|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
3.2.2009 7:05:16   
Olivija*
Dobro jutro!

Končno imam toliko časa, da se malo forumu posvetim. Prejšnje dni sem imela tudi user posted image doma z vročino, danes je pa že šel v službo.

Zdaj pa preizkušam Larino navodilo glede lepljenja slikc. Tole je naša bejba v krstni oblekci:

user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
3.2.2009 7:19:48   
Olivija*
In še pogled skozi okno

user posted image

Danes bomo spet trenirali z lopato user posted image user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 3.2.2009 7:21:22 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
3.2.2009 8:14:02   
petra1978
Dobro jutro babe!

Mi pa smo danes spali do 1.30 user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer se je zbudil ob 22.30, ampak je bila duda OK. Trikrt hura za Milumil user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
3.2.2009 8:33:56   
Marsy
user posted image  Vesela!
Kaja je ob 1h začela jokat, pa se je tud zadovoljila z dudo, pol je pa jedla ob 4h. Torej je zdržala 7 ur. In sem tudi jaz spočita user posted image

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
3.2.2009 8:34:39   
arabela*
user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
3.2.2009 9:24:47   
Olivija*
Ko vas takole berem kako neprespane ste, se šele zavedam, kakšno srečo imam, da naša punca tako dobro spi. Jaz bi bila zaskrbljena, če bi naša kar naenkrat spala samo do 1:30. Včeraj je že ob sedmih zaspala. Najprej sem mislila, da je samo malo zadremala in da bo okrog osmih, devetih še enkrat jedla pred spanjem. Ko sem jo dajala v spalno vrečo, sploh nihotela odpreti učk, zato sem jo dala kar v posteljico. Zbudila se je ob petih, papcala in nato je spala še do osmih.

petra,  vesela sem zate, da napredujete pri spanju user posted image Upam, da bo pri vas kmalu tako kot pri nas.

Ena je spraševala, kako je s stroški za krst. Naš župnik pravi, da je krst popolnoma brezplačen. Eno malenkost smo mu vseeno dali. Ostali stroški so bili le še Anina oblekca in kosilo za 12 oseb, ker nimamo tako velikega stanovanja, da bi lahko vse postregli. Jaz bi že skuhala brez problema, ampak kosila ne morejo jesti stoje ali pa v dnevni na kavču user posted image user posted image Ob jedilni mizi smo lahko prej sedeli 4, zdaj pa Anin stolček zaseda toliko prostora, da se ji lahko pridruživa le midva z očijem user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 3.2.2009 9:33:25 >

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
3.2.2009 9:27:20   
Jazzy1
Dobro jutro. No pri nas sneži kot pri norcih. Danes imava z Lijo na pediatrični testiranje za alergijo, pa sploh ne vem kako bova do tja prišli. Pomoje bom kar taxi naročila.

Drugače pa ste začele zanimivo temo o tem, kdaj hodijo sončki spat: mi imamo dokaj zgodnjo rutino: ob 6h gremo v kopalnico pa se kopamo pa igramo, potem jo nahranim, potem sta pa dve varjanti: ali mi zaspi med hranjenjem in jo odložim, ali pa je zbujena in se potem še malo igramo...Praviloma vedno zaspi najkasneje do pol 9. Potem se pa zbudi okrog enih in nato spet ogrog 6h. No, včasih je pa rata celo do šestih v šusu spat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image no, potem pa ponavadi še do 8h zaspi.

Ji pa zato da ni zvečer preveč spočita po pol 5h ne pustim več spat.

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 3.2.2009 9:31:10 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
3.2.2009 9:28:59   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08

Tole je naša bejba v krstni oblekci:

user posted image

user posted image user posted image user posted image  kaka lubika, pa oblekca mi je tud všeč....user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
3.2.2009 9:29:16   
gold fish

In še pogled skozi okno

user posted image

Danes bomo spet trenirali z lopato user posted image user posted image user posted image  

....ker že dolgo nismouser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
3.2.2009 9:29:28   
gold fish
...aja, pa dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
3.2.2009 9:30:12   
gold fish
..Petra in Marsy - user posted image user posted image user posted image   za Milumiluser posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
3.2.2009 9:31:22   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Dobro jutro. No pri nas sneži kot pri norcih. Danes imava z Lijo na pediatrični testiranje za alergijo, pa sploh ne vem kako bova do tja prišli. Pomoje bom kar taxi naročila.

...jaz bi si v takih primerih še tayi bolj težko naročla...no naročla ja, samo, če bi me lahko pobral...je pa drugo vprašanjeuser posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
3.2.2009 9:32:13   
petra1978

user posted image

Kako sonček mali!

