Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 22:57:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma, nekaj prklam tam gor..tak ne vem zakaj se gre ..pa mi je vrglo ven isto ime in piimek ... mogoče se kdo za mene predstavlja
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:00:47
|
|
|
|
KAHLO
|
bubi petra pride jutri ob pol dvanajsti v gr....pridi še ti ....se bomo družile Me to you....za tebe pa ugotavljam da nama nikakor ne rata prit skupaj No jaz pa sem šla na eno hitro hojo k sem ronjo dala spat ....mi je kr pošteno pasalo, samo kaj ko sem pol doma postala lačna k folk, in se zdaj nekaj tolažim s kapučinom...beda!!!! pa tak se mi sanja o eni pizzi ali pa mc donaldsu ampak skočim pol pred špegel dvignem majco, zagledam svoj šlauf in kr naprej srkam kapučin no zdaj bi se pa rada na ta mesinger prijavla....pa sem zgleda preveč tupa za take stvari!!?!?! a mogoče katera obvlada.....dol sem si že potegnila da program, zdaj bi pa rada poiskala ludi za čvekat!!!??sem mislila da je to podobno mircu
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:10:44
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:13:52
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO no zdaj bi se pa rada na ta mesinger prijavla....pa sem zgleda preveč tupa za take stvari!!?!?! a mogoče katera obvlada.....dol sem si že potegnila da program, zdaj bi pa rada poiskala ludi za čvekat!!!??sem mislila da je to podobno mircu podobno jaz zdaj po facebooku prklam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:15:52
|
|
|
|
gold fish
|
..pozabla sem vam povedat, da sem bla 1 uro na telovadbi.... .... sem kidala sneg .... ...upam, da zadnjič letos....bi mi zdaj en črnc pasal , da me malo zmasira ..aja Kahlo...jaz tud sem zdaj pila kapučino..... (pogovor med vrsticami )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:16:09
|
|
|
|
KAHLO
|
fiši......ta facebook je meni šele neznanka
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:17:39
|
|
|
|
KAHLO
|
fiši....a misliš da bi vas spet lahko zamedlo!!! k sem bla jaz prej na hitri hoji, je kar sproti zasneževalo moje stopinje.....če bi se špancirala bi še me zasnežilo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:25:33
|
|
|
|
KAHLO
|
zgleda da je bolše če grem dremat......nimam več sreče na tem rr....k pridem gor vse nekam poniknete.....na totem messengerju pa tud nobenga ne najdem al pa se mi noben ne oglasi!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:26:48
|
|
|
|
meta21
|
Sem verjetno že povedala, da je moja tašča shranla kar precej oblačil od otrok in mi jih je med nosečnostjo prav s strahom ponudila, če se mi ne bi preveč za malo zdelo in če me ne bi motilo, da bi katero ponucala... No in takole zgleda atijeva kapa na Lovru
< Sporočilo je popravil meta21 -- 2.2.2009 23:28:07 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:27:16
|
|
|
|
meta21
|
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:30:13
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO zgleda da je bolše če grem dremat......nimam več sreče na tem rr....k pridem gor vse nekam poniknete.....na totem messengerju pa tud nobenga ne najdem al pa se mi noben ne oglasi!!!!! jest znam samo s tistimi debatirat k mi dajo naslov-skype je boljši...no vsaj jest znam tam najt še koga druzga...lahko ti pa pošljem svoj msn naslov na zs pa me kontaktiraj, da ne boš preveč osamljena
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:34:08
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO fiši......ta facebook je meni šele neznanka jaz sem ful poznanih gor našla....zdaj pa ...kako dalje.....pa da nisem glih na oglasni deski
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:35:18
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO fiši....a misliš da bi vas spet lahko zamedlo!!! k sem bla jaz prej na hitri hoji, je kar sproti zasneževalo moje stopinje.....če bi se špancirala bi še me zasnežilo misliš rečt, da nas je že ...... roke me bolijo od kidanja, da ne govorim....zjutraj pa, če bo šlo dalje jovo na novo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:37:15
|
|
|
|
KAHLO
|
meta jaz mam drugače tudi doma na svojel lap topu gor skype....tisto še obvladam ...to tale msng....danes prvič sprobala...pa mi ni nič jasno....ti mi kr pošli, čeprav grem zdaj dremat, ker me bo ronja bolonja čez eno uro zbudila za dojenje fishi a ko jih najdeš jih lahko kontaktiraš ali kako mah to si bi mogla jaz kr mal več cajta vzet.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:37:21
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: meta21 Sem verjetno že povedala, da je moja tašča shranla kar precej oblačil od otrok in mi jih je med nosečnostjo prav s strahom ponudila, če se mi ne bi preveč za malo zdelo in če me ne bi motilo, da bi katero ponucala... No in takole zgleda atijeva kapa na Lovru ....vidiš....vedno pride prav ...sem mislila, da boš o tistih širokih cunjah za nosečnice ....samo sem se spomnila, da je to Kahlo bla.... al sem zabluzla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:38:08
|
|
|
|
gold fish
|
...vidim, da gresta drugam...... grem tud jaz ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:38:14
|
|
|
|
KAHLO
|
fisi ti boš mela od tega kidanja pol take mišice k HULK ma se pol nebi lih rada s tabo zapletla v kak konflikt
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:39:40
|
|
|
|
KAHLO
|
Fisi..po moje si malo zabluzla........jaz in moja tašča mava tiho vojno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:40:02
|
|
|
|
KAHLO
|
lahko nooooooooooooooooooooooooooooooooočččččččččč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:40:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO zgleda da je bolše če grem dremat......nimam več sreče na tem rr....k pridem gor vse nekam poniknete.....na totem messengerju pa tud nobenga ne najdem al pa se mi noben ne oglasi!!!!! Skype si inštaliraj...
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:49:14
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO fishi a ko jih najdeš jih lahko kontaktiraš ali kako mah to si bi mogla jaz kr mal več cajta vzet..... ja, ko se najprej prijaviš...., pol jih daš med prijatle....oni te morjo potrdit, da si prijatelj, ker lahko gledaš njihov profil...... ...ma ne vem..nekak tak so mi razložli
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:50:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO fisi ti boš mela od tega kidanja pol take mišice k HULK ma se pol nebi lih rada s tabo zapletla v kak konflikt ... ma sem si mislilakak fajn...bo kidanje malo pomagalo pri špehecu.......pa ....majca gor....saj veš kaj ne ...ma nema veze ...život ide dalje
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:52:20
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Fisi..po moje si malo zabluzla........jaz in moja tašča mava tiho vojno nisi bla ti o tistih cunjah-oblekah nosečniških do tal ...ma se mi zdi, da si bla ..... zdaj kdo je to rekel al ona v tihi vojni al kdo ... ...mogoče sem pa zabluzla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:52:32
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO lahko nooooooooooooooooooooooooooooooooočččččččččč nooooooooooooooooooooooooč
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki-3. del............ :) 2.2.2009 23:53:21
|
|
|
|
gold fish
|
...eh se mi ne da več pisat....samo malo še pa bo 5000..... pol pa odklop
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?