|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 13. del:-)))
4.2.2009 15:12:49   
tally

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

V torek bom Asjo peljala na operacijo; ima hematom na desnem ušesu in ji revci ušesek kar na stran frli. Ker se je danes čisto napolnil , sem vsa panična klicačla na veterino in so me pomirili, da ne bo nič narobe, če čakamo do torka. Matr kako te je za psa strah, skor tolk kot za otrokauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1501
4.2.2009 15:14:22   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

A ste vidle moj avatar?

ja lušne slikiceuser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1502
4.2.2009 15:14:32   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

Sem se določila da do 8.aprila narim 3 izpite, tako da bom verjetno čez dan bolj malo na RR..ker zdej pa že pacam ta fax za znoret dolg.

Me pa bomo držale pestke zateuser posted image user posted image user posted image

Mam pa eno vprašanje za rač. frike...zakaj mi offici delajo, outlook pa ne? Ma.ter sem jeznauser posted image

user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1503
4.2.2009 15:16:02   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Evo, mami bla pridnauser posted image in nardila Vidku snežakauser posted image :

user posted image user posted image

Luštkani ste vsi trijeuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1504
4.2.2009 15:19:46   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Punce dve vprašanji imam:

1. Po netu iščem otroške uspavanke, pa nič ne najdemuser posted image , ko miško dajem spat bi ji kako lepo uspavanko zapela, pa nobene ne znamuser posted image , mislim da se je naveličala
''nina nana Anja spančka''user posted image user posted image user posted image

kaj pa tukaj si pogledala :http://med.over.net/pesmi/ajsa.php

Jaz ji vrtim Claydermana in ji je zelo všeč (balade), pa tudi ko zaspi ji pustim, če pa to ne pali (zelo redko), pa ji zapojem "Naša četica koraka" user posted image , jo ful pomiri, saj ji jo pojem že od 1. meseca.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1505
4.2.2009 15:20:28   
katy82
Edina jst moji pojem čolnička:

Moj čolniček iz papirja v daljna morja si želi,
dva komarja sta mornarja,kapitana pa še ni (2x)

Veter ženi moj čolniček,prav narahlo vanj pihljaj,
morje čuvaj moj čolniček,da nam pride cel nazaj(2x)

Ali pa medvedka:

Medvedek ni bolan,medvedek je zaspan,
prišla je temna noč,medvedek lahko noč.

Medvedek že smrči,se lunica smeji,
prišel bo beli dan,medvedek dober dan.

10.5. smo končno dočakali našo prelepo mačkico Laro
12.5. pa sem postala teta malemu lumpu Anžetu
Le kaj nam bo prinesel 16. december

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1506
4.2.2009 15:20:42   
Anitka

Midve sva že nazaj iz laboratorija je bla ful pridna punčika moja

Zdej smo pa pri mojih k sta oči in mami kupla nov avto-golfa 6-ko,sem ga šla takoj peljat-zakon vožnja.Sta imela prej 3-jko 14 let pa sta ga zdej prodala sosedovemu fantu.

Pridna Larauser posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image za nov avto, naj jim dobro služi.

Nia5 tudi midva sva bila na čuuuuuuuuuudovitem sončku.user posted image

Tally super, da pri stanovanju vse štima. Še malouser posted image Jutri pa dobro zrihtaj v službi.

Ojej Estrella tole s temi službami je pa že res živa grozauser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1507
4.2.2009 15:21:33   
katy82
Estrella kaj pa je Asja delala da ima hematom,se je kam udarila?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1508
4.2.2009 15:21:35   
Anitka

Ali pa medvedka:

Mi tudi pojemo Medvedkauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1509
4.2.2009 15:22:45   
katy82
Tally super za stanovanje,kje sta bila pa do zdaj?Pri starših?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1510
4.2.2009 15:28:44   
tally

Tally super za stanovanje,kje sta bila pa do zdaj?Pri starših?

ne zdej smo v stanovanju od njegovih sam je 30 kvadratov pa je mal kriza zdej ko je še Emilija, pa moj ma nočne pol veš kako je to

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1511
4.2.2009 15:47:39   
sesil
dan

pri nas je še vedno bolnica. user posted image je na bolniški, sam spi z vročino. uturila sem mu vsaj lekadol. dedci!
aneja je boljša. noč je bila sicer cmerala, vročina pa se ji giblje malo nad 37, tako da je ok.
mama pa skrbi za te paciente...

