|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 16:14:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Maya80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3276
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
4.2.2009 16:26:03   
ksenci
flower -kolk jz vem-imajo testenine jajca, tako rumenjak, kot beljak. tudi polnozrnate in špinačne testenine lahko vsebujejo sledi jajc, tako da mu jz zihr nč od tega ne bom dala, ker ima alergijo na jajca. za zdrave otroke, pa mislim, da malček testenin, za probo kdaj pa kdaj ne škodi.

tako se je že zbudu in pojedu pol tavlke skute od Lj, ml.user posted image user posted image user posted image - valda, kr je sladkauser posted image ta otrok je 1000% od našga nfotra, mahjena oba na cukruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
4.2.2009 16:26:30   
Blacky30
Evo, rovarka, tvoj predlog za film je zrihtan. Film mi je potegnilo dol v manj kot eni uri.user posted image  Pa seveda že vlačim dol nove sezone Super Natural in 4400. Sem čist not padla.user posted image

Metuljcek, hvala še za ta predlog, ga grem kar downloadat. Evo, že leti dol.user posted image

Metuljcek, pa še user posted image user posted image user posted image  za tvojo mami, naj ji bo čimprej lažje.

Staš in Svit, vse naj naj za celih 7 mesecev!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image   Vauuuuuu, kam čas beži!?!?!?

Auroraa, Soncica, prekrasne fotke, pravi lepotci!!!!user posted image

Rebeca, Tara je moja kužika. Samo se je res slišalo kot tvoj Tarik, sploh nisem takrat pomislila.user posted image user posted image

Ja, jaz tud dam kašice v plastične lončke od Tupperware-a, samo juhe torej same tekočine je preveč, da bi je tolko v kašico dala, pa jo zato zamrznem posebej, da ne rabim vsakič znova kuhat. Mam pa zdaj v skrinji kašice: cvetača, korenček, riž, belo meso, peteršilj, potem pa imam še jabolko in keks, ker sem zadnjič preveč naredila, pa sem kar polovico shranila. Prav pride, da ne rabim vsak dan pacat malo po malo.

Lex, hvala za te recepte za juhice, sem že shranila in bom poskusila nekaj od tega.user posted image

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
4.2.2009 16:28:59   
ksenci
rebeca glede uvajanja druge hrane nism pravi naslovuser posted image user posted image user posted image , sm poskusla da bi naredla okusno, dodajala mleko pauser posted image

