Blacky30
|
Ufff, to bo zeloooooo dolg povzetek. Začenjam na strani 88 prejšnjega dela seveda. Pisat pa sem začela danes, v ponedeljek, 19.1.2008. Da vidim, kdaj bom končala. Bodoče tetice, čestitke za bodoče dojenčke v vaši družini. Pri nas se tega še verjetno dolgo ne bomo veselili, mož je edinec, moj brat pa samski in nič zainteresiran za otroke. GH – ne morem verjet, koliko eni miškoti pojedo tega. Almera, Ilatic….vauu!!! Moja je danes pojedla samo 50ml jabolka, keksa in banane. Samo včeraj na vikendu, ko je bila prvič v stolčku pri mizi polni gostov in je bilo tako zelo zanimivo, je kar odpirala usta in gledala okoli in je tako pojedla 170ml mlečne riževe kašice z banano od Hippa. Metuljcek, od tebe sem zdaj prvič slišala to, da bi naj bila »kvazi« teta. Če si poročena ali ne, si prava teta. Glede barvnega posta, ti gre super od rok. Jaz pa najprej vse napišem, potem pa kliknem na ime, kliknem zgoraj na B, potem na barvo, izberem in konec. Karitas – se strinjam z Majusko, so preveč izbirčni, kar se tega tiče, sploh niso neka ustanova, ki bi bila vesela vsakega oblačila, res izgleda tak, kot da za sebe izbirajo. Sem še parim dolžna odgovor, če je Nejc ponosen starejši bratec. Pa še kak! Ful jo ima rad, da ne govorim, kak ona občuduje njega. Lahko je ne vem kak tečkana, ko on stopi v sobo, bo imela nasmešek do ušes in bo pozabila na vse. Kar gruli, ko pride do nje in jo lupčka in carta. Pa kak se razkuri, ko mu kdo reče, da jo bo odnesel domov. Je že pri njej in jo hoče kar iz rok mu vzet. Smeško moj! Frutka, 3jeMi, Balonchy, rebeca, maja24, mirjam80, populis, Majuska, prekrasne slikice, se kar topim ob gledanju naših srčkov. Da ne govorim o filmčkih, super ideja in čudovito krajšanje časa, ko jih gledam in mi kar solze v oči privrejo. Ne vem, kaj sem tak čustvena, me še vedno hormoni dajejo??? Sem zadnjič kar jokala, ko sem gledala Lukca in Tarika. Še objavljajte, plis. Rovarkina Tia in moja Teja sta si res podobni. Zanimivo, ko je bil Nejc majhen, sem prav tako našla dvojnika na RR. Sem doma pokazala njuni sliki, sprintani ena poleg druge in tašča ni opazila, da tisto ni Nejc. Neverjetna podobnost. Drugač, pa Rovarka, mojemu poštarju je ime Branko, pa tvojemu??? Ko je že ravno Neboglasnica nekaj namigovala. Neboglasnica, se strinjam s teboj, da Sari ne dovoliš make-upa v šolo. Jaz sem tudi proti temu. Angelina, auroraa, bravo za zobek!!!! A ni to zanimivo, kakšne stvari nam sedaj polepšajo dan? Jaz sem bila ponosna do neba, ko sem začutila žagico. Coraly, komaj čakam na tvoj prvi pregled, da poročaš, kako je bilo. Joj, ko se spomnim nazaj…..ah spomini….. Frutka, cotke spravljam v velike črne vreče in jim bom verjetno podarila prvi sestrični, ki se bo odločila za dojenčka. Bomo videli, na vidiku ni še nič. Bodo čakale v garaži. Populis, glede moje povišane temperature – nič nisem naredila. Potem pa sem pred začetkom delanja na drugem otročku šla na redni pregled krvi in je bilo vse ok. Počutje pa je cel čas bilo čist dobro, tak da zato nisem paničarila. Pa je minilo samo od sebe. Porodniška – še vedno ne vem, zakaj so samo meni znižali porodniško, vsem ostalim pa zvišali!??!?! HD, kaj si zadnjič ugotovila, ko se ti je zdelo, da so ti znižali? So ti res? Da vem, da nisem edini grešni kozel. Čestitke vsem slavljenčkom za par dni nazaj in danes! Rebecina sta stara že celih 8 mesecev, vauuu!!!! Ilatic, kakšno je stanje med vama z Iris sedaj? Jaz ti ne znam prav svetovat, lahko samo rečem, kako bi jaz na tvojem mestu naredila. Kot je predlagala levinja, postavila bi ji kazen že vnaprej, da bi vedela, kaj jo čaka. In definitivno se ne bi strinjala s tem, da atiju ne bi povedala za njeno napako. Lahko imata skrivnosti in zaupnosti,ki ti jih pove in te prosi, da ne poveš možu, ker je to kao vajina skrivnost glede fantov in tega, ampak, ko pa tebe razočara in ne uboga tvojih pravil, pa bi kar lepo povedala možu, ker s tem ji daješ potuho. Očitno se njega bolj boji in če mu še naprej ne boš povedala, si bo naslednjič spet to upala naredit, ker ve, da ti nisi tako stroga. Tims, ta boljše sanje si imela, sem se ful nasmejala. Mislim one o stavkanju pred parlamentom, kak RR-ja ne damo. Majuska, lahko bi slikala kompletek, ki si ga kupila Aleksandru, bi rada videla. Itak pa smo vse nore na cotike. Mojcej, ti smotka, bom ti jaz dala šefico. Dzanika, jaz vsak dan naredim malo preveč GH, vsaj 2 porciji namesto ene in vedno dam v majhno plastično posodico s pokrovom in zamrznem, pa potem vzamem kak drug dan ven in odtalim. Se mi je že kar nabralo tega in si lahko potem vsak dan izberem, kaj bo jedla. Je fajn tak, da ne rabiš takih malih količin delat vsak dan sproti. Delam pa tako s sadjem in zelenjavo, razen krompirja ne shranjujem. Glede kašic pa imam za mešanje z vodo Hippovo – banana, breskev in mešano sadje, potem imam riževo od Alete, za mešanje z mlekom pa grisolino, rižolino. Babike, kak ste ga sekale z nočnimi igricami o igralcih in prigodah o nočnih pohajkovanjih v najstniških letih. Mi je ful zanimivo brat. Samo res, Lumpa, zelo zanimiva vprašanja – zakaj pa res sterilizirajo iglo za smrtno kazen? Pa racman Jaka, uf si me nasmejala. Gilo, kužka Fredija še vedno ni nikjer za dobit. Kak si ga ti dobila na soncek.si, če pa ga na njihovi spletni strani nisem našla. Glugluglu, kje pa lahko vidiš jedilnik tvojih otrok? To je ful fajn. Mi pa ga lahko preberemo le v vrtcu v garderobi. Bi blo fajn, če bi ga na spletu imeli. Mojcek, jaz sem tud Seven Pounds že gledala, super film. Imaš ti tud občutek, kot da bi ga zdaj morala še enkrat gledat, da bi ti bilo jasno, zakaj je bilo tam tako in zakaj je tam to naredil in to rekel? Jaz mislim, da ga bom šla še enkrat gledat. 3jeMi, kak stolček za hranjenje si kupila? Jaz ga tud moram. Neboglasnica, kakšno bi dala oceno knjigi Samo mrtvi moški je dober moški, če oceniš od 1 do 5? Pa ta drugo si že prebrala do konca (Iščem impotentnega moža)? Daj še to oceni, da se lažje odločim, ko bom iskala naslednjo knjigo za branje. Saj vem, da je kar nekaj zastarelega, samo se mi zdi škoda, kar tako zbrisat cel post, če sem se že matrala in ga pisala, ne?
|