|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
31.1.2009 11:48:04   
smejčica

V glavnem, jaz sem, kot vidite že prišla s šole. Predstavitev je HB za mano. V četrtek me pa čaka izpit. user posted image

Malo kasneje gremo k tašči na kosilo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Odločila sva se, da kupima kar uro. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
31.1.2009 12:05:49   
tatly
ja je vse ok jaz edino mam homot ker me fulll glava boli pa vrat..ocitno mi je malo kite nategnilo

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
31.1.2009 16:32:14   
blanka1
dolgo me že ni blo in bom nslednjič povedala- ko se oglasim- ni časa!user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
31.1.2009 16:52:00   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

Drugače pa je fino tudi, da se shuha zelenjava in je ne pretlačiš ampak ji v koščkih daš, da malo gricka. Kaki korenček, cvetača, krompirček, brokoli, .... naša ima ful rada, da lahko sama je.

to mu še ne morem dat, ker še ne zna jest, gh sva začela šele pred 14 dnevi. še spasirano se mu zaletavle, kr ni nič pri miru ko je.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
31.1.2009 16:55:26   
ksenci
kdaj ste začele hranit malčke s skuticam- sadnim in kdaj npr. montejem in tem čokoladnim zadevam
jz sm mu dala zadnjič poskusit 1 žličko in je zelo rad jedi, več pa ne vem če bi mu že dala, ker je star 6m.user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
31.1.2009 17:29:01   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: blanka1

dolgo me že ni blo in bom nslednjič povedala- ko se oglasim- ni časa!user posted image

Zmenjeno, samo ne pozabi. user posted image

(odgovor članu blanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
31.1.2009 17:30:09   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

Drugače pa je fino tudi, da se shuha zelenjava in je ne pretlačiš ampak ji v koščkih daš, da malo gricka. Kaki korenček, cvetača, krompirček, brokoli, .... naša ima ful rada, da lahko sama je.

to mu še ne morem dat, ker še ne zna jest, gh sva začela šele pred 14 dnevi. še spasirano se mu zaletavle, kr ni nič pri miru ko je.

Aja. Potem pa probaj zelenjavi dodat malo goveje juhice. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1132
31.1.2009 17:33:14   
smejčica

kdaj ste začele hranit malčke s skuticam- sadnim in kdaj npr. montejem in tem čokoladnim zadevam
jz sm mu dala zadnjič poskusit 1 žličko in je zelo rad jedi, več pa ne vem če bi mu že dala, ker je star 6m.user posted image

Na to pa ti jaz ne znam povedat. Do enega osmega meseca mala ni vedela, kaj je to sadni jogurt. Montija še zdaj ni poskusila. Tako, da ti bodo morale druge povedat. Moja je od samega začetka jedla navadni jogur, ali pa sem mu sama dodala sadje, isto skuti. Vmešala sem not banano, lubenico, ... pa je ful rada jedla. No, zdaj že dobi sadnega tudi. user posted image Sam ji je bolj dobro, če je domač. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
31.1.2009 22:51:41   
smejčica

Alo bejbe, kje hodite? user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
1.2.2009 0:57:43   
smejčica
nič, bom jaz tudi počasi šla....

lepo ajanje

Bay

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
1.2.2009 14:22:52   
ksenci

Aja. Potem pa probaj zelenjavi dodat malo goveje juhice. user posted image

ni blo nič bolš, pa dobr krompirjev pire  sem mu tud probala dat, pa ničuser posted image sem se sprijaznla. sam da zdaj mara sadje, saj se bo počas navadu tud na zelenjavo.

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
1.2.2009 23:42:19   
mižek
dober večer,

sem bila že v pojstli, pa nisem mogla zaspat, zato se vam malo oglašam.user posted image
Smo bočani že od četrtka, sva kar konkretno pokasirala, vnete očke,
zamašen nos, vročina ter nadležen kašelj. Danes je že dokaj bolje, ampak
vročina še je vedno prisotna, upam d aje ju3 nebo več.
Res upam da se to ta teden porihta, ker imamo planiran dopust v času šolskih počitnic, tako da upam da ne pokasirava še česa zravenuser posted image .

In kako ostale, sem res malo prisotna, ampak pa se večkrat spomnim na vas, samo je moj internet zelo počasen in ko hočem kaj na hitro, se ponavadi vse počasi odpira, potem pa mi ni več za čakat, tako d aupam da bomo čimprej siol dobili, potem pa nebo več težavuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
2.2.2009 8:57:25   
tatly
mižek upam da gal hitro ozdraviuser posted image user posted image kaj ti ze delas da se nic ne oglasis

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
2.2.2009 13:51:42   
smejčica
IZVIRNO SPOROČILO: mižek

dober večer,

sem bila že v pojstli, pa nisem mogla zaspat, zato se vam malo oglašam.user posted image
Smo bočani že od četrtka, sva kar konkretno pokasirala, vnete očke,
zamašen nos, vročina ter nadležen kašelj. Danes je že dokaj bolje, ampak
vročina še je vedno prisotna, upam d aje ju3 nebo več.
Res upam da se to ta teden porihta, ker imamo planiran dopust v času šolskih počitnic, tako da upam da ne pokasirava še česa zravenuser posted image .

In kako ostale, sem res malo prisotna, ampak pa se večkrat spomnim na vas, samo je moj internet zelo počasen in ko hočem kaj na hitro, se ponavadi vse počasi odpira, potem pa mi ni več za čakat, tako d aupam da bomo čimprej siol dobili, potem pa nebo več težavuser posted image

Upam, bo bo čimprej vse ok. user posted image user posted image user posted image user posted image Držite se. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
2.2.2009 13:52:32   
smejčica

Se včeraj nisem nič oglasila, ker smo bili malo po obiskih. user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj?

