Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:49:24
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zdaj pa res grem, Videk že spi, ati se brije v kopalnici, jaz pa čakam, kdaj pridem na vrsto, da še jaz pod tuš skočim. Lahko noč Nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:51:14
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: tally tako zgleda ko se spravi na puzle, tuki so še v dobrem stanju ena odštekana in ena lepa Faca mala Čupko mali naša če bo imela toliko las pri 3 leih sem lahko srečna
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:52:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da sem sama Nisi, jaz sem še v ilegali
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:54:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da sem sama Nisi, jaz sem še v ilegali jz brskam po netu za zaposlitvenimi oglasi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:54:49
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, Erazem ima čisto primerne mere, fejst dečko suzy85 in tally, lepe fotke Soncnica Sandra ***, tudi jaz kupujem ta mehčalec v Müllerju barbaw, za Jako in Majo. Zate pa Ja, Gregi jemlje Singulair. Pa Videk od hijence tudi. Aha, saj je napisala Stranski učinki? Mislim, da jih pri Gregiju ni opaziti Povedati pa itak ne zna... Me je kar streslo, kako hudo je pri Jaku Jaz se poslavljam za nocoj, muči me migrena in mi ni Imigran čisto nič prijel, se mi že malo meša od bolečin Samo še tega se je manjkalo, že tako sem zadnje par dni vsa povožena Mirno nočko želim vsem špelin@ jaz sem tudi danes imela cel dan glavobol, kar fejst hud napad je bil , najprej mi imigran ni prijel, potem sem še enga vzela, zraven pa še svečko Ketonal in je prijelo ko šus , sem bila v roku 3 min kot nova. A ti imaš v obliki tablet, ali razpršilo za v nos? Meni tablet ne prime, pa imam zdaj ta razpršilec in mi je bolje, ker res prime v šusu, seveda z kombinacijo Ketonala. Hudič so te migrene , upam da te kmalu popusti Ojej Edina, tudi tebe je danes mučila migrena . Me veseli, da je zdravilo hitro prijelo. podpišem
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:54:50
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Zdaj pa res grem, Videk že spi, ati se brije v kopalnici, jaz pa čakam, kdaj pridem na vrsto, da še jaz pod tuš skočim. Lahko noč nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 21:55:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ *Tiana*, Erazem ima čisto primerne mere, fejst dečko suzy85 in tally, lepe fotke Soncnica Sandra ***, tudi jaz kupujem ta mehčalec v Müllerju barbaw, za Jako in Majo. Zate pa Ja, Gregi jemlje Singulair. Pa Videk od hijence tudi. Aha, saj je napisala Stranski učinki? Mislim, da jih pri Gregiju ni opaziti Povedati pa itak ne zna... Me je kar streslo, kako hudo je pri Jaku Jaz se poslavljam za nocoj, muči me migrena in mi ni Imigran čisto nič prijel, se mi že malo meša od bolečin Samo še tega se je manjkalo, že tako sem zadnje par dni vsa povožena Mirno nočko želim vsem špelin@ jaz sem tudi danes imela cel dan glavobol, kar fejst hud napad je bil , najprej mi imigran ni prijel, potem sem še enga vzela, zraven pa še svečko Ketonal in je prijelo ko šus , sem bila v roku 3 min kot nova. A ti imaš v obliki tablet, ali razpršilo za v nos? Meni tablet ne prime, pa imam zdaj ta razpršilec in mi je bolje, ker res prime v šusu, seveda z kombinacijo Ketonala. Hudič so te migrene , upam da te kmalu popusti bogaaa te je pa moglo fejst bolet,
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:00:22
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* aurora ja je kr velik že tale naš pobč , grem čekirat zs . IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty*, a bo šel Žanko v vrtec ali boste iskali privat varuško? Upam na vrtec, ampak ga itak vzamejo šele s septembrom, do takrat pa nimam pojma kaj bomo ... vse je še v luftu. Glede delovnega cajta je pa res kriza ja. Če bom js delala normalno bom šla od doma ob pol sedmih, doma bom pa ob pol šestih . Ma si sploh ne predstavljam... Zakaj pa to? Kdaj si oddala prošnjo za vtec, ker jaz sem namreč dobila vtec za april , to bo pa kriza z delovnim časom , se ne moreš kako zmenit da bi prej začela .Bo morala tašča uletet na pomoč . A potem ste idejo o ponovni zanositvi opustili?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:01:58
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da sem sama Nisi, jaz sem še v ilegali jz brskam po netu za zaposlitvenimi oglasi Oh vem kako to gre, pišeš in pišeš prošnje, pa niččččččččččč . A varstvo za Manco že imaš?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:03:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Tally sem vidla, da imaš prevzem naslednji teden, kdaj se pa selita?? Pa a stanovanje je opremljeno, ali morata še vse nabavit?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:04:22
|
|
|
|
Čmrlika
|
grrrrrrr, me ne pa zebe ko malega ---pa sem se nekaj stiskala k mojemu, pa ni pomagalo, pa niti fen me ni zagrel...grem pod odejo, pa b...lahko nočko vsem skupaj ...do jutri!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:05:52
