|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski princi in princeske 2008 - 5.del
3.2.2009 22:42:01   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Ja jaz sem tud danes brala o njej,na temo kolk so bile stare pri 4 otroku,in ona pove ,da jih ima že 10,sem šla dvakrat čekirat,če prav berem,toliko poguma,pa nimam,mislim,da 4 mogoče 5,več pa ne,pa še peti bi bil velik vprašaj.No kakorkoli,kapo dol,da zmore,čeprav,potem itak otroci skrbijo eden za drugega,in mami ne more bit z vsemi enakovredno,to opazim že sama,pa jih imam tri,nikakor,se ne moreš posvetit vsem isto,enkrat enemu več,drugemu manj,včasih maja skoraj nič ne vidim,čez dan.Tako,da se tud iz tega razloga ne bi odločila za tako številčno družino.

lunca mi vemo, da ti čakaš na četrto dete - punčko jasno user posted image  držim pesti!

..........čez kako leto,razen,če se nam kaj prej ponesreči,moj o tem še nič ne veuser posted image user posted image user posted image ..ga moram še malo zmasiratuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
3.2.2009 22:42:28   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

on bo letos 24...ne me kregat....ko sem se zalubla sem mislila da je starejši...je že tud kar mal siv...ob meni še hitreje siviuser posted image . Moram pa rečt, da je življensko bolj storilno kot avanturistično naravnan kot sem bla jaz takrat...hiša, družina, biznis...vse se mu je že kar mudilo. Leta ga pa velikokrat izdajo, ko kaj po pubertetniško čustveno odreagira.
sicer je pa prvega otroka dobil v istih letih kot jaz...zato ga nič ne šparam, čeprav se zna bunituser posted image user posted image user posted image

Saj veš Kleo...JEZIČNA UČITELJICA Z VIDEZOM NAIVNE ŠOLARKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

luštnouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3402
3.2.2009 22:42:44   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image danes že četrtič,pa moje dete še kar spiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3403
3.2.2009 22:43:49   
Tina 28
jAZ NE DAM NA RAZLIKO NIČ...JE PA RES, DA JE V NAŠI DRUŽINI KAR TRADICIJA, DA SI MLAJŠEGA POIŠČEMO...VEČINA TET IN SESTRIČEN IMA OKOL 4 LETA MLAJEGA. vERJETNO ZATO, KER JE STARA MAMA IMELA 12 LET STAREJŠEGA IN JE BLA DOLGO ČASA ZARADI NJEGOVEGA SLABEGA ZDRAVJA ZA VSE SAMA. nO, DRUGAČE JE BIL PA RAZUMSKO ŠE KAR GOSPODAR IN JO JE SPOŠTOVAL

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3404
3.2.2009 22:43:55   
RMRM

Ja jaz sem tud danes brala o njej,na temo kolk so bile stare pri 4 otroku,in ona pove ,da jih ima že 10,sem šla dvakrat čekirat,če prav berem,toliko poguma,pa nimam,mislim,da 4 mogoče 5,več pa ne,pa še peti bi bil velik vprašaj.No kakorkoli,kapo dol,da zmore,čeprav,potem itak otroci skrbijo eden za drugega,in mami ne more bit z vsemi enakovredno,to opazim že sama,pa jih imam tri,nikakor,se ne moreš posvetit vsem isto,enkrat enemu več,drugemu manj,včasih maja skoraj nič ne vidim,čez dan.Tako,da se tud iz tega razloga ne bi odločila za tako številčno družino.

lunca mi vemo, da ti čakaš na četrto dete - punčko jasno user posted image  držim pesti!

