|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februar 09 IVF/ICSI
4.2.2009 7:15:28   
dajamaja
GIGI, DANES FAJN ZANOS!!!!! Kura sem glih dans GSM doma pozabla user posted image
ŠPELKA, dobro primopredajo ti želim!!!!
Kajsi, naj poči! Pa ne preglasno.

Ostalim en prav lep pozdrav!!!

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 926
4.2.2009 8:16:07   
Reby
Punce dobro jutro. Fajn zrihtajte danes!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sreda, 04.02.
                            gigi - ET 
                       Spelka12 - ET 
                    Kajsica - UZ + kri 

Shuka - CTG
                     Lučka25 - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 927
4.2.2009 8:43:10   
Stella Rossa
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Sreda, 04.02.
                           gigi - ET 
                      Spelka12 - ET 
                   Kajsica - UZ + kri 

Shuka - CTG
                     Lučka25 - pregled

user posted image user posted image   user posted image user posted image

Dobro jutro pupike

Navijam za vseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 928
4.2.2009 8:48:30   
Grethy
vita .... user posted image

tassi
hvala za kofič ... kako si ti ???

Dajčimajči
, vem da boš danes škilila semle ko si brez GSM-ja, pa ti en lep pozdravčič pošiljam, bo kmalu marec user posted image user posted image

Gigi
, Špelka, Kajsi, Šuki
in Lučka, čakam na vaše javljanje, pa ne me pustit, da grem firbčna na šiht ...

Blanči sosedika, čakam hitro pošto, da mi dostavijo paket user posted image user posted image , sam da jim nebi ___ vse po spisku, če bi rada mal poležala pride ob pol osmih, ko pa rabim, pa pride ko jaz že grem v službo user posted image user posted image GRRRRRRRRRR,
če nau drugač, boma jutr kofetkale user posted image user posted image user posted image

Kje je pa naš Kruce, a so ga službeno revčka "privili", pa še doma kot dobra dušca pedena svojo drago Kruciko in nima cajt prit semle ... pa sej je dan prekratek madonca ...

Kako so naši Mlinčki???

Mismis, ne daj se, da te iztroše tamle na šihtu ...
posvet imaš drug teden ???? user posted image user posted image user posted image ,
zgelda da mi je neki ušlo ... ŠIT !!!!!

Pikovitek, Princess, Pika, T, Zup, Fargi
- dejmo deklce ujčkajte svoje pikice ugnezdene !!!

Reby nosečka, kakšno je kaj počutje pri vas ??? Vse po ps-u ???user posted image user posted image

Mateja, miška, pika.po, cukica
.... vam se pa počasi začenja anede ... no kr ... že prpravljam zastave za navijat

WP ... kva dogaja, kdo me bo zapru, zakva ???? user posted image user posted image user posted image user posted image Po vaših koncih salbo letam, še po naših ne utegnem, aja pa ne me tam na starem naslovu iskat, sem se preselila lani junija user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... kako si deklca ???

Stella
hellloooouuu ... si aktivna sto na uro a ???

Zarjica kako je na poslu, te mozgajo????

Pija
kje is ti ???

Vsem nenaštetim en lep dan želim !!!!!!!!!!!

Ajdi ... zdej grem pa ajdove žgance pacat ... kupus se že kuha ... uno za zraven je pa še v hladilniku ...

< Sporočilo je popravil Grethy -- 4.2.2009 8:52:52 >

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 929
4.2.2009 8:55:31   
mismis

Sreda, 04.02.
                           gigi - ET 
                      Spelka12 - ET 
                   Kajsica - UZ + kri 

Shuka - CTG
                     Lučka25 - pregled

no jaz tudi navijam za vse.... dajmo bejbe, dajmo bejbe

Vitaebella user posted image , danes se izjoči in potolaži, potem pa pokliči Reša in se dogovorita za naprej.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 930
4.2.2009 9:00:40   
Stella Rossa
Grethy evo me na šihtu.....nič se mi ne da, sem dobila user posted image , tako da bom zdaj poklicala v LJ pol pa se začne zaresuser posted image . A sem prav zasledila, da ti delaš v KR?

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 931
4.2.2009 9:01:03   
Reby
Jutro Grethy - jaz sem super, tu pa tam mi je malo slabo, ampak ni hudega, smao da nisem v službi. Jutri in v petek sem pa na vaših (mojih starih) koncih :)

Mismisu - kdaj bo zdej fešta?
Vita - super, da si se tako hitro zmenila z Rešem, sem res vesela zate!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 932
4.2.2009 9:02:37   
blanč

Sreda, 04.02.
                          gigi - ET 
                     Spelka12 - ET 
                  Kajsica - UZ + kri 

Shuka - CTG
                     Lučka25 - pregled

Še jaz navijam in držim pestke. Grem zdele ginek... in ko se vrnem naj bodo same lepe novičkeuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 933
4.2.2009 9:04:28   
T1979
Vitaebella user posted image Enkrat nam bo vsem uspelo.

