Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 15:12:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V torek bom Asjo peljala na operacijo; ima hematom na desnem ušesu in ji revci ušesek kar na stran frli. Ker se je danes čisto napolnil , sem vsa panična klicačla na veterino in so me pomirili, da ne bo nič narobe, če čakamo do torka. Matr kako te je za psa strah, skor tolk kot za otroka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 15:14:22
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A ste vidle moj avatar? ja lušne slikice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 15:14:32
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Sem se določila da do 8.aprila narim 3 izpite, tako da bom verjetno čez dan bolj malo na RR..ker zdej pa že pacam ta fax za znoret dolg. Me pa bomo držale pestke zate Mam pa eno vprašanje za rač. frike...zakaj mi offici delajo, outlook pa ne? Ma.ter sem jezna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 15:16:02
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll Evo, mami bla pridna in nardila Vidku snežaka : Luštkani ste vsi trije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 15:19:46
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce dve vprašanji imam: 1. Po netu iščem otroške uspavanke, pa nič ne najdem , ko miško dajem spat bi ji kako lepo uspavanko zapela, pa nobene ne znam , mislim da se je naveličala ''nina nana Anja spančka'' kaj pa tukaj si pogledala :http://med.over.net/pesmi/ajsa.php Jaz ji vrtim Claydermana in ji je zelo všeč (balade), pa tudi ko zaspi ji pustim, če pa to ne pali (zelo redko), pa ji zapojem "Naša četica koraka" , jo ful pomiri, saj ji jo pojem že od 1. meseca.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 15:20:28
|
|
|
|
katy82
|
Edina jst moji pojem čolnička: Moj čolniček iz papirja v daljna morja si želi, dva komarja sta mornarja,kapitana pa še ni (2x) Veter ženi moj čolniček,prav narahlo vanj pihljaj, morje čuvaj moj čolniček,da nam pride cel nazaj(2x) Ali pa medvedka: Medvedek ni bolan,medvedek je zaspan, prišla je temna noč,medvedek lahko noč. Medvedek že smrči,se lunica smeji, prišel bo beli dan,medvedek dober dan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 15:20:42
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Midve sva že nazaj iz laboratorija je bla ful pridna punčika moja Zdej smo pa pri mojih k sta oči in mami kupla nov avto-golfa 6-ko,sem ga šla takoj peljat-zakon vožnja.Sta imela prej 3-jko 14 let pa sta ga zdej prodala sosedovemu fantu. Pridna Lara in za nov avto, naj jim dobro služi. Nia5 tudi midva sva bila na čuuuuuuuuuudovitem sončku. Tally super, da pri stanovanju vse štima. Še malo Jutri pa dobro zrihtaj v službi. Ojej Estrella tole s temi službami je pa že res živa groza
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 15:21:33
|
|
|
|
katy82
|
Estrella kaj pa je Asja delala da ima hematom,se je kam udarila?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 15:21:35
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Edina jst moji pojem čolnička: Moj čolniček iz papirja v daljna morja si želi, dva komarja sta mornarja,kapitana pa še ni (2x) Veter ženi moj čolniček,prav narahlo vanj pihljaj, morje čuvaj moj čolniček,da nam pride cel nazaj(2x) Ali pa medvedka: Medvedek ni bolan,medvedek je zaspan, prišla je temna noč,medvedek lahko noč. Medvedek že smrči,se lunica smeji, prišel bo beli dan,medvedek dober dan. Mi tudi pojemo Medvedka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 15:22:45
|
|
|
|
katy82
|
Tally super za stanovanje,kje sta bila pa do zdaj?Pri starših?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 15:28:44
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Tally super za stanovanje,kje sta bila pa do zdaj?Pri starših? ne zdej smo v stanovanju od njegovih sam je 30 kvadratov pa je mal kriza zdej ko je še Emilija, pa moj ma nočne pol veš kako je to
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 15:47:39
|
|
|
|
sesil
|
dan pri nas je še vedno bolnica. je na bolniški, sam spi z vročino. uturila sem mu vsaj lekadol. dedci! aneja je boljša. noč je bila sicer cmerala, vročina pa se ji giblje malo nad 37, tako da je ok. mama pa skrbi za te paciente... prebrala sem na hitro...kaj sem si zapomnila?hhhmmmm tally, superca za stanovanje. estrella, držim pesti da ti rata shujšat. v živo pa te bom bolj izčrpno povprašala o tej stvari. sicer je zame predraga, ampak me zanima sistem. alja pa je brzinska , moja malenkost zaostaja za njo. je pokapirala, ma ne že čisto - ni še prestavla v višjo brzino. a uni moj nastavek - lonček od vozička me še čaka? katy, lušna pipika Lara čmrlika, pejdi do zdravnika, to se ti preveč časa že vleče.
