|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki-3. del............ :)
2.2.2009 22:57:30   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

ma, nekaj prklam tam gor..tak ne vem zakaj se greuser posted image ..pa mi je vrglo ven isto ime in piimekuser posted image ...

mogoče se kdo za mene predstavljauser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
2.2.2009 23:00:47   
KAHLO
bubi petra pride jutri ob pol dvanajsti v gr....pridi še ti ....se bomo družileuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Me to you....za tebe pa ugotavljam da nama nikakor ne rata prit skupajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No jaz pa sem šla na eno hitro hojo k sem ronjo dala spat ....mi je kr pošteno pasalo, samo kaj ko sem pol doma postala lačna k folk, in se zdaj nekaj tolažim s kapučinom...beda!!!!user posted image user posted image pa tak se mi sanja o eni pizzi ali pa mc donaldsuuser posted image user posted image user posted image user posted image ampak skočim pol pred špegel dvignem majco, zagledam svoj šlaufuser posted image in kr naprej srkam kapučinuser posted image

no zdaj bi se pa rada na ta mesinger prijavla....pa sem zgleda preveč tupa za take stvari!!?!?! a mogoče katera obvlada.....dol sem si že potegnila da program, zdaj bi pa rada poiskala ludi za čvekat!!!??sem mislila da je to podobno mircu

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
2.2.2009 23:10:44   
arabela*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
2.2.2009 23:13:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

no zdaj bi se pa rada na ta mesinger prijavla....pa sem zgleda preveč tupa za take stvari!!?!?! a mogoče katera obvlada.....dol sem si že potegnila da program, zdaj bi pa rada poiskala ludi za čvekat!!!??sem mislila da je to podobno mircu

podobno jaz zdaj po facebooku prklamuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
2.2.2009 23:15:52   
gold fish
..pozabla sem vam povedat, da sem bla 1 uro na telovadbi....

.... sem kidala sneguser posted image ....user posted image ...upam, da zadnjič letos....bi mi zdaj en črnc pasaluser posted image , da me malo zmasirauser posted image

..aja Kahlo...jaz tud sem zdaj pila kapučino..... (pogovor med vrsticamiuser posted image )

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
2.2.2009 23:16:09   
KAHLO
fiši......ta facebook je meni šele neznankauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2331
2.2.2009 23:17:39   
KAHLO
fiši....a misliš da bi vas spet lahko zamedlo!!! k sem bla jaz prej na hitri hoji, je kar sproti zasneževalo moje stopinje.....če bi se špancirala bi še me zasnežilouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
2.2.2009 23:25:33   
KAHLO
zgleda da je bolše če grem dremat......nimam več sreče na tem rr....k pridem gor vse nekam poniknete.....na totem messengerju pa tud nobenga ne najdem al pa se mi noben ne oglasi!!!!! user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
2.2.2009 23:26:48   
meta21
Sem verjetno že povedala, da je moja tašča shranla kar precej oblačil od otrok in mi jih je med nosečnostjo prav s strahom ponudila, če se mi ne bi preveč za malo zdelo in če me ne bi motilo, da bi katero ponucala...user posted image  No in takole zgleda atijeva kapa na Lovru

user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 2.2.2009 23:28:07 >

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
2.2.2009 23:27:16   
meta21
user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
2.2.2009 23:30:13   
meta21

zgleda da je bolše če grem dremat......nimam več sreče na tem rr....k pridem gor vse nekam poniknete.....na totem messengerju pa tud nobenga ne najdem al pa se mi noben ne oglasi!!!!! user posted image user posted image

jest znam samo s tistimi debatirat k mi dajo naslov-skype je boljši...no vsaj jest znam tam najt še koga druzga...lahko ti pa pošljem svoj msn naslov na zs pa me kontaktiraj, da ne boš preveč osamljenauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
2.2.2009 23:34:08   
gold fish

fiši......ta facebook je meni šele neznankauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz sem ful poznanih gor našla....zdaj pa user posted image  ...kako dalje.....pa da nisem glih na oglasni deskiuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
2.2.2009 23:35:18   
gold fish

