|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 15:25:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu neboglasnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2976
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 15:35:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2977
   RE: Julijske čvjake 08 VIII. del :)
3.2.2009 15:42:07   
Gracie
Blacky WB

Populis - četrtek nama ustreza, ura pa manj, saj takrat -predvidoma oz. ponavadi -glih jeva. Je pa ta ura odvisna od tega kdaj vstane, nato pa naprej na cca 3 ure oz. spanje.Koliko časa pa ste ponavadi? Sej bi rekla da sabo vzamem za jest, ampak naša je tko občutliva user posted image - mora biti čista tišina in mir (nobenega premikanja), da sploh je - pa še takrat ni nujno da odpre usta. Pri nas lahko to traja tudi več kot uro. Če bova hitre se oglasiva.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
3.2.2009 15:42:49   
metuljcek321
Mami se je spet nakidala, Anja je zraven meditirala v vozeku ... in moram rect, da sem kar rahlo fuc. Potem pa se mini-maxi dance z Anjo, pa kosilo (juhica iz kormpirja, brokolija & buck) ---- jedla je po principu pesmi Cukov: mal naprej, pa mal nazajuser posted image

Almera, thanks, k si me dopolnila glede letalisca ... sem tolk v ime padla, da mi ni zneslo dokoncat misliuser posted image  - jep, bilo je zaprto. Glux3, kako kaze MItjeva vrnitev?

Miting v Lj - count us in! Pa Mercator center - yes! Glih eno frendico imam zraven, s katero se meniva za srecanje ze sto let, pa bom ubila dve muhi na en mah - hura!

flower, a big hug for you and your little one!

cajcki - nismo se prilezli nad 20 ml/dan. Imam pa komarckov caj. Je prebavljiv, sem ga testirala.

O, blacky, WB! Long time, no see! Super, da si nazaj! Ja, smo sle cez precej turbulentne case, ko te ni bilo, ampak se sedaj stvari normalizirajo ...

mirjam, za termometer malo posurfaj po strani BC, recimo.

Majuska, ja, Danielle Steel ... Zojo sem tudi jaz brala (when I was younguser posted image ).

Inigo, kar skoci nazaj prebrat, pa bos nasla, da smo te pogresale. Sicer pa: how are you? And Brin?

ksenci, kako je sla zupica v slast?

3jemi, tale farsa z Naskejem in Saro pa ze od zacetka ni vredna komentarja. Ampak res! In ONA tekmuje za playmate leta ... ohne Worte!

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

Neposredna povezava do sporočila: 2979
3.2.2009 15:49:51   
Motoristka
Blacky-user posted image user posted image user posted image user posted image WB

Jaz sem končno vse zlikala, mi je šlo bolj počasi, ker sem ornk prehlajena...ampak Andraž že skoraj ni imel kaj obleči, pa sem mogla....mojega pogrešam, ker je šel v Nemčijo-me je poklical in rekel, da je tak lep  sonček...pri nas pa obupno...upam, da bodo v naslednjem dnevu temperature malo višje in da bo dež skopnel....pa da  se bo že sonček prikazal, ker taki zamorjeni dnevi so živ obupuser posted image ...danes ponoči je Andraž kašljal in se skuhala in dala pod posteljo čaj iz kamilic, žajbelj, pa še par "smeti" sem dala zraven in je nehaluser posted image ...če bo danes ponoči tako bom še enkrat tako naredila.

Zdaj pa grem nekaj za kosilo skuhat.......čeprav se mi nič ne dauser posted image user posted image

13.7.2008 ob 2.20 smo dobili sončka Andraža:)

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
3.2.2009 15:52:30   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuska, ja, Danielle Steel ... Zojo sem tudi jaz brala (when I was younguser posted image ).

