Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 14:52:12
|
|
|
|
Shuka
|
za sončka je bil ta medvedek izbran za noki pa oba
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 14:53:51
|
|
|
|
Shuka
|
gigi - sej neb blo treba, no
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 15:25:18
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka kak sta cart
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 15:25:27
|
|
|
|
orka
|
helow punce,saj sploh ne morem verjet da gre tako hitro čas....sama sem bila lani feb. v postopku. 27.sem imela p. 3.3. pa et....pdp sem imela 20.11. no pa je naša tako zelo pohitela,da je prišla avg., 3m prezgodaj....danes je skoraj že pol leta stara.... za vse ki čakate, grejete....in želim vam čimveč , špelka12-smo bili sk. pri nov.2008,sedaj se nam pa lahko malo oglasiš na dojenčku -starši čvekamo-mali kričači nov.2008 lp vsem skupaj
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 16:39:11
|
|
|
|
lara light
|
Ufff, pišem in pišem...pa me je ven vrglo in sem vse izgubila Shukica, zelo lepo si jim napisala in mediči so ljubki, bravo, pridna, hvala! Če bi lahko kako prisevala.. Obi, vse bo v redu na NS, le mirno srčica Kajsi, Cuki, Špelka, navijam! Lučka, saj si pridna z vsem, vitamini in prehrano...mislim, da se bo sam očez čas uredilo. Zarjica? Kje si danes? Glorči, Abra, živjo mamice! Ajsi, te so menda močne in Fe hitro popravijo Gigi, kako si ti? Jaz sem v redu, skoraj že v stari dobri formi...trdovraten kašelj me še j.ebe, ups Tko na hitro, ostalo sem pa pozabla
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 16:41:37
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: orka helow punce,saj sploh ne morem verjet da gre tako hitro čas....sama sem bila lani feb. v postopku. 27.sem imela p. 3.3. pa et....pdp sem imela 20.11. no pa je naša tako zelo pohitela,da je prišla avg., 3m prezgodaj....danes je skoraj že pol leta stara.... za vse ki čakate, grejete....in želim vam čimveč , špelka12-smo bili sk. pri nov.2008,sedaj se nam pa lahko malo oglasiš na dojenčku -starši čvekamo-mali kričači nov.2008 lp vsem skupaj Življenje velikokrat prijetno preseneča. Lepo, da si se nam oglasila kot vzpodbuda! Čestitam za punčko in vse dobro za naprej!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 16:55:00
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: lara light Zarjica? Kje si danes? Larči lubek, evo draga tu...tud jaz te/vas pogrešam, sam mam tako gužvo, da ne sfolgam. Moja direktorica pa verjetno ne razume , ko ji pravim, da je RR prioriteta.... Shuki moj, včeraj sem bla tolk utrujena, da sem se s pajkcom zmenla, da dihala ne bova... nisem pa Gigi nič prodala , je pa dobra finta... A si ti že kr noseča al kaj? Od jutri naprej lahk komaj bluziš in spomin izgubljaš . Draga navijala bom kot nora in mislila nate in na deco!!!!!! Bambi zame je dans bil že drugi službeni dan, sam se mi zdi kot da sploh ne bi bila doma tolk cajta. Blanči draga za vas držim pesti. Saj bo ok. To so borci!!!! Obika moja zate tud. Pikica bo ok. Mora bit. Razumem in čutim ta strah. Mislim nate. Rene 70 pozdravljena again. Lepo da si nazaj!!!![img] Kajsica savna odpade.Lahko pa http://www.kolobok.us/smiles/artists/connie/connie_running.gif[/img] Ajsi hura za kilogramčke!!!!! Boš še lepša. Noki za borko in turistka!!!! Abra lepa, poljubčka gimnastičaski.
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 3.2.2009 17:05:32 >
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:06:07
|
|
|
|
cukica
|
Mismis jaz sem naročena v četrtek 5.2. tko da me na seznamčku popravite ste me napisali za petek.Ja naročajo me pa vedno na 2 dni,zakaj nebi vedela približen 7 ali 8 mam ovulacijo tko da upam,da mi tokrat rata in da se ne ponovi junijska zgodba,...Kako si pa kaj ti? Ostalim pa hvala za vsako spodbudno besedo hvala punce,...
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:10:26
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 In še včerajšnji verzi.. Za sonček 33 Spet zima z dragulji nas je obdarila, najlepši zaklad pa je zate shranila, ko v roke ti Lovra je položila. Naj sreča bo vaša brez mej in brez dna, ti čestitamo iz vsega srca tvoje prijateljice z RR-ja. Za noki Dvojna radost, dvojna sreča te je obiskala in ti dve bitji v naročje dala. Močna naj bo vez med vami, saj le ti si njuna mami. Najiskrenejše čestitke za Ivano in Vitana ti pošiljajo prijateljice z RR-ja. Medijev in čestitk žal ni bilo videti, ker spletna stran ni delala... Šukica naša zlata si . Pa sej to tako veš Mhm, kaj morava z mlinčkom svojo poslat?