prebrala sem na hitro...kaj sem si zapomnila?hhhmmmm
tally, superca za stanovanje.
estrella, držim pesti  da ti rata shujšat. v živo pa te bom bolj izčrpno povprašala o tej stvari. sicer je zame predraga, ampak me zanima sistem.
alja pa je brzinskauser posted image user posted image user posted image , moja user posted image malenkost  zaostaja za njo. je pokapirala, ma ne že čisto - ni še prestavla v višjo brzino.
a uni moj nastavek - lonček od vozička me še čaka?
katy, lušna pipika Lara
čmrlika, pejdi do zdravnika, to se ti preveč časa že vleče.

< Sporočilo je popravil sesil -- 4.2.2009 15:48:51 >

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1512
4.2.2009 15:49:34   
Anitka
Edina http://www.profil.hr/index.php?cmd=show_proizvod&proizvod_id=8144 Si še meni dala idejo, da bi prišla do knjige. Tu bo mogoče še lažje do nje priti.user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1513
4.2.2009 16:06:41   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: sesil

dan

pri nas je še vedno bolnica. user posted image je na bolniški, sam spi z vročino. uturila sem mu vsaj lekadol. dedci!
aneja je boljša. noč je bila sicer cmerala, vročina pa se ji giblje malo nad 37, tako da je ok.

prebrala sem na hitro...kaj sem si zapomnila?hhhmmmm
tally, superca za stanovanje.
estrella, držim pesti  da ti rata shujšat. v živo pa te bom bolj izčrpno povprašala o tej stvari. sicer je zame predraga, ampak me zanima sistem.
alja pa je brzinskauser posted image user posted image user posted image , moja user posted image malenkost  zaostaja za njo. je pokapirala, ma ne že čisto - ni še prestavla v višjo brzino.
a uni moj nastavek - lonček od vozička me še čaka?
katy, lušna pipika Lara
čmrlika, pejdi do zdravnika, to se ti preveč časa že vleče.

Ja še te čaka.Sem spet en dan čukasto pogledala kaj za user posted image  je to, pa sem se spomnila, da sem v decembru pozabla vrnituser posted image pa s seboj vozim. Pocukaj me za rokav, ko se vidimo. Upam, da kmaluuser posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1514
4.2.2009 16:32:00   
Naty*
Oj bejbike!

Sm prebrala sam zadnji dve strani, ker me hoče neki glava bolet pa grem ležat, dokler mali spančka. Drgač je šel današnji dan skoz brez da bi me poklical iz pediatrične, kar je dober znak. Danes naj bi prišli izvidi in če bi blo karkoli nujnega, bi klicali, če je pa tisto, kar je blo že prej rečeno, bom dobila pa samo po pošti. Tko da držte pesti, da je res vredu user posted image ...

Sm vidla, da ste se pogovarjale o službah... js se tud psihično pripravljam, da se bliža konec porodniške user posted image . Očitno se bom spet furala do Celja, čeprav si sploooh ne predstavljam pa še varstva za Žana nimava user posted image . Tolk enih stvari je za preštudirat, da me mende glih zato boli glava user posted image user posted image ...

tally super za stanovanje user posted image user posted image user posted image !

V torek bom Asjo peljala na operacijo; ima hematom na desnem ušesu in ji revci ušesek kar na stran frli. Ker se je danes čisto napolnil , sem vsa panična klicačla na veterino in so me pomirili, da ne bo nič narobe, če čakamo do torka. Matr kako te je za psa strah, skor tolk kot za otrokauser posted image

O boga Asja user posted image .... upam, da bo vse vredu in da boste dobr zrihtali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1515
4.2.2009 16:45:12   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Oj bejbike!

Sm prebrala sam zadnji dve strani, ker me hoče neki glava bolet pa grem ležat, dokler mali spančka. Drgač je šel današnji dan skoz brez da bi me poklical iz pediatrične, kar je dober znak. Danes naj bi prišli izvidi in če bi blo karkoli nujnega, bi klicali, če je pa tisto, kar je blo že prej rečeno, bom dobila pa samo po pošti. Tko da držte pesti, da je res vredu user posted image ...

Sm vidla, da ste se pogovarjale o službah... js se tud psihično pripravljam, da se bliža konec porodniške user posted image . Očitno se bom spet furala do Celja, čeprav si sploooh ne predstavljam pa še varstva za Žana nimava user posted image . Tolk enih stvari je za preštudirat, da me mende glih zato boli glava user posted image user posted image ...

tally super za stanovanje user posted image user posted image user posted image !

