Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:12:41
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Felix...ne bom skenslala..tudi če bojo popadki pridem...tega se zelo veselim..če bojo na 6 minut pridem, če na 5, pa me bo moj rajš kar naprej peljel...v P.. hecam se...veš da pridem...pa če sva sami...a prav? Počutje? Ma kaj naj ti rečem...še kar...me je križ bolel po mojem podvigu...samo bo že...sej veš- počutje kot počutje zadnjih 30 dni pred pdp....bo že...samo noč me mori,,,to je to..sej ko bi se naspala, bi bilo 200% boljše,,, Evo kliknite, če vas zanima tale albumček,,,na koncu je tista slikica..ostale pa so narejene v nedeljo, ko sem bila točno 35 tednov...je naša mala hotela še mene in mojega slikati...ej po vsem tem kak se ji rokice tresejo, naredi fenomenalne fotke... http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=12861 lepe slikce in lepo porisano!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:13:18
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Na hitro se javim in zahvalim za pike poke in pestke grem se sedaj malo uredit pol vas pa preberem za nazaj sem pa prišla domov 2v1... HVALA!!!!!!! Je vse ok? Kako se počutiš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:13:26
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Sm pa dobila idejo, da vam pokažem , kake sem jaz ustvarjala, ko sem bila noseča z Najo, oz.tudi potem ko sem rodila...na steno sem ji nekaj stvari narisala...kar pa se mi dopade je slikica, rodila sem 14.maja, in prva na steni je 1dan, se pravi -porodnišnica, potem 1 mesec, 2 meseca....vedno na 14.sem jo slikala do enega leta, in dala na steno v enostavnih okvirčkih,,,,mala je ful navdušena in ji te slikice fuuul pomenijo...ne vem no..mogoče še katera to uporabi...haha.. Jaz sem tud Tijo tako slikala... Zelo dobro izpade, ko daš potem vse slike skupaj. In vidiš, kako se spreminja in raste.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:14:14
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Še vedno zbiramo prijave... no, mogoče nam pa tokrat le rata, da se dobimo še v ljubljanskem koncu. Zaenkrat so za stvar: - yania
- Grahec ?
- Najaa
- helimaša ?
- NoBady
- felix7
- Jadrnica (mogoče)
No, kdo še? Trenutni predlog je petek, 6.2., ob 17h v Zvezdi v BTCju (nasproti Merkurja). To ni več predlog, ampak dejstvo. Jaz pridem. Vsaj namen imam.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:14:43
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Samo na hitro...itak...no, danes smo imeli UZ...in naš fantina je pankal...nam je pokazala obrazek in ročice si je stiskal k bradici...potem pa je med pregledom malo pomežikal... Težek naj bi bil 1850 g (31 teden)...in na UZ ji je pokazalo, da naj bi imela PDP 1.4....prvi april ... Pogledala je, če ima slučajno popkovino ovito okoli vratu...in zaenkrat je nima...je pa že lepo obrnjen navzdol...povprašala sem jo kaj storiti, če rodim v avtu...(prvi porod je bil hiter, zato malo cvikam, ker imamo 40 minut do porodnišnice)...pa je rekla, da se to le redko zgodi, če pa že, naj otroka stisnem k sebi na kožo in fajn zavijem..popkovino in posteljico pa pustim pri miru...seveda je tudi fajn v takem primeru poklicat v porodnišnico, da se pripravijo... Aja, za seznam samo datum naslednjega pregleda 3.3. in obseg trebuha 103 cm... za pregled! joj, če bo pa 1. april, ti bomo pa verjeli, a ne?!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:15:31
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Samo na hitro...itak...no, danes smo imeli UZ...in naš fantina je pankal...nam je pokazala obrazek in ročice si je stiskal k bradici...potem pa je med pregledom malo pomežikal... Težek naj bi bil 1850 g (31 teden)...in na UZ ji je pokazalo, da naj bi imela PDP 1.4....prvi april ... Pogledala je, če ima slučajno popkovino ovito okoli vratu...in zaenkrat je nima...je pa že lepo obrnjen navzdol...povprašala sem jo kaj storiti, če rodim v avtu...(prvi porod je bil hiter, zato malo cvikam, ker imamo 40 minut do porodnišnice)...pa je rekla, da se to le redko zgodi, če pa že, naj otroka stisnem k sebi na kožo in fajn zavijem..popkovino in posteljico pa pustim pri miru...seveda je tudi fajn v takem primeru poklicat v porodnišnico, da se pripravijo... Aja, za seznam samo datum naslednjega pregleda 3.3. in obseg trebuha 103 cm... čestitke, Priuri , no, jaz upam, da ostaneš med marčevkami, da ne uideš med aprilčice
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:16:09