< Sporočilo je popravil sesil -- 4.2.2009 15:48:51 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 16:06:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan pri nas je še vedno bolnica. je na bolniški, sam spi z vročino. uturila sem mu vsaj lekadol. dedci! aneja je boljša. noč je bila sicer cmerala, vročina pa se ji giblje malo nad 37, tako da je ok. mama pa skrbi za te paciente... prebrala sem na hitro...kaj sem si zapomnila?hhhmmmm tally, superca za stanovanje. estrella, držim pesti da ti rata shujšat. v živo pa te bom bolj izčrpno povprašala o tej stvari. sicer je zame predraga, ampak me zanima sistem. alja pa je brzinska , moja malenkost zaostaja za njo. je pokapirala, ma ne že čisto - ni še prestavla v višjo brzino. a uni moj nastavek - lonček od vozička me še čaka? katy, lušna pipika Lara čmrlika, pejdi do zdravnika, to se ti preveč časa že vleče. Ja še te čaka.Sem spet en dan čukasto pogledala kaj za je to, pa sem se spomnila, da sem v decembru pozabla vrnit pa s seboj vozim. Pocukaj me za rokav, ko se vidimo. Upam, da kmalu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 16:32:00
|
|
|
|
Naty*
|
Oj bejbike! Sm prebrala sam zadnji dve strani, ker me hoče neki glava bolet pa grem ležat, dokler mali spančka. Drgač je šel današnji dan skoz brez da bi me poklical iz pediatrične, kar je dober znak. Danes naj bi prišli izvidi in če bi blo karkoli nujnega, bi klicali, če je pa tisto, kar je blo že prej rečeno, bom dobila pa samo po pošti. Tko da držte pesti, da je res vredu ... Sm vidla, da ste se pogovarjale o službah... js se tud psihično pripravljam, da se bliža konec porodniške . Očitno se bom spet furala do Celja, čeprav si sploooh ne predstavljam pa še varstva za Žana nimava . Tolk enih stvari je za preštudirat, da me mende glih zato boli glava ... tally super za stanovanje ! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V torek bom Asjo peljala na operacijo; ima hematom na desnem ušesu in ji revci ušesek kar na stran frli. Ker se je danes čisto napolnil , sem vsa panična klicačla na veterino in so me pomirili, da ne bo nič narobe, če čakamo do torka. Matr kako te je za psa strah, skor tolk kot za otroka O boga Asja .... upam, da bo vse vredu in da boste dobr zrihtali !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 16:45:12
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Oj bejbike! Sm prebrala sam zadnji dve strani, ker me hoče neki glava bolet pa grem ležat, dokler mali spančka. Drgač je šel današnji dan skoz brez da bi me poklical iz pediatrične, kar je dober znak. Danes naj bi prišli izvidi in če bi blo karkoli nujnega, bi klicali, če je pa tisto, kar je blo že prej rečeno, bom dobila pa samo po pošti. Tko da držte pesti, da je res vredu ... Sm vidla, da ste se pogovarjale o službah... js se tud psihično pripravljam, da se bliža konec porodniške . Očitno se bom spet furala do Celja, čeprav si sploooh ne predstavljam pa še varstva za Žana nimava . Tolk enih stvari je za preštudirat, da me mende glih zato boli glava ... tally super za stanovanje ! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* V torek bom Asjo peljala na operacijo; ima hematom na desnem ušesu in ji revci ušesek kar na stran frli. Ker se je danes čisto napolnil , sem vsa panična klicačla na veterino in so me pomirili, da ne bo nič narobe, če čakamo do torka. Matr kako te je za psa strah, skor tolk kot za otroka O boga Asja .... upam, da bo vse vredu in da boste dobr zrihtali !
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 16:48:47
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Punce dve vprašanji imam: 1. Po netu iščem otroške uspavanke, pa nič ne najdem , ko miško dajem spat bi ji kako lepo uspavanko zapela, pa nobene ne znam , mislim da se je naveličala ''nina nana Anja spančka'' kaj pa tukaj si pogledala :http://med.over.net/pesmi/ajsa.php Jst mam en kup uspavank k mi jih je ena dala, pa so zlo luštne, sam men se ne da pet. Bom mogla k mu kr neki eno in isto lajnam.
< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 4.2.2009 16:52:28 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 17:04:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan pri nas je še vedno bolnica. je na bolniški, sam spi z vročino. uturila sem mu vsaj lekadol. dedci! Moj še tudi poležava in se prestavlja sem ter tja. Vročine sicer nima je pa drugače precej bogi. Jaz pa sem mu nabavila Coldrex. aneja je boljša. noč je bila sicer cmerala, vročina pa se ji giblje malo nad 37, tako da je ok. mama pa skrbi za te paciente... Za tvoje paciente pa en zvrhan koš . Pa čuvaj se.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 17:27:32
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Ojla, ojla! Kaj vse Rex-a gledata, da ni nobene No naša Manca in ati ga tudi Uglavnem, končno sem spackala tisti življenjepis, tako da bom jutri vrgla kuverte na pošto, potem pa čakam, čakam,.... pa upam, da kaj dočakam No zdej grem pa mal nazaj kukat pa brat pa komentirat
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 17:29:46
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Oj bejbike! Sm prebrala sam zadnji dve strani, ker me hoče neki glava bolet pa grem ležat, dokler mali spančka. Drgač je šel današnji dan skoz brez da bi me poklical iz pediatrične, kar je dober znak. Danes naj bi prišli izvidi in če bi blo karkoli nujnega, bi klicali, če je pa tisto, kar je blo že prej rečeno, bom dobila pa samo po pošti. Tko da držte pesti, da je res vredu ... Sm vidla, da ste se pogovarjale o službah... js se tud psihično pripravljam, da se bliža konec porodniške . Očitno se bom spet furala do Celja, čeprav si sploooh ne predstavljam pa še varstva za Žana nimava . Tolk enih stvari je za preštudirat, da me mende glih zato boli glava ... da niso klicali iz pediatrične, tako da upam, da bo vse čim bolje!!!! Sem te, že mislim, da včeraj spraševala kje in kaj delaš glede službe, pa najbrž nisi videla.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 17:31:24
|
|
|
|
nia5
|
Dajte mi povedat, a vaši tudi tako palijo na reklame. Nia namreč strmi v tv cel čas reklam, zanjo takrat svet okoli nje ne obstaja , pa lahko delaš kaj hočeš. V trenutku ko se reklame končajo, pa spet naprej, kot da nič ni bilo , pa to ne moreš verjet, drugače še že kako risanko pogleda, ampak je kaj preveč tv ne interesira, reklame, ja to pa je druga pesem (aja pa družinski dvoboj )
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 17:31:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: sesil dan pri nas je še vedno bolnica. je na bolniški, sam spi z vročino. uturila sem mu vsaj lekadol. dedci! ja, deci, vsi so isti aneja je boljša. noč je bila sicer cmerala, vročina pa se ji giblje malo nad 37, tako da je ok. držim pesti, da bo nocojšnja noč lažja! mama pa skrbi za te paciente... pridna mami
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 17:33:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dajte mi povedat, a vaši tudi tako palijo na reklame. Nia namreč strmi v tv cel čas reklam, zanjo takrat svet okoli nje ne obstaja , pa lahko delaš kaj hočeš. V trenutku ko se reklame končajo, pa spet naprej, kot da nič ni bilo , pa to ne moreš verjet, drugače še že kako risanko pogleda, ampak je kaj preveč tv ne interesira, reklame, ja to pa je druga pesem (aja pa družinski dvoboj ) naša se takoj obrne k TVju, ko se začnejo reklame, in sicer zaradi muzike, drugače je ne zanimajo kaj preveč, razen une: ice ice pingvin pa une za milko čokolado. se že zdej vidi, da bo na cuker mahnjena
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 17:33:37
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Edina jst moji pojem čolnička: Moj čolniček iz papirja v daljna morja si želi, dva komarja sta mornarja,kapitana pa še ni (2x) Veter ženi moj čolniček,prav narahlo vanj pihljaj, morje čuvaj moj čolniček,da nam pride cel nazaj(2x) Ali pa medvedka: Medvedek ni bolan,medvedek je zaspan, prišla je temna noč,medvedek lahko noč. Medvedek že smrči,se lunica smeji, prišel bo beli dan,medvedek dober dan. Mi tudi pojemo medvedka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-))) 4.2.2009 17:34:51
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Pri nas tako lepo sonček sije, sma bile malo zunaj, sneg se kr topi, ker je ful toplo Oh, daj meni malo sonca!!! So me klicali iz službe, da velja s 1.2 36urni delavnik in to do konca julija Seveda bodo poslali aneks k pogodbi. Ma kako izkoriščajo. a pri vas tudi, al kaj? kaj pa plača? -10% ??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?