fiši....a misliš da bi vas spet lahko zamedlo!!! k sem bla jaz prej na hitri hoji, je kar sproti zasneževalo moje stopinje.....če bi se špancirala bi še me zasnežilouser posted image user posted image user posted image

misliš rečt, da nas je žeuser posted image ...... roke me bolijo od kidanja, da ne govorim....zjutraj pa, če bo šlo dalje jovo na novo user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
2.2.2009 23:37:15   
KAHLO
meta jaz mam drugače tudi doma na svojel lap topu gor skype....tisto še obvladam ...to tale msng....danes prvič sprobala...pa mi ni nič jasno....ti mi kr pošli, čeprav grem zdaj dremat, ker me bo ronja bolonja user posted image čez eno uro zbudila za dojenjeuser posted image

fishi a ko jih najdeš jih lahko kontaktiraš ali kakouser posted image user posted image mah to si bi mogla jaz kr mal več cajta vzet.....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2339
2.2.2009 23:37:21   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Sem verjetno že povedala, da je moja tašča shranla kar precej oblačil od otrok in mi jih je med nosečnostjo prav s strahom ponudila, če se mi ne bi preveč za malo zdelo in če me ne bi motilo, da bi katero ponucala...user posted image  No in takole zgleda atijeva kapa na Lovru

user posted image

user posted image ....vidiš....vedno pride prav user posted image

...sem mislila, da boš o tistih širokih cunjah za nosečnice ....samo sem se spomnila, da je to Kahlo bla.... al sem zabluzlauser posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
2.2.2009 23:38:08   
gold fish
...vidim, da gresta drugam...... grem tud jaz user posted image user posted image

....user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
2.2.2009 23:38:14   
KAHLO
fisi ti boš mela od tega kidanja pol take mišice k HULKuser posted image user posted image user posted image ma se pol nebi lih rada s tabo zapletla v kak konfliktuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
2.2.2009 23:39:40   
KAHLO
Fisi..po moje si malo zabluzla........jaz in moja tašča mava tiho vojnouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
2.2.2009 23:40:02   
KAHLO
lahko nooooooooooooooooooooooooooooooooočččččččččč

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
2.2.2009 23:40:18   
Lara Croft

Skype si inštaliraj...user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
2.2.2009 23:49:14   
gold fish

fishi a ko jih najdeš jih lahko kontaktiraš ali kakouser posted image user posted image mah to si bi mogla jaz kr mal več cajta vzet.....user posted image

ja, ko se najprej prijaviš...., pol jih daš med prijatle....oni te morjo potrdit, da si prijatelj, ker lahko gledaš njihov profil......

...ma ne vem..nekak tak so mi razložliuser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
2.2.2009 23:50:37   
gold fish

fisi ti boš mela od tega kidanja pol take mišice k HULKuser posted image user posted image user posted image ma se pol nebi lih rada s tabo zapletla v kak konfliktuser posted image user posted image user posted image

... ma sem si mislilakak fajn...bo kidanje malo pomagalo pri špehecu.......pa user posted image ....majca gor....saj veš kaj neuser posted image

...ma nema vezeuser posted image ...život ide dalje

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
2.2.2009 23:52:20   
gold fish

Fisi..po moje si malo zabluzla........jaz in moja tašča mava tiho vojnouser posted image user posted image user posted image user posted image

nisi bla ti o tistih cunjah-oblekah nosečniških do taluser posted image ...ma se mi zdi, da si blauser posted image ..... zdaj kdo  je to rekel  al ona v tihi vojni al kdo ...

...mogoče sem pa zabluzlauser posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
2.2.2009 23:52:32   
gold fish

lahko nooooooooooooooooooooooooooooooooočččččččččč

nooooooooooooooooooooooooč

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
2.2.2009 23:53:21   
gold fish
...eh se mi ne da več pisat....samo malo še pa bo 5000..... pol pa odklopuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?