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Sm pa dobila idejo, da vam pokažem , kake sem jaz ustvarjala, ko sem bila noseča z Najo, oz.tudi potem ko sem rodila...na steno sem ji nekaj stvari narisala...kar pa se mi dopade je slikica, rodila sem 14.maja, in prva na steni je 1dan, se pravi -porodnišnica, potem 1 mesec, 2 meseca....vedno na 14.sem jo slikala do enega leta, in dala na steno v enostavnih okvirčkih,,,,mala je ful navdušena in ji te slikice fuuul pomenijo...ne vem no..mogoče še katera to uporabi...haha.. Tako imam tudi jaz za našo Mio v albumu...naša pa je 6.maja... ...pa še to...ne pozabite narediti odtisov rokic in nogic s prstnimi barvami za v album...mi jih vsako leto in se naši zdi tako fajn, ko pomerja velikost dlani med takrat in zdaj...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:16:14
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Še vedno zbiramo prijave... no, mogoče nam pa tokrat le rata, da se dobimo še v ljubljanskem koncu. Zaenkrat so za stvar: - yania
- Grahec ?
- Najaa
- helimaša ?
- NoBady
- felix7
- Jadrnica (mogoče)
No, kdo še? Trenutni predlog je petek, 6.2., ob 17h v Zvezdi v BTCju (nasproti Merkurja). To ni več predlog, ampak dejstvo. Jaz pridem. Vsaj namen imam. upam, da vam rata v čimvečjem številu!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:17:44
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa To ni več predlog, ampak dejstvo. Jaz pridem. Vsaj namen imam. odlično, potem smo 3, ki smo sigurne, razen v primeru izrednih razmer
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:18:30
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri povprašala sem jo kaj storiti, če rodim v avtu...(prvi porod je bil hiter, zato malo cvikam, ker imamo 40 minut do porodnišnice)...pa je rekla, da se to le redko zgodi, če pa že, naj otroka stisnem k sebi na kožo in fajn zavijem..popkovino in posteljico pa pustim pri miru...seveda je tudi fajn v takem primeru poklicat v porodnišnico, da se pripravijo... Daj ne tega govorit!!! Si predstavljaš, da se res to zgodi? Pa čestitke za pregled!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:18:35
|
|
|
|
MalaČebelica
|
kje je zdaj helimaša?????
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:19:19
|
|
|
|
Piruri
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 čestitke, Priuri , no, jaz upam, da ostaneš med marčevkami, da ne uideš med aprilčice Sej glede na to, da sem v štartu imela PDP 6.4....pol je bil 5.4., pa 4.4....nekako na 3.4. se je moja G odločila določit mejo...no, in danes ji je glede na meritve pokazalo 1.4....zato se jaz kar nagibam na marec...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:20:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa To ni več predlog, ampak dejstvo. Jaz pridem. Vsaj namen imam. odlično, potem smo 3, ki smo sigurne, razen v primeru izrednih razmer Upam, da bo tega snega konec do takrat... oz. da se bo dalo vsaj normalno vozit. Moj ima tud ene opravke v btc-ju tak da me bo on pripeljal. Vsaj to, ker noseča ne grem za volan v tem vremenu.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:20:44
|
|
|
|
yania
|
Piruri,,,nehaj s porodom v avtu..jao, me kar stisne, če bi res se kaj takšnega zgodilo...no jaz imam do P ene 5 minut z avtom...ne vem, 5 km, al pa manj no..prvič sem šla z rešilcem,ko mi je voda odtekla doma, cela luža...v drugo pa upam da bomo dihali doma in gledali na uro...ker drugače se tam takooooo vleče.... Bravo Najaa...ni predlog..to je dejstvo za petek... Cita, super da si ok....kako si uredu?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:21:06
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri IZVIRNO SPOROČILO: felix7 čestitke, Priuri , no, jaz upam, da ostaneš med marčevkami, da ne uideš med aprilčice Sej glede na to, da sem v štartu imela PDP 6.4....pol je bil 5.4., pa 4.4....nekako na 3.4. se je moja G odločila določit mejo...no, in danes ji je glede na meritve pokazalo 1.4....zato se jaz kar nagibam na marec... prej je, boljše je. Sam ne na poti!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:22:41
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Piruri,,,nehaj s porodom v avtu..jao, me kar stisne, če bi res se kaj takšnega zgodilo...no jaz imam do P ene 5 minut z avtom...ne vem, 5 km, al pa manj no..prvič sem šla z rešilcem,ko mi je voda odtekla doma, cela luža...v drugo pa upam da bomo dihali doma in gledali na uro...ker drugače se tam takooooo vleče.... Bravo Najaa...ni predlog..to je dejstvo za petek... Cita, super da si ok....kako si uredu? punce, kaj ni druge, če ti voda popolnoma odteče doma, da moraš iti z rešilcem?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:23:02
|
|
|
|
yania
|
Piruri...6.maja bom jaz 30 ...to smo mi biki...a..
