|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
3.2.2009 7:25:46   
Anonimen
Jutro!

Evo, zdej mam ene 15 min., ker sem tolk špricala RR...user posted image

No v glavnem. Takole je to v vrtcu - ko sem imela sestanek z Alenovo vzg., je seveda zagovarjala to "jutranjo vzg.", ki ga vsako jutro prevzame. OK, zastopim, valda ne bo pljuvala čez njo. Ji je pa rekla, da sm js oznanila ta primer, da sem pripravljena tudi drugim staršem povedat in iti do podravnateljice in da nej malo pazi. (to sem učeri zvedla od tiste kolegice, ki dela tam) Pol nas ni bilo cel teden na spregled (bolani) in učeri taka izjava - zgleda je zamerla, ker sem povedala naši vzg. user posted image

V službi potem nisem imela časa preveč študirat, sem pa pol, ko sem prišla domov, lepo se dol usedla z mojim in "uštimala".

Danes, ko sem ga oddala, seveda standardni jok. In ko sem se odpravljala iz vrtca, srečam podravnateljico. user posted image user posted image user posted image  In raport: dobro jutro...to pa to pa to... Sem probala rešit z njo, ni šlo, mi laže v faco, da je luč prižgana, pa vidim da ni, sem probala rešit z Alenovo vzg., pa si dovoli takšne komentarje, zdej povem vam, če jutr ne bo izboljšanja, grem v šolo k ravnatelju (imajo enega ravnatelja za šolo in vrtec)

Ženska je v  sekundi ratala vijolična, pa sej veste, ona ni slaba...bla...bla... Za mojega otroka je slaba, pa kolkor sem vidla za druge tudi. Ma vseee živo sm ji povedla, kar sem vidla v teh mesecih. Sej vem, čveka na kubik.... Ampak js več spat ne morem zarad nje in Alenove frustracije že ko sam omenim vrtec. user posted image

Zdej bomo pa vidlo, kaj bo. Podravnateljica se boji ravnatelja ko hudič križa. Poročilo pa itak dobim iz prve roke. user posted image

(odgovor članu Margit)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
3.2.2009 7:33:02   
Anonimen
Evo s čim se js ukvarjam, namesto, da bi uživala v nosečnosti in študirala, kaj kupit otroku za 2. RD.

Joooj punce, ne mi zamerit, ko tolk jamram čez ta vrtec in morte skoz brat moje zlajnane poste. user posted image user posted image Sam ta ena in ista vzg. mi gre na Kuser posted image   Konec maja bo eno leto, odkar je Alen v vrtcu - manjkal ni nikoli več kot za 2 tedna počitnic, pa se še kr ni navadu. Neki časa je bilo ok, dokler je bilo svetlo zunaj, ker je bilo svetlo tudi v igralnici...

Me pa vseeno veseli, da ste vse istega mnenja kot js, edino kar je bilo učeri je to, da se nisem hotla kregat z njo v pričo Alena. Sem se že js počutla kot neka konfliktna oseba, ki ima na vsakem koncu nek kreg. (v službi, v vrtcu, soseda...)

Pa še moj mi učeri prileti s tako izjavo, da se skoz neki kregam... Aaaaaa user posted image user posted image user posted image  Sem se začela toooolk cmerit, da mu ni bilo nič jasno. user posted image  Se je poskušu opravičevat pa pojasnjevat kako je mislu, sam ni pomagal. Mi je pol kr 2l sladoleda prnesu in se spoku vn iz dnevne.user posted image

Pa mal mi hormoni nagajajo, kaj čem!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4402
3.2.2009 7:34:20   
Anonimen
KOLUMBO ŠE DVAKRAT GREŠ SPAT!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Js pa še samo 151 dni! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4403
3.2.2009 7:59:35   
malecka_mateja
jutro!

kolumbo še dvakrat!user posted image user posted image user posted image madonca kakšno pričakovanje je to kot bi bile vse me nosečeuser posted image user posted image user posted image

jasna superca da si to povedala.in nič ti ne zamerimo seveda smo zato tuakj da te poslušamo in ti stojimo ob strani.sam da ti je lažje.ti moraš oa kaj drugega poslušat.
sej jaz tudi skoz jamram pa kaj če pa je potem taki veliki kamen od srca.

včeraj mi je uspelo seminarsko skoz dat oz napisat danes pa še zagovarjam.potem pa nasledni čet izpit 2 del.user posted image upam da mi malo rata oceno popravit.
a v velenju je kaj snega?

no grem zajterkovat.papa

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
3.2.2009 9:49:43   
ribicau
Hoj!

