Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 7:05:16
|
|
|
|
Olivija*
|
Dobro jutro! Končno imam toliko časa, da se malo forumu posvetim. Prejšnje dni sem imela tudi doma z vročino, danes je pa že šel v službo. Zdaj pa preizkušam Larino navodilo glede lepljenja slikc. Tole je naša bejba v krstni oblekci:
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 7:19:48
|
|
|
|
Olivija*
|
In še pogled skozi okno Danes bomo spet trenirali z lopato
< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 3.2.2009 7:21:22 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 8:14:02
|
|
|
|
petra1978
|
Dobro jutro babe! Mi pa smo danes spali do 1.30 Sicer se je zbudil ob 22.30, ampak je bila duda OK. Trikrt hura za Milumil
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 8:33:56
|
|
|
|
Marsy
|
Vesela! Kaja je ob 1h začela jokat, pa se je tud zadovoljila z dudo, pol je pa jedla ob 4h. Torej je zdržala 7 ur. In sem tudi jaz spočita
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 8:34:39
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 9:24:47
|
|
|
|
Olivija*
|
Ko vas takole berem kako neprespane ste, se šele zavedam, kakšno srečo imam, da naša punca tako dobro spi. Jaz bi bila zaskrbljena, če bi naša kar naenkrat spala samo do 1:30. Včeraj je že ob sedmih zaspala. Najprej sem mislila, da je samo malo zadremala in da bo okrog osmih, devetih še enkrat jedla pred spanjem. Ko sem jo dajala v spalno vrečo, sploh nihotela odpreti učk, zato sem jo dala kar v posteljico. Zbudila se je ob petih, papcala in nato je spala še do osmih. petra, vesela sem zate, da napredujete pri spanju Upam, da bo pri vas kmalu tako kot pri nas. Ena je spraševala, kako je s stroški za krst. Naš župnik pravi, da je krst popolnoma brezplačen. Eno malenkost smo mu vseeno dali. Ostali stroški so bili le še Anina oblekca in kosilo za 12 oseb, ker nimamo tako velikega stanovanja, da bi lahko vse postregli. Jaz bi že skuhala brez problema, ampak kosila ne morejo jesti stoje ali pa v dnevni na kavču Ob jedilni mizi smo lahko prej sedeli 4, zdaj pa Anin stolček zaseda toliko prostora, da se ji lahko pridruživa le midva z očijem
< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 3.2.2009 9:33:25 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 9:27:20
|
|
|
|
Jazzy1
|
Dobro jutro. No pri nas sneži kot pri norcih. Danes imava z Lijo na pediatrični testiranje za alergijo, pa sploh ne vem kako bova do tja prišli. Pomoje bom kar taxi naročila. Drugače pa ste začele zanimivo temo o tem, kdaj hodijo sončki spat: mi imamo dokaj zgodnjo rutino: ob 6h gremo v kopalnico pa se kopamo pa igramo, potem jo nahranim, potem sta pa dve varjanti: ali mi zaspi med hranjenjem in jo odložim, ali pa je zbujena in se potem še malo igramo...Praviloma vedno zaspi najkasneje do pol 9. Potem se pa zbudi okrog enih in nato spet ogrog 6h. No, včasih je pa rata celo do šestih v šusu spat. no, potem pa ponavadi še do 8h zaspi. Ji pa zato da ni zvečer preveč spočita po pol 5h ne pustim več spat.
< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 3.2.2009 9:31:10 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 9:28:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Tole je naša bejba v krstni oblekci: kaka lubika, pa oblekca mi je tud všeč....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 9:29:16
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 In še pogled skozi okno Danes bomo spet trenirali z lopato ....ker že dolgo nismo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 9:29:28
|
|
|
|
gold fish
|
...aja, pa dobro jutro
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 9:30:12
|
|
|
|
gold fish
|
..Petra in Marsy - za Milumil
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 9:31:22
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Dobro jutro. No pri nas sneži kot pri norcih. Danes imava z Lijo na pediatrični testiranje za alergijo, pa sploh ne vem kako bova do tja prišli. Pomoje bom kar taxi naročila. ...jaz bi si v takih primerih še tayi bolj težko naročla...no naročla ja, samo, če bi me lahko pobral...je pa drugo vprašanje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 9:32:13
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Kako sonček mali!
