|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
2.2.2009 8:21:31   
ribicau
Dobro jutro!

Mi smo bli v soboto v garmischu in kot ste vidle, je smuk odpadu. Ja no, smo se pa mal navozil z busom, kaj češ!

Eva je bla ful pridna pri mojih. Je pa začela mal kašljat in iz nosa ji teče. Ja kaj čmo, če bo samo to, bom jest čist zadovoljna.
Dons dobi eno skuto za pojest user posted image , upam, da bo vse OK. Zdej smo imel od srede dieto, tko da se je čist prepucala, dons pa štartamo na novo.

Mi pa za čas šolskih počitnic pičimo na Kromplatz za en teden. Mi in še dve familiji z otroki. Pestro bo. Do takrat mam pa ful za narest v službi....zdej pa tkole bluzim po RR user posted image

Nč, se slišmo še kasneje kej! Pa spet vprašanje....kaj boste vašim user posted image  za roj. dan kupil - pa kaj ste naročil babicam in dedkom ipd.? Jest sem mislila, da bi kr en mal večji tobogan za na vrt...ampak to mam pa tud edino idejo user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
2.2.2009 8:23:20   
ribicau
tud pri nas je kr nekej snega zapadl...zdele gledam skozi okno in se je mal umiril, končno....ker me je že skrbel, kako bom potem šla po Evo, do tja je namreč ful klanc in bi bil problem pridt gor!

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
2.2.2009 8:48:59   
Tabali
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Jst si ful želim enkrat na eno pravo svadbo v kakšno od naših bivših republik....da vidm, kako zgleda...3 dana...3 noćiuser posted image

Hej Kolumbo te kar jaz povabim user posted image user posted image  - letos enkrat poleti bo moja poročna priča, ko se vrne iz Avstralije še za nas tuki organizirala svadbu. Ma bo cela Juga gor, garantiram - ma kaj tri dana i tri noći - cel teden bo žur user posted image user posted image user posted image  jeeeeeeeee - sam to bo res dobesedno od Vardara pa do Triglava user posted image user posted image
Upam da si še 2in1 user posted image .
Jasna kar naprej - se strinjam s Kolumbo - svadba je zakon, pa zakon je zakon user posted image  - kar naprej!!!
Ej punce kako gre - meni tale sneg zdele prav nič ne potegne - smo zmenjeni za jutri al pa za v sredo da začnemo rušit (mi namreč preden bomo začel zidat moramo najprej podret user posted image ), pa upam da do takrat pobere sneg in se majstori pojavijo na gradbišču. Sva lih včeri z mojimuser posted image  ugotavljala, da je februar za naju res ena velika sreča od mesecauser posted image  - februarja sva začela skupi živet, februarja se nama je rodila naša frajerka, februarja bomo začeli zidat, mogoče pa še zdele februarja usput kakšnega novega člana naštimamo user posted image user posted image user posted image
Malecka - bravo za izpit - svaka čast!!!! SUPER SI!
Ribica - držim pesti da bo Evi skuta teknila in da bo vse brez problemov!!!
Ajd mejte se - šibam delat

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
2.2.2009 8:53:16   
malecka_mateja
kolumbo kje siiii???

tabali, a sta zvedla končno ceno?no daj zaupaj nam jo?user posted image

ribica ržimo pestim,da bo vse ok.

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
2.2.2009 9:06:40   
Tabali
Malecka od cene se mi še mal vrti - zato sem ti ZS poslala user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 9:17:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 4381
2.2.2009 9:21:26   
malecka_mateja
tabali maš ZS!in hvala.

kolumbo o smo že misle da si v rimuuser posted image user posted image user posted image veš ni časa za sankat ker je 6 bukv na mizi kij ji proučujem za seminarsko.ma sej bo.
grem raje ker me kr glava boli ko gledam okoli mene te knige.
papa