O boga Asja user posted image .... upam, da bo vse vredu in da boste dobr zrihtali user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1516
4.2.2009 16:48:47   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: tally

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Punce dve vprašanji imam:

1. Po netu iščem otroške uspavanke, pa nič ne najdemuser posted image , ko miško dajem spat bi ji kako lepo uspavanko zapela, pa nobene ne znamuser posted image , mislim da se je naveličala
''nina nana Anja spančka''user posted image user posted image user posted image

kaj pa tukaj si pogledala :http://med.over.net/pesmi/ajsa.php

Jst mam en kup uspavank k mi jih je ena dala, pa so zlo luštne, sam men se ne da pet. Bom mogla k mu kr neki eno in isto lajnam.user posted image

< Sporočilo je popravil Srčekgirll -- 4.2.2009 16:52:28 >

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1517
4.2.2009 17:04:01   
Anitka

dan

Moj še tudi poležava in se prestavlja sem ter tja. Vročine sicer nima je pa drugače precej bogi. Jaz pa sem mu nabavila Coldrex.

Za tvoje paciente pa en zvrhan košuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa čuvaj se.

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1518
4.2.2009 17:27:32   
Soncnica Sandra ***
Ojla, ojla!

Kaj vse Rex-a gledata, da ni nobene user posted image
No naša Manca in ati ga tudi user posted image

Uglavnem, končno sem spackala tisti življenjepis, tako da bom jutri vrgla kuverte na pošto, potem pa čakam, čakam,.... pa upam, da kaj dočakam user posted image

No zdej grem pa mal nazaj kukat pa brat pa komentirat

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1519
4.2.2009 17:29:46   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Oj bejbike!

user posted image user posted image user posted image  da niso klicali iz pediatrične, tako da upam, da bo vse čim bolje!!!!

Sem te, že mislim, da včeraj spraševala kje in kaj delaš glede službe, pa najbrž nisi videla.

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 1520
4.2.2009 17:31:24   
nia5
Dajte mi povedat, a vaši user posted image tudi tako palijo na reklame. Nia namreč strmi v tv cel čas reklam, zanjo takrat svet okoli nje ne obstaja user posted image , pa lahko delaš kaj hočeš. V trenutku ko se reklame končajo, pa spet naprej, kot da nič ni bilo user posted image , pa to ne moreš verjet, drugače še že kako risanko pogleda, ampak je kaj preveč tv ne interesira, reklame, ja to pa je druga pesem (aja pa družinski dvoboj user posted image )

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 1521
4.2.2009 17:31:25   
Soncnica Sandra ***

dan

ja, deci, vsi so isti user posted image

držim pesti, da bo nocojšnja noč lažja!

pridna mami user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1522
4.2.2009 17:33:04   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dajte mi povedat, a vaši user posted image tudi tako palijo na reklame. Nia namreč strmi v tv cel čas reklam, zanjo takrat svet okoli nje ne obstaja user posted image , pa lahko delaš kaj hočeš. V trenutku ko se reklame končajo, pa spet naprej, kot da nič ni bilo user posted image , pa to ne moreš verjet, drugače še že kako risanko pogleda, ampak je kaj preveč tv ne interesira, reklame, ja to pa je druga pesem (aja pa družinski dvoboj user posted image )

naša se takoj obrne k TVju, ko se začnejo reklame, in sicer zaradi muzike, drugače je ne zanimajo kaj preveč, razen une: ice ice pingvin pa une za milko čokolado. se že zdej vidi, da bo na cuker mahnjena user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1523
4.2.2009 17:33:37   
Soncnica Sandra ***

Ali pa medvedka:

Mi tudi pojemo medvedka user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1524
4.2.2009 17:34:51   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Pri nas tako lepo sonček sije, sma bile malo zunaj, sneg se kr topi, ker je ful toplo user posted image

Oh, daj meni malo sonca!!!

So me klicali iz službe, da velja s 1.2 36urni delavnikuser posted image  in to do konca julijauser posted image user posted image user posted image Seveda bodo poslali aneks k pogodbi. Ma kako izkoriščajo.

a pri vas tudi, al kaj? user posted image
kaj pa plača?
-10% ??

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 1525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  59 60 [61] 62 63   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?