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 934
4.2.2009 9:05:18   
kimsy
Živjo!

Upam, da se vam lahko pridružim. Imam eno vprašanje. Za sabo imam 2 neuspešna IUI-ja. Zdaj pa sem dobila pošto za IVF. Piše, da naj se takoj naročim, da dobim evidenčno št. Naročila bi se prek maila, pa me zanima, kaj morem gor napisat. A samo, da bi se naročila na ivf al še kšne podatke?

Fulll Hvala.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 935
4.2.2009 9:06:42   
lara light
Dobro jutro vsem!

Tassi, hvala za kafečke!user posted image
Kruce, kje si pa ti? Dopust?user posted image  Kako napreduje trebušček? Verjamem, da ste vsi fajn.
Vitabella, žal mi je, če je prava M, je to pač to...če je le izcedek, kar na krvnega za sigurno..potem pa čimprej v nove boje, z novimi planiuser posted image
Grethy, kako lep postič, pridnauser posted image , prav potrudeno...lep pozdravček in en lep dan tudi tebiuser posted image

Akterke, mislim na vas!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 936
4.2.2009 9:07:12   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Grethy evo me na šihtu.....nič se mi ne da, sem dobila user posted image , tako da bom zdaj poklicala v LJ pol pa se začne zaresuser posted image . A sem prav zasledila, da ti delaš v KR?

Ja si prav zasledila ... a ti tud ??? ...

vem da si na Jesenicah doma, jz sem bla tud včasih Gorenjska dečva, pa so pota nanesla da sem v Celju ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 937
4.2.2009 9:07:41   
Vitaebella
Hvala vsem za tolažbo. Res pomaga..
Sem se pred slabo uro pogovarjala z Rešem in me je takoj dal v nov postopek z zamrznjenčkom. Me je takoj napolnilo z novim upanjem. Vendar mi je dodal še neko novo zdravilo Estrofen (3x na dan po 1 tableto). Pri meni je očitno problem vgnezditev in priprava sluznice (njegove besede). Tako,da imava naslednjo soboto že UZ in nato transfer. Pozna kdo to zdravilo?
Kot sem že rekla vsem vam in Reby, nikoli ne bom več ponovila napake in delala test predčasno in sama sebe psihirala. Sedaj se moram samo še odločiti ali iti v službo ali še ostati doma.

GIGI in ŠPELKA, držimo pesti!!!user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 938
4.2.2009 9:07:46   
Stella Rossa
No pa se je začelo 25. 02. sestra Milica

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 939
4.2.2009 9:09:25   
Stella Rossa
Pol pa maš kr fajn pot na šiht....jaz sem v planetu TUŠ.....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 940
4.2.2009 9:09:29   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Dobro jutro vsem!

Tassi, hvala za kafečke!user posted image
Kruce, kje si pa ti? Dopust?user posted image  Kako napreduje trebušček? Verjamem, da ste vsi fajn.
Vitabella, žal mi je, če je prava M, je to pač to...če je le izcedek, kar na krvnega za sigurno..potem pa čimprej v nove boje, z novimi planiuser posted image
Grethy, kako lep postič, pridnauser posted image , prav potrudeno...lep pozdravček in en lep dan tudi tebiuser posted image

Akterke, mislim na vas!user posted image

Sem vedla, sem vedla, Larči sorči ... matr sem jezna k sem takle bučman sklerozen ... kako si dušica zlata, ti otročki dajo dihat,al te brcajo tja v pljučke ???

Kje je pa moja draga prijateljica Netka, jo pogrešam user posted image user posted image user posted image , kje je ?

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 941
4.2.2009 9:11:47   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Stella Rossa

Pol pa maš kr fajn pot na šiht....jaz sem v planetu TUŠ.....

Ja kr ... ampak kaj pa otrok ve ... sede za volan in pelje, ko je na cilju je na cilju ... user posted image user posted image user posted image user posted image

Oooooooo, sej se vsak dan mim tebe peljem ... proti Laboram

user posted image user posted image user posted image user posted image za sestro Milico

(odgovor članu Stella Rossa)
Neposredna povezava do sporočila: 942
4.2.2009 9:13:09   
blanč
Larica, kako pa kaj tvoja viroza??? Že kaj boljše??

