Naty*
|
Jutro! Naša noč je bla sicer kr vredu, ampak se je prehitro končala... že ob pol šestih je tamau rogovilu . Tko da kaj čem pisat.... grem rajš kr komentirat . Sm bla vesela, ko sm vidla, da nimam 30 strani za prebrat od včeri . IZVIRNO SPOROČILO: Taula Naty ne boš dala vloge za podaljšanje porodniške? Glede na težave ki jih imate lahko poskusiš. Ja itak bom dala vlogo, sej več ko zavrnt ne morjo . Žan ma verjetno (morm it preplonkat iz prejšnjega izvida) eozinofilni gastroenteritis. Tko da tud če nima dokazane alergije, je ta bolezen ene vrste dokaz pa še v bolnici sva bla dvakrat (pa še enkrat naju čaka-provokacija). IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Zate je največji problem, ker ti vožnja na delo in domov vzame toliko časa Pa imaš kakšne šanse za podobno delovno mesto na kakšnem bližjem sodišču? Kakšni interni razpisi? Punce hvala za pesti, cel dan brez klica iz pediatrične, tko da zdej pričakujem pošto, da vidmo, kaj je na stvari . Glavno, da ni nič hujšega in niso klicali Žanko je borec in zmagovalec, pa saj to že veš Veš kako je... če bi blo kako primerno delovno mesto, bi se prijavila, ne vem pa kolk se splača, če mislva kmal še enga met. Me na novem šihtu ne bi glih lepo gledal. Zato bom probala stisnit še par mescev . Žan pa je borec ja , sm vesela, da je mojo trmo podedoval... kdaj pa kdaj pa prav pride . IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Hvala punce Za kdaj se pa menite za kakšen čvek....mogoče bi tud men zneslo...a mi lahko kera pošlje ZS, ko bo kaj dorečeno....pliiiiiissss Tko kot je tally rekla, drug teden bi se lahk dobile, upam, da bo Aneja zdrava pa da tale sneg že skopni . IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Zakaj pa to? Kdaj si oddala prošnjo za vtec, ker jaz sem namreč dobila vtec za april , to bo pa kriza z delovnim časom , se ne moreš kako zmenit da bi prej začela .Bo morala tašča uletet na pomoč . A potem ste idejo o ponovni zanositvi opustili? Ja oddala sem prošnjo za april, ampak uradno jemljejo šele s septembrom, sej to takoj povejo, ko oddaš prošnjo. Baje bojo tud odločbe šele aprila pošiljal. Na šihtu pa ne morem prej začet. Do zdej smo mel gibljiv delovni čas od pol osmih do pol devetih in pol oddelaš 8 ur. Zdej bo pa baje šefica nardila fiksno od osmih do štirih . Čmrlika a res obstajajo tud sprehajalci s premzo?? HB, sej js sm razmišljala, da gre tole mal prehitr za te mejhne korake . Ja mi pa tud ročno uporabljamo ...