|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktoberski lumpiji 08
4.2.2009 14:48:29   
evelin
Midve sma prišle pa iz sprehoda. Zunaj je tako lepo in toplo vreme - pravi užitek se je sprehajat. Zdej se pa mal odpočijema, počakama da ati pride iz službe pol pa se zrihtamo in gremo v porodnišnico na obisk k kolegici, ki je v pon. rodila punčko Aljouser posted image . Sicer botauser posted image  in user posted image  počakala zunaj (se bota mal sprehodlauser posted image ) ker je v bolnico strogo prepovedan vstop otrokom zaradi gripeuser posted image

27.10.2008 se je rodila naša pikica Maša :)
30.11.2011 se je rodila naša bibica Žana :)

(odgovor članu Tejčika29)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
4.2.2009 15:08:04   
laknerš
Ja tudi midve sva bile na kratkem (5min) sprehodu tačas ko Neli spi. Sem jo pelala sam tolk da je zaspala zdaj pa mi spi kar pred hišo v vozičku. Bi mogla jest že 13.30 pa še kar spi. Smo pa danes pri kosilu dali Hani par žličk pire krompirja. Joj kako je vriskala, pa komaj sproti sem ji ga dajala v usta. Sem od našega  vzela mal ven in zmešala z malo AM. Si nisem mislila da ga bo imela tako rada ker korenčka ne mara tako zelo. Ona samo vidi posodico iz katere ji ponavadi dam sadje in že vriska ter brca. Tole uvajanje GH je prav super. 

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
4.2.2009 15:10:37   
*talcy*
ojla ...
midva z user posted image  sva bila prej tud zunaj s kengurujčkom user posted image  imamo fulll oblačno vreme in se je pripravljalo na dež pa sem ga dala v kengurujčka in vzela dežnik slučaj dežja pol pa ven .... in je zdržalo vremce dokler nisva prišla nazaj ...pol pa sem ga dala v vozek greva ven in začne rosit tko da user posted image  ma ja no neki zraka smo vendarle dobili .....

krpice oz. vatka.... jaz jih uporabljam že skoraj od rojstva ..... vlažilne robčke uporabljamo samo ko gremo ven ......

6.10.2008 se nama je pridružil najin angelček Tijan

(odgovor članu evelin)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
4.2.2009 16:50:42   
Pšemek
Midve sva pa danes bile pri mojih. Je ful fajn it tudi zaradi tega, ker moja mami najbolj opazi, kako se Nejka spreminja, ker jo vidi manj pogosto. Danes je rekla, da se ji obrazek spreminja.

vročina po porodu - ja, po porodu mi hitreje rata vroče. Še najbolj pa to občutim ponoči. Me je prej skos zeblo, zdej mi je pa skos vroče.

robčki - še kar uporabljam tiste za enkratno uporabo in vodo. Vlažilne le, ko nismo doma.

Jaz mam pa danes dve vprašanji za vas. Kako uspete vašim user posted image  postriči nohtke na nogicah? Na rokcah ji jaz postrižem, ko spančka. Če bi ji hotela na nogicah postriči med spanjem, bi jo mogla sleči in bi se zbudila user posted image  
Drugo vprašanje pa je glede kontracepcije. Če uporabljate kontracepcijo, katero?

Naj sreča ne premami te v prevzetnost in nesreča ne poniža v sužnja.
Ostani to, kar si, kot zlato v plamenih ohrani svoj ponosni jaz!
(Evripid)

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
4.2.2009 16:56:23   
laknerš
Nohtke na nogicah ji jest postrižem po kopanju ko je zelo utrujena in se pogovarja z mojim, jaz pa vmes hitro naredim pedikuro.

Glede kontracepcije imam pa jaz mireno.

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
4.2.2009 17:12:11   
jolly123
Laknerš a je kaj bolelo ko so jo not dali? mireno mislim. 

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
4.2.2009 17:20:09   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Laknerš a je kaj bolelo ko so jo not dali? mireno mislim. 

Niti ne, saj ti dajo lokalo anestezijo tko da ni blo panike. Jo pa čutiš še ene par dni.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
4.2.2009 18:11:35   
Pšemek
IZVIRNO SPOROČILO: laknerš
Niti ne, saj ti dajo lokalo anestezijo tko da ni blo panike. Jo pa čutiš še ene par dni.

Jaz grem tudi jutri po mireno. Sem že kar nekaj prebrala glede tega, sam da ti dajo lokalno pa še nisem zasledila user posted image  A sicer si zadovoljna?

(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3408
4.2.2009 18:28:35   
mbd0411
Pšemek!