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 9:32:42
|
|
|
|
Jazzy1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 Dobro jutro. No pri nas sneži kot pri norcih. Danes imava z Lijo na pediatrični testiranje za alergijo, pa sploh ne vem kako bova do tja prišli. Pomoje bom kar taxi naročila. ...jaz bi si v takih primerih še tayi bolj težko naročla...no naročla ja, samo, če bi me lahko pobral...je pa drugo vprašanje Haha, saj glede na razmere bo tudi naju kar težko , bemti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 9:38:01
|
|
|
|
Olivija*
|
Še sreča, da nama danes ni treba kam ven. Mogoče bova toliko odkidali, da bo oči lahko prišel domov Hvala za pohvale naše sončice. Mami se kar topi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 10:20:26
|
|
|
|
Marsy
|
Kako prilepim fotko?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 10:35:34
|
|
|
|
pf
|
Pozdravljene. Komaj folgam brati, ste pridne čvekice. Jedli smo ob pol treh in potem zjutraj ob 7.15. Juhu. Brez dudic ponoči. Juhu. To že kar par dni zdaj traja. Juhu. No včasih jeva dvakrat, ampak na brzake. Zdaj pa se fajn naspim. Naša baba že spi skoraj dve uri zdajle, pa je od sedmih do sedmih spala. Grem jo malo pogledat zaspanko. Ne morem verjeti, ker greva ven in jo čakam, da se napapca. Nosečka lepa oblekca za krst in pa tudi sladka je tvoja pupica. Marsy in Petra fajn, da ste bolje spali. Marsy, če bi jaz vedela kako sliko gor prilepiti bi jo že zdavnaj in ker ne znam, bote mogle počakati, da pride svak na obisk. Ampak ker pride vsake štiri kvatre, bote še čakale en cajt.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 10:39:40
|
|
|
|
KAHLO
|
DOBRO JUTRO Mah jaz sem z našim spanjem zaenkrat še zadovoljna, spat gre ob pol osmih in spi do enih zjutraj, pol še papca ob 4 ali pa ob 6.....pol pa še do osmih pol devetih .....nakar začne v svoji postelji debatirati sama s sabo....no in jo kar pustim da si splanira dan Kaj zdaj Petra.....a si že na startu ali kako
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 10:40:06
|
|
|
|
Olivija*
|
Marsy in pf, slikco prilepite tako, da jo najprej naložite na http://www.shrani.si/, nato pa vam tam izpiše kode za dostop do slike. Prekopirate "kodo za forum s predogledom" na forum in že se vidi slikca.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 10:46:03
|
|
|
|
Marsy
|
hvala, bom zrihtala, ko gre Kaja spat . Zdej jo imam v kengurujčku in mal pleševa, pa posodo greva pomit. Bo znala kmalu vsa gospodinjska opravila . Sem pred 10 dnevi kengurujčka nabavla in ga kar uporabljamo. Sam za ven še ni, ker je premraz . Danes nas je pa tako zamedlo, da ne vem, kako sploh do trgovine. Z vozičkom je blo že včeraj kriza... Nimam pa tako široke bunde, da bi jo kar čez kengurujčka oblekla. Mislim, da Kaja ne bi mela nič proti.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 10:59:55
|
|
|
|
Olivija*
|
Marsy, jaz berem tale tvoj podpis in mi kr ne zalaufa, kaj je s tem hujšanjem???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 11:13:18
|
|
|
|
Marsy
|
Za vikend smo se mal razgovorile o hujšanju. Sam sem rekla, da ne bom več na forumu najedala s tem. Tako da s tistimi, ki se spravljajo k hujšanju, debatiramo preko maila ali ZS. Na kratko: zelo veliko se ubadam z izobraževanjem glede zdrave prehrane. Sprobala že ne vem kaj vse in prišla do čist preprostih ugotovitev. Odpraviti je treba vzrok za zdravstvene težave, ne pa se ubadat s posledico. Tudi debelost ponavadi ne nastopi samo iz tega razloga, da preveč jemo. Vzroki so drugje, pa se jih ne odpravi, zato začasno že zbijemo dol nekaj kg, sam nikoli ne ostane tako. Pa še matramo se, da shujšamo. Sam to ni dolgoročna rešitev. Ena od primernih možnosti je tudi Herbalife, vendar ne samo to. Pred leti sem se bavila s tem in zdaj spet mal mislim v zvezi s tem pomigat, ker bi i prav prišel dodaten denar, ker varčujem za papigo (bom pol slikce dala na forum). In ker kamorkoli pridem, vsak vpraša, kako da se mi nič ne pozna, da sem rodila, mal tuhtam, če bi bila spet mal aktivna. Zdej pa res ne bom več 'javno' o tem, prav? Sicer še nobena ni rekla, da ji gre na živce, gre pa meni .
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 11:45:08
|
|
|
|
Jazzy1
|
No, midve sva naročile taxi in greva zdaj na teste. Držite pesti, da ne bo alergična na vse živo !
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 11:49:32
|
|
|
|
Marsy
|
Zdej jst imam na shrani.si slikce, sam ni nobenih kod zraven
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 11:50:43
|
|
|
|
Marsy
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?