|
RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE 30.1.2009 15:01:39
|
|
|
|
smejčica
|
Res je. Jaz raje na izpit grem, kot da morm met predstavitev. Resno! Ne, saj ne, da mi ni všeč torbica. Je v mojem stilu. Sam veš kak je, ko si zapikneš v glavo, kakšna bi naj bila, pa je ne najdeš. Bo ta tudi vredu. Saj splon ne zanm povedat, kakšna bi naj bila. Pa črna po možnosti. En krat jo bom že našla. Zdaj sem si želela tako malo večjo, da lohk veliko zadev not spravim. Saj drugače je fajn malo v trgovino it. Se zdaj kr potrudima že zarad male, ker tak uživa in da malo zamenja okolje. Sam pol pa gremo po eno, dve stvari, pa prvlečemo polni voz domov. In pol se spet trudim, da najdem plac za fasngo. Več kaj, pri nas imajo v tušu neko tako trgovinico, kjer imajo en havfn torbic. Pa niso slabe, so tko hude. Maš prav, torbice vedno pridejo prav. Sma lani za božička mamiki kupila eno, pa jo še zdaj nosi. Ravno včeraj me je spomnila,....veš tista je tolk faj, k sta mi jo kupla....jo ful rada nosim......-jaz pa sem že čisto pozabila na to. Čuj, v zemljepisu nisem nikoli blestela,.,...tko, da nimam pojma, kam spada. Glavno je, da se imaš za štajerko, pa čeravno bi bla z vesolja. Jaz zdaj tudi že enih 5 let živim v Mb-pri mojemu, drgač sem bla doma tam pr koroški. No, in moja Lejla je zaspančkala. Se je danes zjutraj vstala šele ob 9.30, pol pa ni hotla it spat.....zdaj jo je pa zmanjkalo. Malo pozno sicer....upam, da ne bo zvečer fešte zato. Kaj pa ve kaj počnete? Tolk malo nas je ostalo zvestih tu gor.
|
|
|