Prosim,če boš poročala kako bo šlo.
Meni moja G neki komplicira,ker sem imela povišan krvni tlak in ne da mirene.Bomo videli kaj bo iz tega.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
4.2.2009 18:29:14   
laknerš
ja full. nimam nobene pritožbe. nič je ne čutim, od dneva ko so mo jo vstavili nimam menstruacije (ko je čas da bi morala priti je le razho krvav izcedek, dovolj je samo dneven vložek), pri spolnem odnosu nič ne moti razen tega da je potreba še večja ker nimaš skrbi da bi se kaj ponesrečilo. Enostavno user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
4.2.2009 18:30:55   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Pšemek!

Prosim,če boš poročala kako bo šlo.
Meni moja G neki komplicira,ker sem imela povišan krvni tlak in ne da mirene.Bomo videli kaj bo iz tega.

Jest mam fuuuuuul previsok pritisk pa ni blo panike. 

Pšemek a ti si boš dala navadno al uno hormonsko?

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
4.2.2009 19:00:06   
Pšemek
Pšemek a ti si boš dala navadno al uno hormonsko?

Navadno, zaradi dojenja

(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
4.2.2009 19:03:44   
Lovely
Hej punce,

nimam časa brat od zadnjega javljanja. Ampak meni je še zmeraj čudno kakanje od Inye. Danes se je pokakala 4x!
Zdaj četrtič je bilo pa kar tekoče, veliko je vpila plenička, na vrhu je bilo sicer malo kašastega ampak to je za njo drugače kot navadno. Bom videla kako bo naprej. Je normalno, pije tudi čajček. Pa obnaša se tudi normalno... Če se bo takole nadaljevalo jutri kličem P.

Na telovadbo prideva samo bo OK, za vsak slučaj zaradi drugih lumpijev ko ne vem kaj ji je... Upam, da je krivo samo to, da je naenkrat začela veliko več jest... user posted image

Lovely

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3413
4.2.2009 19:05:00   
laknerš
pšemek-ker navadna ti pa menstruacijo še poveča. menda da je po tem močnejša, baje!!!

< Sporočilo je popravil laknerš -- 4.2.2009 19:06:17 >

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
4.2.2009 19:12:57   
Pšemek
pšemek-ker navadna ti pa menstruacijo še poveča. menda da je po tem močnejša, baje!!!

Ne vem, na brošurci, ki mi jo je dala G piše, da je ful nežna menstuacija. Bom videla. Eno zaščito moram imeti, ker trenutno nisem pripravljena na novega user posted image . Zaradi dojenja mi v upoštev pride samo nehormonska zaščita, kondom mi pa nikoli ni odgovarjal. Tko da mi drugega skorej ne prostane

(Evripid)

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
4.2.2009 19:29:17   
laknerš

IZVIRNO SPOROČILO: Pšemek

Ne vem, na brošurci, ki mi jo je dala G piše, da je ful nežna menstuacija. Bom videla. Eno zaščito moram imeti, ker trenutno nisem pripravljena na novega user posted image . Zaradi dojenja mi v upoštev pride samo nehormonska zaščita, kondom mi pa nikoli ni odgovarjal. Tko da mi drugega skorej ne prostane

Pol pa SREČNO!!!

(odgovor članu Pšemek)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
4.2.2009 20:33:10   
*talcy*
nohti na nogicah...jaz jih ne strižem ker mu kar sami grejo proč user posted image  na rokicah pa ko spi ....

kontracepcija...kondom

(odgovor članu laknerš)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
4.2.2009 21:32:11   
PikicaStonoga
Danes smo imeli posvetovalnico in cepljenje in je vse OK
Do zdaj reakcije na cepivo še ni, UPAM, da je tu dponoči NE BO! ;) Če bo vse OK, prideva na telovadbo, samo da ne bo kakiga dežja oz. hzdega naliva, da lahko prideva z vozičkom ali kengurujčkom, ker mava avto še vedno na servisu ...al pa če naju bo valla sproti pobrala ...čakam na njen sms ;)
Drugače sta naju pa zdravnica pa tud sestra prav čukasto gledali, ko sta rekli, da ne bova dala cepit proti rota virusu. Ej, kot da sva z drugega planeta, češ da ful razkirava, da pediatri VSEM otrokom priporočajo in da mava še kak eden časa, če si premisliva, da prideva nazaj ...Ma sem se vblesavo počutla no ...kot da sem neumna la kaj da ne dam cepit ...a je blo pri vas tud tako, da je bla tok čudna reakcija, ker niste cepili proti rota? Mah če enkrat začnemo pol bi lahk p aše pnevmokok pa še kaj bi se naplo, pač ne obmo nič, ampk tisot osnovo, ko morajo vsi ...nekateri še tega najraj ne bi ne vem no ...skor sem na rit padla ko me je tok gledala čudno. Kot da zdje pa nisem OK mami, če ne dam svojga otorka cepit za rota ...mah ...me je pogrelo!

