Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 20:35:41
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 pa moj ratatujski najlepši sivi Mišek73? Kaj dogaja draga? Srčica moja Sem kr dobro. Sva si v preteklih dneh privoščila malo masažic, pa bazena in savne... pa sem se kr malo sprostila. Špikce pa tudi laufajo. Evo neki za tebe:
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 20:39:26
|
|
|
|
miska73
|
Pa če sem že pri delu ... še nekaj za nove nosečke
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 20:43:30
|
|
|
|
miska73
|
Pa še za tiste, ki potrebujejo stimulacijo kar tako...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 20:56:55
|
|
|
|
Serendipity
|
Uh, jaz pa vedno ujamem pravi trenutek... /Smijli,kibozaradislinjenjaumrloddehidracije/
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 21:15:57
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Uh, jaz pa vedno ujamem pravi trenutek... /Smijli,kibozaradislinjenjaumrloddehidracije/ Seki, dihaj dihaj... pa malo vode spij Evo eden samo za tebe
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 22:08:33
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarči, Ti ni mraz? riti nisem čutla kakšno uro, se mi je skrčla mam filing..... . Ne Larči, full užživam. HB rada delam svoj job. Navijam, da teden hitro mine. V petek pa na službeno čago, v soboto pa na prijateljsko.....uf bo fino.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 22:11:38
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 pa moj ratatujski najlepši sivi Mišek73? Kaj dogaja draga? Srčica moja Sem kr dobro. Sva si v preteklih dneh privoščila malo masažic, pa bazena in savne... pa sem se kr malo sprostila. Špikce pa tudi laufajo. Evo neki za tebe: hvala za Mattkota, sem si lepo očke spočila, vse ostalo pa je napeto kot "štumfpantl" . Upam, da me mehur neha zezat, da lahk končno dobim , no si kr vzamem je boljša varianta. Full vredi za masažce. Še malo špikic, pol pa IT¨S SHOWTIME BABY!!!!!!!!!!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 22:12:40
|
|
|
|
zarja1
|
Nočko drage moje.....
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 22:30:34
|
|
|
|
pikovit
|
Punce tudi pri meni se je pravljica končala.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 22:42:54
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce tudi pri meni se je pravljica končala. Pikovitka lubica, ti pošiljam en ogromen objem čez Trojane. Nisem na mestu, da bi ti dajale kakšne nasvete. Želim pa ti, da vendarle najdeš pravi recept za uspeh. Drži se miška
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 23:20:53
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce tudi pri meni se je pravljica končala. Pikovitek, ne ne in ne! Si sigurna, da je konc? Pikovitka, počakaj še kak dan, zgodaj je tole, bi šla na krvni? Mislim nate, lubica in te močno objemam ter upam, upam in upam, da to ni to...ne daj se, konc bo takrat, ko boš imela štručko v naročju. RTI!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 23:23:05
|
|
|
|
kajsica
|
Pikovitka, pa ne še ti danes!!!! A je res čisto konec al je sam malo???? Mačkica, ne no!!!!! Drži se!!!!Jao zdaj se bom pa še samo v posteljo spravila...pa daj no ne!!!! Danes pa sploh ni bil lep dan!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 23:25:18
|
|
|
|
Vitaebella
|
Je.bem.mu.mast Pikovitka.... zelo mi je žal. Zate sem najbolj navijala... Zgodba moje znanke, ki ji je v 12-em poskusu uspelo, naj bo v vzpodbudo vsem nam, ki nam ne uspe. Očitno je pri tebi problem vgnezditev oz. sluznica, tako kot pri meni, da ne sprejme zarodkov. Odnehati po tolikih poskusih bi bila največja napaka, ker si z vsakim poskusom bližje cilju. Vztrajaj, da ponovno menjajo dodatke in zdravila. Jaz ponovno začnem jutri z akupunkturo za zdravljenje neplodnosti, ki je pomagala že mnogim puncam pri zanositvi. Želim pripraviti maternico in sluznico na ET. Več kot očitno je, da si borka. Malo počivaj, naberi si energije, nato pa v nove boje. Kaj pa vemo, mogoče pa nam med postopki uspe še naravno....tudi take primere vsi poznamo. Želim ti vse najlepše, iz srca!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 23:25:41
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarči, Ti ni mraz? riti nisem čutla kakšno uro, se mi je skrčla mam filing..... . Ne Larči, full užživam. HB rada delam svoj job. Navijam, da teden hitro mine. V petek pa na službeno čago, v soboto pa na prijateljsko.....uf bo fino. Lep vikend se ti obeta, fajn, si res zaslužiš spopstitve in zabave
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 23:42:44
|
|
|
|
blanč
|
Pikovitka, kaj naj ti rečem...Pošiljam ti en velik in topel .
