womanpolice
|
LARA LIGHT--- Živjo tudi tebi... sem dopoldan očitn prehitr ušla... GRETHY.. Kakšne pa govoriš, no... saj te bodo še zaprli... Sej jst tud mam telefon še vedno aktualen.... v savinjski sva pa bila le v nedeljo na rojstnem dnevu od tamalga od sestre (starejše). Pa ti? Prideš kaj v ta konec? GOLDY... Ja, sej veš kakšne smo... v sili še hudič muhe žre.... Kaj čmo... No, jst si full želim, da bi nama tokrat uspelo; da je maca nardila čudeže z plavalčki od mojga.. Ja, tile čaji so pa tud od hudiča... jst tole krvomočnico tko, no.. vsak tretji dan... mi je tko ogabna, da bolj pogosto nekak ne gre.. MIŠEK73... Ja, jutr sm fraj, ampak bom pa imela čiščevalno akcijo... Žal... Imava že takšno (ni bilo časa za generalno pospravljanje zaradi služb; in če generalno pospravljam, storim to takrat, ko sem prosta), da že res moram pospravit. Potem pa delam vse do vključno drugega četrtka. Prosta sem samo jutri in v nedeljo, ko pridem iz nočne (delam do treh), po nočni pa gremo s tamalo od mojga v Čatež. V sredo, 11.2., sem sicer prosta, vendar imamo tekmovanje v veleslalomu naša postaja; tko da grem smučat. Delam pa ponedeljek in torek (drug teden) zjutraj, če ti to kaj odgovarja... Upam da ti... V petek in soboto pa imam nočno... lahko se pa v petek dobiva, če ti je ok. Edin popoldan grem mal zalegnt pred nočno, da preživim noč v službi (delam od devetih). v soboto imam tud nočno, vendar greva dopoldan z mojmu v LJ na razstavo mačk. Javi mi, kdaj bi ti odgovarjalo, prosim. Razstava mačk je pa nekaj kar si že dolgo želim videt v živo, vendar sem vsako leto imela takšno službo, da nism mogla it. Letos pa KONČNO lahko vidm v živo te lepotke... Najin Cofi (dolgodlak črn muc) je tud tko lep, da ko bo dovolj star, da ga bova prijavila na razstavo (vendar ni pasemski; po novem lahko tudi nepasemski se razstavljajo). Ali katera gre na razstavo? Kajšica? TI greš? GIGI1... Jutr pa res čimprej sporoči, saj jst ne bom mogla pospravljat.. bom tko na trnih... DRŽIM PESTI TKO MOČNO, DA IMAM BELE ČLENKE. Prosim lepo, pošlji mi sms takoj ko boš lahko. Hvala ti že v naprej. Za srečanje pa ni panike.. le svoje mnenje sem povedala... In, ja , lepo bi bilo spoznati tudi ostale, ki se še ne poznamo... KAJŠICA... Vidm, da si kr domaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... kdaj prideš na kavo? jutr lahk prideš pomagat na generalno čiščenje PROSTOVOLJKE DOBRODOŠLE... PUNCE IN FANTA... Želim vam sladke sanje! in lahko nočko... pa se jutr tipkamo.. . p.s. Kajšica.. nizek štart nekje ob 11ih... bo šlo? Nočko
|