Striženje nohtkov - prvič sem jih ko je spala, enostavno sem jo dala spat v bodiju in FUL zadekala ...zdaj pa vedno ko bedi se pač mal pomatramuser posted image  fejst držim nogice pa gre, k srečli na nogicah počais rastejo ...

KOntracepcija ...mah do zdje nismo meli nč, ker če bi zanosila, bi pačmela še enga oktobrčka ...no nisem in zdej FEB začnemo uporalbjat kondom, ker novembrčka al pa še kaj kasneje pa ne bomo meli ...

Sva pa bli dnas na sprehodu s kengurujčkom in je blo prav luštno TOPLO ;) in snećno belo ;)

Jutir me čakajo cunjice, en kup je premalih in jih morm pospravit pa kej večjega iz škatel potegnit ...

Zdaj pa nočko ...

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3418
4.2.2009 21:34:34   
Lovely
Pšemek, ko sem še dojila je meni G rekla, da je ena ova tabletka, ki vsebuje samo en hormon in jo lahko jemlješ med dojenjem... Mini pilula se baje reče...

Kaj se je pa meni zdaj zgodilo... sem šla (sama) shopping v City park (bolj za dušo kot iz potrebe). Stojim v vrsti in mi en tip reče pejte vi naprej gospa k ste noseča. user posted image  Pismo, treba bo shujšat. Meni trebuh še zmer ven štrli glede na ostalo postavo...

Inya se mi nekaj obrača. Grem

Lovely

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
4.2.2009 22:25:16   
mbd0411
PikicaStonoga,pri nas pediatrinja nič ne sprašuje,če bomo cepili proti rota..če se odločiš,se pač odločiš.Sem pa dala cepit za tbc.To je bilo čisto prvo ceplenje v drugem mesecu,.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
4.2.2009 22:33:16   
Dream
Čer!

Danes sem malo pozna, ker sva bila malo na terenu, ko je bil tak lep sonček, pa kuhala sva in potem smo še popoldne šibnili ven. Se mi zdai, da imam še sama malo več energije, ko je bilo tako lepo vreme user posted image

Vročina po porodu ja, tudi pri meni je prisotno, no včasih pa nekaj podobnega kot pri valli -pokvarjen regulator. Na splohšno pa me sedaj že dolgo ni zeblo v noge, kar je bil prej moj vsakdanjik. Je pa res, da je tudi kg precej več, kot jih je bilo pred nosečnostjo in me očitno še ti zraven grejejo user posted image

Vlažilni robčki uporabljam jih, če je polulan, če je pokakan pa najprej samo z vodo in pralno krpico, potem nazadnje pa še z robčkom. Za ostale dele telsea ne uporabljam, sploh pa ne za obraz ali rokice, ki si jih kar naprej tlači v usta. Ne vem, no, nekak mi ni, da bi si to kozmetiko tlačil v usta.

Mandek glede polivanja sem tudi sama že skoraj obupala - sem pa ugotovila, da je res prej lačen, če dosti polije. Ponoči pa se ne zbuja, ampak je to verjetno tudi zaot, ker se ne dojimo polno, temveč precej dodajamo. Sama sem ravno danes v košari dvignila naklon, vendar ne preveč, da ne bo čisto zgrbančen. Športni del bom uporabljala, ko bo košara premajhna - no, tudi to ni daleč, ker je že sedaj samo nekaj malega cm še prostora.

laknerš kakšen vrtec pa je to, da ne znajo poskrbeti za takšne malčke, ki sami še ne znajo poskrbeti zase? Upam, da se bo res pozdravila in ne bo še bolj zbolela...

Nohtki na nogicah cel proces, ker je Matic tako žgečkljiv, da je joj in se na ves glas smeji, pa vleče prstke skupaj, ko ga samo na rahlo pobožam. Postrižem mu jih lakho le takoj po kopanju, ko je ves utrujen, ampak to res takoj, ker potem malce pride k sebi in je spet živ žav. Na rokicah pa mu običajno postrižem, ko ga ati hrani po steklenički. Prstke ima takrat namreč vedno čisto narazen in ni problem prit zraven.

