pupa_b
|
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Kruce, spet z nami v jutranjih urah. Priden. Me je pa ta zajtrk premamil ne le zaradi kave in rogljičkov, ampak predvsem zato, ker bi rada videla, da bi ga res lahko jedla na terasi ob tako lepem sončnem toplem vremenu. arneja, lepo ime je Tevž, čeprav sedaj poznam že skoraj več Težev kot matevžev. Vitabella, imaš prav. je treba nadaljevat naprej. A ti si se pa že vse zmenila za zamrznjenčka. Kdaj greš seda spet v akcijo? mismis, dobro jutro. Shuka, jutrčka. No,ta pregled je bolj neprijeten kot pa rizičen še posebej v času okoli PDP. Sem pa danes sanjala, da si rodila, kaj pa me ne vprašat, ker je bil otroček tako zavit, da se ni nič videlo, ti si pa na obrazu imela samo veeeeelik nasmeh pa nič nisi povedala kaj imate. Je pa dete kar pokalo od zdravja. efika, čestitke za dve pikici. lepo ju grej. O, pa še dva zamrznjenčka te bosta čakala, super. Kar se pa tiče srbečice pa ne vem kaj bi lahko kaj naravnega jemala. Jaz ponavai za vse uporabljam smrekovo mazilo ali tako imenovano Končevo mazilo (je čisto naravno) in se uporablja za vse. gigi, vso to špikanje je po moje še vse od punkcije, hormonov,...nič bat. Samo uživaj. pupa_b, lahko je to bila vgnezditvena krvavitev, ali se je čistilo še kaj od punlkcije, ... Ne vem, kateri dan po punkciji si imela ET, da bi se lažje ocenilo. Krči so pa enaki za in za . Jaz sem jih tudi imela in to močne, pa manjšo krvavitev dva dni ( 5 dni pred testom), pa sem nosečka. Upajmo pa še vedno na , a prav. lara, jaz tudi pogrešam našo Daisy. Joj, saj vem da sem vas še ful spustila, ampak spet letim. Me moj nekam pelje. Se še beremo in tipkamo kasneje. Lučka, ET sem imela 5. dan po punkciji, poleg tega sem tretji dan po punkciji fasala rahlo hiperstimulacijo. Na dan ET je bilo glede tega že vse okej. Pridelala sem 15 celic, nastalo je 6 blastocist, eno so mi vstavili, imamo pa še 5 pingvinov.
|