..........čez kako leto,razen,če se nam kaj prej ponesreči,moj o tem še nič ne veuser posted image user posted image user posted image ..ga moram še malo zmasiratuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3405
3.2.2009 22:44:32   
RMRM

jAZ NE DAM NA RAZLIKO NIČ...JE PA RES, DA JE V NAŠI DRUŽINI KAR TRADICIJA, DA SI MLAJŠEGA POIŠČEMO...VEČINA TET IN SESTRIČEN IMA OKOL 4 LETA MLAJEGA. vERJETNO ZATO, KER JE STARA MAMA IMELA 12 LET STAREJŠEGA IN JE BLA DOLGO ČASA ZARADI NJEGOVEGA SLABEGA ZDRAVJA ZA VSE SAMA. nO, DRUGAČE JE BIL PA RAZUMSKO ŠE KAR GOSPODAR IN JO JE SPOŠTOVAL

Tina, ne se dretuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3406
3.2.2009 22:45:23   
RMRM

user posted image user posted image user posted image user posted image danes že četrtič,pa moje dete še kar spiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3407
3.2.2009 22:46:19   
Anonimen

on bo letos 24...ne me kregat....ko sem se zalubla sem mislila da je starejši...je že tud kar mal siv...ob meni še hitreje siviuser posted image . Moram pa rečt, da je življensko bolj storilno kot avanturistično naravnan kot sem bla jaz takrat...hiša, družina, biznis...vse se mu je že kar mudilo. Leta ga pa velikokrat izdajo, ko kaj po pubertetniško čustveno odreagira.
sicer je pa prvega otroka dobil v istih letih kot jaz...zato ga nič ne šparam, čeprav se zna bunituser posted image user posted image user posted image

Saj veš Kleo...JEZIČNA UČITELJICA Z VIDEZOM NAIVNE ŠOLARKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne naivne,nedolzne.pa saj je skor istouser posted image

Bravo Tina,tko se delauser posted image user posted image user posted image ,zakaj pa kregat,ga vsaj lahko zgnetes po svoje.....itak bo cez par let zgledal starejsi kot tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3408
3.2.2009 22:46:57   
Tina 28
Ups...velike

Tisto o meni je pa zadnjič kleo pribila in sem se tko režala. Mi je prav všeč...je ful zadela. Zdaj se bom s tem ven vlekla, kadar bo kdo reku, da težim.user posted image

Lunca...ti kar...pa preberi si enbo debato, ko so razglabljale o tem, kako vplivat na spol. Se da...če prav pomislim, je tud pr nas tko blo. Seveda usoda naredi po svoje ampak poskusit ni grehuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3409
3.2.2009 22:48:16   
sasa.vracko

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3410
3.2.2009 22:48:31   
Tina 28
Baje že zdaj zgleda starejši...pa saj ste vidle slike. 

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3411
3.2.2009 22:49:10   
lunca14
tina.............24 let,jooooooooj,kok je še mlad,fajn mladga deca mašuser posted image user posted image ,moj bo pa 39user posted image ...............no ampak ne bomo več o letihuser posted image user posted image
rmrm.........ja res še nič ne ve o tem,ve le to,da je moja želja,po še enem,on bi tud mel še eno pupiko,samo bomo videli,kaj bo prinesla ta recesija,ampak,če so včasih preživeli 10 otrok z veliko manj kot imamo danes,bomo tudi mi preživeli štiri s tem,kar imamo,bodo imeli,pa malo manj materialnih dobrin,pa ne bomo meli parkiranega bmw-ja pred hišo.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 3412
3.2.2009 22:49:48   
Anonimen
Lunca,enkrat bo ze zvedu....user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3413
3.2.2009 22:49:49   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28

Saj veš Kleo...JEZIČNA UČITELJICA Z VIDEZOM NAIVNE ŠOLARKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...ne naivne,nedolzne.pa saj je skor istouser posted image

Bravo Tina,tko se delauser posted image user posted image user posted image ,zakaj pa kregat,ga vsaj lahko zgnetes po svoje.....itak bo cez par let zgledal starejsi kot tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa dej no Kleo, kaj si žleht user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3414
3.2.2009 22:49:57   
Tina 28
Jami je pa njegova mami rekla, da se to splača, ker ga lahko po svoje vzgojim...sam se mal ne pusti...je lev. In če ga božam prede, če pa kregam alpa se štulim pa RJOVE!

