|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
31.1.2009 10:11:15   
rovar_ka
populis, ti dojiš?

***Pomeniš mi vse in še več***

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 10:12:27   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2352
31.1.2009 10:13:36   
dzanika
ilatic vse najboljše!!!  user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: netki

no fino...julijke bodo zamrle user posted image user posted image user posted image

v pondelk ko blacky pride, pa nobene od nas ne bo.....sam res nikol ni blo problema, zdej k je pa blacky to napisala pa kr capljate stran.....če je bil to namen ok, grem še jst

sam neki povejte....kaj pa če prestavimo na sredo srečanje (pridobimo lex, pa mogoče mirjam in še kakšno ki v četrtek ne more)...samo predlagamuser posted image

jaz tut ne bom zginla dol z RR sam zdej pa res nimam časa preveč tle viset k doma delamo. Tko da vas samo preletim in priznam ta tut kej spustim vmes...

IZVIRNO SPOROČILO: lex

user posted image tukaj lahko vidite kako Alina bere  (je filmček)

jaz sem bila na prisilnem odvajanju in upam, da se ne ponovi več. sem glih danes javno povedala, da sem zasvojena z vami

eeee kak cuker je! user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Uspelo mi je prit na cilj, kot sem dopoldan pisala.

A veste kako je? Razmišljam o kvaliteti svojega življenja, ki je ni. Še to, kar imam prostega časa (par urc na dan) jih namesto, da bi jih vložila vase, v šport in dobro počutje zabušim na netu. Pridem čedalje večkrat tako daleč, ko se zalotim, da namesto da bi si želela, da se moj zlati sonček prebudi, da ga poljubčkam in z njim zašibam v dan-  komaj čakam - da zaspi, da bom lahko brala RR in tipkala... in to ni uredu.

Zato sem tudi jaz sklenila, da se za nekaj časa umaknem. Da končno zlikam dvometrski kup perila, pospravim omare, pofasciklam lanjske priprave in papirje, da spet hodim na glino in pilates, da dam nekaj nase, spet začnem šivat, vezt, igrat kitaro in najbolj pomembno - da sem Lanu kvalitetna mama.

a veš da se meni zdi da se tole tut men že mal dogaja... Sam je pa fajn včasih tut kakšen pameten nasvet dobit in to... Ma ne vem. Js se zaenkrat še ne morm rešt odvisnosti. Tko kot od čokolade ne. user posted image   Sam te pa podpiram v odločitvi. user posted image

coraly sparovih nalepk imam tudi jaz dosti. Če želiš mi pošlji zs in ti jih pošljem...

mojcek ja meni se tut zdi da je neka depresija zajela to našo rr. In po vrhu vsega je še nalezljiva... Po mojem se je preveč čvekalo in se je marsikatera prenajedla...

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
31.1.2009 10:13:59   
rovar_ka
ponoči si jo dojila ne, ko sta se zbujali al ne?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 10:18:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2355
31.1.2009 10:24:57   
glugluglu
ilatic, vse najboljše!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

lex
, zelo lepe slikice in filmčekuser posted image user posted image user posted image
Vse, ki ste se odločile za premor od RR vam moram povedat, da ste zelo pogumne, prav je tako razmišljanje,user posted image , tudi jaz spoštujem vaše odločitve in povem, da boste zeloooo pogrešane!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom še kar žmarila tu, zaenkrat mi je to sprostitev od tega vsakdana; da se nasmejim z vami, malo pojokam, sočustvujem,.....prav pašeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2356
31.1.2009 10:25:06   
rovar_ka
IZVIRNO SPOROČILO: populis

2* mi je ratal, da je zaspala brez, ostalo je pa bilo dojenjeuser posted image

presneta lakotauser posted image kaj zvečer ji daš kaj drugega pred spanjem al samo podojiš?

Jaz sem danes ko da bi traktor čez mene peljaluser posted image Sploh ne vem na kolko časa se je dojila, ker sem samo joške celo noč menjavala, ko se je zbudila, pa to ni blo malokrat. Al je blo na uro, dve, tri, pojma nimamuser posted image

Ma to mleko jih premalo nasiti itak.. Nisem pa še probala, da bi zvečer namesto jošk kaj drugega dobilauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2357
31.1.2009 10:28:57   
rovar_ka
glugluglu - kak je s križem? Še boli?

