Dream
|
Čer! Danes sem malo pozna, ker sva bila malo na terenu, ko je bil tak lep sonček, pa kuhala sva in potem smo še popoldne šibnili ven. Se mi zdai, da imam še sama malo več energije, ko je bilo tako lepo vreme Vročina po porodu ja, tudi pri meni je prisotno, no včasih pa nekaj podobnega kot pri valli -pokvarjen regulator. Na splohšno pa me sedaj že dolgo ni zeblo v noge, kar je bil prej moj vsakdanjik. Je pa res, da je tudi kg precej več, kot jih je bilo pred nosečnostjo in me očitno še ti zraven grejejo Vlažilni robčki uporabljam jih, če je polulan, če je pokakan pa najprej samo z vodo in pralno krpico, potem nazadnje pa še z robčkom. Za ostale dele telsea ne uporabljam, sploh pa ne za obraz ali rokice, ki si jih kar naprej tlači v usta. Ne vem, no, nekak mi ni, da bi si to kozmetiko tlačil v usta. Mandek glede polivanja sem tudi sama že skoraj obupala - sem pa ugotovila, da je res prej lačen, če dosti polije. Ponoči pa se ne zbuja, ampak je to verjetno tudi zaot, ker se ne dojimo polno, temveč precej dodajamo. Sama sem ravno danes v košari dvignila naklon, vendar ne preveč, da ne bo čisto zgrbančen. Športni del bom uporabljala, ko bo košara premajhna - no, tudi to ni daleč, ker je že sedaj samo nekaj malega cm še prostora. laknerš kakšen vrtec pa je to, da ne znajo poskrbeti za takšne malčke, ki sami še ne znajo poskrbeti zase? Upam, da se bo res pozdravila in ne bo še bolj zbolela... Nohtki na nogicah cel proces, ker je Matic tako žgečkljiv, da je joj in se na ves glas smeji, pa vleče prstke skupaj, ko ga samo na rahlo pobožam. Postrižem mu jih lakho le takoj po kopanju, ko je ves utrujen, ampak to res takoj, ker potem malce pride k sebi in je spet živ žav. Na rokicah pa mu običajno postrižem, ko ga ati hrani po steklenički. Prstke ima takrat namreč vedno čisto narazen in ni problem prit zraven. Kontracepcija trenutno smo na uporabi kondomov (kar mi je sicer zelo bljak), ker se nekako nisem mogla odločit zaradi prevečkratnih glavobolov. G mi je svetoval Cerazette, pa pripomnil, da si lahko malce pogledam po netu, kaj pravijo druge ženske o uporabi in stranskih učinkih. Zaenkrat kaže, da se bom odločila kar zanje, ampak ne vem, kdaj se bom namenila it... ROTA VIRUS P mi te možnosti sploh ni omenila in ker ga nisem imela namena dat cepit, sem bila tudi sama tiho. Bom videla, če bo sedaj kaj omenila. Joj, kolk so ti P različni po celi preljubi makjceni Sloveniji...
|