Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:49:10
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO babe meni se bo od te tehnologije tu pr dediju na računalniku se popolnoma nič ne znajdem.....moj laptop pa sem pustila v lj....tam sem samo kliknila skyp...in je že vse samo delalo......tukaj pa..................ojjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej zdaj se še več na msng ne vem prikolpit Bo najboljš da kar tle gor ostanemo-bomo še koga zabavale zraven . Lanči, kam si nam pobegnila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:49:17
|
|
|
|
arabela*
|
svaka čast,jaz še rr ne sfolgam
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:49:49
|
|
|
|
arabela*
|
M spet šraufka,revico...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:50:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Grem, me moj šimfa, da sem za rač. namesto pri njem . Nočka nočko..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:50:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M spet šraufka,revico...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:51:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Petra ti se le pojdi stiskat ......se vsaj maš s kom....jaz se zdaj na štajerju lahko samo z povštrom stiskam Ja, vsega pa tud ne moreš imet...ga boš mela pol rajši ko prideš nazaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:51:24
|
|
|
|
KAHLO
|
mah, skoraj da res..........jaz sem čist zgublena Jaz sem najbl za ta rr ustvarjena
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:52:00
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya svaka čast,jaz še rr ne sfolgam Sej ni težko... Maš pač tri okna odprta na ekranu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:52:02
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya....a mariso šraufa od hrane ali ima kolike
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:52:25
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO babe meni se bo od te tehnologije tu pr dediju na računalniku se popolnoma nič ne znajdem.....moj laptop pa sem pustila v lj....tam sem samo kliknila skyp...in je že vse samo delalo......tukaj pa..................ojjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej zdaj se še več na msng ne vem prikolpit Bo najboljš da kar tle gor ostanemo-bomo še koga zabavale zraven . Lanči, kam si nam pobegnila? Evo me, sam si nohte mazala.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:52:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara ....glej da me boš kdaj pposkaypala ko bom v LJ......pa da vidim tvojega kačona in bejbiko..... Ja, te čakajo tri mesagi.... vidla me pa ne boš, glih še to se mi manjka, da bom zvečer zrihtana...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:52:36
|
|
|
|
KAHLO
|
meta .....jaz če mam odprti dve okni imam v glavi že tak prepih.....da se mi spiha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:53:21
|
|
|
|
KAHLO
|
lara.....pa saj jaz nebi tebe gledala, ti bi mi kačona pokazala, pa kako tvoja bejba panča ha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:54:37
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M spet šraufka,revico... Mogoče ima pa preveč zraka v črevesju in jo zarad tega...mal potelovadi z njo...akej prdi...bogica
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:54:40
|
|
|
|
ključek
|
naslednji teden takle čas bom pa jaz veselo žurirala.............grem na koncert od jana plestenjaka.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:54:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Saraya....a mariso šraufa od hrane ali ima kolike ma pojma nimam,nič ni jedla danes razen mleka,vedno tak čas jo zvija,nikoli čez dan
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:55:34
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta .....jaz če mam odprti dve okni imam v glavi že tak prepih.....da se mi spiha Aj jaz mam prepih v glavi tud če vsa okna zaprem... in vrata!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:55:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta .....jaz če mam odprti dve okni imam v glavi že tak prepih.....da se mi spiha o babnce, vas malo suče.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:56:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sej ni težko... Maš pač tri okna odprta na ekranu itak
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:57:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you naslednji teden takle čas bom pa jaz veselo žurirala.............grem na koncert od jana plestenjaka......... ojoj,lepotca,ko bi šla s tabo....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:58:24
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya mogoče res kakšna telovadba ali masažica?? a pa full joka?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:58:51
|
|
|
|
KAHLO
|
jaz bi tudi šla na kak koncert
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:59:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you o babnce, vas malo suče.............
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:01:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Saraya mogoče res kakšna telovadba ali masažica?? a pa full joka? nič ne joka.vedno,ko se naje zvečer zadrema,pol se po par min zbudi in jo šraufa,jamra,pa se zvija,včasih joka-redko....včeraj sem jo malo z brinjevim mazilom zmasirala,pa je bilo potem vredu..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:01:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara ....glej da me boš kdaj pposkaypala ko bom v LJ......pa da vidim tvojega kačona in bejbiko..... Ja, te čakajo tri mesagi.... vidla me pa ne boš, glih še to se mi manjka, da bom zvečer zrihtana...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?