Grethy
|
vita .... tassi hvala za kofič ... kako si ti ??? Dajčimajči, vem da boš danes škilila semle ko si brez GSM-ja, pa ti en lep pozdravčič pošiljam, bo kmalu marec Gigi, Špelka, Kajsi, Šuki in Lučka, čakam na vaše javljanje, pa ne me pustit, da grem firbčna na šiht ... Blanči sosedika, čakam hitro pošto, da mi dostavijo paket , sam da jim nebi ___ vse po spisku, če bi rada mal poležala pride ob pol osmih, ko pa rabim, pa pride ko jaz že grem v službo GRRRRRRRRRR, če nau drugač, boma jutr kofetkale Kje je pa naš Kruce, a so ga službeno revčka "privili", pa še doma kot dobra dušca pedena svojo drago Kruciko in nima cajt prit semle ... pa sej je dan prekratek madonca ... Kako so naši Mlinčki??? Mismis, ne daj se, da te iztroše tamle na šihtu ... posvet imaš drug teden ???? , zgelda da mi je neki ušlo ... ŠIT !!!!! Pikovitek, Princess, Pika, T, Zup, Fargi - dejmo deklce ujčkajte svoje pikice ugnezdene !!! Reby nosečka, kakšno je kaj počutje pri vas ??? Vse po ps-u ??? Mateja, miška, pika.po, cukica .... vam se pa počasi začenja anede ... no kr ... že prpravljam zastave za navijat WP ... kva dogaja, kdo me bo zapru, zakva ???? Po vaših koncih salbo letam, še po naših ne utegnem, aja pa ne me tam na starem naslovu iskat, sem se preselila lani junija ... kako si deklca ??? Stella hellloooouuu ... si aktivna sto na uro a ??? Zarjica kako je na poslu, te mozgajo???? Pija kje is ti ??? Vsem nenaštetim en lep dan želim !!!!!!!!!!! Ajdi ... zdej grem pa ajdove žgance pacat ... kupus se že kuha ... uno za zraven je pa še v hladilniku ...
< Sporočilo je popravil Grethy -- 4.2.2009 8:52:52 >