HD - da nam daš slikice, ko boš frišna blondiuser posted image

< Sporočilo je popravil rovar_ka -- 31.1.2009 10:29:31 >

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 10:41:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu rovar_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2359
31.1.2009 10:49:15   
ksenci
oj, na hitro!

v Lj. je blo vse ok. 2 dni je imel 38,4 vročine, vendar ga le ni viroza bolj zdelala. hb je zdaj zdrav- trkam!!!!

menze še ni- test je bil negativen. vrjetno imam mal hormončke pomešaneuser posted image

en avto sva že popravla, drug še kr stoji, čeprav sva že odštela velik everčkov

receija je vidna!!!! jz še v življenju prej nism bla tako suha pr dnarju. imam le za najnujnejše, da bi si kaj privoščla, pa lahk sam sanjamuser posted image upam, da najina smola kmal mineuser posted image
vse naj naj vsem, ki praznujeteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2360
31.1.2009 10:52:44   
glugluglu
aja tims, mi gremo sedaj z malimi v knjižnico in potem se bomo zapeljali mimo Sekirice, da vidimo, če so kaj uredili za kakšen mali spust s smučkami in sankanje, če želiš ti sporočim kakšno je stanje, ker danes sicer sonček ne sije, se malo kaže ven iz oblakov, kljub temu zgleda, da je vreme še kar, je pa 0 stopinj. Jutri bo pa najbrž spet grdo vreme.

Neposredna povezava do sporočila: 2361
31.1.2009 10:56:35   
ksenci
no tud jz zihr ostanem na rr-ju, sam po pondelku bom mela končno več časa. dans imamo pravo norišnco.koline- sovražim, kr je pol tulk pucanjauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2362
31.1.2009 11:05:16   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Uspelo mi je prit na cilj, kot sem dopoldan pisala.

A veste kako je? Razmišljam o kvaliteti svojega življenja, ki je ni. Še to, kar imam prostega časa (par urc na dan) jih namesto, da bi jih vložila vase, v šport in dobro počutje zabušim na netu. Pridem čedalje večkrat tako daleč, ko se zalotim, da namesto da bi si želela, da se moj zlati sonček prebudi, da ga poljubčkam in z njim zašibam v dan-  komaj čakam - da zaspi, da bom lahko brala RR in tipkala... in to ni uredu.

Zato sem tudi jaz sklenila, da se za nekaj časa umaknem. Da končno zlikam dvometrski kup perila, pospravim omare, pofasciklam lanjske priprave in papirje, da spet hodim na glino in pilates, da dam nekaj nase, spet začnem šivat, vezt, igrat kitaro in najbolj pomembno - da sem Lanu kvalitetna mama.

Nima veze z odločitvami tebe Neboglasnica ali Lumpe ali katerekoli druge. Tiste, s katerimi bom želela ohranjati stik - vas že najdem. Če bo kakšno srečanje v NJ me obvestite, pridem z veseljem na kavo. Ilatic - za športni dan spomladi še velja.

No, da se mi zadeva (od katere sem odvisna) zameri -  sem nardila overdose, to pomeni da sem se danes preobjedla RR in julijskih postov, danes sem prebrala (preletela) okol 150 strani in morem rečt da mi je že rahlo slabo od branja. Bomo vidli, če re-hab deluje :)

Da se oddolžim Blacky in vsem - do katerih sem bla kdaj žleht: Tukaj so obnovljeni seznami (vključno z 7. in celim 8.delom). Preglejte podatke, če kaj ne štima mi pišite do poned na ZS (v poned. popravim, dopolnim) in dokončno zadevo predam Blekici. Obvestite jo, naj ne bere za nazaj in naj ne zgublja časa z bedarijami iz preteklosti, naj se vklopi v tekočo debato.

Evo mačke, kaj naj rečem... Pridem, ko pridem. Zapiram virtualo in spet spidiram v realnost! Uživajte!

LP - Nataša. 

user posted image user posted image user posted image user posted image   bravo bejbi dobr si napisala!!!

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2363
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 11:33:12   
Brisani uporabnik

(odgovor članu TODI)
  Neposredna povezava do sporočila: 2364
31.1.2009 11:49:33   
TODI

Ilatic, še tukaj vse naj naj za rojstni dan!!! user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 2365
31.1.2009 11:50:48   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Za vse ostale, ki nas zapuščate - lepo se imejte in se kdaj vidimo in beremo.