ekola, grem do konca likat- sm čakala le bo moj vzel v roke likalnik, pa je še prešvohuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
4.2.2009 16:39:51   
Blacky30
Tak, končno bom objavila post, ki sem ga začela pisat že dolgo nazaj, pa sem ga imela shranjenega. Zdaj ga bom pa dala gor.user posted image  Saj je čist kratek.user posted image user posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
4.2.2009 16:40:05   
Blacky30
Ufff, to bo zeloooooo dolg povzetek. Začenjam na strani 88 prejšnjega dela seveda. user posted image  Pisat pa sem začela danes, v ponedeljek, 19.1.2008. Da vidim, kdaj bom končala.
Bodoče tetice, čestitke za bodoče dojenčke v vaši družini. user posted image user posted image user posted image  Pri nas se tega še verjetno dolgo ne bomo veselili, mož je edinec, moj brat pa samski in nič zainteresiran za otroke.user posted image
GH – ne morem verjet, koliko eni miškoti pojedo tega. Almera, Ilatic….vauu!!! Moja je danes pojedla samo 50ml jabolka, keksa in banane. Samo včeraj na vikendu, ko je bila prvič v stolčku pri mizi polni gostov in je bilo tako zelo zanimivo, je kar odpirala usta in gledala okoli in je tako pojedla 170ml mlečne riževe kašice z banano od Hippa.
Metuljcek, od tebe sem zdaj prvič slišala to, da bi naj bila »kvazi« teta. Če si poročena ali ne, si prava teta.user posted image
Glede barvnega posta, ti gre super od rok.user posted image user posted image user posted image Jaz pa najprej vse napišem, potem pa kliknem na ime, kliknem zgoraj na B, potem na barvo, izberem in konec.
Karitas – se strinjam z Majusko, so preveč izbirčni, kar se tega tiče, sploh niso neka ustanova, ki bi bila vesela vsakega oblačila, res izgleda tak, kot da za sebe izbirajo.
Sem še parim dolžna odgovor, če je Nejc ponosen starejši bratec. Pa še kak! Ful jo ima rad, da ne govorim, kak ona občuduje njega. Lahko je ne vem kak tečkana, ko on stopi v sobo, bo imela nasmešek do ušes in bo pozabila na vse. Kar gruli, ko pride do nje in jo lupčka in carta. Pa kak se razkuri, ko mu kdo reče, da jo bo odnesel domov. Je že pri njej in jo hoče kar iz rok mu vzet. Smeško moj!user posted image user posted image
Frutka, 3jeMi, Balonchy, rebeca, maja24, mirjam80, populis, Majuska, prekrasne slikice, se kar topim ob gledanju naših srčkov. user posted image user posted image user posted image
Da ne govorim o filmčkih, super ideja in čudovito krajšanje časa, ko jih gledam in mi kar solze v oči privrejo. Ne vem, kaj sem tak čustvena, me še vedno hormoni dajejo??? Sem zadnjič kar jokala, ko sem gledala Lukca in Tarika. Še objavljajte, plis.user posted image
Rovarkina Tia in moja Teja sta si res podobni. Zanimivo, ko je bil Nejc majhen, sem prav tako našla dvojnika na RR. Sem doma pokazala njuni sliki, sprintani ena poleg druge in tašča ni opazila, da tisto ni Nejc. Neverjetna podobnost. Drugač, pa Rovarka, mojemu poštarju je ime Branko, pa tvojemu??? Ko je že ravno Neboglasnica nekaj namigovala.user posted image user posted image user posted image
Neboglasnica, se strinjam s teboj, da Sari ne dovoliš make-upa v šolo. Jaz sem tudi proti temu.
Angelina, auroraa, bravo za zobek!!!! user posted image user posted image user posted image  A ni to zanimivo, kakšne stvari nam sedaj polepšajo dan? Jaz sem bila ponosna do neba, ko sem začutila žagico.user posted image
Coraly, komaj čakam na tvoj prvi pregled, da poročaš, kako je bilo. Joj, ko se spomnim nazaj…..ah spomini…..user posted image