Ko sem bila frklja, sem ful rada brala Danielle Steel. Danes se mi zdi pa kr mal preveč pocukrana literatura user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
3.2.2009 15:59:20   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ko sem bila frklja, sem ful rada brala Danielle Steel. Danes se mi zdi pa kr mal preveč pocukrana literatura user posted image

Ma ja, za možgane na off je pa krasna, kajne? Pa še kakšno solzico zraven potočiš... ali pa Amanda Quick.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 15:59:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2983
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 16:01:03   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2984
3.2.2009 16:01:44   
Majuska
Evo, za kosilo sem si privoščila kolerabo - ma je nisem jedla že od šolskih let user posted image   in je prav pasalo. Povejte pupe, ve kaj dosti uporabljate kolerabo v kuhi? Katerih receptov se poslužujete?

Hehe... ko sem ravno pri tem, menite da ste dobre kuharice? Jaz pravim, da se še vedno učim ... je moj dragi tako zbirčen, da mi že zmanjkuje idej, kaj bi on sploh jedel.

Tiste ki dojite - a so vaši malčki tudi taki migetalčki med hranjenjem? Midva se namreč dojiva na postelji in mali počne vse sorte med tem; me stiska za roko, miga z nogami ko tavelik; zdaj je pogruntal, da je prav zabavno tlačiti mami nogico v popek. Še malo pa mi bo razpadel  user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
3.2.2009 16:03:47   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

Ma ja, za možgane na off je pa krasna, kajne? Pa še kakšno solzico zraven potočiš... ali pa Amanda Quick.

Quickove pa nikoli nisem brala. Je pa hecno, ko po toliko letih vzameš v roke knjigo izpred toliko let in se jo spet lotiš; ugotoviš, da danes čisto drugače gledaš na vse skupaj user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2986
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 16:06:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2987
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 16:08:22   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2988
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 16:08:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 2989
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 16:13:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2990
3.2.2009 16:14:58   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Jaz sem brala Holtovo pa Poaroja sem celo stalažo prebrala, pa mary higgins clark, pa od Dana Browna vse pa še kej bi se našlo. Morma priznati da sem kr malo zanemarila branje knjig, včasih sem jih prav požirala, sem imela non stop polno izkaznico user posted image

jaz sem svoj čas oboževala Konsalika, Holtovo sem tudi brala, hudo fajn sta mi M. Higgings Clark in Sidney Sheldon. Ja, Dan Brown tudi.

Imava kar podoben okus user posted image   bila sem pa pravi knjižni molj ... user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2991
3.2.2009 16:17:34   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Majuska - kuhanje - jaz ful rada kuham,nimam pa idej, zato mam celo goro kuharic. Je pa moj mož zelo hvaležna stranka - poje vse (razen bučk in vampov). Pri dojenju je pa Bor zelo tipičen moški - se fokusira samo na eno stvar - mojo joško

blagor tebi. moj pa zelenjave ne mara SPLOH - od vsega je le papriko, por, koruzo in s težko muko korenje. Pa še eno dieto ima, po kateri ne sme jesti stročnic, čokolade ipd. Pa sem tam - kjer ni muh user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 2992
3.2.2009 16:37:03   
ksenci

IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

blacky; Wb

mirjam; cena ušesnega termometra je od 30 € naprej.Mi imamo Braunovega in mislim da je bil okol 35 €

pa ne kupvat ušesnega jz ga mam id age, za njega sm dala 50€ pa ne kaže pravuser posted image , ga sploh ne uporablam, pa tud kolegice imajo slabe uskušnje z njimi

Sem tudi sama razmišljala če ta vrag prav kaže.Ker men je 2 tedna kazal povišano temperaturo, pa sploh nisem čutila da bi jo imela.Sam sem pol še z navadnim merila pa mi je isto pokazal. Kako pa tu Aljažu meriš temperaturo?

z navadnim termometrom na živo srebro, se vležem k Aljažu, pa mu držim rokico, v drugu pa mu dam neki zanimivga, tako da je pr mir. no se zgodi, da tud ne pusti zmert, pa mal počakam, pa pol poskusimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2993
3.2.2009 16:58:15   
Blacky30
Stanje pri nas je kar ok - bolezen nas počasi zapušča. Nejc je ok, hodi ta teden v vrtec, le kašlja še malo. Teja je čist ok, vsake toliko ji malo iz noska priteče, a ni sile. Jaz pa še tud kašljam, pa nos imam poln, samo se izboljšuje. Ta preklet kašelj, ki naju napada z Nejcem, je tak dražeč, ko te nonstop žgečka v grlu, da moraš kašljat, ful neprijetno. Naju je viroza napadla postopoma, Tejo pa vse naenkrat (nos, grlo, vročina), samo je bilo tudi hitro konec. Meni pa manjka še energije, sem taka mlahava, za nič mi ni, vse se moram prisilit in se zraven spravit. Upam, da bo kmalu boljše. Sicer pa, kako si naberem energijo?

