Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 12:35:51
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Tole je naša bejba.... Lepa puncka ... kak ma lepe usnice...take obrobljene
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 13:18:36
|
|
|
|
gold fish
|
...naš pa zdaj posluša somewhere over the rainbow...in je zaspal zraven .. gloria..naš se je tud zbudil, ko še jaz sploh spat nisem šla..je pol jedel okrog 00.30, pa pol spet ob 6...ampak vmes pa nonstop tečnaril...... sigurno zaradi lune.... je drug teden v ponedeljek.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 13:46:40
|
|
|
|
Olivija*
|
Midva sva imeli pa zdaj urco in pol telovadbe (tiste z lopato), potem se je pa Ana naveličala bit v vozičku in sva prišli nazaj na rr. Marsy - men je tak z glave padlo....Pino in Tonka .... nimam pojma kje sem to pobrala Tudi jaz sem za Tonko mleka sem imela ker mi je kr teklo in pižama je bila mokra sam nevem kaj mu je bilo . gloria, mogoče si kaj takega jedla, da mu ni bil všeč okus. Baje zelje in ohrovt precej vplivata na okus mleka... A majo vaši otročički tudi tako radi časopis. Naša je čist pridna v naročju, če berem. Najprej nekaj časa gleda slikce, potem začne pa liste mečkat in trgat. Še malo, pa bo brala Pa še en nasmešek:
< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 3.2.2009 13:57:20 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 14:01:50
|
|
|
|
Marsy
|
Hvala za pomoč - Tonka ne bo - ne paše h karakterju, vsaj zdi se mi. Ni sivi žako, žakoji so res sivi. Eklektus je to (pa ne si jezika polomit ). Samčki so taki nežni, prijateljski, ljubeči (če niso ljubosumni...) Tudi Pino je dobil svoj očetovski nagon in hoče zdaj Kajo hranit. Kar pomeni, da tisto, kar je pojedel, nekako 'bruha' po njej in vse nasmeti. Pa ga ne smem kregat, ker on hoče v bistvu dobro - tako hranijo svoje mladičke. Res je zbegan . No, babe so pa pri eklektusih 'strupene'. So taglavne in se ne pustijo motit, če jim kaj ne paše in znajo bit tud zelo grobe do samčka. Tako da sem bila najprej ravno zarad tega v dvomih, al naj grem v to - celo premoženje dam zanjo, da mi bo pol Pinkota terorizirala. Ampak rejci zatrjujejo, ker je on že odrasel, samička bi pa k njemu prišla stara 3 mesece, da jo bo že znal poštimat. Obratno bi bilo pa kriza. Sam bo bogi, on je zdej glih v puberteti in ves 'horny', ona pa še 3 leta ne bo vedela za te stvari...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 14:10:24
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Tole je naša bejba.... Lepa puncka ... kak ma lepe usnice...take obrobljene Res lepa deklica, pa tud lušno oblečena za krst. Čestitke!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 14:11:56
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 No in takole zgleda atijeva kapa na Lovru Čist lušno . Meni je tak glupo, ko vidim v vrtcu, da so otroci enako oblečeni . Samo če pogledaš H&M imajo za punčke samo Hello Kitty. No, takih stvari kot Lovro sigurno ne bo imel nobeden
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 14:14:16
|
|
|
|
morango
|
Marsy, glede imena za tvojo žensko papagajko; men je najprej prišlo na misel PIA, boš imela tak slaven parček, kot sta bla naša baletnika Pino in Pia Mlakar. Ne vem, ampak ti dve imeni men čist pašeta. Aja, glede tega herba... mene sicer ne zanima hujšanje, ker s kilami nikol nisem imela težav, zdaj po porodu pa vem, da bi morala sam vaje delat. Zanima me samo, če je to nek vitaminski nadomestek oz. se lahko uporablja tako (pa da ne izgubljaš kil). Lahko mi tudi na zs napišeš. Hvala.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 14:17:07