Frutka, cotke spravljam v velike črne vreče in jim bom verjetno podarila prvi sestrični, ki se bo odločila za dojenčka. Bomo videli, na vidiku ni še nič. Bodo čakale v garaži.
Populis, glede moje povišane temperature – nič nisem naredila. Potem pa sem pred začetkom delanja na drugem otročku šla na redni pregled krvi in je bilo vse ok. Počutje pa je cel čas bilo čist dobro, tak da zato nisem paničarila. Pa je minilo samo od sebe.
Porodniška – še vedno ne vem, zakaj so samo meni znižali porodniško, vsem ostalim pa zvišali!??!?! HD, kaj si zadnjič ugotovila, ko se ti je zdelo, da so ti znižali? So ti res? Da vem, da nisem edini grešni kozel.
Čestitke vsem slavljenčkom za par dni nazaj in danes! user posted image user posted image user posted image  Rebecina sta stara že celih 8 mesecev, vauuu!!!!
Ilatic, kakšno je stanje med vama z Iris sedaj? Jaz ti ne znam prav svetovat, lahko samo rečem, kako bi jaz na tvojem mestu naredila. Kot je predlagala levinja, postavila bi ji kazen že vnaprej, da bi vedela, kaj jo čaka. In definitivno se ne bi strinjala s tem, da atiju ne bi povedala za njeno napako. Lahko imata skrivnosti in zaupnosti,ki ti jih pove in te prosi, da ne poveš možu, ker je to kao vajina skrivnost glede fantov in tega, ampak, ko pa tebe razočara in ne uboga tvojih pravil, pa bi kar lepo povedala možu, ker s tem ji daješ potuho. Očitno se njega bolj boji in če mu še naprej ne boš povedala, si bo naslednjič spet to upala naredit, ker ve, da ti nisi tako stroga.
Tims, ta boljše sanje si imela, sem se ful nasmejala. Mislim one o stavkanju pred parlamentom, kak RR-ja ne damo.user posted image
Majuska, lahko bi slikala kompletek, ki si ga kupila Aleksandru, bi rada videla. Itak pa smo vse nore na cotike.
Mojcej, ti smotka, bom ti jaz dala šefico. user posted image user posted image user posted image
Dzanika, jaz vsak dan naredim malo preveč GH, vsaj 2 porciji namesto ene in vedno dam v majhno plastično posodico s pokrovom in zamrznem, pa potem vzamem kak drug dan ven in odtalim. Se mi je že kar nabralo tega in si lahko potem vsak dan izberem, kaj bo jedla. Je fajn tak, da ne rabiš takih malih količin delat vsak dan sproti. Delam pa tako s sadjem in zelenjavo, razen krompirja ne shranjujem.
Glede kašic pa imam za mešanje z vodo Hippovo – banana, breskev in mešano sadje, potem imam riževo od Alete, za mešanje z mlekom pa grisolino, rižolino.
Babike, kak ste ga sekale z nočnimi igricami o igralcih in prigodah o nočnih pohajkovanjih v najstniških letih. Mi je ful zanimivo brat.
Samo res, Lumpa, zelo zanimiva vprašanja – zakaj pa res sterilizirajo iglo za smrtno kazen? Pa racman Jaka, uf si me nasmejala.user posted image user posted image user posted image
Gilo, kužka Fredija še vedno ni nikjer za dobit. Kak si ga ti dobila na soncek.si, če pa ga na njihovi spletni strani nisem našla.user posted image
Glugluglu, kje pa lahko vidiš jedilnik tvojih otrok? To je ful fajn. Mi pa ga lahko preberemo le v vrtcu v garderobi. Bi blo fajn, če bi ga na spletu imeli.
Mojcek, jaz sem tud Seven Pounds že gledala, super film. Imaš ti tud občutek, kot da bi ga zdaj morala še enkrat gledat, da bi ti bilo jasno, zakaj je bilo tam tako in zakaj je tam to naredil in to rekel? Jaz mislim, da ga bom šla še enkrat gledat.
3jeMi, kak stolček za hranjenje si kupila? Jaz ga tud moram.
Neboglasnica, kakšno bi dala oceno knjigi Samo mrtvi moški je dober moški, če oceniš od 1 do 5? Pa ta drugo si že prebrala do konca (Iščem impotentnega moža)? Daj še to oceni, da se lažje odločim, ko bom iskala naslednjo knjigo za branje.

