|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
3.2.2009 9:28:25   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

ojla,

tatly, ja jaz že delam, počasi bom konec s pripravništvom, tako da bo pol malo kriza. Ampak, nekak be že še je vedno bilo, pa bo tudi sedajuser posted image

no sva bila danes spet pri Z, pa sva dobila antibiotik tako da je že kar kriza, upam da bo sedaj bolje, in da ne pokasirava kakega bronhitisauser posted image

Kako to misliš, da bo potem kriza. Zakaj pa?
Pa res tale zima. Upam, da se bo user posted image hiter pozdravil. Držim pesti, da bote spali, kolk se da ok.

ker bom brez službe, ni prostora zame tukaj kje sem, nažalost, ali na srečo, saj ne vemuser posted image

Aja, zato. Ma ne se sekirat, se bo že nekaj našlo. Vstrajnost je dobra vrlina. user posted image Boš pa kaj boljšega dobila. Kako šolo pa maš? A pripravništvo ti zdaj plačujejo? Kaj 70% plače, al kako?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
3.2.2009 11:10:47   
ksenci
jutro- smo slabo spali, se je nonstop zbujal.

tema- uvajanje in izobraževanje zaposlenih v gostinskih podjetjih

ja moj še ma kr 38,5 vročine, tak da bo še vrjetn do petka na bolniški, in ko bo boljši bo pazu Aljaža, da lahk začnem pisat.
ekola, zdaj pa za rekreacijo lopato v rokeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
3.2.2009 16:14:25   
mižek

ojla,

tatly, ja jaz že delam, počasi bom konec s pripravništvom, tako da bo pol malo kriza. Ampak, nekak be že še je vedno bilo, pa bo tudi sedajuser posted image

no sva bila danes spet pri Z, pa sva dobila antibiotik tako da je že kar kriza, upam da bo sedaj bolje, in da ne pokasirava kakega bronhitisauser posted image

sem pomočnica vzgojiteljice, plača pa je ja 70%. Sem kar zadovoljna, zato pa bi še rada ostala, ampak več sreče prihodnjič....user posted image

No mi smo že boljši, vročine več nimava, kašlja še pa iz nosa še teče, ampak že jemo, tako gre še samo na bolje....

ksenci, ste spet novi sneg dobili, jaz tudi upam da jutri pri nas nebo dežja, ker imam planirano dejvnost na snegu z otroci, pa bo drugače odpadla, moram pa opravit, ker drugače pripravništva ne naredim....

Kako to misliš, da bo potem kriza. Zakaj pa?
Pa res tale zima. Upam, da se bo user posted image hiter pozdravil. Držim pesti, da bote spali, kolk se da ok.

ker bom brez službe, ni prostora zame tukaj kje sem, nažalost, ali na srečo, saj ne vemuser posted image

Aja, zato. Ma ne se sekirat, se bo že nekaj našlo. Vstrajnost je dobra vrlina. user posted image Boš pa kaj boljšega dobila. Kako šolo pa maš? A pripravništvo ti zdaj plačujejo? Kaj 70% plače, al kako?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
3.2.2009 17:22:29   
ksenci
a mi katera lahko prosim pove, kje in kdaj je razvojnauser posted image me je zadnjič v Lj na pregledu za alergijo vprašal zdravnik, če sva že bila v razvojni, jz pa pojma nimam, kaj je to. a je to pregled pri svoji pediatri al kje drugjeuser posted image
hvala!

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
3.2.2009 21:19:11   
mižek

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

a mi katera lahko prosim pove, kje in kdaj je razvojnauser posted image me je zadnjič v Lj na pregledu za alergijo vprašal zdravnik, če sva že bila v razvojni, jz pa pojma nimam, kaj je to. a je to pregled pri svoji pediatri al kje drugjeuser posted image
hvala!

v razvojno ponavadi napoti pediater, vendar le če ima otrok nenavadno držo, itd,... Če je otrok zdrav oz se normalno razvija to ni potrebno, če pa se gre pa je potem možnost podaljšanja porodniške.
Gal je v prsih mesecih, ves čas držal glavo nazaj, ko sem ga previjala se je tako zvijal da je naredil most, pa mi je P rekla da ni potrebno. sedaj pa je njegova drža čisto ok

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
4.2.2009 10:44:36   
smejčica

hvala!

v razvojno ponavadi napoti pediater, vendar le če ima otrok nenavadno držo, itd,... Če je otrok zdrav oz se normalno razvija to ni potrebno, če pa se gre pa je potem možnost podaljšanja porodniške.
Gal je v prsih mesecih, ves čas držal glavo nazaj, ko sem ga previjala se je tako zvijal da je naredil most, pa mi je P rekla da ni potrebno. sedaj pa je njegova drža čisto ok

Res je. V razvojno napoti pediater. Če ni kaj narobe, vaju ne bo napotil. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
4.2.2009 10:46:04   
smejčica
Mižek, meni je tudi žal, da nisem šla za vzgojiteljico. Pa kaj češ....user posted image

Kako ste pa kaj drugače? Zatišje je tu gor.
Jaz imam jutri izpit. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
4.2.2009 10:47:03   
smejčica

Pa kje hodi barby_nik?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
4.2.2009 15:34:22   
ksenci

hvala!