|
|
|
|
morango
|
Jaz sem pa spet fasala eno virozo. Imam vročino, izmenično se tresem od mraza in potim. Skratka, komaj živim. Še sreča, da imam mamo, da mi poskrbi za Leno, ker že dva dni ni. Je pa mala zdaj tolk pridna, kot bi vedla, da je ne morem crtat. Sam moje mleko ji zgleda ne paše tolk, ne vem, a se mogoče okus spremeni al kaj?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 14:17:21
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka08 Zdaj pa preizkušam Larino navodilo glede lepljenja slikc. Tole je naša bejba v krstni oblekci: O, je lušna Ima malo rdečkaste laske al se mi samo zdi? Je kar malo bubiki podobna pri očkah in laskih Pa lepa oblekca
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 14:17:24
|
|
|
|
*bubi*
|
Wau, kak lep papagaj, marsy
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 14:18:38
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* No, takih stvari kot Lovro sigurno ne bo imel nobeden
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 14:18:50
|
|
|
|
morango
|
Ko ste spraševale, kaj počnejo dojenčki, ko so lačni. Men se zdi, da Lena nič, mogoče včasih mal pojoka, ma ni to en vzorec. Približno se orientiram po urah, ona ne daje kakih znakov.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 14:22:00
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna mi mamo pa tole namesto kengurujčka, pa sva se ful navadli. greva tut v dežju ven in v snegu. je itak notr čist zadekana, pa še v kombinezonu. Jaz sem si tud to nabavla. V katerem položaju pa jo nosiš. Naša je za banano že odločno predolga, kengurujček stil pa ji ni ne vem kolk všeč. Jo bom morala večkrat noter dat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 14:23:35
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1 No, midve sva naročile taxi in greva zdaj na teste. Držite pesti, da ne bo alergična na vse živo ! poročaj. Koliko časa traja to testiranje?
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 14:27:53
|
|
|
|
morango
|
Še eno vprašanje: Leno še vedno izključno dojim. Zadnje dni mi spet je bolj po malem, čeprav je to pri dojenju vedno catch, ker nikol ne veš točno, kolk otrok poje. Mleko še vedno priteče, torej ga še imam. Ponoči punca tud prav lepo spi, od devetih do štirih, petih in potem do osmih. Torej se hraniva samo enkrat. Se mi zdi, da če bi bla lačna, ne bi spala tolk časa v kosu. No, zdaj sem pa nadologvezla. Zanima me, a naj ji ponudim kak dodatek. Po eni strani tega ne želim, ker bi potem lahko zmrdala dojenje, po drugi strani pa ne vem, če je Lena res sita. Imate kako podobno izkušnjo?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 14:29:26
|
|
|
|
*bubi*
|
Glede klepeta - jaz uporabljam kar gmail. Ko vidim, da se kdo od znanih prijavi, hitro še malo poklepetam PA da se naredit, da jih več naenkrat piše/bere.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 14:32:35
|
|
|
|
*bubi*
|
morango , hitro se pozdravi IZVIRNO SPOROČILO: morango Zanima me, a naj ji ponudim kak dodatek. Po eni strani tega ne želim, ker bi potem lahko zmrdala dojenje, po drugi strani pa ne vem, če je Lena res sita. Imate kako podobno izkušnjo? izkušnje nimam, ampak če napreduje, potem ima dovolj. Če je v budnem stanju zadovoljna, potem je res sita. Zakaj bi dodajala, če sama ne želiš? Počakaj, saj veš, da se itak svetuje izključno dojenje do 6m. Koliko pa kaj čaja spije? Če zelo malo, potem ni lačna.
