Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.2.2009 10:08:52
|
|
|
|
vim
|
Blueeyes vse naj naj , darilo prinese štorklja, ga mora še zaviti . Za seznamček moj RD je 07.10. (da ne bo tarantoraja samevala pri oktobrkah) in bom letos stara o madonca 30. Jaz sem pa šla včeraj na rojstni dan fantka najinih prijateljov (2 leti). In imajo še eno punčko staro še ne dva meseca. pa jo je moj držal v roki (mu je šlo odlično). In potem so naju hecali kdaj mislimo mi kaj začeti, pa moj reče ja kar smo naredili smo naredili, julija pa bomo videli produkt. Mislim, vsi so skoraj dol popadal. Hiiii je pa res, da bo naš trenutno najmlajši v tej ekipi, ampak sigurno bo najglasnejši. No in tako smo povedali še ostalim prijateljem. JE pa zanimivo prej ni noben opazil mojega bušija in moja 2 kg, potem pa kar naenkart vsi, ja pa si se malo redila , ja pa se ti res vidi. Zdaj pa samo še v službi povedat,
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.2.2009 10:56:36
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja končno je tud LJ zasnežena... sicer pa jz že kr nekaj časa uživam v 30cm zasneženem hribu... he he... včeri je cel dan tko lepo snežilo... je zapadlo nekje dobrih 5cm ali pa več novega snega hvala še enrkat vsem za čestitke
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.2.2009 10:57:51
|
|
|
|
Blueeyes
|
JANUAR ana** 11.1. FEBRUAR Blueeyes 1.2. Majana79 24.2. APRIL NinaMM 9.4. MAJ Katrinka 2.5. JUNIJ JULIJ UT_2008 14.7. pat74 23.7. AVGUST HINDI 6.8. SEPTEMBER OKTOBER vim 7.10. tanatoraja 22.10. NOVEMBER DECEMBER
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.2.2009 15:52:49
|
|
|
|
april09
|
Vim za razkritje In kdaj nameravas v sluzbi? Ziva - moj je bil cist fertik v soboto ponoci.. Je bilo kar grozljivo poslusat doganjanje na wc Upam, da si ze ok . danes je pa kar zatisje tukaj gor A se vse kepate?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.2.2009 17:38:57
|
|
|
|
Blueeyes
|
ja kepamo se... s snežinkami.. me je zdejle zamedl preden sem do bajte pršla... sem bla skor k premikajoči se snežak zdej pa nobenega odgovora ni več zaslediti za miting... a velja bejbike??
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.2.2009 17:40:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
Naslednji miting za vse ki žal tokrat nismo mogle pridt, pa seveda tud za vse tiste ki so tokrat bile in bi se nam ponovno pridružile - 4.2. od 17h naprej v Pod vodo v City parku 1. Blueeyes 2. Bjondi 3. Hindi 4. ledenka 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. ...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.2.2009 19:37:52
|
|
|
|
angelito
|
hej jaz ne morem obljubit, ker mam ta teden totalno guzvo, pa se sola za starse se je zacela... ce mi rata, se na kratko oglasim, da se ostale spoznam... kaj vem, ce bom za cas naslednjega druzenja se v enem kosu ;-) cist sem konc danes... brez energije, volje... zadnje cajte slabo spim - me matra hrbet ponoci => taka cudna bolecina - malo me boli kriz, potem pa kar misice/vezi med rebrami in lopaticami... cudne reci se dogajajo ;-) pozdravcek vsem!
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.2.2009 20:00:36
|
|
|
|
katrinka
|
zivjo nosečke zal me ne bo na mitting - morm se ucit - 2 izpita uzivite se zame
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.2.2009 21:08:10
|
|
|
|
NinaMM
|
Jaz sem pa danes naredila izpit Hooray! Angelito, katero sestro imate na predavanjih? Nama je bila zakon Tanja Hrbta pa raje ne omenjaj ... Jaz umiram. Pa še zraka mi je full začelo zmanjkovat, se mi na momente kar vrti ...
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.2.2009 23:41:46
|
|
|
|
angelito
|
Angelito, katero sestro imate na predavanjih? Nama je bila zakon Tanja ne vem se katera bo... danes na uvodni uri je bla gordana... prijetna, ampak govori pa kot navita... sporocim jutri... baje pa se menjajo, je res?... evo, zdej grem pa res spat... nocko vsem...