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
2.2.2009 14:39:23   
ksenci
mižek- upam, da se boste kmalu pozdravli. tud nas se letos skoz nek virus drži

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
2.2.2009 14:41:10   
ksenci
kako se naj lotim pisanja diplomeuser posted image user posted image user posted image user posted image
zmeram imam nek zgovor sam pred sabouser posted image user posted image user posted image
joj, moram, pa se mi ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
2.2.2009 16:26:30   
smejčica

kako se naj lotim pisanja diplomeuser posted image user posted image user posted image user posted image
zmeram imam nek zgovor sam pred sabouser posted image user posted image user posted image
joj, moram, pa se mi ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ojoj, boga. user posted image Saj bo. Zraven se je pač treba vsest. user posted image
Jaz sem tudi zadnji letnik,..... pa je ravno zdaj prišlo ven, da se lahko odločimo, da naredimo 2 diplomska predmeta namesto diplome. Sma se z mojim kar za diplomska predmeta odločila....ravno zaradi tega, ker si prisiljen predmete naredit, ko se izvajajo, diploma bi pa še nekaj časa čakala na naju. user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
2.2.2009 17:25:10   
ksenci
smejčica- prav si se odločla, kr jz jo že pišem 2 leti!!!!oz. bi jo mogla napisat! sm bla ful zagreta, pa sm si že načrt naredla, pol pa nism podjetja dobla, ki bi mi bil pripravljen pomagat pri diplomi. no končno sm ga dobla kom sm bla v sedmem mescu, takrat pa nism mogla več pisat, ker sva se selila, pa saj vete kako nestrpno čakaš dojenčka

ferik- jutr grem v kjnjižnco!!! je še moj na bolniški, tako da bo pazu Aljaža!

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
2.2.2009 19:10:41   
mižek
ojla,

tatly, ja jaz že delam, počasi bom konec s pripravništvom, tako da bo pol malo kriza. Ampak, nekak be že še je vedno bilo, pa bo tudi sedajuser posted image

no sva bila danes spet pri Z, pa sva dobila antibiotik tako da je že kar kriza, upam da bo sedaj bolje, in da ne pokasirava kakega bronhitisauser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
2.2.2009 19:26:20   
smejčica

smejčica- prav si se odločla, kr jz jo že pišem 2 leti!!!!oz. bi jo mogla napisat! sm bla ful zagreta, pa sm si že načrt naredla, pol pa nism podjetja dobla, ki bi mi bil pripravljen pomagat pri diplomi. no končno sm ga dobla kom sm bla v sedmem mescu, takrat pa nism mogla več pisat, ker sva se selila, pa saj vete kako nestrpno čakaš dojenčka

ferik- jutr grem v kjnjižnco!!! je še moj na bolniški, tako da bo pazu Aljaža!

Ma ja, res je bed ta diploma. Ko si tik pred vrati, pa zavlačuješ. Malo si vzameš časa, češ, saj bo....kmalu....pol pa voljo zgubiš, pa ti več ni zraven za spravit. Te popolnoma razumem. Da ti ne bo prej zapadlo. user posted image
Itak vem, kak je, če pričakuješ user posted image . Jaz sem takrat še sicer imela ful volje in sem hodila na vaje in predavanje do zadnjega. Sem bla na vajah, drug dan pa že v porodnišnici. user posted image
Fajn je, če te kdo motivira. Je mal lažje. user posted image
Jaz ti priporočam, da ne odlašaš več. Vzemi stvari v svoje roke, pa se spravi pisat diplomo, ne pa da na rr sloniš!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Mal se hecam. Najbolje je, da si s tvojim (če je možno) vzameta kako urco, dve....greta mal na spehod, ... se malo pomenita, razvajata,....karkoli, da ti bo dalo navdih za dokončanje študija. user posted image user posted image user posted image user posted image
Upam, da se boš čimprej pohvalila, da si že začela nekaj mrdat. user posted image user posted image

In, kako temo imaš?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
2.2.2009 19:28:15   
smejčica

ojla,

tatly, ja jaz že delam, počasi bom konec s pripravništvom, tako da bo pol malo kriza. Ampak, nekak be že še je vedno bilo, pa bo tudi sedajuser posted image

no sva bila danes spet pri Z, pa sva dobila antibiotik tako da je že kar kriza, upam da bo sedaj bolje, in da ne pokasirava kakega bronhitisauser posted image

Kako to misliš, da bo potem kriza. Zakaj pa?
Pa res tale zima. Upam, da se bo user posted image hiter pozdravil. Držim pesti, da bote spali, kolk se da ok.

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
2.2.2009 19:29:00   
smejčica

Zdaj ko mala že spančka, pa nič od vas.
Kje ste?user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
2.2.2009 21:11:42   
mižek

ojla,

Kako to misliš, da bo potem kriza. Zakaj pa?
Pa res tale zima. Upam, da se bo user posted image hiter pozdravil. Držim pesti, da bote spali, kolk se da ok.

ker bom brez službe, ni prostora zame tukaj kje sem, nažalost, ali na srečo, saj ne vemuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
3.2.2009 9:26:47   
smejčica

Dobro jutro, bejbe in bejbeki. user posted image user posted image user posted image

Kako ste kaj? Še vsi ajate? No, midve sma že od 8.30 pokonci. Ji ni bilo več za ajat. user posted image

Kolk je snega zunaj. Ful lepo zgleda. Komaj čakam, da greva malo na sprehod. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.