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 943
4.2.2009 9:13:31   
Stella Rossa
No pol pa se le ustavi kaj tu pa bova kako rekleuser posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 944
4.2.2009 9:16:07   
Goldy
Jutro!!!

kimsy - jaz sem vedno kar poklicala, tako, da ti v zvezi z mailom ne vem pomagat. Mogoče bo katera druga vedela.

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 945
4.2.2009 9:19:32   
kajsica
No pa da še jaz sporočim svojo novičko!

Sem prav žalostna, smo prekinili postopek.....folikel zrastel na 30 in ni počil ampak se je razvil v cističnega, tako da morem pri M poklicati in it preverit ali bo samo vodni in bo počil ali pa bo ratal čokoladni!!!! Pri moji sreči.......

Ma a verjamete ali pa ne da imam v tem trenutku dosti sranja.....abrazija, še enkrat operacija pregrade, minus pri prvih zmrznjenčkih, minus v drugem postopku, čakanje na zmrznjenčka, cista, pol pa se mi še naj zgodi, da se sploh odmrznil ne bo....matr kdaj se bo končalo.....sem danes sestre na SIII vprašala, ali je še kaka zadeva ko me lahko doleti....matr saj ne vem ali naj bom jezna ali kaj naj.....res pa je da nič ne morem in počakat da gremo dalje.....bemti!

To sem vam napisala samo toliko v info.....prosim brez objemčkov in brez žalostnih besed, ker kljub vsemu je jutri nov dan in moremo dalje v nove boje.

Držite se!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 946
4.2.2009 9:23:29   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Larica, kako pa kaj tvoja viroza??? Že kaj boljše??

Hvala lubica, bolje. Kašljam še, a sem že super. Povej mi ti, vse mirno in čisto tam spodaj upam? Kako se počutiš?user posted image

Coelho

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 947
4.2.2009 9:29:57   
lara light
IZVIRNO SPOROČILO: kajsica

No pa da še jaz sporočim svojo novičko!

Sem prav žalostna, smo prekinili postopek.....folikel zrastel na 30 in ni počil ampak se je razvil v cističnega, tako da morem pri M poklicati in it preverit ali bo samo vodni in bo počil ali pa bo ratal čokoladni!!!! Pri moji sreči.......

Ma a verjamete ali pa ne da imam v tem trenutku dosti sranja.....abrazija, še enkrat operacija pregrade, minus pri prvih zmrznjenčkih, minus v drugem postopku, čakanje na zmrznjenčka, cista, pol pa se mi še naj zgodi, da se sploh odmrznil ne bo....matr kdaj se bo končalo.....sem danes sestre na SIII vprašala, ali je še kaka zadeva ko me lahko doleti....matr saj ne vem ali naj bom jezna ali kaj naj.....res pa je da nič ne morem in počakat da gremo dalje.....bemti!

To sem vam napisala samo toliko v info.....prosim brez objemčkov in brez žalostnih besed, ker kljub vsemu je jutri nov dan in moremo dalje v nove boje.

Držite se!

Kajsi, vsaka čas za trdnost in pogum. Vem, da se ti zdi, da ti zdaj to prav nič ne pomaga in bi raje videla drugačen razplet. Vem, srce, tudi mi vsi bi si želei drugače. Presneta reč, pa kaj je zdaj s to endometriozo??? Mislim, vsak dan je več tega s.ranja. Upam, da se samo ščisti, ponavadi v jajčniku gre...res upam. Saj je bolje zdaj prekinit, kot pa matart naprej tebe, telo in potem spet nič. Ne skrbi, ni bil še pravi trenutek. Ne misli, kaj vse si že naredila na tej predolgi poti k otročku, nikar, pusti vse za samo, verjemi v to, da imaš pomoč, da bi ti bodo pomagali, da bo prišel moment tudi za vas.  Ni pa lahko ta čas živeti, iti dalje, vem, vem...opiraj se na tvojega dragega, vem, da imata posebno dragoceno zvezo, ki lahko odtehta večino sreč tega sveta.
Kajsi, smo na vezi. Poročaj, kako se odvija. En objem pa vseeno dobišuser posted image

Coelho

(odgovor članu kajsica)
Neposredna povezava do sporočila: 948
4.2.2009 9:33:10   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Gold Fish, mašpa res dva prelepa sončka, enega malo večjega in enga malo manjšega.user posted image

user posted image  hvala, hvala...

...samo....jaz mam še enga sončka doma....tisti je pa še večji....samo tistega pa vam ne pokažem...je samo moj user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 949
4.2.2009 9:34:17   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zlata ribica res imaš manekena user posted image . A pri vas sam take lušne otroke delate? user posted image

...ja, pa to same pubece.....modrookeuser posted image ...mami pa špeh raste......user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?