Anonimen
|
Čao punce! Moj mali drnjoha, sem mela sekico na kavici, pa je šla, zdej sem pa spet sama. Moj pride šele ob 18h Vreme za kozlat... Drugač pa pri nas vse ok. Sma bila na pregledu za vrtec in sma dobila potrdilo. V torek mamo igralno urico. Sam js zdej neki študiram... Za vrtec je treba plačat tud mesec, ko otroka izpišeš, a ne? Kao odpovedni rok??? Se pravi, da dam js Alena v vrtec do NS, tolk da zvem, da je z nosečnostjo vse ok, more bit v vrtcu april in maj. Plačam pa še za junij. To je kr neki evrov... Zdej pa študiram, da ga sploh ne bi dajala v vrtec, grema sam na igralno urico, v četrtek mam G in če bo vse ok, grem kr v vrtec se zmenit, da ne bo šel. Če pa se bog ne daj (trkam), kej zalomi pri meni, ga pa naknadno vpišem, ker je itak oddelek na navo odprt. A KOMPLICIRAM??? dEJTE MI MAL POMAGAT, KAKO BI VE TO NAREDLE? Sorry črke... IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja nekko zatišnje je postalo tu gor odkar je atena pozabla na nas in pa višnja! a srečanje še sploh velja???? Se strinjam... Srečanje pa itak da velja! Pikecpokec bi tudi lahko prišla, jo tudi pogrešamo, a ne? Kolumbo Maj ma skor iste mere kot Alen. Punce še neki me zanima. Naš mali zdej že kake dva tedna ne večerja in spimo res po cele noči. Zjutraj spije flašo čaja, pol pa čez kako uro jema, pol je kosilo, pa ponavadi še kaka 2 obroka, vmes pa itak freza sve i svašta. Čaja spije po 1,5l. Danes je probu mal kakava in mu je kr šlo v slast. Se je skoz oblizoval ko en maček in gledu u flašo, češ, kaj je to. Zdej me pa zanima kolk obrokov majo vaši na dan? Aja - midva se od 15.3. ne dojima več. Sem si kr na koledar zabeležla... Mi je tolk hudo... Sploh ko se sam spomne in mi majco gor vleče... Nč, grem še mal okol. Javte se kej!
|