Neposredna povezava do sporočila: 4382
2.2.2009 9:39:31   
Tabali
Uh Kolumbo, bom rajš mal pustila občino pr miruser posted image , sem rajš brez ograje, ko pa da še tam okoli hodim user posted image user posted image user posted image . No - mal se hecam, sam so me res do sedaj tko raspičili, da bom jih ene pol leta pr mir pustila, pol pa se bom šla za ograjo menit (do takrat pa bom majstora prosila naj nam kar tisto oranžno ograjo za gradbišče okoli pusti user posted image user posted image user posted image ).
Joj kar se RD tiče mi še sploh ne vemo kaj bi radi user posted image . Naša ma itak rada obiske in da se dogaja, darila pa jo preveč ne ganejo. Bomo kar eno fešto naredili, pa brez daril user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4383
   [Brisano sporočilo]
2.2.2009 11:53:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tabali)
  Neposredna povezava do sporočila: 4384
2.2.2009 12:11:55   
Tabali
user posted image user posted image user posted image
Kolumbo pridem - drži kot pribito. Po prejemu SMS, letim takoj u akcijo HM (če bo ponoči...user posted image ), operem prštimam, vse u roza barvi user posted image  in sem že na Šlajmerjeviuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4385
2.2.2009 12:16:49   
malecka_mateja
kolumbo mater če bo user posted image  sem še jaz iz mb pripravljena priletetuser posted image user posted image user posted image
še mal pa bomo vedeli kaj bo!upam da neboš spet z imenom presenetilauser posted image

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
2.2.2009 13:32:12   
malecka_mateja
aja ribica mi tudi nevem kaj naročit za roj.dan in niti kaj bomo mi kupili!tko da ti težko pomagam. evre?

Neposredna povezava do sporočila: 4387
2.2.2009 13:35:30   
Anonimen
Ojla!

Jasna je tuki... Sem se zgubila, ker imam toooolk dela, da se mi že rola. Počutje boljše, vsaj fizično...Psiha spet na dnu... Zjutri sm oddala Alena, vse lepo in prav, dokler ni vidu tiste vzg. Pa se spet valda začne cmerit, pa mu ona reče : "ja kaj bi pa še rad? sej maš luč zdej!" user posted image user posted image  Ej, vam povem...Al bo ona plava, al pa js...user posted image user posted image

Kolumbo sanjala sm, da si rodila Matjaža user posted image

Evo, sm tole začeča pisat pred pol ure...user posted image user posted image user posted image

Mater no...se javim drugič!

Neposredna povezava do sporočila: 4388
2.2.2009 14:05:57   
ribicau
IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Zjutri sm oddala Alena, vse lepo in prav, dokler ni vidu tiste vzg. Pa se spet valda začne cmerit, pa mu ona reče : "ja kaj bi pa še rad? sej maš luč zdej!" user posted image user posted image  Ej, vam povem...Al bo ona plava, al pa js...user posted image user posted image

Ja **** no, mene bi čist odpelal in bi jo poslala u tri k....Ma nima se je tkole zgovarjat...matr a ona plača štrom, sploh je pa zato tam, da se 6 ur (al kolk že), lepo smeji in prijazno ukvarja z otroki. Joj Jasna81 še eno tako, pa jest prletim tja do vas in ji napovem svoje.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
2.2.2009 14:13:53   
Tabali
IZVIRNO SPOROČILO: ribicau

IZVIRNO SPOROČILO: jasna81

Zjutri sm oddala Alena, vse lepo in prav, dokler ni vidu tiste vzg. Pa se spet valda začne cmerit, pa mu ona reče : "ja kaj bi pa še rad? sej maš luč zdej!" user posted image user posted image  Ej, vam povem...Al bo ona plava, al pa js...user posted image user posted image

Ja **** no, mene bi čist odpelal in bi jo poslala u tri k....Ma nima se je tkole zgovarjat...matr a ona plača štrom, sploh je pa zato tam, da se 6 ur (al kolk že), lepo smeji in prijazno ukvarja z otroki. Joj Jasna81 še eno tako, pa jest prletim tja do vas in ji napovem svoje.....

Se kar podpišem pod tale ribicin post. Mislim...user posted image . Lahko razumem da pač ma slab dan, ampak taka izjava... halo?
Jast lahko marsikaj prenesem, sam če mi pa kaj kontra otroku dela, al pa kaj v zvezi s tem - boljš da ga niuser posted image user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
2.2.2009 20:00:33   
DeMer
Ojla!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

(odgovor članu Tabali)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
2.2.2009 20:16:28   
DeMer
A je vas tud kej zamedlo?

Joj, tale sneg. No, pa sej bi bilo vse lepo in prav, če ne bi potem padal dež.