Saj vem, da je kar nekaj zastarelega, samo se mi zdi škoda, kar tako zbrisat cel post, če sem se že matrala in ga pisala, ne?user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
4.2.2009 16:58:19   
3jeMi
samo na hitro...

blacky tegale imamo http://soncek.si/si/recaro-jetset-stolcek-za-hranjenje-i9329.shtml

zaenkrat je OK

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
4.2.2009 17:02:34   
dzanika
IZVIRNO SPOROČILO: Maya80

Evo sem mu danes poskusla dat skuto pa hruškico not in je skor bruhal, sploh ni mogo dol požret. Sploh nevem kaj mu še naj poskusim dat od mlečnih stvari noče nobene mlečne kašice tud če so narejene z mojim mlekom.user posted image Kako ve naredite gris?Z alpskim mlekom?user posted image

gris mu jaz naredim kar z AM. Mu je ful dober in ga ful rad je...

metuljcek user posted image user posted image za tvojo mamo.

mirjam ja meni se tut zdi da samo jemo pri tej hiši. user posted image

Staš in Svit vse najboljše za mini rojstni dan! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
4.2.2009 17:03:08   
neboglasnica
Blacky30: knjiga Samo mrtev moški je pravi moški je bolj tak tak, Iščem impotentnega moža mi je bila bolj všeč...kako štirico bi si pa le prislužila. Mogoče malo manj, ker mi je vmes zmanjkalo cukra, pa sem vseeno zdržala ob knjigi, tako da le ni čisto mimo.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
4.2.2009 17:12:35   
Blacky30
Če katera kaj potrebuje od kozmetike, izvolite si pogledat katalog:

ORIFLAME

Naročila sprejemam do petka oz. najkasneje nedelje.user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
4.2.2009 17:19:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Hojica - nimamo prostora, drugače pa odkrito povedano nisem kaj preveč za, sem bolj proti..

fotke bebik in bebekov - najlepše user posted image

dojilje - kaj preden dobite rdečega hudiča, torejuser posted image , vas bradavice kaj bolj bolijo? Mene zdaj ene 2 dni ful bolijo, pa ne vem al od grizenja tamale al ker bom dobilauser posted image ?

Staš in Svit - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, bradavice me niso nič matrale, sem imela pa en zelo zoprn občutek v trebuhu že nekaj dni prej user posted image

Čestitke Stašu in Svitu - ma ne morem verjet, da so naši malčki že tolk stari  user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
4.2.2009 17:25:36   
lex
IZVIRNO SPOROČILO: Maya80

Evo sem mu danes poskusla dat skuto pa hruškico not in je skor bruhal, sploh ni mogo dol požret. Sploh nevem kaj mu še naj poskusim dat od mlečnih stvari noče nobene mlečne kašice tud če so narejene z mojim mlekom.user posted image Kako ve naredite gris?Z alpskim mlekom?user posted image

jaz ji dam uno skuto s podloženim sadjem ali pa jogurt

glede flekov na oblačilih - jaz sem si od Aleksa prišparala poflekana oblačila. Saj zgleda grdo, samo se ne sekiram če nastane nov flek. Jih imama za doma. Pa ji oblečem takrat ko jeva kaj takšnega da bo itak pacala in špukala in potem ostane flek.

mirjam ne se sekiraj mene tud sprašujejo če je fantek, pa ima lase, pa roza kapo res pa sedi v modrem vozičku. Kdo bi jih razumel. edino eni sosedi oprostim stara je več kot 80 let priseljena iz nemčije in ko govori o mojem atiju mi reče vaša mož. No njej je oproščeno ker je kot da ne bi poznala besed. No tam te od poslušanja vse boli. Samo je taka prijetna gospa.

Staš in Svit vse najboljše user posted image

moja Alina se ni plazila dokler ni shodila pa nikoli nisva bili v RA, pa tudi Viti je trenutno bolj zanimivo da hopsa (sedi in potem kot bi hotela skočit) in oprijema se za vsako oporo češ da bo vstala. Torej bo tudi ona prešla to fazo. Aleks ga je pa šibal kot pri norcih to pa je res. 

rebeca moja mami ma tud psičko Luno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kak pa paše malo miru pred vsemi 4imi user posted image  Ati in Alina sta šla po Aleksa na telovadbo, Vita je zaspala, igra mi samo radio pa tipkanje se sliši. Moji možgani počivajouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Maya80)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
4.2.2009 17:52:49   
anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Hojica - nimamo prostora, drugače pa odkrito povedano nisem kaj preveč za, sem bolj proti..

fotke bebik in bebekov - najlepše user posted image

dojilje - kaj preden dobite rdečega hudiča, torejuser posted image , vas bradavice kaj bolj bolijo? Mene zdaj ene 2 dni ful bolijo, pa ne vem al od grizenja tamale al ker bom dobilauser posted image ?