Knjige - ravnokar prebrala Dar od Julie Garwood, enkratna knjiga. Obstaja tudi njena Nagrada,ki pa je v knjižnici ful zasedena, tak da sem jo zdaj rezervirala, pa upam, da jo naslednjič dobim.

Zdaj pa berem Razdrta zibelka do M. Higgins Clark. Pozna katera? Se mi zdi, da sem film gledala na to temo, samo se ne spomnim več dobro. Pa knjižničarka mi je dala še Iskanje korenin od Nore Roberts in Vanilija in čokolada od neke italijanske avtorice. Pozna katera ti dve?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
3.2.2009 17:17:45   
ksenci
koleraba- njami, jo uporabljam v zelenjavni juhi, če jo imam na zalogi.

kosilo je trajal od 14:30 do zdjleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
1 uro in pol sm se matrala z zelenjavno juhico, pa piščančka sm mu poskusla dat, pa nič. poskusla sem na vse možne načine. mali se je začel že dret! pustila sm ga, mal počakala, vem da je bil lačn, kr je spil flašo ob11:30, pol pa sm še poskusla s frutkom-breskva, riž, kar ga je celo pol pojedu, bil še naprej sitn, dokler ni dobu flaše. zmazu flašo in zdaj se veselo igra.user posted image user posted image user posted image

sm se odločla, da ga sploh ne bom več sila z gh, če bo pokazu inters bo, drgač pa enkrat že. sam me je strah, da ne bo pol preveč zbirčenuser posted image

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
3.2.2009 17:19:53   
neboglasnica
Koleraba: če mislite rumeno, jo jaz naredim tudi v omaki. Zase, seveda, ostali me zbrcajo.

Nabiranje novih moči: povej, ko boš našla recept. user posted image Meni npr. pomaga branje knjige, take za možgane na off, pa cukr, pa klepet po telefonu s prijateljicami (ene pokličem tudi parkrat na dan, jap). Opažam, da mi je tale JAP postal všeč. Jap.

HD: pančkaš ali nosiš Kali naokrog?

Nora Roberts: njena dela poznam, ok.

Bemti, me joški ščemijo, so prepolni. Moji dve dekleti pa paradirata v poletnih majčkah z naramnicami, ovešene s kičem, krilce, najlonke (dokolenke) in samo še make up jima manjka, pa sta za na vogal. user posted image Zdaj pa grem pisat zapisnik, pa pa

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
3.2.2009 17:21:07   
neboglasnica
Ksenci: ko na hitro pogledam tvoj avatar, se mi vedno zdi, da vidim nuno user posted image user posted image (in to brez rum kokos kroglic).

Ilatic: Iris user posted image user posted image user posted image

Tims: kako stanje doma?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
3.2.2009 17:28:46   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

drugače sem si pa danes na spehodu pela:

COME BACK, BABY COME BACK, BLACKY COME BACK, BLACKY COME BACK...

(http://www.youtube.com/watch?v=_IGn0C-fk6Y)
sploh ne vem od kje se mi je "pripeljal" ta komad... user posted image

Ti ga sekaš!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
3.2.2009 17:28:56   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: neboglasnica

Ksenci: ko na hitro pogledam tvoj avatar, se mi vedno zdi, da vidim nuno user posted image user posted image (in to brez rum kokos kroglic).

Ilatic: Iris user posted image user posted image user posted image

Tims: kako stanje doma?

ha, ha, saj moram bolšo slikco nardit, pa si nikol ne vzamem časauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2999
   [Brisano sporočilo]
3.2.2009 17:59:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?