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:18:03
|
|
|
|
gigi1
|
Glihkar govorila z Zvezdico. Je tooolk vesela telegrama in medija. Se zahvaljuje in vas objemčka vse . Pravi, da je Patrik čisto podoben Liamu, le da ima frizurco bolj na irokeza. Mi bo probala slikco poslat . Jo nalimam takoj, ko jo dobim Miška kje si dobila podatke za Julijo in Orto? Prav zanima me kaj je s temi pupami? Kako sta? Jaz sem Rožici poslala sms pa se mi še ni oglasila . Ona je tudi kar blizu . Aja pa mail sem ti poslala Larči lubek sem OK komaj čakam jutri Zarči me pa tunkaš . Saj sem še od vseh hormonov zmedena imam pravico (pa še EMŠO me mal vadi )
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:20:11
|
|
|
|
gigi1
|
Cukica držimo pestke Kruce a ni bolje, da sta prijateljici, kot tetki . Sorry bomo naslednjič dodale +Kruce+Mlinček
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:26:11
|
|
|
|
MBT1979
|
dejmo še malo navijat Sreda, 04.02. gigi - ET Spelka12 - ET Kajsica - UZ + kri Shuka - CTG Lučka25 - pregled Punce moje, da bi bilo vse ok in da bodo jutri same dobre novičke!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:29:08
|
|
|
|
T1979
|
Sreda, 04.02. gigi - ET Spelka12 - ET Kajsica - UZ + kri Špelka12 in Gigi1 želim vama najlepejše zarodke in naj pridejo na toplo k mamici. Kajsica naj bo UZ uspešen. Sreda, 04.02. Shuka - CTG Lučka25 - pregled Shuka mogoče boš šla pa kar rodit. Lučka25 tebi pa lep pogled na pikico.
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:36:20
|
|
|
|
tassi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 dejmo še malo navijat Sreda, 04.02. gigi - ET Spelka12 - ET Kajsica - UZ + kri Shuka - CTG Lučka25 - pregled Punce moje, da bi bilo vse ok in da bodo jutri same dobre novičke!!!!!!!!!! še jest, navijam
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:39:02
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Glihkar govorila z Zvezdico. Je tooolk vesela telegrama in medija. Se zahvaljuje in vas objemčka vse . Pravi, da je Patrik čisto podoben Liamu, le da ima frizurco bolj na irokeza. Mi bo probala slikco poslat . Jo nalimam takoj, ko jo dobim Zarči me pa tunkaš . Saj sem še od vseh hormonov zmedena imam pravico (pa še EMŠO me mal vadi ) iii Zvezdica lepo!!!!! Gigi moram te malo...saj veš da si moja moja....
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:42:29
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
Pa ga dopolnimo - seznamček! Dečki; Ambrož Anej Aljaž Boris Blaž Brin Bernard-berni Benjamin Cene Dominik David Domen Enej Filip Gabriel Gašper Jakob Juš Klemen Kristjan Lucijan Lovro Liam Lukas Matevž Matej Mark Miha Nejc Nik Patrik Svit Taj Tobija Tilen Vitan Vanč Viljem - Vili Deklice; Ana Brina Ela Iris Izza Iris Ivana Julija Jera Lara Lana Lina Mina Manca Neja Nikol Hana Hajdi Neja Neža Paulina Zala Zarja Žanin Živa
< Sporočilo je popravil Kruce Fiks -- 3.2.2009 17:44:52 >
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:44:00
|
|
|
|
gigi1
|
Kruce kaj pa moja Boris in Lara? Zarči
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:46:38
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla prinčipese. Moje poročilo z NS: Naše detece je super, nuhalna je super, živahen šrajfek na kubik - je bil cel kup problemov, da smo sploh kaj izmerili (domnevam, da je po ateju) . Drugače pa je namignila spol, ampak itaq ni bila ziher pa še raje počakamo OK? Moj je tak skoraj zlezel v monitor, celo komentiral da je nos definitivno po njemu dobil . HVALA VAM ZA PESTKE!
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:50:24
|
|
|
|
cukica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassi1 IZVIRNO SPOROČILO: MBT1979 dejmo še malo navijat Sreda, 04.02. gigi - ET Spelka12 - ET Kajsica - UZ + kri Shuka - CTG Lučka25 - pregled Punce moje, da bi bilo vse ok in da bodo jutri same dobre novičke!!!!!!!!!! še jest, navijam jaz tud navijam
|
|
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:50:35
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Naše detece je super, nuhalna je super, živahen šrajfek na kubik
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:50:39
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Kruce a ni bolje, da sta prijateljici, kot tetki . ma sem se naregljala Vidim, da si fajn. Vem, da komaj čakaš ju3 srči, vem, saj jaz tudi...mislim nenehno na vse vas v boju...moj ve več o vas rr-jevkah, kot o mojih nečakih in taboljš prjatlcah Ju3 bom s tabo pa s Špelko, naj se odvije v najlepši možni smeri, naj vaju pričakajo najlepši zarodki in potem plusek in najlepši otročki! Od srca Gigika moja, od srca ti privoščim...boš vidla, to bo tvoj moment! Februar je dober mesec. Zaupaj, sonce moje rozasto, pošiljam najboljšo energijo, ki jo premorem
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:50:49
|
|
|
|
gigi1
|
Se* super . Tolk sem vesela
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:51:46
|
|
|
|
lara light
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Ojla prinčipese. Moje poročilo z NS: Naše detece je super, nuhalna je super, živahen šrajfek na kubik - je bil cel kup problemov, da smo sploh kaj izmerili (domnevam, da je po ateju) . Drugače pa je namignila spol, ampak itaq ni bila ziher pa še raje počakamo OK? Moj je tak skoraj zlezel v monitor, celo komentiral da je nos definitivno po njemu dobil . HVALA VAM ZA PESTKE! Bravo Se*, super!
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:52:16
|
|
|
|
gigi1
|
Larči ma ku bi te zdej objela v živo
|
|
RE: Februar 09 IVF/ICSI 3.2.2009 17:57:24
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Ribica, jaz sem ok. Spet štartam s postpkom, tokrat že četrtič. Upam, da zdaj pa le uspe . Nam boš kakšno slikico svojega črmljčka prilimala ? Kar ne morem verjeti, se mi zdi, kot da bi komaj včeraj pluske nalulale, ve pa že cartate . ...... evo nekaj slikic mojih dveh sončkov
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?