neboglasnica
|
Ojla! Saj ne vem, kaj naj rečem. Brez besed. IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka Ma to mleko jih premalo nasiti itak.. Nisem pa še probala, da bi zvečer namesto jošk kaj drugega dobila No, jaz sem Stašu dala parkrat še kašico pred nočnim dojenjem. Pa je mogoče zaleglo za pol ure, do eno uro. Kaj več ne. IZVIRNO SPOROČILO: netki glede odvisnosti od RR.... meni je neki zelo zanimivo....vse ste začele odhajat ko se je blacky javila s tistim usodnim postom, pa čeprav trdite da ni ona kriva....me zanima zakaj ravno sedaj. ona se niti ne zaveda kaj jo čaka ko pride nazaj.....bo lažje vse prebrala ker bo manj napisanega....ne vem, meni so večerni pogovori prav pasali in bom pogrešala...sej ni nujno da visimo cele dneve tu, bo pomlad ko bo še večje zatišje ...mah pa sej brez veze blacky.....škoda k si napisala tist post...zdej ti je pa itak žal, ampak škoda je storjena (pa boste rekle da ni ona kriva, mogoče res ne, je pa malo pripomoglo da odhajate) Netki, jaz sem tole gruntala že pred časom, ker sem opažala, da zanemarjam sebe, familijo.. ipak imam tri otroke. Sem poskušala biti samo zvečer z vami, ampak to ni isto. Veselilo me je, da sem bila na tekočem, da sem se pohecala, zjokala, da sem vas sledila... Se pa strinjam, da je Blackyin post pospešil odhajanje. Drugače bi se pa vse skupaj začelo s prvimi odhodi v službo. Bomo pa same uživale...Ene odhajajo, ene prihajajo, ene ostajamo... vse se imejmo lepo, kmalu bi sonček, Tivoli vabi s kavicami, torticami, božanskimi sendviči... Tims: nehaj stiskati Tima.... Nanka: KAKO zmoreš s štirimi???? Bemti, imamo sarino sošolko na obisku, pa sta moji dve k podivjani, una pa itak . Pa se moji dve samo kregata.. Uf, utrujena sem. In nazadnje, pa ne najmanj pomembno: Ilatic: vse lepo ti želimo z naših koncev, punci ti pa sporočata, da imata risbici zate. Ja, nič, pica in kup perila čaka.... Pa tri babnce in priden dečko, ki pridno pančka v vozičku po dolgem sprehodu.
|