metuljcek321
|
Mami se je spet nakidala, Anja je zraven meditirala v vozeku ... in moram rect, da sem kar rahlo fuc. Potem pa se mini-maxi dance z Anjo, pa kosilo (juhica iz kormpirja, brokolija & buck) ---- jedla je po principu pesmi Cukov: mal naprej, pa mal nazaj Almera, thanks, k si me dopolnila glede letalisca ... sem tolk v ime padla, da mi ni zneslo dokoncat misli - jep, bilo je zaprto. Glux3, kako kaze MItjeva vrnitev? Miting v Lj - count us in! Pa Mercator center - yes! Glih eno frendico imam zraven, s katero se meniva za srecanje ze sto let, pa bom ubila dve muhi na en mah - hura! flower, a big hug for you and your little one! cajcki - nismo se prilezli nad 20 ml/dan. Imam pa komarckov caj. Je prebavljiv, sem ga testirala. O, blacky, WB! Long time, no see! Super, da si nazaj! Ja, smo sle cez precej turbulentne case, ko te ni bilo, ampak se sedaj stvari normalizirajo ... mirjam, za termometer malo posurfaj po strani BC, recimo. Majuska, ja, Danielle Steel ... Zojo sem tudi jaz brala (when I was young ). Inigo, kar skoci nazaj prebrat, pa bos nasla, da smo te pogresale. Sicer pa: how are you? And Brin? ksenci, kako je sla zupica v slast? 3jemi, tale farsa z Naskejem in Saro pa ze od zacetka ni vredna komentarja. Ampak res! In ONA tekmuje za playmate leta ... ohne Worte!