Kontracepcija trenutno smo na uporabi kondomov (kar mi je sicer zelo bljak), ker se nekako nisem mogla odločit zaradi prevečkratnih glavobolov. G mi je svetoval Cerazette, pa pripomnil, da si lahko malce pogledam po netu, kaj pravijo druge ženske o uporabi in stranskih učinkih. Zaenkrat kaže, da se bom odločila kar zanje, ampak ne vem, kdaj se bom namenila it...

ROTA VIRUS P mi te možnosti sploh ni omenila in ker ga nisem imela namena dat cepit, sem bila tudi sama tiho. Bom videla, če bo sedaj kaj omenila. Joj, kolk so ti P različni po celi preljubi makjceni Sloveniji...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 3421
4.2.2009 22:35:54   
Dream
PikicaStonoga upam, da ne bo reakcije - kot sem brala se lahko razvije v roku 48 ur, ampak če bi kaj bilo, bi se menda že v roku nekaj ur pokazalo. In ne bom ti več kazala user posted image , ker sem videla, da si napisala nekaj romanov user posted image

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
4.2.2009 23:00:37   
*talcy*
ojla.....

jooooj kaj se mi je zdaj zgodilo .... sem pripravljala user posted image  za papcat nalila v flaškico pač vrelo vodko dala prah notr in mu tisto vročo flaškico pritisnila ponesreči na rokico .... samo sekundo ... kako je začel jokat mama mija nevem kako opisat kako je jokal in seveda takoj pod mrzlo vodo se je bogi še bolj joku pride moj če sem malo neumna in jaz v tak jok da že dolgo ne .... pol se user posted image ravno mal potolaži se spet jaz spustim v jok in on še bolj ... ga j moj tolažil 20minut ...no zdaj spi bogi ... ma sem res mal out user posted image  sam kaj ko nisem videla

drugače pri nas P tud ne sprašuje če bomo cepili ..na prvem pregledu je vse lepo razložila in pol naj se sami odločimo in povemo .....

vročina po porodu.... joj ne govorit kolko je men vroče .... ponoči ko se dam pod dekico z user posted image  me zebe kotuser posted image  ponoči pa ni za pravit..se zbudim potna skoraj za pod tuš vroče ko sam hudič ... in potim se tud čez dan u momentu ... tko da sem kar precej pot vodo user posted image

ale punce MIRNO NOČKO

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
5.2.2009 6:13:13   
Dream
*talcy* user posted image user posted image user posted image  verjamem, da ti je bilo zelo hudo, ampak nimaš kaj, se je pač zgodilo. Meni je enkrat v postelji, ko sva se dojila, telefon padel iz rok in se čisto malo dotaknil njegove glavice - joj, kakšen jok je bil!!! Ampak se je po mojem bolj ustrašil tega, da se ga je nekaj mrzlega dotaknilo kot kaj drugega, ker je itak spet napol spal pri meni... Saj bo vse OK, boš videla!!! Sedaj jih tako pazimo, ko bodo pa shodili, bodo pa povsod same buške, kasneje kraste po kolenih, v puberteti strta srca, v polni zrelosti pa še kaj hujšega...

(odgovor članu *talcy*)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
5.2.2009 6:37:27   
Dream
Dobro jutro, pupe!

Danes sem pa zgodnja, se mi ni dalo it spat, pa je bolje, da naredim nekaj koristnega. Čakam, da se perilo posuši in grem zložit pa spravit in seveda še malo potelovadit. Časa imam približno uro in pol, preden se zbudi Matic in greva jest.

Prej sem ga zalotila, da si je spet tlačil palec v usta in ga lepo sesal. Kako naj ga tega odvadim, če mi to počne samo med spanjem - največkrat samo zvečer, če mu pade duda ven, tik preden zaspi ali pa takole proti jutru? Dudo sicer zavrača ali pa je sploh noče vzeti. Prej mi je uspelo, da jo je zagrabil, čez nekaj sekund pa je poletela daleč stran, kolikor je le možno... 

Sicer pa, da ne pozabim: privoščim vam eno veliko skodelico prijetno dišeče kave user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ali pa slasten čajček user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  . A morda veste, da je cimet zelo zdrav in da si ga lahko malo posujete po kavici? Sama se ravno ne spomnim dostikrat na to, mami pa me vedno razvaja. Sprva se okusa nisem mogla navadit, sedaj je že bolje.

(odgovor članu Dream)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

turistični boni
Lelly28 RR

Ali boste izkoristili turistične bone, ki nam jih je dala država?

da (51%)

ne (43%)

nevem še (5%)

Število vseh glasov: 37

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!