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 4.2.2009 23:55:16
|
|
|
|
lučka 25
|
Pikovitka, nimam besed. Tako sem upala in verjela v to, da je ta postopek za tebe zmagovalen. Pa je to res to, res močna krvavitev,...saj vem da ti j težko in ti najbolj veš. Ampak sploh ne morem verjeti. Ne. ne. ne,.....,ne!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 0:05:53
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarči, Ti ni mraz? riti nisem čutla kakšno uro, se mi je skrčla mam filing..... . Ne Larči, full užživam. HB rada delam svoj job. Navijam, da teden hitro mine. V petek pa na službeno čago, v soboto pa na prijateljsko.....uf bo fino. Lep vikend se ti obeta, fajn, si res zaslužiš sprostitve in zabave
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 0:11:39
|
|
|
|
Rakica_80
|
Pikovitka, ni še vsega konec in ne obupaj nikoli.....vse se še borimo in bori se še ti z nami Jaz sem tudi danes jokala in jokala, ter se spraševala ZAKAJ še jaz nisem med unimi, ki so zagledale+.ZAKAJ??? teško je temu odgovorit, ampak sm še vedno tukaj in se borim dalje, zato se ne predaj, bodi močna, ker tvoj angelček te čaka !!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 4:51:44
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Danes je nov dan.......
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 6:13:39
|
|
|
|
arneja
|
Uf, me je kar zazeblo zdajle . Pikovitka, če še ni prišla v vsej svoji veličini, tvoje pravljice ni še nič konec. Tudi jaz sem zate tokrat verjela, da ti je uspelo in razmišljala o tem, da bom šla tudi jaz, če tokrat ne uspe, v MB. Te pa čakajo še zamrznjenčki, tako da kar glavo gor . Si imela morda Medrol ali Prednisolon? Vitabela, po prvem postopku pa res ni za obupat. Pa še zamrznjenčke imaš, tako da kar z dvignjeno glavo naprej . Gigica, braaaavo za lepo blastocistko . Komaj čakam, da Zvezdica Partikovo slikco prilima . Kruce, mi bomo imeli pa Tevža, če bo fantek. Se končno z mojim pri enem imenu strinjava . Zarja, super te je brati spet polno energije . Pozdravčke ostalim. Še dober teden pa bom jaz tudi spet na špikicah .
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 8:06:58
|
|
|
|
mismis
|
dobro jutro vsem skupaj, čeprav ne vem, ali je res dobro, glede na to, da se je včerajšnji dan končal s tako slabimi novičkami Pikovit, srce drži se , mislim to pa je ena velika svinjarija. Pa tako sem držala peste zate, da vama bo tokrat uspelo, še sploh ker bi tvoj uspeh dal voljo in upanje tudi ostalim, ki se že dolgo trudimo, da se splača vztrajati. Ma štala no, ampak zdaj je kar je, Kdaj greš pa lahko po pingvine?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 8:13:36
|
|
|
|
Vitaebella
|
Pikovitka, zakaj izgubljati čas? Pokliči še danes na kliniko, naj te dajo na Estrofem, sem brala zelo pozitivne študije v zvezi s tem zdravilom. Če pokličeš na kliniko še danes in se zmeniš za nova zdravila, že lahko čez 14 dni cartaš zamrznjenčka. Zakaj odnehati ? Polna si hormonov od zdravil, to je dobro, pojdi z vso paro naprej!!! Navijam zate!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 8:29:41
|
|
|
|
mismis
|
BEBIII, ravno sedaj sem se spomnila nate in me zanima, ali si ti morda že dobila pošto s konzilija?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 8:38:07
|
|
|
|
Shuka
|
Pikovitka - iskreno upam, da ni še konec , če pa je te pa močno in upam, da se čimprej odpraviš v nov postopek.
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 5.2.2009 8:38:26
|
|
|
|
Shuka
|
aja pa en lep pozdravček vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?