Res je. V razvojno napoti pediater. Če ni kaj narobe, vaju ne bo napotil. user posted image

no, mene je zdravnik vprašu če sva že bla imava pa probleme s prebavo že dva meseca, no zdaj so končno ugotovil da gre za alergijo na jajca. mogoč zarad tega. bom vidla ča nama bo nasledn tedn kaj rekla, ko mama pregled

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
4.2.2009 16:21:16   
donna22
Hej, punce ... A je kaj čudnega na tem - jaz sem noseča 18 tednov in že par dni čutim redne brcike v trebuščku ... Saj je fajn user posted image user posted image , samo sem mislila, da to na začetku ni tako pogosto ...

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
4.2.2009 16:30:51   
ksenci
tud naš je bil okol 20 tedna že pravi akrobatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
4.2.2009 20:10:05   
ksenci
tu pa je res zatišjeuser posted image
vse čveke ste zaposleneuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
4.2.2009 20:21:52   
smejčica

Večer,

kako ste? Aha, res je zatišje. Jaz se učim, tako, da me zato ni toliko gor. Kje ste pa ostale?
Barb je še vedno brez neta. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja bejba je tudi hitro začela noret v buščeku. Bi mogla res pogledat, kdaj je začela.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
5.2.2009 12:51:10   
smejčica

Dan, bejbe,

kje ste? Ste vse zunaj, ker je tako lepooooooooo vreme?
Moja bejba aja, pa mam malo časa, da se vam oglasim.....glede na to, da mi za učenje ni. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
5.2.2009 13:55:19   
barby_nik
doberrrrr ddddaaaaaaaaannnnn....................user posted image a

nam pa se je danes čudežno net pojavil....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak, da lahko čvekam z vami...user posted image user posted image user posted image

pri nas pa je nova novica to, da je nik shodil...user posted image user posted image user posted image

*Ni lepšega od vzajanja in zahajanja sonca.
Ni večjega čudeža kot je otrok*

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
5.2.2009 14:14:18   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: barby_nik

doberrrrr ddddaaaaaaaaannnnn....................user posted image a

nam pa se je danes čudežno net pojavil....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tak, da lahko čvekam z vami...user posted image user posted image user posted image

pri nas pa je nova novica to, da je nik shodil...user posted image user posted image user posted image

O, lep pozdravček. Takoooooooooo smo te pogrešale.
Super, sam upaj, da ne bo spet zginil....net mislim. user posted image

Ja bravo za Nikeca. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barby_nik)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
5.2.2009 14:15:15   
smejčica

Ja kam si pa zdaj všla?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
5.2.2009 14:16:12   
smejčica

Jaz morem 0b treh it ..... vas pa ni.

Dajte hiter kaj povedat. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
5.2.2009 14:24:54   
barby_nik

ja res lahko upam....user posted image pa zmešalo se mi je skoraj brez neta....user posted image pa pogrešala sem vas...user posted image

no smejčica držim pestke ob 16ih...user posted image

nik pa zdaj pančka....user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
5.2.2009 14:39:29   
ksenci

uh, čestitke, to pa mora bit res posebn trenutek veseljauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1170
5.2.2009 14:40:01   
ksenci

kam pa kamuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
5.2.2009 14:40:45   
ksenci
ahhaa, tud jz držim pestiuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
5.2.2009 14:49:34   
barby_nik

uh, čestitke, to pa mora bit res posebn trenutek veseljauser posted image

ksenci...user posted image hvala za čestitke...ja res je blo fajn videt...user posted image zdaj je pravi tipček ko ga šiba...ko pa mu ni pa se raje vrže kar na vse 4..user posted image user posted image prav smešn je...user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
5.2.2009 14:54:45   
ksenci
barby kolk je dans staruser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1174
5.2.2009 14:57:10   
barby_nik

barby kolk je dans staruser posted image

moj nik je star 13 mesecev..kmalu bo 14.

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.