|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
3.2.2009 15:39:24   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

user posted image

hahaha... sem prebrala "malo morgen" user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2426
3.2.2009 15:47:33   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Waw fiši, ti pa nimaš spomina zlate ribiceuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2427
3.2.2009 15:48:25   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Pa še en nasmešek:
user posted image

IIiiiiiiiiiiiiiiiiii kolk je luškana

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 3.2.2009 15:55:03 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2428
3.2.2009 15:48:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Ajšo mam jaz psičkouser posted image

moja kolegica tud ..kokeršpanjelkouser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2429
3.2.2009 15:54:14   
Jazzy1
No, pa smo nazaj s pediatrične! Stanje je pa takole: žal je alergična na kravje mleko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Na srečo pa ni alergična na jajca, sojo, arašide, lešnike in pšenično moko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tko da ni sicer super, ker sem vseeno malo upala, da bi blo vse bp, ampak ok. Vsaj ni na celo paleto alergenov alergična, kar je pa tudi odlično.

Tako da sedaj sem na dieti dokler se dojiva, ampak lahko vsaj spet sojine jogurte nazaj začnem jest, pa kakšno pecivo v katerem je jajce. user posted image user posted image user posted image

Teste so pa naredili in kožne in kri so ji vzeli (samo te bova sedaj 1. mesec čakali - glih enkrat ko bom že itak zmanjšala dojenje) in smo bili zelo hitro na vrsti in končali tudi. Je pa tamala herojsko prenesla vsa špikanja in sem zelo ponosna nanjo. user posted image user posted image .

Hvala vsem za user posted image in user posted image .

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2430
3.2.2009 16:01:27   
pf
Jazzy kak ste zrihtale na testih?
Midve sva bile na dve in pol urnem sprehodu skoraj. Sem kupila Lani fredov obroč in v dm-u kopalne plenice. Greva danes čofi, čofi v banjo. user posted image je napihnil fredovega kar z kompresorjem, ker je polno enih malih delčkov na obroču za napihniti. 24 € stane vrabec, pa skoraj 5 kopalne plenice. Me prav zanima kaka bo situacija, ker drugače je rada v vodi. Moram jo malo navaditi, da ne bo direndaja na bazenu, ko bova šle plavati. user posted image
Sem prej razmišljala kak bo minila ta porodniška. En, dva, tri bo treba nazaj v službo. Sem se odločila, da bova šle enkrat na teden na bazen, samo se še nisem odločila kateri teden začneva. user posted image user posted image user posted image
Marsy lepa papiga. Jaz sem za Pio. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2431
3.2.2009 16:05:49   
pf
Jazzy saj jaz mislim, da te alergije izvenijo pri kakih treh, štirih letih in da  pikica potem ne bo alergična več na mleko. Hvala bogu, da res da je ostale teste prestala vredu, mislim da so negativni. . Jaz ti svetujem, da se čim manj obremenjuješ s tem, ker si že itak bila na dieti in to vzameš kot del življenja. Boš videla,da bo vse dobro. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2432
3.2.2009 16:43:27   
Marsy
Jaz ji ne bi nič dajala zraven, dokler se ne pokaže potreba, morango. Manj ko je kemije, boljš je. Pa verjetno je tud bolje, da so prebavila čim bolj razvita, preden začne sadje in zelenjavo. Ampak to je moje nestrokovno mnenje user posted image .

Gold fish, jaz sem tud rabljenega kengurujčka kupila. Zakaj nisi prej rekla, da ga prodajaš?

Bubi ja, naš Pino je lepotec user posted image . Na sliki se sploh ne vidi, kakšna lepa peresa ima v perutih. Bom še kakšno slikco najdla, da se pohvalim user posted image .