Eva je prehlajena. Iz nosa ji kr fajn teče, pa kašlja. Mislim, da jo tudi grlo boli. Vročino ima 37,1. Kaj naredim? Sej zbija se vročine ne pod 38,5 - a to še drži za naše 2 letnike? Madonca, Eva še nikol ni imela vročine in sploh ne vem, kako zadeve tečejo. Kaj pa jim date proti kašlju? Jest sem mislila it kar v lekarno po Prospan sirup, pa kapljice za v nos imam že doma. Pije pa itak skoz čaj z limono in domačimi smrekovimi vršički. A imate še kakšen predlog?

Včeraj sem ji dala eno 50 g skuto. Čez eno uro je imela 5 krčev, drugače je bla pa OK. Mislim, da bomo kr nadaljevali z uvajanjam. Danes ne, jutri pa spet.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
3.2.2009 10:02:54   
Tabali
Ojla babe!
Kje je Kolumbo - upam da ni zdele po tem snegu šla v porodnišnico... je pa res, da pričakujemo kot bi bile vse nosečeuser posted image user posted image user posted image , a ni to fajn?user posted image
Ribicau - mi tut nimamo ne vem kakšnih izkušenj z vročino, smo jo meli samo enkrat, ko so ji šle zgornje enkice ven (uh je že več kot eno leto od tega, skor leto pa pol...kok cajt hiti user posted image , pa še to ni bilo več kot 38). No takrat sem spraševala našega pediatra, pa je reku, da boljš ne zbijat vročine pri otrocih če ni višja od 38.5, ker kao morajo sami ustvarit obrambni mehanizem, no hotla sem povedat da je reku, da to tudi za večje otroke velja (vsaj po njegovi teoriji, je baje isto kot da če pri začetku prehlada vzameš coldrex al kaj so že tiste ricnije - baje se zadeva samo potuhne, kar je za organizem precej slabše, kot pa če bi se sam boril). Uh sem natrosila enih "modrosti"...user posted image
Mislim da so vršički pa čaj zakon - če ni hujšega.
Joj a bo že nahalo snežit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
3.2.2009 10:06:24   
Tabali
Ja malecka - bravo za seminarskouser posted image , izpit bo pa itak kul, boš vidla. Držimo pesti!!!

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
3.2.2009 10:14:06   
malecka_mateja
ribica nič panike , kr dejej čajeka in je to to , ko naratse pa pride v poštev svečka ali pa calpol, amapk je svečka boljše. pa nič sirupa proti kašlju, ker se ne znajo izkašjevat in bo ta sirup samo odejo preko nardil ko pa se bo začelo luščit pa bo kriza, tako je vsaj nam zdravnica reklada do 5 leta nekjene dajejo proti kašlju nič ker se ne znajo izkašljevat, sam smerekove vršičke in je to vse aja pa med na žlico da ga poliže je to super za kašelj,pa vzdignjeno vzglavje in prava vlažnost v sobi(kamilice pri postelji...)pa je vse kar lahko nardiš.
pa še nekaj vročina 37,1 ni vročina ampak je samo spremeba tem. vročina je od 37,5 naprej.
nič bat vse bo.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
3.2.2009 10:17:49   
malecka_mateja
danineli lepe slikice, in prava lepotikča je tale vaša pupika.!

tabali ej ti pa mi z vsakim tvojim postom, daš ful energije sploh za šolo. mi denejo.hvala tiuser posted image user posted image user posted image

kolumbo?????kje si!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4409
3.2.2009 10:41:41   
malecka_mateja

FEBRUARČKI!

user posted image    Višnjaaa 27.3.1976
                            Nejc 9.2.2007 53cm 3520g
                            Nejc 65,5 cm 9000 g
                            Nejc 71cm 10430 g
                            Nejc 76cm 11000 g (1 leto) 

user posted image    Malecka_mateja 31.3.1987
                            Tjaša 1.3.2007 51cm 3950g
                            Tjaša 67cm 9200 g
                            Tjaša 71 cm 10200 g
                            Tjaša 73 cm 10680 g
                            Tjaša 75  cm 10720 g

Tjaša 78 cm 10810 g (1 leto) 

user posted image    Margit 13.1.1976
                            Matic 5.2.2007 52cm 3400g
                            Matic 73 cm 8600 g
                            Matic 76 cm 9900 g 
                            Matic 80 cm 11100 g (1 leto) 

user posted image    Atena 1.1.1975
                            David 4.2.2007 53cm 3890 g
                            David 70,5 cm 8780 g
                            David 72,5 cm 9100 g

user posted image    Lulu 3.3.1975 
                           Nika Septeber

Jani 2.3.2007
                            Jani 64 cm 6030 g
                            Jani 68 cm 8730 g