Staš in Svit - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne, bradavice me niso nič matrale, sem imela pa en zelo zoprn občutek v trebuhu že nekaj dni prej user posted image

Čestitke Stašu in Svitu - ma ne morem verjet, da so naši malčki že tolk stari  user posted image

Mene pa je špikalo v križu. Včeraj sem jo dobilauser posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 18:24:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 3289
4.2.2009 18:33:30   
anikabd

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Oj, saj ti samo zavidam, nič drugega nisem tu mislila. Bemti, tu se človek še pohecat ne more. Včasih pač napišem tako kot bi prijateljici rekla, saj vas imam za nekakšne prijateljice in se do vas tudi tako obnašam. Ok, ne bom več, obljubim.

srečanje LJ: naju ne bo, ker peljeva očija po mavec, pa mene boli grlo k user posted image . Če pa se stanje izboljša, pa vem, kje vas najdem.

Ja madonca, če bi bila kakorkoli užaljena, sploh ne bi pripopala smajlija zraven. Veš da je bil hec ... blo je v stilu "pa kaj morem, če moj otrok rad spi!"

a bo tale boljši? ->  user posted image

Yes, boljši.

moj Trnuljček pa spi,.... Če bi vedela, bi šla z njim drnjohat. Tako pa sem pospravila, skuhala repo in krompir ter spekla krvavice.

IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

neboglasnica, kaj ste zvedli v RA? Najbrž nič posebnega in to, da je vse ok, drugače bi že napisala.  No super!

Ja, da je normalno, ker se še ne plazi, ker je težak 11 kg in ima še mesec in pol časa. Da lepo sedi, se iz ležečega že skoraj sam posede, prime vse, preprijema, skratka BP. Hvala za vprašanje.

Me prav zanima kaj bo nam rekla iz RA,  imamo v torek.

V ponedeljek smo bili pri fizoterapevtki in je bila katastrofa. Filip je zaspal že na poti v taksiju, bila je njegova ura za zaspanje. Ko smo prišli k njej smo ga zbudili, seveda mu ni blo nič jasno kje je. Začel je jokat. Komaj sem ga pomirila, je fizoterapevtka želela da ga takoj dam na blazino past kravice. Sem rekla, da še malo počakamo, da se še malo navadi na okolico. Ona je vztrajala. Pa sem ga dala. Je bil tak jok. Tam mu je nastavljala igrače, da bi se igral, pa je bil še večji jok. Potem sem ga seveda vzela v naročje. Pa me je nadrla, da ga crkljam in da zato ne želi past kravce ker ga potem takoj vzamem. In da ni čudno, da še ne zna sedeti. Potem me je spraševala če sploh vem kako poteka otrokov razvoj. In, da bo obsedel, ker ne pase kravc, kaj šele da se bo plazil. Potem je spet želela, da ga dam na blazino. Sem ji rekla, da ne ker bo spet jok. In je kar vztrajala. Seveda je bil jok. Potem je začela kazat kaj moramo delat doma. Filip je še bolj jokal. Jaz sem ga potem vzela in šla z njim ven. Potem pa sta se napej pogovarjala z može kako naprej. Grozno. Z možem razmišljava, da ga sploh ne bi več peljala k njej. Nasledni datum pa imamo čez tri tedne.

Ko smo bili prvič pri njej, Filip je bil star štiri mesece, ji je bilo čudno zakaj smo prišli, ker je takrat držal že glavico in tudi obračal se je iz hrbta na trebuh.
Tako paniko dela za brez veze.

morala sem malo dati ven iz sebe.