moram tud jaz diplomatsko, kot vse ženskeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3415
3.2.2009 22:50:58   
sasa.vracko

men je zlo luštn, morm priznat, pa na eni od meteoroloških slik, ko ma Anjo v rukzak, Nejca pa za roko drži user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3416
3.2.2009 22:51:39   
sasa.vracko

tina.............24 let,jooooooooj,kok je še mlad,fajn mladga deca mašuser posted image user posted image ,moj bo pa 39user posted image ...............no ampak ne bomo več o letihuser posted image user posted image
rmrm.........ja res še nič ne ve o tem,ve le to,da je moja želja,po še enem,on bi tud mel še eno pupiko,samo bomo videli,kaj bo prinesla ta recesija,ampak,če so včasih preživeli 10 otrok z veliko manj kot imamo danes,bomo tudi mi preživeli štiri s tem,kar imamo,bodo imeli,pa malo manj materialnih dobrin,pa ne bomo meli parkiranega bmw-ja pred hišo.

user posted image user posted image user posted image  tako se govori

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3417
3.2.2009 22:52:13   
Anonimen

Baje......to si se zadnjic z vaskim opravljivkam pogovarjala,sem vse zvedla....bajeuser posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3418
3.2.2009 22:52:19   
sasa.vracko

Jami je pa njegova mami rekla, da se to splača, ker ga lahko po svoje vzgojim...sam se mal ne pusti...je lev. In če ga božam prede, če pa kregam alpa se štulim pa RJOVE!

moram tud jaz diplomatsko, kot vse ženskeuser posted image user posted image user posted image

ja to smo pa mi levi, kaj češ user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3419
3.2.2009 22:53:08   
lunca14

Ups...velike

Tisto o meni je pa zadnjič kleo pribila in sem se tko režala. Mi je prav všeč...je ful zadela. Zdaj se bom s tem ven vlekla, kadar bo kdo reku, da težim.user posted image

Lunca...ti kar...pa preberi si enbo debato, ko so razglabljale o tem, kako vplivat na spol. Se da...če prav pomislim, je tud pr nas tko blo. Seveda usoda naredi po svoje ampak poskusit ni grehuser posted image

Ja,ja vem,je treba bolj malokratuser posted image ,ker so fantje hitrejši od punc,punce pa so bolj vzdržljive............sej moj itak pravi da sexava samo enkrat na leto,rezultat je pa viden čez devet mesecevuser posted image user posted image user posted image .............ma mi je vseeno,kaj bi blo,ne bova gledala,na to al lahkouser posted image al ne,kar bo pa bo,bomo meli pa 4 fante.........bo pa 5 puncauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 3420
3.2.2009 22:54:14   
Anonimen

men je zlo luštn, morm priznat, pa na eni od meteoroloških slik, ko ma Anjo v rukzak, Nejca pa za roko drži user posted image

Zdej k ze priznavas,se malo opredeli tale ZLO LUSTNuser posted image

(odgovor članu sasa.vracko)
  Neposredna povezava do sporočila: 3421
3.2.2009 22:56:39   
lunca14

...............ja bo reku,joj,mislim,da si se mal zredila,bo treba kaj narest..........čez par mesecev pa ...............očka sem postal...........dragi spet je fantuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3422
3.2.2009 22:56:48   
sasa.vracko

Zdej k ze priznavas,se malo opredeli tale ZLO LUSTNuser posted image

user posted image user posted image  spet me nocoj v smeh spravljaš, tako te mam rada! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3423
3.2.2009 22:57:35   
slovenka

Samo res, hm..... Da ne slišim več katere (vključno z mano) jamrat tu gor!!!!!!

To sem ravn jaz mojo sestro kregala,ko pravi da nima casa za RR ali FB.....sem dala prav tebe za vzgleduser posted image

Misliš meneeee? Ali to mamo 11?

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3424
3.2.2009 22:57:48   
sasa.vracko

...............ja bo reku,joj,mislim,da si se mal zredila,bo treba kaj narest..........čez par mesecev pa ...............očka sem postal...........dragi spet je fantuser posted image user posted image user posted image

ja lej, sej punc boste še itak mel dost pr bajt, ko maš take lepe fante user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?