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2433
3.2.2009 16:58:39   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy

Gold fish, jaz sem tud rabljenega kengurujčka kupila. Zakaj nisi prej rekla, da ga prodajaš?

moj ni bil rabljen... kupljen, mali mogoče 2x not....še original v škatli.....    Pa nisem ga niti tak prodsjala, prišla je kolegica, rekla, da ga ima namen kupit...sem probala dat njeno maliko not in ji je bilo ful všeč...pol pa še mojega....in je spet ful protestiral...  iz zaključek...daj 20€ in nesiuser posted image  

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2434
3.2.2009 17:12:26   
Virtualna

Pa še en nasmešek:
user posted image  

Ma ful lepi dojencek, no .... user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2435
3.2.2009 17:14:49   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: morango

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

mi mamo pa tole namesto kengurujčka, pa sva se ful navadli. greva tut v dežju ven in v snegu. je itak notr čist zadekana, pa še v kombinezonu.

Jaz sem si tud to nabavla. V katerem položaju pa jo nosiš. Naša je za banano že odločno predolga, kengurujček stil pa ji ni ne vem kolk všeč. Jo bom morala večkrat noter dat.

jest jo dam v pol sedeč položaj, približno tko kot v lupinci. bi prlimala fotko, pa nimam kabla od telefona. u glavnm Sari je zaenkrat všeč, k vse ven vidi, pa še zdele k ne morva vozičkat, je idealno.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2436
3.2.2009 17:17:50   
lana luna
IZVIRNO SPOROČILO: morango

Še eno vprašanje:
Leno še vedno izključno dojim. Zadnje dni mi spet je bolj po malem, čeprav je to pri dojenju vedno catch, ker nikol ne veš točno, kolk otrok poje. Mleko še vedno priteče, torej ga še imam. Ponoči punca tud prav lepo spi, od devetih do štirih, petih in potem do osmih. Torej se hraniva samo enkrat. Se mi zdi, da če bi bla lačna, ne bi spala tolk časa v kosu. No, zdaj sem pa nadologvezla. Zanima me, a naj ji ponudim kak dodatek. Po eni strani tega ne želim, ker bi potem lahko zmrdala dojenje, po drugi strani pa ne vem, če je Lena res sita.
Imate kako podobno izkušnjo?

pr men je isto, ampak se sploh ne obremenjujem, ker če ne joka očitno ni lačna. mislim da bi ti že znala povedat če bi bla lačna. tut Sara se včasih ekspresno naje, pa mislm da ni site, ampak ker noče več je ne silim. je pa tut ta fora, da če si pa hočem načrpat mlek pa včasih sam 40 ml načrpam,. in sem že dodatek kupla, ker sem mislna da mi mlek usiha, ampak očitno ga je dovolj, če tamala ne protestira. sej pravjo, da otročki več potegnejo ven kor črpalka.

(odgovor članu morango)
Neposredna povezava do sporočila: 2437
3.2.2009 17:18:17   
Virtualna
Uvajanje goste hrane: ze en teden Leyli po malem dajem kasice, zadnjic enkrat sem ji malo po zlicki hotla dati rizeve kasice, pa ji je slo na bruhanje..drug dan sem ji dala kasico od jabolka, pa ji je tudi slo na bruhanje, tudi z babano sva ze probali,...pa spet na bruhanje....brokoli pa korencka tudi....spet bruhanje....
Ma sploh ne vem zakaj to pocne, tko ful opazuje zlicko pa skledico, kamor ji pac pripravim to hrano, pa se smeji...no, ko pa z zlicko hocem k ustom, v bistvu ji dam pac zlicko v usta,...ona se malo spaci...nakar "se ji dvigne, da bi bruhala"...ma jst ne vem, a je to se prezgodaj za njo, al zakaj ji gre ta hrana na bruhanje, no ... user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2438
3.2.2009 17:23:01   
petra1978
Gal in Ronja danes na kavi:

user posted image

user posted image

in pa še mamice:

user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

Neposredna povezava do sporočila: 2439
3.2.2009 17:24:35   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jazzy saj jaz mislim, da te alergije izvenijo pri kakih treh, štirih letih in da  pikica potem ne bo alergična več na mleko. Hvala bogu, da res da je ostale teste prestala vredu, mislim da so negativni. . Jaz ti svetujem, da se čim manj obremenjuješ s tem, ker si že itak bila na dieti in to vzameš kot del življenja. Boš videla,da bo vse dobro. user posted image user posted image user posted image