Jasna moja, dobra si, da si kr tiho! Mene bi že razneslo in bi si dala mal duška. Ampak sej vem, ni se fajn zameriti komu, ker pol lahko samo otrok pokasira. Ampak, mogoče je imela samo slab dan. A je ona cel dan z njimi?

Hej, Kolumbo, če se ne slišimo več, fajn rodi!

Ribicau, ewo, pr nas imamo idejo da bi mu kupili takole kolo:

user posted image

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
2.2.2009 20:18:26   
DeMer
Drgač pa za RD  je dlih kat dobil eno jopčko, volneno od tašče. Pa eno knjigco mu bo dal tast. Od mojih bo dobil €€€.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
2.2.2009 20:19:45   
DeMer
Zdej pa dost monologov. Če se še kera pridruži prav, počakam......

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
2.2.2009 20:47:46   
malecka_mateja
čer!

demer kj esi anjdla ta bicikelč?in kolk pride?

kolumbo a si še v enem?

pri nas spet sneži kot pri nosrcih.pa sej to ni več res.
papa

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
2.2.2009 20:59:17   
DaniNeli
Čer...
Jasna,ti povem da bi tudi jaz na tvojem mestu popi*****.Sama pa ne bi bla tiho.Je treba dat ven iz sebe...
Jaz še nevem kaj naj kupim moji ta mali za rojstni dan.Od igrač ji ne bi nevem kaj kupovala...razen kakšne kocke...mega box.Sem slišala,da se dobi kao neka varianta kocke za punčke,so bolj pastelni nežni odtenki barve kock,pa neki dodatki,isto velja za fante....samo nevem kje bi te dobila...

DeMer..kolo je res super izbira,pa še simpatično je.Kolko ojrou pride takle?

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
2.2.2009 21:14:35   
DeMer
Cena mislim, da je okoli 130 €.

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
2.2.2009 21:34:31   
Margit
Mislim..........grrrrrrrrr
še dobr da sem si vzela 5 min časa, napisala cel roman
in potem dobim sorry................

grem pod tuš. Mogoče še enkrat napišem.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
2.2.2009 22:04:40   
DaniNeli
Jaz sem gledala tako kolo od firme KTM,motoristična znamka.In so res lepi taki oranžno-črni.

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
2.2.2009 22:54:32   
Margit
Uglavnem...
Sem opazila, da vneto zbirate darila za svoje malčke. Mi smo ga Maticu že kupili. Matiček ima že čez tri dni roj.dan. Takrat ko Kolumbo D day. Joj, ne morem verjet, da je že dve leti naokrog.

Rorija - tacga k se ga da še fino razšravfat, šravfenciger ma pa zraven. Med drugim je dobil pri nas v službi za dedka mraza Rori knjigico in CD. In to je bil zadetek v polno. Včasih mora še s knjigo spat. Joji gor in joji dol. Sam še od njega sanja. Še na njegove traktorje je pozabil. Drugač pa umap da ne bo spet preveč igrač dobil za darilo. Ker jih imamo za izvoz. Zdaj že klet polnimo z njimi. Vsake tolk časa naredim mal smene. Nekaj jih odnesem v klet in nekja iz kleti. In po doglem času sta oba navdušena da  imata spet "nove" igrače. V tolkih letih, pri tolkih božičkih, dedkih mrazih, mlikavžih, roj.dnevih, da ne govorim o miljonski žlahti se je tega nabralo .... rajš ne govorim.

Drugače pa prebovolevamo nek sranje al kako naj rečem. Tamal je mel dva dni 41 vročine, natančno 40,7. Se mi je že kar mešalo zraven. No vsaj Maši ni šla čez 38. Jutri bom še doma, potem pa bomo z babicami mal poštukal. Ker jaz bi mogla že mal v službo pogledat.

Sem brala kako so vaši cukrčki že veliki. Ne morem verjet. Pri nas 4letnica pa še 4 mesce ma zraven skor manjša. Nosi cunje 104-110, čevlje 25-26, kg pa ma tam okrok 14. Da ne rečem da ma eno miniko št.74. Tamal pa ma tam 86-92, čevlje 23, kg pa okrog 12,5. Očitno smo res pri manjših. No ja. Bodo že zrastli.

Zdej grem pa spat, ker taml nima usmiljenja in me bo ob sedmih auf vrgu. Mejte se krasno in upam da se kmalu slišimo.

(odgovor članu DaniNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.