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 2.2.2009 23:45:24
|
|
|
|
angelito
|
Jaz sem pa danes naredila izpit Hooray! cestitke za izpit ... sem prej pozabila... kar le tako naprej... cim vec jih sedaj napravi, potem bo vedno manj casa, energije... hmmmm, govori tista, ki ima v planu nasl. leto pravsodni izpit no, ob prilki pa nazdraviva na uspesno opravljeno estetiko... cav bav
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 9:48:46
|
|
|
|
katrinka
|
zivjo nosečke smo na drugo stran padle - nč zato, bom nas nazaj spravla se vidi da smo se prebudile v zasneženi ljubljani, torej nas je čakala jutranja telovadba ... kidanje, pucanje, pridt v službo... drugače pa nestrpno čakam na 27.2. da grem spet na pregled k G
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 10:10:12
|
|
|
|
Blueeyes
|
NinaMM čestitke za uspešno opravljen izpit
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 10:12:30
|
|
|
|
Blueeyes
|
glede na vreme in vse se mi zdi da bi bilo potrebno prestavit naš jutrišnji miting... a se strinjate?? pa ga premaknemo na kakšen lepši in toplejši sončni dan k bo zdej v februarju
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 10:12:42
|
|
|
|
katrinka
|
vse ki smo bile na prvem mittingu smo se pogovarjale o matičnih celicah - na strani zavoda za transfuzijo ne najem nobenih obrazcev - naj mi kera pomaga?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 10:15:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: katrinka vse ki smo bile na prvem mittingu smo se pogovarjale o matičnih celicah - na strani zavoda za transfuzijo ne najem nobenih obrazcev - naj mi kera pomaga? sem tud jz mal čekirala pa žal ne najdem... bom še poskušala kaj zbrskat
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 11:00:55
|
|
|
|
vim
|
Jaz čakam na boljše čase v službi da povem. Pa jih ni. Imamo že eno na bolniški skoraj celo leto, zdaj še jaz na porodniško. Ja kdo bo pa delal. Pa še znižal nam bodo plače za 1 plačilni razred in to ravno zdaj, ko mi gredo meseci v osnovo za porodniško. Pa že tko so nam zamrznil plače. In potem se jaz sekiram kdo bo delal. Ah pa pojdimo k lepšim stvarem, zunaj sneži mož mi je lepo očistil avto in ko sem se jaz spravila v službo mi ga je moral še 1x. Ja no zakaj mi ga pa že ob 6h zjutraj čisti,jaz takrat še spim. . V službo pa sem potrebovala točno še 1x več kot ponavadi. Ampak zanimivo prej sem se ful jezila na počasnele zdaj pa sem ful nacoolirana, kaj naredi nosečnost, mi je čist hormone obrnila.
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 11:19:45
|
|
|
|
Blueeyes
|
ma daj vim sej bo... tud v službi bo vse cool... zdej misli da pa ne bit v skrbeh.. na koncu se bo vse lepo izteklo... tko k se vedno
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 11:38:53
|
|
|
|
katrinka
|
blueeyes - hvala za podatke, sem nasla vse kar sem rabila, hvala vim - nehi no, dej misli nase ne na druge , sej mene je blo tud strah , zdej pa šef pride k men in se z mano pogovarja, če pikica že brca, pa kako je z njegovimi otroci... še so normalni sefi se vse da , če pa niso jih pa pošlji nekam a si premislia glede telovadbe - a si še na snežnih razmerah jaz sem danes na gorenjskem kjer se kar sneži - do lj je dolga
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 11:40:36
|
|
|
|
katrinka
|
vim - sem vidla da si mi odgovorila pri julijkah, se strinjam, sej bove tko v kontaktu
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 11:51:33
|
|
|
|
Anonimen
|
vim nea se sekiraj za tvoje šefe... Najprej sta ti in tvoja pikica, šefi so pa itak zamenljivi... Bo že lej... Kaj pol? Jutri meeting?
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 12:00:18
|
|
|
|
ledenka
|
pregled je bil ok mulček rase, na žalost se preveč redim pa bo že. naslednji pregled imam 6.3., menda je takrat kontrola rasti, pa napotnico za P dobim - gre hitro, zdaj pa je že čas, da grem voziček naročit meeting pa upam, da bo jutri bi vas rada malo spoznala, sicer se bom tortici morda odpovedala... ali pa tudi ne
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 12:02:21
|
|
|
|
Anonimen
|
ajsi še tukaj za pregledek... Jaz imam redni pregled 3.3. Danes teden pa nuhalno... Komaj čakam
|
|
|
|
RE: Ljubljanske nosečke 3.2.2009 12:05:44
|
|
|
|
vim
|
Ja itak, ve vse imate preglede jaz pa brez. Zdaj vem zakaj, nekam veliko jih imate . Hecam se. No jaz sem še zmeraj brez datuma, grem pa v 17 tednu samoplačniško pa še na UZ. Klinc gleda zdravstvo bom pa plačala, če šparajo očitno samo na meni. Jaz se itak ne sekiram več.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?