi pri meni se je pravljica končala. joj, Pikovitka moja draga upam, upam, upam in ti želim, da to še ni taprava M... drži se, draga moja, mislim na tebe.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 11:03:33
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Četrtek, 05.02. cukica - odvzem krvi in UZ Kisci - pregled Hedi - pregled Fajn zrihtajte danes pupe! se podpišem, dobro opravite!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 11:06:37
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce tudi pri meni se je pravljica končala. pikovitek lubica . Tvoja vztrajnost je pa res na preizkušnji. AMpak se ne boš predala a ne da ne? efika super za 2 , pa še 2 pingvina imaš. Bravo. gigika nč bat, mene tud fejst špika. AMpak tam na levi strani okoli popka. Pa me je vsakič tam špikalo. Mogoče so se pa bebiji vgnezdili, pa majo že žurko . Ležat moraš na desnem boku, ne na levem. reby super, da izcedkov ni več. Zdej pa na polno uživat. T1979 kako si? A te kej lulat tišči? Pri meni se je že začelo. 4x na noč , mislim kdo bo pa spal . Še dobro, da sem si vzela bolniško do petka, da lahko potegnem do 9.00h. pupa_b jest upam, da se pripravlja na pravi izzid (beri plusek) ne pa izliv . Držim pesti, da je vgnezditvena. AMpak dokler se ne ulije prava kri in ne delaš testa ne moreš vedeti kaj je to. VELIKO SREČE! shuka jest sem zato, da greš že jutri rodit, dete je veliko, ti si zdrava in sigurno komaj čakaš, da stisneš štručko k sebi. Za vse današnje akterke - dobre rezultate na pregledih
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?