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 14:54:26
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Ima malo rdečkaste laske al se mi samo zdi? Je kar malo bubiki podobna pri očkah in laskih Ni rdečelaska, saj tudi nima po kom biti. Jaz imam temno rjave lase,oči pa črne. V začetku je imela precej laskov, zdaj si jih je pa večinoma že ogulila. Takšna je bila prvi mesec: Sem pa tudi jaz že opazila na tem forumu slikco ene punce, ki je bila ful podoba naši. bubi, verjetno je bila tvoja bubika. Ali lahko še ti prilepiš kakšno slikco, da vidim, če sta si še vedno tako podobni?
< Sporočilo je popravil nosecka08 -- 3.2.2009 15:03:46 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 15:04:50
|
|
|
|
morango
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* morango , hitro se pozdravi izkušnje nimam, ampak če napreduje, potem ima dovolj. Če je v budnem stanju zadovoljna, potem je res sita. Zakaj bi dodajala, če sama ne želiš? Počakaj, saj veš, da se itak svetuje izključno dojenje do 6m. Koliko pa kaj čaja spije? Če zelo malo, potem ni lačna. Hvala, Bubi. Čaja spije čist malo, zdaj ji ga dajem po žličkah. Včasih ga pa sploh noče. Je pa zeloo živahna, tako da ji verjetno res nič ne manjka. Včeraj sem mal zapaničarla, ker sem mela ful vročino, kuhalo me je pa nisem vedla, če bo zadost mleka.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 15:21:42
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...sem mislila, da boš o tistih širokih cunjah za nosečnice ....samo sem se spomnila, da je to Kahlo bla.... al sem zabluzla Ne, sem bla jest...oz. moja tašča, ki jo je zanimalo kdaj bom začela "nosečniške" obleke nosit . Waw fiši, ti pa nimaš spomina zlate ribice
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 15:23:30
|
|
|
|
gloria
|
bubi od gdaj je že lahk otrok v trip trapu(v BC sem gledala in piše od 6 meseca) ...sem pa gledala tudi od PP pa se mi sanja da smo se zdej ni dolg menile da ga ne moreš dolg uporabljat trip trap pa ja....ma ne vem nekak sem ven teh debat vse pozabim iskat se mi pa ne da ker likam ...pol se mi pa tud ne bo dalo...mam 100 izgovorov ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 15:30:56
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Zdej jst imam na shrani.si slikce, sam ni nobenih kod zraven Pa si kliknila SHRANI? Nekaj časa nalaga pol se ti pa pokaže slika in pod njo 3 ali 4 kode-prava je tista za forum s predogledom. nosečka08-lepa punčica-saj je prava angelina s temi ustkami . Pa fajn oblekica, ko ni klasika
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 15:38:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Tole je naša bejba v krstni oblekci: Ma kako lepa oblekca.... to mi piace.... Da o punčki sploh ne izgubljam besedd....
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 3.2.2009 15:39:22
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy Uf, to je ful velka slikca, skor v naravni velikosti. V glavnem, tako 'ptičico' naj bi spomladi dobila, pa stane cca 1000€ . Bi vam pa še našega ljubosumneža pokazala, sam ne bi cele strani zasedla s tem . Samčki so čist drugačni od samičk - so zelene barve. Ma je kar težko, se da čist primerjat z otrokom, ko dobi bratca ali sestrico. Sam majhnemu otroku kakšne stvari lahko nekam visoko umakneš, naš falot pa zna letat in mi vse s polic dol meče. Prej je bil on središče pozornosti. Res, ko dojim, je najhujš, si da duška. Zanč mi je vse cvetke z orhideje potrgal, sadje na mizi mi je razturil... In ker živi 50-60 let (zdaj pa je star 3 leta), ga ne morem pustit tako trpet in bo dobil punco . Zdej mi lahko pomagate ime zbrat. Da bi pasa skupi Pino in ? Jaz navijam za Ajšo, naši pa, da naj bo Pika. Da slika ne bi bila tako velika, jo lahko preden klikneš shrani še pomanjšaš... greš na dodatne možnosti al nekaj podobnega in obkljukaš npr. 800 al pa malo več. Ajšo mam jaz psičko
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?