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Tally sem vidla, da imaš prevzem naslednji teden, kdaj se pa selita?? Pa a stanovanje je opremljeno, ali morata še vse nabavit? nič ni opremljeno, oz kopalnica je pa kar gre noter, ostalo je prazno, mava v planu konec marca začetek aprila če bo ve v redu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:05:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da sem sama Nisi, jaz sem še v ilegali jz brskam po netu za zaposlitvenimi oglasi Oh vem kako to gre, pišeš in pišeš prošnje, pa niččččččččččč . A varstvo za Manco že imaš? ja, 100 prošenj in mogoče 10-15 negativnih odgovorov. ne varstva za Manco še nimam. vrtec bo septembra mogoče (je ful preveč otrok za v jasli). ga bom iskala, ko bom, če sploh bom dobila službo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:06:14
|
|
|
|
Anitka
|
Iiiiiiiiiiiii, moj stari avatar
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:06:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pri nas tako lepo sonček sije, sma bile malo zunaj, sneg se kr topi, ker je ful toplo Oh, daj meni malo sonca!!! So me klicali iz službe, da velja s 1.2 36urni delavnik in to do konca julija Seveda bodo poslali aneks k pogodbi. Ma kako izkoriščajo. a pri vas tudi, al kaj? kaj pa plača? -10% ?? Ja , ampak 60eu bruto subvencionira država, tak da bo malo manj minusa Kaj to sploh pomeni 36 urni delavnih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:07:14
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika grrrrrrr, me ne pa zebe ko malega ---pa sem se nekaj stiskala k mojemu, pa ni pomagalo, pa niti fen me ni zagrel...grem pod odejo, pa b...lahko nočko vsem skupaj ...do jutri!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:07:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da sem sama Nisi, jaz sem še v ilegali jz brskam po netu za zaposlitvenimi oglasi Oh vem kako to gre, pišeš in pišeš prošnje, pa niččččččččččč . A varstvo za Manco že imaš? ja, 100 prošenj in mogoče 10-15 negativnih odgovorov. ne varstva za Manco še nimam. vrtec bo septembra mogoče (je ful preveč otrok za v jasli). ga bom iskala, ko bom, če sploh bom dobila službo joj to s službami je res noro, jaz si bom mogla tut iskat kaj bližje domu pa me kr vse mine ko pomislim na pošiljanje prošenj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:07:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Iiiiiiiiiiiii, moj stari avatar ta je pa res tvoj prepoznavni znak
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:08:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Iiiiiiiiiiiii, moj stari avatar iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:09:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da sem sama Nisi, jaz sem še v ilegali jz brskam po netu za zaposlitvenimi oglasi Oh vem kako to gre, pišeš in pišeš prošnje, pa niččččččččččč . A varstvo za Manco že imaš? ja, 100 prošenj in mogoče 10-15 negativnih odgovorov. ne varstva za Manco še nimam. vrtec bo septembra mogoče (je ful preveč otrok za v jasli). ga bom iskala, ko bom, če sploh bom dobila službo Joj kako sem žalostna, ko berem, da nimate oz. iščete službe . Res vam vsem iz srca želim, da jo čimprej dobite pa tudi varstvo za vaše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:09:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Iiiiiiiiiiiii, moj stari avatar ta je pa res tvoj prepoznavni znak
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:10:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pri nas tako lepo sonček sije, sma bile malo zunaj, sneg se kr topi, ker je ful toplo Oh, daj meni malo sonca!!! So me klicali iz službe, da velja s 1.2 36urni delavnik in to do konca julija Seveda bodo poslali aneks k pogodbi. Ma kako izkoriščajo. a pri vas tudi, al kaj? kaj pa plača? -10% ?? Ja , ampak 60eu bruto subvencionira država, tak da bo malo manj minusa Kaj to sploh pomeni 36 urni delavnih da si vsak drugi petek doma
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:10:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Iiiiiiiiiiiii, moj stari avatar sem ga tudi jaz se ful navadila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:11:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Vidim, da sem sama Nisi, jaz sem še v ilegali jz brskam po netu za zaposlitvenimi oglasi Oh vem kako to gre, pišeš in pišeš prošnje, pa niččččččččččč . A varstvo za Manco že imaš? ja, 100 prošenj in mogoče 10-15 negativnih odgovorov. ne varstva za Manco še nimam. vrtec bo septembra mogoče (je ful preveč otrok za v jasli). ga bom iskala, ko bom, če sploh bom dobila službo Ja mal je smotan, ker nimaš nič izkušenj, pa kar povsod te izkušnje iščejo , sem vidla da imaš samo prakso narejeno. Držim pesti, da ti rata fajn službo dobit , mene tudi zmrzne ko samo pomislim, da izgubim službo in spet pristanem za šankom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 22:11:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Joj kako sem žalostna, ko berem, da nimate oz. iščete službe . Res vam vsem iz srca želim, da jo čimprej dobite pa tudi varstvo za vaše hvala Anitka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?