pf
, hvala:) Drugače imaš prav - je tudi zdravnica rekla, da v 80% do 2. leta izzvenijo te alergije, nekaterim pa pol do nedkje 4. leta. Tako da upam, da bo tudi pri nas tako.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2440
3.2.2009 17:26:20   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

user posted image

user posted image

in pa še mamice:

user posted image

Jooj, kolk ste vsi luškani!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2441
3.2.2009 17:26:58   
Olivija*
Virtualna, če Leyla pije po steklenički, ji naredi malo bolj redko kašico in ji probaj dat po steklenički, pa se boš lahko prepričala, če ji gre res na bruhanje.

Jaz sem Ani probala dat po žlički kašico, a še ne zna jezička prav uporabljat in je skoraj vse ven iz ust sfrcala. Pa saj se nam še ne mudi, očitno še ni njen čas.

Sicer pa jaz ne upam toliko eksperimentirat, da bi vsak dan probala kaj drugega, ker sem prebrala, da naj bi se tri dni uvajala ista hrana, da se v tem času pokaže, če je kakšna reakcija user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2442
3.2.2009 17:27:09   
Virtualna

user posted image

user posted image

in pa še mamice:

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... ma ti nasi dojencki so pravi user posted image user posted image user posted image user posted image

mamice tudi...seveda.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2443
3.2.2009 17:27:54   
gloria

user posted image user posted image user posted image user posted image kok so oba podobna mamicam....ful lepe sliikceuser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2444
3.2.2009 17:28:35   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Pa še en nasmešek:
user posted image  

Ma ful lepi dojencek, no .... user posted image

..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kak nasmešek user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2445
3.2.2009 17:29:53   
Virtualna

Virtualna, če Leyla pije po steklenički, ji naredi malo bolj redko kašico in ji probaj dat po steklenički, pa se boš lahko prepričala, če ji gre res na bruhanje.

Jaz sem Ani probala dat po žlički kašico, a še ne zna jezička prav uporabljat in je skoraj vse ven iz ust sfrcala. Pa saj se nam še ne mudi, očitno še ni njen čas.

ma bom tudi tako probala...no brokolija pa korencka ne mislim ravno tlacit v flasko, a ostalo ji pa res lahko nekako bolj na redko pripravim....
ma ko berem, da vecina septebrckov ze papca GH...sem hotla tudi jaz probati...ma ko jo vidim, da se ji dviguje in da hoce bruhat...mi se prav zasmili...ne bom je vec silila...ker se mi zdi, da jo prav "silim"...

Hvala za nasvet user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2446
3.2.2009 17:30:07   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

user posted image

user posted image

in pa še mamice:

user posted image

Jooj, kolk ste vsi luškani!!!! user posted image user posted image

Se podpišem!!!

Pa nobenih slinčkov ne rabite??? Naša se včasih slini kot polžek...skoraj vedno ima kako rutico ali pa slinček....

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2447
3.2.2009 17:30:31   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: pf

pf
, hvala:) Drugače imaš prav - je tudi zdravnica rekla, da v 80% do 2. leta izzvenijo te alergije, nekaterim pa pol do nedkje 4. leta. Tako da upam, da bo tudi pri nas tako.

....ma veš da bo vse okuser posted image ....bravo za malo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2448
3.2.2009 17:30:33   
gold fish

user posted image

user posted image

in pa še mamice:

user posted image

user posted image user posted image user posted image   ......luškani....vsi štirje..... pa kake modre očke.....

< Sporočilo je popravil gold fish -- 3.2.2009 17:38:43 >

Neposredna povezava do sporočila: 2449
3.2.2009 17:40:52   
gold fish
...še nekaj user posted image ..

...ponavadi so punce tiste, ki rinejo v fante..... oni pa nekak nezainteresiraniuser posted image

.....  je blo pri nas v soboto doma isto...deklina za akcijo, naš pubec pa kar zaspaluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  96 97 [98] 99 100   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?