|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
4.2.2009 11:01:54   
Abra
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Žiži mi je ravnokar sporočila dobro novičko, in sicer greje eno lepo blastocisto. ET ji je delal dr. D, zdaj sta mi že malo sumljiva onadva, pa ne da mi Žižek v zelje skače user posted image user posted image user posted image . No test imamo 19.02.2009, tako da držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

To mi delaj Žiži user posted image user posted image

a ja, še tole, Žiži se vsem skupaj zahvaljuje za dobre želje in navijanje preko RR in tudi SMS-jev.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
JUPIIIIII!! Ta je ziher tista prava! Zdaj pa čakamo samo še user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 976
4.2.2009 11:06:40   
Rakica_80
Vitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Stella Rossa, naj ti čim prej mine do 25.2user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Žižiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam za lepo blastocido, sedaj pa jo lepo čuvaj in grejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kajsica žal mi jeuser posted image user posted image user posted image upajmo da je vodni in da bo samo počilo.
Kaj če imaš čokoladno cisto , nemoreš v postopek, zakaj?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 977
4.2.2009 11:14:03   
pikovit

Žiži mi je ravnokar sporočila dobro novičko, in sicer greje eno lepo blastocisto. ET ji je delal dr. D, zdaj sta mi že malo sumljiva onadva, pa ne da mi Žižek v zelje skače user posted image user posted image user posted image . No test imamo 19.02.2009, tako da držim pestke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ja, še tole, Žiži se vsem skupaj zahvaljuje za dobre želje in navijanje preko RR in tudi SMS-jev.

Jupi,jupi,jupi,supeeeeeeeeeeeruser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 978
4.2.2009 11:14:58   
pikovit
Zdej pa še Špelko čakamo.Go bejba,go bejbauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 979
4.2.2009 11:22:49   
MBT1979

Bravo srce moje!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

T1979, lupček moj helouuser posted image  Kako si?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 980
4.2.2009 11:30:55   
pikovit
Evo punce za vse vas in  nas

user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 981
4.2.2009 12:01:15   
lana08
Gigi super za pikico. user posted image   Lepo jo grej in naj te ne zapusti do letošnje jeseni.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 982
4.2.2009 12:11:25   
Reby
Žižek bravo, čestitke za pikico, zdej pa pridno počivaj in naj te lepo strežejo, komi sem čakala, da pridem domov in zagledam dobro novičko user posted image  user posted image  user posted image
Kajšica in mišmiš - za vaju eno dobro vilo in veliko dobrih želj za marec user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 983
4.2.2009 12:19:59   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979

T1979, lupček moj helouuser posted image  Kako si?

Ah v redu, delovno. Sicer smo pa glih z malce prišli, sem papu široke rezance s sirom in brokolijem. Njami, njami. Prav dobro je blo.

(odgovor članu MBT1979)
Neposredna povezava do sporočila: 984
4.2.2009 12:23:31   
Kicsi

IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Živjo!

Upam, da se vam lahko pridružim. Imam eno vprašanje. Za sabo imam 2 neuspešna IUI-ja. Zdaj pa sem dobila pošto za IVF. Piše, da naj se takoj naročim, da dobim evidenčno št. Naročila bi se prek maila, pa me zanima, kaj morem gor napisat. A samo, da bi se naročila na ivf al še kšne podatke?

Fulll Hvala.

Dobrodošla med nami user posted image .
Žal ti ne znam odgovoriti,ker sem jaz vsakič poklicala.Zakaj pa ne pokličeš?Mislim,da je bolj enostavno,pa še kako vprašanje lahko postaviš,če ti kaj ne bo jasno recimo.

Žiži,čestitke user posted image user posted image .Zdaj pa lepo na desnem boku ležat.

Vitaebella
user posted image .

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 985
4.2.2009 12:27:23   
zarja1
Gigika moja zlata. Vesela sem, skačem od veselja.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 986
4.2.2009 12:32:10   
benika
Da boste lažje počakale na špelko-greje eno blastocisto,čakajo pa jo še 3 zamrznjenčki!

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 987
4.2.2009 12:34:09   
zarja1
Pa Kajsica pa kaj je to zdaj. Pikola mi je vse kr dol padlo. Pa kaj res moramo ene vse to dat skoziuser posted image user posted image user posted image user posted image . Draga sem pa ponosna in vesela, da si tak pozitivna. Res, svaka čast. Še ena prava BORKA!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 988
4.2.2009 12:34:39   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Da boste lažje počakale na špelko-greje eno blastocisto,čakajo pa jo še 3 zamrznjenčki!

Bravo Špelka, to je pa super rezultat. user posted image user posted image user posted image  Lepo se grejte, da bo plusek.

Benika bo pa tetka, Benika bo pa tetka user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 989
4.2.2009 12:35:47   
zarja1

BRAVO PUPA!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 990
4.2.2009 12:38:31   
zarja1
Vitaebella za pingvinčke zmagovalce!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 991
4.2.2009 12:39:55   
zarja1
Srčice moje baše baše me delo. RADA VAS MAM, VSE LUBIKE STE MOJE!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 992
4.2.2009 12:41:46   
Bumo

NAVIJAM!!!!! 