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2363
3.2.2009 9:32:42   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

...jaz bi si v takih primerih še tayi bolj težko naročla...no naročla ja, samo, če bi me lahko pobral...je pa drugo vprašanjeuser posted image

Haha, saj glede na razmere bo tudi naju kar težko , bemti. user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
3.2.2009 9:38:01   
Olivija*
Še sreča, da nama danes ni treba kam ven. Mogoče bova toliko odkidali, da bo oči lahko prišel domov user posted image

Hvala za pohvale naše sončice. Mami se kar topi user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
3.2.2009 10:20:26   
Marsy
Kako prilepim fotko?

www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
3.2.2009 10:35:34   
pf
Pozdravljene. Komaj folgam brati, ste pridne čvekice. Jedli smo ob pol treh in potem zjutraj ob 7.15. Juhu. Brez dudic ponoči. Juhu. To že kar par dni zdaj traja. Juhu. user posted image  user posted image  user posted image No včasih jeva dvakrat, ampak na brzake. Zdaj pa se fajn naspim. Naša baba že spi skoraj dve uri zdajle, pa je od sedmih do sedmih spala. Grem jo malo pogledat zaspanko. Ne morem verjeti, ker greva ven in jo čakam, da se napapca.
Nosečka lepa oblekca za krst in pa tudi sladka je tvoja pupica.
Marsy in Petra user posted image user posted image user posted image fajn, da ste bolje spali.
Marsy, če bi jaz vedela kako sliko gor prilepiti bi jo že zdavnaj in ker ne znam, bote mogle počakati, da pride svak na obisk. Ampak ker pride vsake štiri kvatre, bote še čakale en cajt. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
3.2.2009 10:39:40   
KAHLO
DOBRO JUTROuser posted image

Mah jaz sem z našim spanjem zaenkrat še zadovoljna, spat gre ob pol osmih in spi do enih zjutraj, pol še papca ob 4 ali pa ob 6.....pol pa še do osmih pol devetih .....nakar začne v svoji postelji debatirati sama s sabo....no in jo kar pustim da si splanira danuser posted image

Kaj zdaj Petra.....a si že na startu ali kakouser posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
3.2.2009 10:40:06   
Olivija*
Marsy in pf, slikco prilepite tako, da jo najprej naložite na http://www.shrani.si/, nato pa vam tam izpiše kode za dostop do slike. Prekopirate "kodo za forum s predogledom" na forum in že se vidi slikca.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
3.2.2009 10:46:03   
Marsy
hvala, bom zrihtala, ko gre Kaja spat user posted image .
Zdej jo imam v kengurujčku in mal pleševa, pa posodo greva pomit. Bo znala kmalu vsa gospodinjska opravila user posted image .

Sem pred 10 dnevi kengurujčka nabavla in ga kar uporabljamo. Sam za ven še ni, ker je premraz user posted image . Danes nas je pa tako zamedlo, da ne vem, kako sploh do trgovine. Z vozičkom je blo že včeraj kriza...

Nimam pa tako široke bunde, da bi jo kar čez kengurujčka oblekla. Mislim, da Kaja ne bi mela nič proti.

www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
3.2.2009 10:59:55   
Olivija*
Marsy, jaz berem tale tvoj podpis in mi kr ne zalaufa, kaj je s tem hujšanjem???

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
3.2.2009 11:13:18   
Marsy
Za vikend smo se mal razgovorile o hujšanju. Sam sem rekla, da ne bom več na forumu najedala s tem. Tako da s tistimi, ki se spravljajo k hujšanju, debatiramo preko maila ali ZS.

Na kratko: zelo veliko se ubadam z izobraževanjem glede zdrave prehrane. Sprobala že ne vem kaj vse in prišla do čist preprostih ugotovitev. Odpraviti je treba vzrok za zdravstvene težave, ne pa se ubadat s posledico. Tudi debelost ponavadi ne nastopi samo iz tega razloga, da preveč jemo. Vzroki so drugje, pa se jih ne odpravi, zato začasno že zbijemo dol nekaj kg, sam nikoli ne ostane tako. Pa še matramo se, da shujšamo. Sam to ni dolgoročna rešitev.

Ena od primernih možnosti je tudi Herbalife, vendar ne samo to. Pred leti sem se bavila s tem in zdaj spet mal mislim v zvezi s tem pomigat, ker bi i prav prišel dodaten denar, ker varčujem za papigo (bom pol slikce dala na forum). In ker kamorkoli pridem, vsak vpraša, kako da se mi nič ne pozna, da sem rodila, mal tuhtam, če bi bila spet mal aktivna.

Zdej pa res ne bom več 'javno' o tem, prav? Sicer še nobena ni rekla, da ji gre na živce, gre pa meni user posted image .

www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
3.2.2009 11:45:08   
Jazzy1
No, midve sva naročile taxi in greva zdaj na teste. Držite pesti, da ne bo alergična na vse živouser posted image !

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
3.2.2009 11:49:32   
Marsy
Zdej jst imam na shrani.si slikce, sam ni nobenih kod zravenuser posted image

www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
3.2.2009 11:50:43   
Marsy
user posted image

www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?