Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:49:10
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO babe meni se bo od te tehnologije tu pr dediju na računalniku se popolnoma nič ne znajdem.....moj laptop pa sem pustila v lj....tam sem samo kliknila skyp...in je že vse samo delalo......tukaj pa..................ojjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej zdaj se še več na msng ne vem prikolpit Bo najboljš da kar tle gor ostanemo-bomo še koga zabavale zraven . Lanči, kam si nam pobegnila?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:49:17
|
|
|
|
arabela*
|
svaka čast,jaz še rr ne sfolgam
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:49:49
|
|
|
|
arabela*
|
M spet šraufka,revico...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:50:18
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 Grem, me moj šimfa, da sem za rač. namesto pri njem . Nočka nočko..........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:50:56
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M spet šraufka,revico...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:51:21
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Petra ti se le pojdi stiskat ......se vsaj maš s kom....jaz se zdaj na štajerju lahko samo z povštrom stiskam Ja, vsega pa tud ne moreš imet...ga boš mela pol rajši ko prideš nazaj.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:51:24
|
|
|
|
KAHLO
|
mah, skoraj da res..........jaz sem čist zgublena Jaz sem najbl za ta rr ustvarjena
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:52:00
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya svaka čast,jaz še rr ne sfolgam Sej ni težko... Maš pač tri okna odprta na ekranu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:52:02
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya....a mariso šraufa od hrane ali ima kolike
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:52:25
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO babe meni se bo od te tehnologije tu pr dediju na računalniku se popolnoma nič ne znajdem.....moj laptop pa sem pustila v lj....tam sem samo kliknila skyp...in je že vse samo delalo......tukaj pa..................ojjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej zdaj se še več na msng ne vem prikolpit Bo najboljš da kar tle gor ostanemo-bomo še koga zabavale zraven . Lanči, kam si nam pobegnila? Evo me, sam si nohte mazala.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:52:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara ....glej da me boš kdaj pposkaypala ko bom v LJ......pa da vidim tvojega kačona in bejbiko..... Ja, te čakajo tri mesagi.... vidla me pa ne boš, glih še to se mi manjka, da bom zvečer zrihtana...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:52:36
|
|
|
|
KAHLO
|
meta .....jaz če mam odprti dve okni imam v glavi že tak prepih.....da se mi spiha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:53:21
|
|
|
|
KAHLO
|
lara.....pa saj jaz nebi tebe gledala, ti bi mi kačona pokazala, pa kako tvoja bejba panča ha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:54:37
|
|
|
|
lana17
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya M spet šraufka,revico... Mogoče ima pa preveč zraka v črevesju in jo zarad tega...mal potelovadi z njo...akej prdi...bogica
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:54:40
|
|
|
|
ključek
|
naslednji teden takle čas bom pa jaz veselo žurirala.............grem na koncert od jana plestenjaka.........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:54:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Saraya....a mariso šraufa od hrane ali ima kolike ma pojma nimam,nič ni jedla danes razen mleka,vedno tak čas jo zvija,nikoli čez dan
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:55:34
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta .....jaz če mam odprti dve okni imam v glavi že tak prepih.....da se mi spiha Aj jaz mam prepih v glavi tud če vsa okna zaprem... in vrata!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:55:53
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO meta .....jaz če mam odprti dve okni imam v glavi že tak prepih.....da se mi spiha o babnce, vas malo suče.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:56:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sej ni težko... Maš pač tri okna odprta na ekranu itak
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:57:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you naslednji teden takle čas bom pa jaz veselo žurirala.............grem na koncert od jana plestenjaka......... ojoj,lepotca,ko bi šla s tabo....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:58:24
|
|
|
|
KAHLO
|
Saraya mogoče res kakšna telovadba ali masažica?? a pa full joka?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:58:51
|
|
|
|
KAHLO
|
jaz bi tudi šla na kak koncert
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 21:59:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you o babnce, vas malo suče.............
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:01:01
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Saraya mogoče res kakšna telovadba ali masažica?? a pa full joka? nič ne joka.vedno,ko se naje zvečer zadrema,pol se po par min zbudi in jo šraufa,jamra,pa se zvija,včasih joka-redko....včeraj sem jo malo z brinjevim mazilom zmasirala,pa je bilo potem vredu..
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 22:01:01
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara ....glej da me boš kdaj pposkaypala ko bom v LJ......pa da vidim tvojega kačona in bejbiko..... Ja, te čakajo tri mesagi.... vidla me pa ne boš, glih še to se mi manjka, da bom zvečer zrihtana...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?