Jani 73 cm 10100 g

user posted image    Kolumbo 28.3.1977 
                            user posted image -5.2.2009 user posted image ali user posted image
                            Maj 15.2.2007 51cm 3850g
                            Maj 65 cm 8100 g
                            Maj 76 cm 10600 g

Maj 81 cm 12300 g (1 leto) 

user posted image    Ribicau 14.3.1980
                            Eva 9.2.2007 51cm 3150g
                            Eva 67 cm 7100 g
                            Eva 69 cm 8150 g
                            Eva 72 cm 8880 g

Eva 79 cm 10660 g ( 1 leto) 

user posted image    Demer 9.5.1978
                            Mark 10.2.2007 54cm 4070g
                            Mark 68 cm 8400 g
                            Mark 73,5 cm 9500 g

Mark 78 cm 10300 g ( 1 leto) 

user posted image    Jasna81 12.6.1981 
                          user posted image PDP junij user posted image  ali user posted image
                            Alen 28.2.2007 53cm 3500g
                            Alen 71,5 cm 8800 g 
                            Alen 78,5 m 10520 g

Alen 83,5 12300 g ( 1 leto) 

user posted image    Pikecpokec 13.4.1982
                         Gal 4.2.2007 52cm 3600g
                         Gal 75 cm 7900 g

user posted image    Helimaša 4.5.1982 

Maša 6.2.2007 50cm 3310g 
                            Maša 70 cm 8000 g
                            Maša 72,5 cm 8250 g

user posted image    Darca_k 2.9.1974
                            Maj 7.2.2007 50cm 3500g
                            Maj 68 cm 7900 g
                            Maj 71 cm 8100 g

Maj 74 cm 9000 g 

user posted image    DaniNeli 7.9.1983
                            Neli 16.2.2007 53cm 3580g
                            Neli 84 cm 10600 g

Neli 90 cm 11760 g ( 1 leto)

user posted image    Hothien 13.6.1980
                            Ela 7.2.2007 55cm 3930g
                            Ela 66 cm 7050 g
                            Ela 68,5 cm 7750 g
                            Ela 71 cm 8890 g

Ela 74 cm 9700 g 

user posted image Nenny 26.10.1974
                         Matic 6.2.2007 50cm 3250g
                         Matic 78 cm 9800 g (1 leto)

Še malo pa bomo pihali 2 svečkouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4410
3.2.2009 10:56:08   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

ribica nič panike , kr dejej čajeka in je to to , ko naratse pa pride v poštev svečka ali pa calpol, amapk je svečka boljše. pa nič sirupa proti kašlju, ker se ne znajo izkašjevat in bo ta sirup samo odejo preko nardil ko pa se bo začelo luščit pa bo kriza, tako je vsaj nam zdravnica reklada do 5 leta nekjene dajejo proti kašlju nič ker se ne znajo izkašljevat, sam smerekove vršičke in je to vse aja pa med na žlico da ga poliže je to super za kašelj,pa vzdignjeno vzglavje in prava vlažnost v sobi(kamilice pri postelji...)pa je vse kar lahko nardiš.
pa še nekaj vročina 37,1 ni vročina ampak je samo spremeba tem. vročina je od 37,5 naprej.
nič bat vse bo.

thanks! user posted image

Vzglavje smo itak dvingili, kamilice smo tud dali k postelji zvečer....se pravi čakamo, da se stanje izboljša. Me je pa mami klicala zdele, da je pojedla pol jajčka in pol kosa kruha, tko da je to tud dober znak in da nima vročine.

Neposredna povezava do sporočila: 4411
3.2.2009 11:54:46   
malecka_mateja
super ribica!user posted image user posted image sam da pije in pije če pa še je pa je itak ful fajn!

kolumbo me te bomo res pripisale na seznam da si rodila če se ne javiš???user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
3.2.2009 13:54:55   
Tabali
Wo ist Kolumbo????user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4413
3.2.2009 14:12:08   
malecka_mateja
mogoče rojeva!ali pa je že rodila sam je še šašava od anrkoze in nam ne sporočiuser posted image

jaz odhajam v šolo tko da babe lep dan še naprej.papa

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 16:59:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4415
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 18:04:28   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4416
3.2.2009 19:57:04   
malecka_mateja
čer!
jaz sem glih iz šole!kolumbo lepo da si še v enem!jutzr še pol pa nič večp!user posted image