Pa še to od včeraj naprej naš Filip sam sedi.user posted image

Zdaj ga imam spet v naročju in ga crkljamuser posted image user posted image user posted image user posted image

c K-JVGCVC    XCXXXXXXX - njegov pozdrav

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 18:39:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anikabd)
  Neposredna povezava do sporočila: 3291
4.2.2009 19:29:45   
Maya80
HD a imaš mogoče kakšno slikico tvoje princeske v skokcu. A ona ful skače v tistem?

Neposredna povezava do sporočila: 3292
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 19:33:07   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3293
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 19:35:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Maya80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3294
4.2.2009 19:36:21   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: dzanika

lidija zaenkrat ne vem če katera ureja sezname. Si ne upa nobena. user posted image

Hudobnicaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 19:47:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 3296
4.2.2009 19:54:02   
ksenci
hej mariborčanke, katera je milijonerka
pa jke šel lotko jz pa brez ficka

Aljaž je zaspal že ob 18:30 pol pa bo ponoč delu nemir! zadnje dni je zaspal nekje ob 22. pa mi je dons čudn

Neposredna povezava do sporočila: 3297
4.2.2009 19:55:57   
glugluglu
evo me,

sem vas malo preletela, bolj slabo prebrala, ja seveda, če pa kar cvetimuser posted image user posted image . Populis, ja je bil kamion jagod tu pri nasuser posted image , potres je mimo, zaenkrat, ampak bodo še popotresni sunkiuser posted image .
No veselo bo do petka, mogoče do sobote, to zvemo jutri. Potem smo pa en teden spet sami, potem je pa že bolje za nekaj časa.

testenine: obstajajo testenine brez jajc: jaz sem kupila rezance za juho brez jajc, ker je Tian že jedel govejo juhico z rezanci pa ziher se da tudi ostalo še dobiti. Dokler sama ne uvedem jajčka, se takim stvarim izogibam.

Blacky
, naša šola ima internet stran, kjer se dobijo glavne informacije: jedilnik, kdaj so roditeljski, govorilne, seznam potrebščin,....itd.

rebeca, naš Tian tudi kosila: se pravi zelenjavca in ostalo poje bolj malo, najraje ima seveda sadje in te mlečne kašice. Pa ni nič pomagalo to, da smo začeli uvajati najprej zelenjavo. Sem mu pa danes dala kar košček kuhane bučke in potem še kolerabo kar iz roke in je lepo pojedel. Očitno tistih speštanih oz. zmiksanih mešanic ne mara.

anikabd: jaz že ne bi šla več k tej ženski, bi šla drugam, kje je ta RA? Mislim, eni pa res ne vem zakaj sploh delajo z dojenčki, če tega ne znajo.

No zdaj grem pa kopat Tiana in potem počasi spat.

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
4.2.2009 20:05:17   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: Blacky30

Evo, rovarka, tvoj predlog za film je zrihtan. Film mi je potegnilo dol v manj kot eni uri.  Pa seveda že vlačim dol nove sezone Super Natural in 4400. Sem čist not padla.

povej, kak ti bo všeč film!

glede poštarja pa pojma nimam kak mu je imeuser posted image Kdo je mel cajt še o imenu spraševat?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
4.2.2009 20:06:43   
neboglasnica
Bemti, kar trikrat We are sorry..... niti desni klik ni pomagal. Ne ljubi se mi še enkrat pisati, samo povzetek.

Hvala za čestitke!!

glugluglu: šc, šc, dol z RR-ja in uživat, privoščim ti.

anikabd: z raketo se odpelji stran od tega strašila. Obup!

Ati je bil v nabavi in je kupil piščančka, tako da bomo jutri tudi mi jedli meska. Ste kuhale skupaj z zelenjavo ali posebej? Pišuka, se ne spomnim več, kako je bilo pri puncah.

Mami si je dala duška s filmom Mamma mia in s CD-ejem - Plestenjak, predpriprava na koncert in za izboljšanje fizične kondicije. Hvala za vprašanje glede zdravja, je bilo že bolje.

Zdaj pa malega ajat...

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?