tejkaz
|
Dan Otroka spita. Vsak svoj jabolk v riti in ajata. Pa da ne bo katera vzela tega dobesedno. Sayuri, verjetno se šele zvečer pod kovtrom najdeš, ne? Jaz tudi zadnje čase. Sem se včeraj od bolečin v križu in utrujenosti kar zjokala. Z Naty sva klepetali, pogledala sem Housa, ko se je začelo. Pekoča bolečina v križu, ki se je samo stopnjevala. Sem šla ležat, moj me je masiral, pa ni nič pomagalo. Čez 10 minut je še Jaši začel jokati, pol sem pa tudi jaz solze spustila Saj zdaj mi je kar nerodno, zvečer sem pa res mislila da ne bom preživela še ene noči. Pa sem jo. Danes sem pa spet dobre volje. Miškolinček, jaz ga tudi dajem kar v posteljo spat. Se bolj naspi. Ryssa, mene 14 dni ne bi bilo, pa če bi šlo za mojo taščo in tasta še dlje Zoja Miša, pri nas je Eva dvorni norček in zabava Jaša. On se ji samo reži. Če pa nje ni, se pa prelagava po stanovanju. Malo v ležalniku, malo igralna podloga, malo posteljica, pa previjalna,... Včasih pa rabi biti sam. Ko mu nič več ne paše, grem stran in je zadovoljen. Verjetno tudi rabi malo samote, tako kot mi, to pa še ne pomeni, da ji greš na živce. Verjetno bi pa tudi jaz vzela dvojko, vendar bi šla na dvojko postopoma. Evo je tako šraufalo, ko sem to naredila kar iz ene flaše na drugo. dojenč - ŽANA bambi14 - ELANINA Čestitke za polovičko! Buhtlčk, kdaj prideš na Svetje? Aradey, stajico imamo, pa je še ne uporabljamo. Eva je bila notri samo če sem šla po kaj v klet, ali smeti nesla ven, ali na wc. Se mi zdi da je otrok kot v zaporu tam notri. Nell, moja mami je tudi Jaši hotela dati kruh. Ko sem bila proti, me je celo nadrla, sam nisem popustila. Vilika, jaz sem že tudi test delala. Kaja02, zdaj imamo lopato. Drugače je pa super. Ogromno. Sem zvečer prav utrujena od te šetnje gor in dol. Nekaj sem še hotela, pa sem pozabila Pa drugič