Todi se nebote kar tko rešile, čeprav ne pišem zlo pogost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2366
31.1.2009 12:23:46   
glugluglu
smo nazaj iz knjižnice, ta mali spi, ta večja dva bereta, jaz grem kuhat, sonček je končno stopil izven oblakov in prav lepo sije, lepo vreme se nam je naredilo, upam, da ga bomo lepo izkoristili

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 12:50:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2368
31.1.2009 13:03:42   
netki
glede odvisnosti od RR....

meni je neki zelo zanimivo....vse ste začele odhajat ko se je blacky javila s tistim usodnim postom, pa čeprav trdite da ni ona kriva....me zanima zakaj ravno sedaj. ona se niti ne zaveda kaj jo čaka ko pride nazaj.....bo lažje vse prebrala ker bo manj napisanega....ne vem, meni so večerni pogovori prav pasali in bom pogrešala...sej ni nujno da visimo cele dneve tu, bo pomlad ko bo še večje zatišje ...mah pa sej brez veze

blacky.....škoda k si napisala tist post...zdej ti je pa itak žal, ampak škoda je storjena (pa boste rekle da ni ona kriva, mogoče res ne, je pa malo pripomoglo da odhajate)

Neposredna povezava do sporočila: 2369
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 13:04:54   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2370
31.1.2009 13:09:11   
netki
IZVIRNO SPOROČILO: _rebeca_

Dan!

Ene ste me pa ful presenetle, ko berem poste za nazaj. Ne razumem zakaj je treba kr oditi iz RR, saj nihče nobenega ne slili, da more ves čas tukaj gor slonet. Če imaš čas, prideš, če ne...ne. Zdaj pa bi se kr rada čist zradirale?? user posted image  Meni pa ni prav.

Valjda, včasih preseda, ko prideš, pa imaš za nazaj prebrat 30 ali več strani, vidite, zato pa jaz dosti za nazaj ne berem, pol bi mi res zmanjkalo časa, da še sploh kaj napišem. Preletim pa....

Jaz vam povem, da mene se ne boste tako zlepa znebile, meni je pa fajn v vaši "družbi"...edino to imam za ODKLOP za vmes, ko mala dva zaspita. Jaz vas mam pa RADA! user posted image

se podpišem...pa ravno zdej k je bil ta spor al nesporazum al karkoli že...pa v bistvu nobena nič kriva

Neposredna povezava do sporočila: 2371
31.1.2009 13:11:45   
netki
user posted image         user posted image

vse naj naj ILATIC

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
31.1.2009 13:19:40   
neboglasnica
Ojla!

Saj ne vem, kaj naj rečem. Brez besed.

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Ma to mleko jih premalo nasiti itak.. Nisem pa še probala, da bi zvečer namesto jošk kaj drugega dobilauser posted image

No, jaz sem Stašu dala parkrat še kašico pred nočnim dojenjem. Pa je mogoče zaleglo za pol ure, do eno uro. Kaj več ne.

IZVIRNO SPOROČILO: netki

glede odvisnosti od RR....

meni je neki zelo zanimivo....vse ste začele odhajat ko se je blacky javila s tistim usodnim postom, pa čeprav trdite da ni ona kriva....me zanima zakaj ravno sedaj. ona se niti ne zaveda kaj jo čaka ko pride nazaj.....bo lažje vse prebrala ker bo manj napisanega....ne vem, meni so večerni pogovori prav pasali in bom pogrešala...sej ni nujno da visimo cele dneve tu, bo pomlad ko bo še večje zatišje ...mah pa sej brez veze

blacky.....škoda k si napisala tist post...zdej ti je pa itak žal, ampak škoda je storjena (pa boste rekle da ni ona kriva, mogoče res ne, je pa malo pripomoglo da odhajate)

Netki, jaz sem tole gruntala že pred časom, ker sem opažala, da zanemarjam sebe, familijo.. ipak imam tri otroke. Sem poskušala biti samo zvečer z vami, ampak to ni isto. Veselilo me je, da sem bila na tekočem, da sem se pohecala, zjokala, da sem vas sledila... Se pa strinjam, da je Blackyin post pospešil odhajanje. Drugače bi se pa vse skupaj začelo s prvimi odhodi v službo.

Bomo pa same uživale...Ene odhajajo, ene prihajajo, ene ostajamo... vse se imejmo lepo, kmalu bi sonček, Tivoli vabi s kavicami, torticami, božanskimi sendviči...

Tims: nehaj stiskati Tima....

Nanka: KAKO zmoreš s štirimi???? Bemti, imamo sarino sošolko na obisku, pa sta moji dve k podivjani, una pa itak user posted image . Pa se moji dve samo kregata.. Uf, utrujena sem.

In nazadnje, pa ne najmanj pomembno:

Ilatic: vse lepo ti želimo z naših koncev, punci ti pa sporočata, da imata risbici zate. user posted image user posted image

Ja, nič, pica in kup perila čaka.... Pa tri babnce in priden dečko, ki pridno pančka v vozičku po dolgem sprehodu.

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 13:40:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu metuljcek321)
  Neposredna povezava do sporočila: 2374
   [Brisano sporočilo]
31.1.2009 13:59:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?