Sreda, 04.02.
gigi - ET
Spelka12 - ET
Kajsica - UZ + kri
Sreda, 04.02.
Shuka - CTG
Lučka25 - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ČESTITAM NOVOPEČENIM MAMICAM!!!!! 

Nokes, rodila 01.02.2009 carta Ivano user posted image  in Vitanauser posted image
Zvezdica (24.01.09)  rodila, 2.2.2009  sina Patrikauser posted image

user posted image user posted image

IN MISLIM NA VAS MAMICE, KI BOSTE TO KMALU

Hedviga (05.02.09) Tko piše v MK user posted image user posted image

Shuka (due at 10.02.09)

user posted image user posted image

DRŽIM PESTI VSEM VAM

Pikovit grejeuser posted image user posted image test 09.02.
Vitaebella grejeuser posted image user posted image test 09.02.
Princess34 grejeuser posted image user posted image test 09.02
Pika79 grejeuser posted image user posted image test 09.02
T1979 grejeuser posted image user posted image
test 15.02.
Zup2 grejeuser posted image user posted image test 15.02.
Fargesia greje?user posted image test 18.02.

Pa vse ve drage punceuser posted image user posted image  

Tassi1,womanpolice,BEBIII,emamair,miška73,Netka34, n74, anna1, cukica, Loremi, Žogica13, Kiwi, Arneja, Stella Rossa, bbpikica, db, mateja_goljev 

M.L.B.K. ,mala81 ,Ozone ,Gita14, Pika74 ,Reni70, gospodarica ,Paddy, Marjetka, Cvetka,neni,Pija76,zofka7,daisy23,DaisyE,pika.po,Jill,Barbarella77 ,Darja*,
citrončica,Tina1,Sapi ,Bambi75 ,Lana08,Baci ,Nikita***,Metulj1 ,Dajamaja, MBT197,Ivyy ,mismis

Pa nosečke mojeuser posted image user posted image

Ledenka
dakec, Jadrnica, Sabsa, Goldy   
Hedviga   , Kicsi    , Mlinčkovi   
Julija30, Orto2, Shuka, Linda25 , Rožica29, Sonček85, Dobrovoljčica, mojsonček, martin6, Mandreja, Jazzz27, anci banci, Lučka2, Sulfinija, Reby, Obayifo, Krucefiks, Serendipity 
LaraLight, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina    

PA VE LJUBICE:

Libi  , Grethy  , Dajamaja  , Bozza  , Gigi  , n74  , DaisyE  , Želvica99   ,  Zarja 

IN SEVEDA ŠE VI FANTEJI:

Mlinček , Folikel09  , Krucefiks       

mislim na vse vas!!!!!!! 

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 993
4.2.2009 12:43:18   
Rakica_80

Juhuu, bravo Špelkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 994
4.2.2009 12:44:26   
pikovit

O Benika hvalauser posted image

Zdej pa:
jeeeeeeeeeeeeee,Špelka suuuupeeeeeeeeeer.user posted image user posted image user posted image user posted image Samo veselje me jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 995
4.2.2009 12:45:04   
T1979
Špelka12 pa to je SUPEEEEEEEER. Evo neki pikapok za srečo in lepo vgnezditev.

user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 996
4.2.2009 12:45:16   
Rakica_80
O Bumo, kako lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 997
4.2.2009 12:45:22   
Bumo
Evo, najprej sem vas lepo vse pozdravila, upam, da nisem ktere izpustila.
Včeraj je šla NS dobro skozi (max. razdalja je 1,5), danes sem še šl an advojni hormoski test
ampak mislim, da mi ni potrebno preveč skrbeti. Ko sem videla kako mali otroček mahauser posted image user posted image
ohjej, saj si nikoli ne moreš predstavljati teh čustev,dokler tega ne vidiš.
Bebek je torej vredu, jaz se pa vred pobiram. Hvala , da ste mislile name.

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 998
4.2.2009 12:46:11   
Stella Rossa

Držim pestiuser posted image user posted image user posted image

Pa da bo čez 9 mesecov user posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 999
4.2.2009 12:47:05   
T1979
IZVIRNO SPOROČILO: Bumo

Evo, najprej sem vas lepo vse pozdravila, upam, da nisem ktere izpustila.
Včeraj je šla NS dobro skozi (max. razdalja je 1,5), danes sem še šl an advojni hormoski test
ampak mislim, da mi ni potrebno preveč skrbeti. Ko sem videla kako mali otroček mahauser posted image user posted image
ohjej, saj si nikoli ne moreš predstavljati teh čustev,dokler tega ne vidiš.
Bebek je torej vredu, jaz se pa vred pobiram. Hvala , da ste mislile name.

Bumo super, zdej pa kar tako lepo naprej. user posted image  user posted image

(odgovor članu Bumo)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?