¸zdaj grem pred tv!pa malo dat spat!
lep večer!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
3.2.2009 22:41:37   
Tabali
Vau Kolumbo John Deere in dva agenta v akcijiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sm že hodla dons okoli HM, za vsak slučajuser posted image user posted image user posted image
joj sem tok zmatrana od vsega tega snega - sem se ene parkrat do avta skor razsulauser posted image user posted image user posted image , še sreča da da me s strehe ni kaj zadelo
mater sem jezna na to vreme - ma še ne mormo začet z deli, najprej nas papiri zezajo zdele pa še vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mah sej bo, se bom z matejinimi koktejli in plažo skuliralauser posted image
ajd rem v cote

Neposredna povezava do sporočila: 4418
3.2.2009 22:46:04   
Tabali
A ja - kar zadeva povabila na poroko, Kolumbo - to sem mislila resno. Pr moji Ani zadeve tko funkcionirajo - več nas je boljše jeuser posted image user posted image user posted image . Tko da povabilo še zmer velja.
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 7:06:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 4420
4.2.2009 7:15:06   
Anonimen
Jutro!

Dans sm mal prej šla od doma, če bi bil slučajno kak razgovor. Pa je bla čist hladna, sam ko se je Alen spet začel cmerit (čist trd je ratu, ko jo je vidu), mu je rekla "kok si ti ena smotka" Ma to še sprejmem kot hec. Ne gre in ne gre mi v glavo - iz avta do igralnice peš, ko pa njo vidi, pa zvijanje, jok... user posted image

Mateja sorry - v tisti frki učeri sploh nism vidla za seminarsko! user posted image  Ocene pa itak ne rabiš popravljat, buča! Sej ne rabijo bit same odlične! user posted image  Že tako si odlična, js si ne predstavljam še študija poleg vsega tega živ-žava, kar ga imamo.user posted image

Kolumbo  user posted image   Kok nej js vem, kaj imate prepovedano?  Vem sam, da smo hodli mimo nekih hiš, pa sm rekla lej tuki je kolumbo, pa šime zunaj neki dela (nevem, kaj - mogoče je ograjo postavljal user posted image )... Pol pa vem, da je reku, da si rodila in sta z mojim neki ful debatirala, men se je pa ful mudilo. user posted image  Še danes!

Ribica, js delam isto kot ti. Dam mu pa še kako toplo krpico na prsi, ko zaspi seveda, ker prej je to znanstvena fantastika. Se sluz hitreje izloča. Pa še mažem ga po prsih z Bimbijevo kremo (ne vem, kako se ji reče) user posted image  Tak fajn sveže diši, pa ni mentola pa kafre not. Sploh pa upam, da ste bolje.

Kje je pomlad? user posted image  Dost mam zime, snega in jajcanja po cesti. Js bi šla v nabavo za sobico, pa rada bi oblekla kratke rokave! user posted image

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 4421
4.2.2009 7:16:21   
Anonimen
Ej, učeri je Alen dobil čestitko zum 2. geburtstag od Ikee, pa kuponček za enega plišastega leva. user posted image  A ste ve tud kej takega doble?

Kolumbo guten morgen!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4422
4.2.2009 7:19:45   
Anonimen
Poglej tickerje:

Kolumbo 1 day to go,
Jasna 150 days to go user posted image

Sam bebiji so pa na videz isti, sam da je moj mal bolj šlank!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4423
4.2.2009 7:34:46   
pikecpokec
Jutro!

Dans je pa naš Gal star 2 leti user posted image . Je šel tko ponosno v vrtec, itak se je pa že ob petih zjutri zbudil user posted image .

Jst grem pa v ljubljano, da oddam diplomo v ''tehnični pregled'' v knjižnico. Upam da bo OK, pa da bo konc meseca zagovor.

Lepo se imejte!

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4424
   [Brisano sporočilo]
4.2.2009 7:34:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...

Strahi bližajočega se poroda
Uredništvo RR

Dragi bodoči starši. Česa vas je najbolj strah glede bližajočega se poroda?

Ali bom v porodnišnico prišla pravočasno. (8%)

Dolžine poroda. (8%)

Bolečine. (18%)

Prereza presredka ali raztrganin. (10%)

Zapletov in posledic za moje zdravje. (4%)

Zapletov in posledic za zdravje otroka. (51%)

Število vseh glasov: 125

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!