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:23:56
|
|
|
|
Piruri
|
Naja...to je moja edina "fobija" v tej nosečnosti....ena kolegica, ki je tudi čakala drugega, je po poti v P imela občutek, da bo rodila...in je tiščala noge skupaj ...no, in je rodila po 15-ih minutah prihoda v P... ...se moram pripravit na vse...eno deko in par brisač v avtu ne bo škodilo... Ma, ti imaš itak samo tistih par semaforjev in ovinkov do porodnišnice, tako, da ti ni treba bit v strahu ...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:25:16
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo punce, kaj ni druge, če ti voda popolnoma odteče doma, da moraš iti z rešilcem? pravijo, da moraš v tem primeru klicat rešilca, ja, ampak ene se pa uležejo na zadnje sedeže in jih peljejo... Bistveno je, da ne hodiš okrog, ampak samo ležiš.
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:25:29
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo IZVIRNO SPOROČILO: yania Piruri,,,nehaj s porodom v avtu..jao, me kar stisne, če bi res se kaj takšnega zgodilo...no jaz imam do P ene 5 minut z avtom...ne vem, 5 km, al pa manj no..prvič sem šla z rešilcem,ko mi je voda odtekla doma, cela luža...v drugo pa upam da bomo dihali doma in gledali na uro...ker drugače se tam takooooo vleče.... Bravo Najaa...ni predlog..to je dejstvo za petek... Cita, super da si ok....kako si uredu? punce, kaj ni druge, če ti voda popolnoma odteče doma, da moraš iti z rešilcem? Z rešilcem greš, če ni nikogar, da bi te peljal. Ker če ti voda odteče, moraš čim prej v P, nimaš kaj čakat. Seveda te pa lahko kdo drug pelje. Biti moraš pa čim bolj na miru.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:26:00
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Piruri...6.maja bom jaz 30 ...to smo mi biki...a.. Bravo za bike!! Še ena tukaj!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:26:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Naja...to je moja edina "fobija" v tej nosečnosti....ena kolegica, ki je tudi čakala drugega, je po poti v P imela občutek, da bo rodila...in je tiščala noge skupaj ...no, in je rodila po 15-ih minutah prihoda v P... ...se moram pripravit na vse...eno deko in par brisač v avtu ne bo škodilo... Ma, ti imaš itak samo tistih par semaforjev in ovinkov do porodnišnice, tako, da ti ni treba bit v strahu ... Priuri, a nas boš razveselila s kakšno novejšo slikico bušija?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:27:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri Ma, ti imaš itak samo tistih par semaforjev in ovinkov do porodnišnice, tako, da ti ni treba bit v strahu ... Ni čisto tako, ker mislim it v Lj rodit... Glede brisač imaš pa prav...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 6.del 3.2.2009 22:27:19
|
|
|
|
Piruri
|
Novo...nam je na MŠ rekla, da v slučaju, če ti voda oteče, da TAKOJ v avto...nič tuširat, nič preoblačit, nič preveč migat...in v P...če ne gre drugače pa z rešilcem...ker to pomeni, da je otrok ostal brez svojega "bazenčka" in ga lahko vsak napačen gib kaj naredi...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.